jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:אני לא רוצה את האנשים האלה. לא פיני, לא ארז וגם לא האוזמן.
אני אוהב מאוד את פיני ואת האוזמן, אבל פיני מתעסק בדאחקות ובצחוקים והאוזמן הוא עיתונאי.
מכבי צריכה כבר עכשיו לחפש איש מקצוע עם נסיון. GM אמיתי. עדיף מחו"ל, ומבחינתי סבבה לגמרי שיביאו איזשהו GM לשעבר
מהNBA.
זה צריך להיות בן אדם בעל שיעור קומה שייקבל כאן את המפתחות לכמה שנים, ויתחיל לעבוד כבר עכשיו.
האוזמן ממש לא עיתונאי. היה עוזר מאמן בכמה קבוצות (נראה לי גם בירושלים) ושימש GM באשדוד בשנתיים המופלאות שלה (הביא את טיוס, דאנקן, בראדלי, קרטר...)
צריכים להביא סמכות עליונה אבל לא חובה להביא GM. מה שהכי טוב זה להביא את קזלאוסקאס שאני בטוח שיעשה עבודה מעולה
אוקיי. אני מסכים איתך.
זה לא חייב להיות GM. מישהו כמו קזלאוסקס בהחלט עונה על הדרישות.
אלא שאני לא לגמרי מבין מה אמור האוזמן לעשות לצד קזלאוסקס?
האמת ששילוב של קזלאוסקס ושמיר יכול להיות מצויין.
הבעיה היא שמכבי צריכה להתחיל לעבוד כבר עכשיו. אתה לא באמת יכול להביא את קזלאוסקס ולצפות מטבאק לעשות משהו העונה.
מצד שני אם אתה מביא GM, אז היחיד שייפגע הוא ניקולה, וזה לא ממש צריך לעניין אותנו.
זה חייה להיות GM.
אם קזלאוסקס מגיע לכאן כמאמן, אז אין הגיון להביא גם GM דומיננטי.
אין שום סתירה. התפקידים לא חופפים. זה עובד בכל העולם (עם מאמנים יותר דומיננטיים מקזלאוסקס), וזה חייב לקרות גם אצלנו.
למכבי כבר יש GM האמת. אפילו שניים שעושים בינהם רוטציה. הגיע הזמן לתת סמכויות מקצועיות לאנשים הנכונים, ובשביל שזה יקרה, חייב להיות באפר בין חבורת השרמוטות בהנהלה לבין הצוות המקצועי.