המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:toja27 כתב:גם בניגוד למה שנכתב כאן, אני לא חושב שלמלאגה היה יותר מדי על מה להילחם כאן.
מלאגה בתקופה די גרועה. רק נגדנו הם נראו כמו הווריורס.
זה מראה עד כמה אנחנו חלשים.
jol9 כתב:אני מקווה עדיין שיקרה נס, אבל מנגד אני גם מקווה שההיכל לא יהיה מלא בשבוע הבא.
toja27 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:הטורקים מוליכים. לצערי זה מסתמן כמו שחשבתי. הטורקים ינצחו ויפסידו לצסק"א. גם אם ננצח את באמברג, לא רואה מצב שננצח אותם 12 הפרש. גם לנתח אותם נקודה זה תלוש מהמציאות אבל סביר יותר. מעניין למה הנדריקס לא משחק
הנדריקס דפק אותנו
חשבתי שאתה לא תופס ממנו
ankram כתב:לכוכב האדום יש יותר כסף ממכבי?? שינו לגמרי את הקבוצה. לגמרי.
עכשיו עם נראים נפלא פשוט. איך מסופו ומקל שהובסה באיזה 38 במפגש הקודם היא הפכה להיות כזאת קבוצה???
קוויסי מילר הוא בינגו. אנחנו מצאנו את אופייבו. להקיא.
felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:הטורקים מוליכים. לצערי זה מסתמן כמו שחשבתי. הטורקים ינצחו ויפסידו לצסק"א. גם אם ננצח את באמברג, לא רואה מצב שננצח אותם 12 הפרש. גם לנתח אותם נקודה זה תלוש מהמציאות אבל סביר יותר. מעניין למה הנדריקס לא משחק
הנדריקס דפק אותנו
חשבתי שאתה לא תופס ממנו
אני לא מחזיק מהנדריקס שחקן גדול, אבל בלעדיו אין למלאגה שום סנטר. אם אתה זוכר, אחרי המשחק מול מלאגה, כשכולם פה היללו את הסגל שלה, כתבתי שהסגל שלה לא משהו בכלל, קו קידמי קצר, ורכזים בינוניים
er79 כתב:jol9 כתב:אני מקווה עדיין שיקרה נס, אבל מנגד אני גם מקווה שההיכל לא יהיה מלא בשבוע הבא.
אתה באמת רואה מצב שננצח בטורקיה 12 הפרש? סרט פנטזיה, לא יקרה. תכין עצמך למפגשים לוהטים עם נפטונאס ושאר ירקות. מגיע לפדרמן כל סנט במיליוני הדולרים שהוא הולך להפסיד עכשיו על ההדחה המוקדמת. שייחנק.
felix_r כתב:אני לא הבנתי דבר אחד, למה פבראני שוחרר? זה לא שהוא יותר גרוע משאר הגבוהים שלנו.
jol9 כתב:felix_r כתב:אני לא הבנתי דבר אחד, למה פבראני שוחרר? זה לא שהוא יותר גרוע משאר הגבוהים שלנו.
למה להחזיק אותו?
הבן אדם בקושי הלך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים