המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ההנהלה של מכבי מחפשת מאמן שיעשה בדיוק את מה שהיא אומרת. מאמן שהיא תוכל לפטר לו את כל הצוות המקצועי בלי להתייעץ איתו. מאמן שהיא תוכל להחתים לו על הראש שחקנים כשהוא בחול ולא מעודכן.
my man כתב:מה? למה אין ראיון????
~Box & 1~ כתב:MTA2311 כתב:ההנהלה של מכבי מחפשת מאמן שיעשה בדיוק את מה שהיא אומרת. מאמן שהיא תוכל לפטר לו את כל הצוות המקצועי בלי להתייעץ איתו. מאמן שהיא תוכל להחתים לו על הראש שחקנים כשהוא בחול ולא מעודכן.
אז אפשר לסכם את התיאור שלך בארבע מילים, מכבי מחפשת מאמן חלש. בעצם בחמש מילים, חלש מאוד.
Holiday_Armadillo כתב:אני בטוחה שבמקרה הטוב נקבל איזה כתבה ב-ONE בדמות ''מכבי ת''א תערוך ישיבת הנהלה'' ואז אחרי כמה שעות הכותרת תשונה ל''הוחלט שנכון לעכשיו גודס ימשיך''
ankram כתב:חברה. זה לא גודס. זאת ההנהלה. אל תחפשו מתחת לפנס.
השחקנים שמשחקים לא נבחרו על ידיו את חלקם הוא לא רצה , על רובם הוא כלל לא ידע שהוחתמו.
זאת ההנהלה ששיחררה את רנדל. זאת ההנהלה שכופה עליו את בנדר זאת ההנהלה שהחתימה לו את פבאריני הפגר
ובנוסף את אמבקווה החלש. זאת ההנהלה שפיטרה לו את הצוות זאת ההנהלה שהביאה לו את הסגל.
זאת ההנהלה שבנתה סגל של שחקנים פצועים/פציעים ללא כישורי שמירה כלשהם. זאת ההנהלה שהלכה בכל החלטה שלה נגד
המאמן שלה שרק בגלל הנחתה של פיני פותח פה את העונה.
ובזה רבותיי , רק מאמן חזק כמו דיויד יכול לעמוד, ופה אני ניגש לכשל הכי גדול של ההנהלה שלנו
וזה להחתים לעוד עונה , מאמן שכל הוויתו מנוגדת לסמל המכביסטי. תבוסתן, קפוא, חסר עמוד שדרה
וחסר יכולת להעניק לקבוצה הזאת חוסן מנטלי.
אז לפני שאתם מפטרים את גודס תחשבו על אלו שלוקחים את ההחלטות בהנהלה שלנו
והם אלו שצריכים להחליט על הדמות שתעמוד על הקווים. מתאים לכם?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני בטוחה שבמקרה הטוב נקבל איזה כתבה ב-ONE בדמות ''מכבי ת''א תערוך ישיבת הנהלה'' ואז אחרי כמה שעות הכותרת תשונה ל''הוחלט שנכון לעכשיו גודס ימשיך''
וואו את אופטימית.
ישיבת הנהלה אחרי הפסד לצסקא במחזור הראשון?
MTA2311 כתב:לא התעכבנו מספיק על זה שהוא שלח את אבי אבן להתראיין.
MTA2311 כתב:לא התעכבנו מספיק על זה שהוא שלח את אבי אבן להתראיין.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לא התעכבנו מספיק על זה שהוא שלח את אבי אבן להתראיין.
כי אתה חושב שיש משהו מאחורי זה מבחינת המעמד שלו או כי אתה חושב שהוא פחדן?
מכביסט31 כתב:יכול לקרות סנריו שנשמע ביקורות נוקבות על גודס מהתקשורת? או שכל הפרשנים למינהם ימשיכו לנתח רק את השחקנים והתפקוד או חוסר התפקוד שלהם?
כל כך בא לי שירצחו אותו תקשורתית..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot] ו־22 אורחים