פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הגרלת הבתים ביורוליג בשבעה ביולי

05 יולי 2011, 09:29

oriya כתב:למה אף אחד לא רוצה לקבל את ברצלונה בבית המוקדם ??
לדעתי זה הרבה יותר עדיף מאשר לקבל אותם בטופ 16

אני אסביר:

אם תקבל את בארסה, אז סביר להניח שמכבי תסיים רק שניה בבית. וזה אומר גם בית קשה בטופ-16, ואולי הצלבה ללא יתרון ביתיות.
אבל אם נקבל את ריאל או אחת היווניות המתפרקות, אפשר לסיים ראשונים, ואז להמשיך לתפוס מקום ראשון ולא לפגוש את קבוצות החזקות עד הפיינל פור (אם נגיע).

05 יולי 2011, 09:54

felix_r כתב:

אני אסביר:

אם תקבל את בארסה, אז סביר להניח שמכבי תסיים רק שניה בבית. וזה אומר גם בית קשה בטופ-16, ואולי הצלבה ללא יתרון ביתיות.
אבל אם נקבל את ריאל או אחת היווניות המתפרקות, אפשר לסיים ראשונים, ואז להמשיך לתפוס מקום ראשון ולא לפגוש את קבוצות החזקות עד הפיינל פור (אם נגיע).

מה הפחד מבארסה אני לא מבין??
הגענו לגמר היורוליג לא הם,כל קבוצה אחרת צריכה לפחד לקבל אותנו ולא ההפך.
וגם השנה עלינו מההצלבה בלי יתרון ביתיות.

05 יולי 2011, 09:58

felix_r כתב:אפשר לקבל בית ממש קשה, לדוגמא:

1) בארסה
2) מכבי
3) פנרבחצ'ה
4) ז'לגיריס
5) מילאנו
6) חימקי (מהמוקדמות)

חחח הבית המושלם הכי כיף לקבל בית כזה , יהיה ממש כיף לנקום בברסה חוץ מזה טיולים קצת בספרד ואיטליה מה רע ?

05 יולי 2011, 10:09

אני רואה שהאופטימיות זורחת בפורום... שינוי מרענן (:

05 יולי 2011, 10:13

itay92 כתב:
felix_r כתב:

אני אסביר:

מה הפחד מבארסה אני לא מבין??
הגענו לגמר היורוליג לא הם,כל קבוצה אחרת צריכה לפחד לקבל אותנו ולא ההפך.
וגם השנה עלינו מההצלבה בלי יתרון ביתיות.

בארסה יותר טובה ממכבי(למרות שאנו יכולים להפתיע)אבל זה לא סותר את זה שיהיה ממש כיף לקבל בית כזה

05 יולי 2011, 10:17

הטיעון שאנחנו הגענו בעונה שעברה לגמר והם לא הוא ממש לא רלוונטי כי הקבוצות השתנו מאז....זה כמו להגיד שמסוכן לקבל את אולימפיאקוס על סמך הסגל שהיה לה שנה שעברה .
כל עונה והסגל שלה ועל הנייר ברצלונה קבוצה מסוכנת העונה לעומת אולימפיאקוס שנחלשה משמעותית...
לא מעניין אותי מה התרוצים של הפרשנים בסוף העונה יהיו (הגרלה קלה , יריבות פח...) , אני רוצה שמכבי יגיעו כמה שיותר רחוק ואם צריך גם מזל בשביל הגרלה קלה אז נסמוך גם על המזל.

05 יולי 2011, 10:22

yzafrir כתב:הטיעון שאנחנו הגענו בעונה שעברה לגמר והם לא הוא ממש לא רלוונטי כי הקבוצות השתנו מאז....זה כמו להגיד שמסוכן לקבל את אולימפיאקוס על סמך הסגל שהיה לה שנה שעברה .
כל עונה והסגל שלה ועל הנייר ברצלונה קבוצה מסוכנת העונה לעומת אולימפיאקוס שנחלשה משמעותית...
לא מעניין אותי מה התרוצים של הפרשנים בסוף העונה יהיו (הגרלה קלה , יריבות פח...) , אני רוצה שמכבי יגיעו כמה שיותר רחוק ואם צריך גם מזל בשביל הגרלה קלה אז נסמוך גם על המזל.

אבל מה כיף בלגבור רק על קבוצות חלשות
לא כדאי לקבל גם קבוצות טובות ולקבל משחקים יפים ומותחים יותר?מקסימום זה יעלה לנו במקום השני

05 יולי 2011, 10:28

כשאתה מגיע לטופ 16 אין ממש הבדלים בין המקומות 1 ו-2 בדרך כלל זה אלו היו קבוצות מהדרג הראשון באירופה מכבי בראסה ריאל סיינה צסקא פאו ...
ככה שאני לא רואה ממש בעיה לסיים בבית המוקדם במקום השני אחרי שלב מותח ומעניין עם קבוצות כמו בראסה פנר חימקי מילאנו מאשר בית משעמם עם פורקום קחאה לבורל ופרטיזן .
כמו שאמרתי בטופ 16 אין ממש הבדלים בין המקום הראשון לשני ההבדל הוא מי מגיע יותר חד ומחובר כקבוצה לשלב הזה .

05 יולי 2011, 10:37

yzafrir כתב:הטיעון שאנחנו הגענו בעונה שעברה לגמר והם לא הוא ממש לא רלוונטי כי הקבוצות השתנו מאז....זה כמו להגיד שמסוכן לקבל את אולימפיאקוס על סמך הסגל שהיה לה שנה שעברה .

אבל מי שדומה יותר לקבוצה משנה שעברה זה אנחנו ולא הם.
ברצלונה שינתה משהו כמו חצי סגל.

05 יולי 2011, 10:43

ברצלונה התחזקה על הנייר ולכן על הנייר היא הקבוצה הכי מסוכנת מבחינתנו ....יכול מאוד להיות שזה לאיתחבר להם בסוף אבל הייתי מעדיף שאנחנו לא אלו שינסו לגלות את זה...

אם נקבל בית עם הקבוצות החזקות מכל דרוג אז גם המקום השני לא יהיה מובטח לנו ומצא את עצמינו מפורקים מנטאלית אחרי שכל הפרשנים כבר קוראים לבלאט להתפטר....אני מעדיף הגרלה קלה יותר על הנייר מה שיעזור לשחקנים לצבור בטחון ולהתחבר...
סך הכל הבית המוקדם שלנו בעונה האחרונה לא היה מהקשים ביותר וזה מאוד עזר לבניית הבטחון של השחקנים....

05 יולי 2011, 10:47

מבחינתי על הנייר לא אומר כלום.
על הנייר לא היינו אמורים בכלל להגיע לפיינל פור,ועל הנייר ברצלונה הייתה אמורה הייתה לעשות ריפיט.
הנייר לא אומר הרבה.

05 יולי 2011, 10:48

בארסה איבדה שחקנים משלימים וזהו(אולי להוציא את רוביו שגם היה רחוק מלהבריק בכל מובן)ומכבי לעומת זאת, איבדה שני מסמרים של ממש כמו פרקינס ואידסון.
עזיבה של שחקני כמו מוריס ונ'דונג שכבר לא בשיאם, היתה מתבקשת, ואני מאמין שהם יביאו מחליפים טובים יותר. כשיסגר החור של רוביו(שבתכלס ממש לא הבריק בעונה שעברה ולדעתי הקבוצה יכולה למצוא שחקן שימלא את מקומו בצורה ראוייה)בארסה שוב תהיה אחת משתי המועמדות העיקריות לזכייה.

05 יולי 2011, 10:50

צריך לראות איך הם ישחקו בחילת העונה ואז כולנו נדע.
לדעתי היא לא תזכה ולא תגיע לגמר.

05 יולי 2011, 10:54

yzafrir כתב:ברצלונה התחזקה על הנייר ולכן על הנייר היא הקבוצה הכי מסוכנת מבחינתנו ....יכול מאוד להיות שזה לאיתחבר להם בסוף אבל הייתי מעדיף שאנחנו לא אלו שינסו לגלות את זה...

אם נקבל בית עם הקבוצות החזקות מכל דרוג אז גם המקום השני לא יהיה מובטח לנו ומצא את עצמינו מפורקים מנטאלית אחרי שכל הפרשנים כבר קוראים לבלאט להתפטר....אני מעדיף הגרלה קלה יותר על הנייר מה שיעזור לשחקנים לצבור בטחון ולהתחבר...
סך הכל הבית המוקדם שלנו בעונה האחרונה לא היה מהקשים ביותר וזה מאוד עזר לבניית הבטחון של השחקנים....

אני מאמין שנסיים שניים,היחידה שטובה מאיתנו היא ברצלונה וגם אותה אולי ננצח,אולקר טובה אבל אני מאמין שנגבור גם עליהם,מילאנו מאתגרת אבל לא נראה לי שיותר מזה ונראה שחימקי סומכת רק על לנגפורד-אני לא אומר שננצח את כולם אבל 80% שנסיים שניים.
ובנוגע לבלאט אני לא רואה מצב שלא יהיה לנו אמון בו ולא איכפת לי כבר מהתקשורת שתמיד מחפשת את הרע גם כשאין(מזכיר לי שראיתי כתבה באמצע העונה ובה פרשנים מעבירים ביקורת על כך שמכבי מנצחת בהפרשים גבוהים-לא ייאמן)

05 יולי 2011, 11:26

האוהדים של מכבי הם כמעט היחידים שגם כשהם מגיעים לגמר הפיינל פור בעונה מעולה בה הקבוצה דורסת כמעט כל מה שזז ונותנת חצי גמר אדיר עם 19 הפרש לריאל מדריד,
הם עדיין מפקפקים בכוח של הקבוצה ועדיין עושים חשבונות את מי כדאי ואת מי לא כדאי לקבל בעונה הבאה.

אני מציע לברצלונה לעשות את החשבונות אם שווה לה לשחק מולנו ולא ההיפך.

הסיבה היחידה לטעמי שבארסה ניצחה אותנו 2 משחקים בעונה שעברה היא מצבת הגבוהים שלנו,
שבעצם לא היו מספיק גבוהים ודומיננטיים מול מה שהיה לבארסה להציע בעמדות 4-5 (גבוהים דומיננטיים שקולעים מבחוץ).
העונה הם החסירו את מוריס ואנדונג בעמדות 4-5 ואנחנו הוספנו את שון ג'יימס.

05 יולי 2011, 11:59

Mta_atic כתב:האוהדים של מכבי הם כמעט היחידים שגם כשהם מגיעים לגמר הפיינל פור בעונה מעולה בה הקבוצה דורסת כמעט כל מה שזז ונותנת חצי גמר אדיר עם 19 הפרש לריאל מדריד,
הם עדיין מפקפקים בכוח של הקבוצה ועדיין עושים חשבונות את מי כדאי ואת מי לא כדאי לקבל בעונה הבאה.

אני מציע לברצלונה לעשות את החשבונות אם שווה לה לשחק מולנו ולא ההיפך.

הסיבה היחידה לטעמי שבארסה ניצחה אותנו 2 משחקים בעונה שעברה היא מצבת הגבוהים שלנו,
שבעצם לא היו מספיק גבוהים ודומיננטיים מול מה שהיה לבארסה להציע בעמדות 4-5 (גבוהים דומיננטיים שקולעים מבחוץ).
העונה הם החסירו את מוריס ואנדונג בעמדות 4-5 ואנחנו הוספנו את שון ג'יימס.

כל כך מסכים לפעמים אני רואה פה מין תבוסתנות כזאת שלא מתאימה.
בקשר להפסדים לברצלונה,בחוץ באמת הגיע להם,אבל בבית אם לא היה את המחסום המנטלי של עשר הנקודות היינו מנצחים לדעתי(גם השחקנים אמרו את זה).

05 יולי 2011, 12:03

אני באמת לא מבין מניין מגיע הפחד הזה.
אם רוצים לזכות בגביע אירופה, לא צריכים לפחד מאף קבוצה, גם אם קוראים לה ברצלונה.
אני מזכיר לכולם שמדובר כאן במכבי תל-אביב ולא במגדל ירושליים; כבר היינו יותר מפעם אחת במצב שבו הספידו את מכבי ובתום העונה כל ה"פרשנים" נאלצו לאכול את הכובע.
את הפחדונת והבכי תשאירו לאוהדי מגדל או לעכבורשי אושיסקין.

עם סגל איכותי, מאמן מעולה, קהל מדהים ומסורת מפוארת, באמת שאין ממה לחשוש.
מי שבא ברוך הבא.
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 05 יולי 2011, 12:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

05 יולי 2011, 12:21

חביב אורנג'ד כתב:אני באמת לא מבין מניין מגיע הפחד הזה.
אם רוצים לזכות בגביע אירופה, לא צריכים לפחד מאף קבוצה, גם אם קוראים לה ברצלונה.
אני מזכיר לכולם שמדובר כאן במכבי תל-אביב ולא במגדל ירושליים; כבר היינו יותר מפעם אחת במצב שבו הספידו את מכבי ובתום העונה כל ה"פרשנים" נאלצו לאכול הכובע.
את הפחדונת והבכי תשאירו לאוהדי מגדל או לעכבורשי אושיסקין.

עם סגל איכותי, מאמן מעולה, קהל מדהים ומסורת מפוארת, באמת שאין ממה לחשוש.
מי שבא ברוך הבא.

נכון מאוד.רוצים להתמודד מול הגדולות כבר עכשיו

05 יולי 2011, 12:28

רוצה פה את כל הקבוצות הכי גדולות.
הלוואי שמישהו ביול''ב היה מזיז משהו במפעל ומשנה את הפורמט הכושל הזה. צריך לקטין ומהר את השלב הראשון המשמים, וליצור כמה שיותר מפגשים בין קבוצות איכותיות. לא נתפס שעד הפיינל פור מכבי פגשה רק שתי קבוצות מהרמה הגבוהה באירופה.

05 יולי 2011, 12:31

אורי כתב:רוצה פה את כל הקבוצות הכי גדולות.
הלוואי שמישהו ביול''ב היה מזיז משהו במפעל ומשנה את הפורמט הכושל הזה. צריך לקטין ומהר את השלב הראשון המשמים, וליצור כמה שיותר מפגשים בין קבוצות איכותיות. לא נתפס שעד הפיינל פור מכבי פגשה רק שתי קבוצות מהרמה הגבוהה באירופה.

הכי הייתי שמח אם היו מצמצמים ל16 קבוצות בארבעה בתים וכולם מול כולם במשחקי בית וחוץ ומשם ממשיכים להצלבה
אבל לרוע המזל זה לא יקרה כי זה יפגע באינטרסים של היורוליג
פרסם תגובה