כדורסל ישראלי - נס ציונה נשרה ללאומית

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 ינואר 2016, 02:59

ראיתם את רמי הדר בחמישיות?
אחלה בחור, ואחלה מאמן. מקווה מאוד שימשיך להצליח. רמה מעל כל הקטשים למינהם.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 ינואר 2016, 10:20

אני הייתי מצנן את ההתלהבות מרמי הדר. כבר היו מאמנים שהצליחו בחיפה והתבררו כבינוניים בזמן שנדרשו להתמודד עם אתגר קצת יותר רציני, ראו ערך בראד גינברג.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 06 ינואר 2016, 11:06

MTA2311 כתב:ראיתם את רמי הדר בחמישיות?

יכול להיות אחלה עוזר מאמן , כמאמן ראשי לא הייתי לוקח אותו , מאד אנמי. הוא גם נמצא בנישה די טובה לו שהוא לא בוחר את השחקנים , מאמן כזה במכבי זה גודס 2 מבחינת עמוד השדרה שלו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 06 ינואר 2016, 11:09

שמואל1 כתב:אני הייתי מצנן את ההתלהבות מרמי הדר. כבר היו מאמנים שהצליחו בחיפה והתבררו כבינוניים בזמן שנדרשו להתמודד עם אתגר קצת יותר רציני, ראו ערך בראד גינברג.

בראד גרינברג פוטר על לא עוול בכפו , הוא לקח את ירושליים לעונת יורוליג לא רעה , בטח יותר טובה ממה שהם הציגו תחת פרנקו , והפסיד לחיפה של דונטה ורנדל רק בגלל שגם אליהו וגם פרחובסקי היו פצועים.
יש לציין שהוא פוטר בשידור ישיר , וזה כרגיל עבר חלק בתקשורת.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 06 ינואר 2016, 12:10

קלאסי להיות עזר במכבי לדעתי.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 06 ינואר 2016, 12:24

roy1000 כתב:

קלאסי להיות עזר במכבי לדעתי.

ממש , שילוב שלו ושל אדלשטיין לטמי הוא שילוב נהדר , שניהם חושבים הגנה , שניהם יצירתיים , שהדר יכול לאזן את הטירוף של ארז עם הרוגע שלו , ירדתי לחלוטין מדן שמיר , האיש עד כה , אכזבה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 ינואר 2016, 13:03

״הרגשתי שאני צריך לסגור פער גדול בהשכלה של הכדורסל של השחקנים, לפני שאנחנו מדברים על יסודות טכניים.
הפער היה גדול מאוד ביסודות הקבוצתיים: פוזישנינג בהגנה, טיפולים בחסימות. ההשכלה הייתה מאוד נמוכה. בשלב מסויים שיניתי קצת את הכיוון והלכתי לכיוון של אזורית, אחרי האליפות הרגשתי שהייתי צריך להמשיך וליישם את הכדורסל שלי וללכת עם זה למלחמה.
יש ילדים מוכשרים. אנחנו מפקששים בהשכלה: יש להם מעט מדי אינפורמציה על המשחק ברמה הקבוצתית, ואנחנו מפספסים מאוד ברמה המנטלית. החבר׳ה עברו אצלי תהליך שקודם כל בשביל להיות שחקן כדורסל גדול אתה צריך להיות בן אדם גדול.
אני חושב שאם אנחנו נלך לכיוון הזה- וזה לא יכול להעשות בכפפות של משי- החינוך צריך להיות יותר נוקשה, הכללים צריכים להיות יותר ברורים, וברגע שאנחנו נעשה את זה כולנו אני חושב שנקבל שחקנים יותר טובים ויותר בשלים.״

רמי הדר מתאר את חוויית הכדורסל שלו עם החבר׳ה של הקדטים, ומסביר ממקור ראשון איפה הבעיה של הכדורסל שלנו. לא בגילאים 22-25, לא 17-18, גם לא 15-16. כנראה שזה איפשהו בגיל 9-12, איפה שלומדים לאהוב את המשחק הזה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי ankram » 06 ינואר 2016, 15:00

החציל האצטקי כתב:״הרגשתי שאני צריך לסגור פער גדול בהשכלה של הכדורסל של השחקנים, לפני שאנחנו מדברים על יסודות טכניים.
הפער היה גדול מאוד ביסודות הקבוצתיים: פוזישנינג בהגנה, טיפולים בחסימות. ההשכלה הייתה מאוד נמוכה. בשלב מסויים שיניתי קצת את הכיוון והלכתי לכיוון של אזורית, אחרי האליפות הרגשתי שהייתי צריך להמשיך וליישם את הכדורסל שלי וללכת עם זה למלחמה.
יש ילדים מוכשרים. אנחנו מפקששים בהשכלה: יש להם מעט מדי אינפורמציה על המשחק ברמה הקבוצתית, ואנחנו מפספסים מאוד ברמה המנטלית. החבר׳ה עברו אצלי תהליך שקודם כל בשביל להיות שחקן כדורסל גדול אתה צריך להיות בן אדם גדול.
אני חושב שאם אנחנו נלך לכיוון הזה- וזה לא יכול להעשות בכפפות של משי- החינוך צריך להיות יותר נוקשה, הכללים צריכים להיות יותר ברורים, וברגע שאנחנו נעשה את זה כולנו אני חושב שנקבל שחקנים יותר טובים ויותר בשלים.״

רמי הדר מתאר את חוויית הכדורסל שלו עם החבר׳ה של הקדטים, ומסביר ממקור ראשון איפה הבעיה של הכדורסל שלנו. לא בגילאים 22-25, לא 17-18, גם לא 15-16. כנראה שזה איפשהו בגיל 9-12, איפה שלומדים לאהוב את המשחק הזה.

אפרופו זה , מה דעתך לשחיטה הכשרה שפיני את ארז העבירו את טבק אמש? אם היה באפשרותם הם היו מעבירים אותו למיטה פאקיר ורוקעים עם הרגליים.
אני כלל לא מדבר על הטעם לפגם שמאמנים הם פרשנים וחלקם אף מאמנים פעילים(שרף) שמעבירים ביקורת קשה על הקולגות שלהם , מעדיף פרשנים כמו שלח ואביב לביא שהיו מנותקים מאינטריגות , קשרי חברות או מרעין בישין.
אני לא זוכר שהועברה ביקורת כזאת על פרנקו שעף מ2 גביעים בשלב השמינית ועוד בבית , הם לעגו וקטלו את ההגנה האישית של מכבי והיללו את הגנת החילופים הנפלאה שלהם , רק שהם שכחו שאותה הגנת חילופים מופלאה שכמובן פיני המציא אותה (הרי הוא מכיר תרגילים והגנות כבר מלפני 50 שנה) , לא עזרה לפיני את גודס שהובסו איזה עשר פעמים אשתקד כולל תבוסות מפילות בבית לירושליים והפועל תל אביב , התרסקות בגליל!!! וחיפה , והפסד משפיל בסדרה מול אילת אחרי שהובילו 2:0 וברבע הרביעי של משחק 3 בבית......
אני גם לא זוכר את אדלשטיין מצליח כל כך עם ההגנה שהוא ופיני כל כך אוהבים מול איטליה בינונית ללא בריניארי (30 הבדל לא?).
יש פה קבוצת פרשנים מחד שהם לא רק מאמנים אלא גם שייכים לקבוצה מסויימת של מאמנים חברים (פיני , ארז ף שמיר (מקום אחרון בליגה) ) שלא בוחלים בשום ביקורת על מאמנים אחרים שאינם שייכים לקבוצה המצומצמת שלהם , גודס האפס הזה תמיד יוצא כמו איזה זך ונקי , למרות שהוא האחריא העיקרי לזבל שהשאיר לטבק לתקן. איזה חבורה של צבועים מגעילים. רק בגלל זה אני מייחל שיגיע לה מאמן זר , שלא יהיה קשור לביקורת המכוערת של אנשים שהם מאמנים מעל דפי התקשורת.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 ינואר 2016, 15:17

אני לא מתרגש מזה אחי. לכולם יש אינטרס, לכולם יש חברים, וככה זה עובד.
לפיני יש את הפריווילגיה להגיד מה שבזין שלו, אין מאמנים עם דריסת רגל כמו שלו בכדורסל הישראלי.

הביקורת שלהם מוצדקת לחלוטין לטעמי, בעניין ההגנה לפחות.
הגישה של טבק היא פנטסטית, אבל אין שום הגיון בלשחק פול קורט פרס עם החבורת עצלנים, זקנים, טיפשים, נגרים שיש לו.

הביקורת שלהם בסה״כ הייתה עניינית בעיניי. הם גם חבר׳ה שיודעים לבקר את עצמם, בטח ארז.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 06 ינואר 2016, 15:19

החציל האצטקי כתב:אני לא מתרגש מזה אחי. לכולם יש אינטרס, לכולם יש חברים, וככה זה עובד.
לפיני יש את הפריווילגיה להגיד מה שבזין שלו, אין מאמנים עם דריסת רגל כמו שלו בכדורסל הישראלי.

הביקורת שלהם מוצדקת לחלוטין לטעמי, בעניין ההגנה לפחות.
הגישה של טבק היא פנטסטית, אבל אין שום הגיון בלשחק פול קורט פרס עם החבורת עצלנים, זקנים, טיפשים, נגרים שיש לו.

הביקורת שלהם בסה״כ הייתה עניינית בעיניי. הם גם חבר׳ה שיודעים לבקר את עצמם, בטח ארז.

אז איפה הביקורת על גודס? הכל עניני? בטח!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 ינואר 2016, 15:23

אמרתי, לא הכל ענייני.
כולם נגועים. פיני וארז חברים של גיא, וגיא הוא בחור שאהוב מאוד על הבריות (כנראה שבצדק).
גודס חטף המון אש, כמעט רצח אופי, בזמן שהיה במכבי, מהמון כיוונים.
החבר׳ה האלה שאוהבים אותו לא היו צריכים להוסיף כלום.

פיני אגב דיבר עניינית ברדיו על גודס ומן הסתם ממש לא הוסיף לדימוי שלו. אין טעם בלדוש בזה.

טבק, שעל פניו ״מביא קבלות״ מול הרצליה וחיפה, נכשל בינתיים בכל משחק קריטי, ובהחלט מגיע לו לחטוף בראש מאנשים שכבר עשו דבר או שניים.
זה בסדר גמור.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי ankram » 06 ינואר 2016, 15:35

מתגעגע לימים שבחמישיות היו פרשנים ולא מאמנים. יש טעם לפגם בזה שמאמנים( מכהנים!!) מעבירים ביקורת על קולגות. כנ״ל שרף בוואן

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

גל מקל: "אין דם רע עם מכבי. חזרה לארץ אטרקטיבית עבורי"

הודעהעל ידי BIG sofo » 08 ינואר 2016, 04:16

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 03496.html

אני חושב שמכבי צריכים לנסות להביא אותו, למרות מה שקרה בקיץ.
לטענתו מה שקרה בקיץ, זה שהוא ביקש ממכבי לחכות כי הוא הוא ניסה להשיג חוזה בNBA וכשהוא לא קיבל, זה כבר היה מאוחר מדיי.
יש פה כאלה שיצאו נגד ההגעה שלו, אבל זאת לא תחרות אופי או יופי , אלא שאלה של יכולת וכישרון וכשיש לך הזדמנות להביא את הרכז הישראלי הכי טוב בשוק, לא צריך לחשוב פעמיים.
צריך גם לזכור ש-במידה ומכבי בוחרים לא להחתים אותו, הפועל י-ם נכנסת לתמונה וזה חיזוק מאוד משמעותי בשבילם.
אם אני מבין נכון, הוא כרגע שחקן חופשי, מה שאומר שזה עניין של ימים עד שכבר נראה החלטה...
BIG sofo

Re: גל מקל: "אין דם רע עם מכבי. חזרה לארץ אטרקטיבית עבורי"

הודעהעל ידי מכביסט24 » 08 ינואר 2016, 05:25

לא באמת פתחת ת'רד על הוד מלכותו..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי Yellow Gute » 08 ינואר 2016, 07:11

נשמע פתאום הרבה יותר מפויס. ככה זה כשאתה למטה.
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הודעהעל ידי שמואל1 » 08 ינואר 2016, 11:26

לצערי הוא כנראה יקר מידי בשביל מכבי כרגע (למרות שזאת השקעה משתלמת לטווח ארוך).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מני » 08 ינואר 2016, 11:30

קודם כל שימצאו קבוצה שתקח את פארמר ותתחלק איתם בחוזה שלו ואז אולי יש סיכוי להחתים את מקל.
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי Asf » 08 ינואר 2016, 12:08

"גל מקל מועמד" = ההרפס של מכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי jol9 » 08 ינואר 2016, 12:09

BIG sofo כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.203496.html" target="_blank

אני חושב שמכבי צריכים לנסות להביא אותו, למרות מה שקרה בקיץ.
לטענתו מה שקרה בקיץ, זה שהוא ביקש ממכבי לחכות כי הוא הוא ניסה להשיג חוזה בNBA וכשהוא לא קיבל, זה כבר היה מאוחר מדיי.
יש פה כאלה שיצאו נגד ההגעה שלו, אבל זאת לא תחרות אופי או יופי , אלא שאלה של יכולת וכישרון וכשיש לך הזדמנות להביא את הרכז הישראלי הכי טוב בשוק, לא צריך לחשוב פעמיים.
צריך גם לזכור ש-במידה ומכבי בוחרים לא להחתים אותו, הפועל י-ם נכנסת לתמונה וזה חיזוק מאוד משמעותי בשבילם.
אם אני מבין נכון, הוא כרגע שחקן חופשי, מה שאומר שזה עניין של ימים עד שכבר נראה החלטה...

אין קשר בין הדברים.

מגדל יהיו בתמונה בלי קשר למכבי.
האמת ששאלת מקל היא לא שאלה פשוטה. יש כאן המון שיקולים לכאן ולכאן, וכל החלטה אפשר להיות בעדה או נגדה.
בשורה התחתונה, אם מסתכלים על הפרמטרים האובייקטיביים של יכולת וכשרון, יש כאן סימן שאלה לא קטן על מקל.

אבל, בלי כל קשר לזה, אסור שהסיפור הזה שוב יהפוך לסיפור המרכזי של מכבי.
מכבי נמצאת בצרות בכל מה שקשור בחוזים ובהתחייבויות לקראת בניית הקבוצה בעונה הבאה.
הסיפור הגדול והחשוב לדעתי הוא להחליט כבר בתקופה הנוכחית על כיוון ודרך וללכת עם זה הלאה.
זה אומר - חשבון נפש של "איך הגענו למצב הזה", הסקת מסקנות (כולל פרסונליות), הפקת לקחים ויציאה לדרך חדשה.

יכול מאוד להיות, שהנהלת מכבי תחליט לא לשנות את המבנה הקיים, ואז באמת כל דיון על מקל ושמקל הוא חסר משמעות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 ינואר 2016, 12:49

אני די בטוח שהוא יגיע למכבי בסוף
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־17 אורחים