המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ראיתם את רמי הדר בחמישיות?
אחלה בחור, ואחלה מאמן. מקווה מאוד שימשיך להצליח. רמה מעל כל הקטשים למינהם.
שמואל1 כתב:אני הייתי מצנן את ההתלהבות מרמי הדר. כבר היו מאמנים שהצליחו בחיפה והתבררו כבינוניים בזמן שנדרשו להתמודד עם אתגר קצת יותר רציני, ראו ערך בראד גינברג.
MTA2311 כתב:ראיתם את רמי הדר בחמישיות?
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:ראיתם את רמי הדר בחמישיות?
קלאסי להיות עזר במכבי לדעתי.
החציל האצטקי כתב:״הרגשתי שאני צריך לסגור פער גדול בהשכלה של הכדורסל של השחקנים, לפני שאנחנו מדברים על יסודות טכניים.
הפער היה גדול מאוד ביסודות הקבוצתיים: פוזישנינג בהגנה, טיפולים בחסימות. ההשכלה הייתה מאוד נמוכה. בשלב מסויים שיניתי קצת את הכיוון והלכתי לכיוון של אזורית, אחרי האליפות הרגשתי שהייתי צריך להמשיך וליישם את הכדורסל שלי וללכת עם זה למלחמה.
יש ילדים מוכשרים. אנחנו מפקששים בהשכלה: יש להם מעט מדי אינפורמציה על המשחק ברמה הקבוצתית, ואנחנו מפספסים מאוד ברמה המנטלית. החבר׳ה עברו אצלי תהליך שקודם כל בשביל להיות שחקן כדורסל גדול אתה צריך להיות בן אדם גדול.
אני חושב שאם אנחנו נלך לכיוון הזה- וזה לא יכול להעשות בכפפות של משי- החינוך צריך להיות יותר נוקשה, הכללים צריכים להיות יותר ברורים, וברגע שאנחנו נעשה את זה כולנו אני חושב שנקבל שחקנים יותר טובים ויותר בשלים.״
רמי הדר מתאר את חוויית הכדורסל שלו עם החבר׳ה של הקדטים, ומסביר ממקור ראשון איפה הבעיה של הכדורסל שלנו. לא בגילאים 22-25, לא 17-18, גם לא 15-16. כנראה שזה איפשהו בגיל 9-12, איפה שלומדים לאהוב את המשחק הזה.
החציל האצטקי כתב:אני לא מתרגש מזה אחי. לכולם יש אינטרס, לכולם יש חברים, וככה זה עובד.
לפיני יש את הפריווילגיה להגיד מה שבזין שלו, אין מאמנים עם דריסת רגל כמו שלו בכדורסל הישראלי.
הביקורת שלהם מוצדקת לחלוטין לטעמי, בעניין ההגנה לפחות.
הגישה של טבק היא פנטסטית, אבל אין שום הגיון בלשחק פול קורט פרס עם החבורת עצלנים, זקנים, טיפשים, נגרים שיש לו.
הביקורת שלהם בסה״כ הייתה עניינית בעיניי. הם גם חבר׳ה שיודעים לבקר את עצמם, בטח ארז.
BIG sofo כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.203496.html" target="_blank
אני חושב שמכבי צריכים לנסות להביא אותו, למרות מה שקרה בקיץ.
לטענתו מה שקרה בקיץ, זה שהוא ביקש ממכבי לחכות כי הוא הוא ניסה להשיג חוזה בNBA וכשהוא לא קיבל, זה כבר היה מאוחר מדיי.
יש פה כאלה שיצאו נגד ההגעה שלו, אבל זאת לא תחרות אופי או יופי , אלא שאלה של יכולת וכישרון וכשיש לך הזדמנות להביא את הרכז הישראלי הכי טוב בשוק, לא צריך לחשוב פעמיים.
צריך גם לזכור ש-במידה ומכבי בוחרים לא להחתים אותו, הפועל י-ם נכנסת לתמונה וזה חיזוק מאוד משמעותי בשבילם.
אם אני מבין נכון, הוא כרגע שחקן חופשי, מה שאומר שזה עניין של ימים עד שכבר נראה החלטה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־17 אורחים