אלייג'ה מילסאפ חתם במכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אלייג'ה מילסאפ (גארד, 1.97) סיכם במכבי ת"א

הודעהעל ידי roy1000 » 22 ינואר 2016, 17:55

החציל האצטקי כתב:
roy1000 כתב:עוד החתמה הזויה. באמת שאני לא מבין מה עובר בראש של האנשים האלה. כמה גארדים צריכה קבוצה אחת?

הקבוצה הזאת חייבת גארדים ששומרים. אלא אם בא לך להמשיך לראות את דונטה, לנגפורד, גארט, זבי דופקים עליך הצגות כל שבוע.
אם כבר משחקים בסגנון של טבק, זה שחקן שיתאים לשחק אותו, ויחזיר את חברך לנדסברג לתפקידו המקורי.

ברור שזו עדיין החתמה הזויה, אבל יש הגיון מסויים בהבאה של גארד.

לשלב גארד ברמה כזו, בתקופה הזו בעונה, ובמצב העניינים המוכחי במכבי זה בלתי אפשרי. השחקן הזה בקושי יראה מגרש להערכתי.
אני חושב שבאמת מדובר בהחתמה סופר הזויה. ברמה של אנוואקו.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 ינואר 2016, 18:11

jol9 כתב:
LIAV10 כתב:תמונה

פתאום הבת שלי התחילה להתעניין בפורום...

מוזר בהתחשב שמדובר באישה בת 70+
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי alex30 » 22 ינואר 2016, 18:45

מצוין זה בדיוק מה שאני מצפה ממכבי - ניסוי של שחקנים אלמונים למחצה לקראת העונה הבאה, אין ברירה - הסגל של מכבי הוא כשלון, בניה מחדש כמעט בלתי אפשרית מנסיון ראשון, אפילו תקציב בלתי מוגבל לא יכול להבטיח זאת! ולכן הדרך היחידה לצאת מהמצב הזה, היא רכבת של זרים העונה(כאלה שהם הימור, אבל!!! כאלה שיש להם פוטנציאל להצלחה גם לעונות הבאות!!! ולא סמרטוטים סותמי חורים זמניים!!!) - עם נפגע עם שניים כאלה עד סוף העונה, יהיה בסיס לבנות אליו לקראת העונה הבאה - יש הבדל עצום בין בנייה מחדש של חצי קבוצה, לבניה מאפס(אשר לרוב תכשל, אפילו עם תקציב מטורף).
alex30

Re: אלייג'ה מילסאפ (גארד, 1.97) סיכם במכבי ת

הודעהעל ידי jol9 » 22 ינואר 2016, 21:00

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
ספציפית לגבי העונה הבאה, נראה שיהיה תקציב סביר, בלי קשר למה שקרה העונה. יש עונת יורוליג ארוכה ומובטחת,
ככה שהמכה שמכבי חוטפת השנה, באה להנהלה דווקא בתזמון סביר.
תחשוב על זה שבליגה של 16 קבוצות, יהיו למכבי 15 משחקי בית מובטחים (חלקם הגדול - משחקים אטרקטיביים), מה שיאפשר לעלות
את מחירי המנויים עוד קצת.
בנוסף גם בטח יגיע עוד סכום נחמד מהיורוליג.

אני חושב ש160K זה סיפור זניח מאוד בהקשר לעונה הבאה.

נניח ואתה צודק לגבי התקציב של העונה הבאה, ואני ממש לא משוכנע בכך (גם סטטיסטיקת ההימורים שלך לגבי עונה הבאה עד עכשיו ממש בקאנטים :) ). אי אפשר להתעלם מזה, שכביכול מנסים לעשות שינויים, אבל הכל זה אותו חרא. מעיפים שחקן מביך כמו אונוואקו, ומביאים שחקן מביך לא פחות כמו המילסאפ הזה. אין פה שום הסקת מסקנות אמיתית. הכל זה טלאי על טלאי, הכל זה זיוני מוח. אז כן, אני מעדיף שלא יביאו אף אחד עד הקיץ. כל החתמה מזדיינת כזאת זה עוד סכין בלב.

לא הייתי קורא לזה הימורים. תקרא לזה סתם טיפשות... :bigsmile3

מעבר לכך, תראה, יש הבדל מהותי בין החתמה של שחקן כמו פבראני (שזה היה כשלון ידוע מראש) או אוננקו (שהיה ברור שמדובר בשחקן
זבלי), לבין החתמה של שחקן כמו מילסאפ. בכל זאת, הבחור העביר חצי עונה בNBA ועשה עבודה לא רעה שם.

שלושת המהלכים האחרונים (שחרור פארמר, החתמת מקל והחתמת מילסאפ) באים לתקן את אחת משתי החולשות הגדולות ביותר של הסגל הזה.
על פניו מדובר במהלכים לא רעים. עדיין לא ראינו אותם בפעולה, ואני מאמין שהקבוצה תיראה טוב יותר מהרגע שהם יתחילו
לשחק דקות משמעותיות.
את המהלך הרביעי, שבו שיחררו את אוננקו, צריך להשלים עם מהלך חמישי של החתמת גבוה ראוי לסגל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 22 ינואר 2016, 21:02

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:
roy1000 כתב:עוד החתמה הזויה. באמת שאני לא מבין מה עובר בראש של האנשים האלה. כמה גארדים צריכה קבוצה אחת?

הקבוצה הזאת חייבת גארדים ששומרים. אלא אם בא לך להמשיך לראות את דונטה, לנגפורד, גארט, זבי דופקים עליך הצגות כל שבוע.
אם כבר משחקים בסגנון של טבק, זה שחקן שיתאים לשחק אותו, ויחזיר את חברך לנדסברג לתפקידו המקורי.

ברור שזו עדיין החתמה הזויה, אבל יש הגיון מסויים בהבאה של גארד.

לשלב גארד ברמה כזו, בתקופה הזו בעונה, ובמצב העניינים המוכחי במכבי זה בלתי אפשרי. השחקן הזה בקושי יראה מגרש להערכתי.
אני חושב שבאמת מדובר בהחתמה סופר הזויה. ברמה של אנוואקו.

יש רק שאלה אחת. האם תהיה מוכן להודות שטעית אם אכן יתברר שטעית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 ינואר 2016, 21:20

http://www.one.co.il/Article/15-16/2,62 ... tml?ref=hp

אניקה? זה האמא והאבא של הפאניקה. הוא שתה לנו את הדם", סיפר בכיר באשדוד בתגובה להחתמה.

"באיזה מכבי הוא חתם? ת"א? זו בדיחה נכון?" התקשה להאמין פורוורד העבר משה מזרחי, אלוף היול"ב קאפ בדימוס ואקס אשדוד. "אני בשוק", הוסיף מזרחי. "זו החתמה מגוחכת. מי מחליט שם על שחקנים? לא ברור מה הקשר בינו לבין מכבי ת"א. זה מחזק עוד יותר את הפועל ירושלים

מילסאפ לא לקוח פשוט. הגעתי לאשדוד כשהקבוצה הייתה במצב קטסטרופלי. היינו בתחתית וחיפשתי סקורר, יש לו יכולות אישיות גבוהות, אבל אין לו קליעה, הוא מחזיק הרבה בכדור ובמכבי יש מספיק שחקנים כאלה. אופי? יש לו אופי לא מעוצב. הוא לא עשה בלאגן באימונים, אבל בעיקר מרוכז בעצמו

אופיו הבעייתי של מילסאפ גרמה לו לנדודים רבים שהחלו עוד במכללות בארה"ב, שם עבר מלואיזאינה לפאייט לאלבמה בבירמינגהאם. בליגות המקצועניות קיפץ בין שלוש קבוצות בליגת הפיתוח האמריקאית, נחתך מהליגה הסינית ובלט בפיליפינים עם ממוצעים של 28.8 נקודות ו-11.5 ריבאונדים. למעשה, מאז 2010, התחנה היחידה בקריירה שלו באירופה הייתה חוויה טראומטית באשדוד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 ינואר 2016, 21:33

:heart אביי
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 22 ינואר 2016, 22:12

אני עדיין מתקשה להבין למה האיש הזה עדיין פה אחרי השנה וחצי האחרונות. זה בערך כמו שהיו משאירים את היינס על חוזה ארוך טווח. אם דני רוצה לשחק במנג'ר, הוא באמת לא חושב שעדיף לו להביא מישהו אחר שייתן לו שמות קצת יותר טובים לשחק איתם?
שחף

הודעהעל ידי Number8 » 22 ינואר 2016, 22:14

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. מצד אחד one זה אתר רכילות מטונף שהקשר בינו לבין ספורט מסתכם בנשים של הספורטאים. מצד שני אם יש קמצוץ של אמת בדבר הזה, אבוי. לקחת את החדר הלבשה הרקוב גם ככה של מכבי ולהוסיף לו סרטן .. מעולה
Number8

הודעהעל ידי שחף » 22 ינואר 2016, 22:16

מצד שני אם היה קשר בין אבי אבן לסקאוטינג אולי לא היינו ביורוקאפ עכשיו
שחף

הודעהעל ידי Number8 » 22 ינואר 2016, 22:16

MTA2311 כתב:http://www.one.co.il/Article/15-16/2,620,1219,0/264336.html?ref=hp

אניקה? זה האמא והאבא של הפאניקה. הוא שתה לנו את הדם", סיפר בכיר באשדוד בתגובה להחתמה.

"באיזה מכבי הוא חתם? ת"א? זו בדיחה נכון?" התקשה להאמין פורוורד העבר משה מזרחי, אלוף היול"ב קאפ בדימוס ואקס אשדוד. "אני בשוק", הוסיף מזרחי. "זו החתמה מגוחכת. מי מחליט שם על שחקנים? לא ברור מה הקשר בינו לבין מכבי ת"א. זה מחזק עוד יותר את הפועל ירושלים

מילסאפ לא לקוח פשוט. הגעתי לאשדוד כשהקבוצה הייתה במצב קטסטרופלי. היינו בתחתית וחיפשתי סקורר, יש לו יכולות אישיות גבוהות, אבל אין לו קליעה, הוא מחזיק הרבה בכדור ובמכבי יש מספיק שחקנים כאלה. אופי? יש לו אופי לא מעוצב. הוא לא עשה בלאגן באימונים, אבל בעיקר מרוכז בעצמו

אופיו הבעייתי של מילסאפ גרמה לו לנדודים רבים שהחלו עוד במכללות בארה"ב, שם עבר מלואיזאינה לפאייט לאלבמה בבירמינגהאם. בליגות המקצועניות קיפץ בין שלוש קבוצות בליגת הפיתוח האמריקאית, נחתך מהליגה הסינית ובלט בפיליפינים עם ממוצעים של 28.8 נקודות ו-11.5 ריבאונדים. למעשה, מאז 2010, התחנה היחידה בקריירה שלו באירופה הייתה חוויה טראומטית באשדוד.

שכחת את התקרית במועדון הסולו
Number8

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 ינואר 2016, 23:21

ל-ONE נודע כי מילסאפ היה מעורב בעבר בתקרית אלימה במועדון ה-"סולו" בת"א. על פי עדי ראייה שנכחו במסיבה וראו את הפורוורד עם הגארד קני הייז, הסנטר מרכוס דאב והישראלי עמית ביר-כץ, מילסאפ היה מעורב בתגרה על בחורה כאשר בינו לבין גבר נוסף התפתחה תקרית אלימה. השניים הוצאו החוצה ע"י אנשי האבטחה, שם מילסאפ, "פירק את אותו בחור״. האשדודים הזמינו משקאות חריפים בשווי עשרות אלפי שקלים כאשר את החשבון, שעמד על 6,000 דולרים, מספרים כי כיסה אלייג'ה עם כרטיס האשראי של אחיו, פול מילסאפ, האול-סטאר של אטלנטה הוקס.

מסופר כי במסגרת משחק האולסטאר בהיכל הקונכייה בבאר שבע, זאק רוזן, הרכז המתאזרח ששיחק בהפועל חולון והפועל ירושלים וזכה בתחרות השלשות עם מכבי אשדוד, נועד עם מאמן האדומים בזמנו בראד גרינברג שגישש אודות מילסאפ וחיפש לצרפו לקבוצה. "אל תיגע בו. הוא דואג רק לעצמו, לא אדם יציב בחדר הלבשה", ניתח הגארד למאמנו לשעבר.

"מבחינת שחקנים זרים, הוא בטופ 5 של הגרועים ביותר איתם שיחקתי. לאו דווקא מבחינת כדורסל, אלא כבן אדם וצורת ההתנהגות שלו. אי אפשר להתעלם מהיכולות שלו, אבל הוא לא יודע מה זה כדורסל קבוצתי, ולא מבין את הכדורסל האירופי. הוא שיחק ב-NBA בגלל שאח שלו כוכב".

אין ספק שדני ואבי התעלו על עצמם, שוב!
זה פשוט כישרון מולד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 23 ינואר 2016, 00:28

אלוהים אדירים.. אם הכתבה הרכילותית הזאת בוואן איכשהו נכונה, אבי אבן שוב עשה זאת!
עכשיו אני בטוח שהקבוצה הזאת היא פשוט פארודיה עצובה..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי roy1000 » 23 ינואר 2016, 07:23

jol9 כתב:יש רק שאלה אחת. האם תהיה מוכן להודות שטעית אם אכן יתברר שטעית.

כן. הלוואי ויסתבר שטעיתי בדיעבד.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 ינואר 2016, 11:03

הודעה רשמית: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 9987461830
״ממשיכה להתחזק״ עאלק.
פשוט פתטי הבחירת כותרות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 ינואר 2016, 11:24

מישהו הבין באיזה עמדה הוא אמור לשחק? כי הכל אתר רשום משהו אחר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 ינואר 2016, 11:48

Holiday_Armadillo כתב:מישהו הבין באיזה עמדה הוא אמור לשחק? כי הכל אתר רשום משהו אחר

ב- NBA הוא שיחק 2-3.
באירופה הוא כנראה לכיוון ה- 3-4.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 23 ינואר 2016, 11:52

למרות שלפי השחרורים שמתרחשים, כנראה הולכים לתת לו עקבים, ושישחק כסנטר. בדיוק חסר לנו אחד.

לא יודע לגבי הכישרון שלו, אבל ממה ששומעים עליו, וכתבו פה חלק מהדברים, האופי שלו לא מדהים. והיו לנו מספיק כאלו.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 ינואר 2016, 11:54

ההודעה הרשמית

מכבי פוקס תל אביב החתימה את אלייג'ה מילסאפ (בן 28, 1.98 מטר) עד סוף העונה.

מילסאפ הוא גארד/פורוורד אמריקאי ששיחק בשנים האחרונות בעיקר בליגת הפיתוח וב-NBA. הוא סטופר הגנתי ברמה הגבוהה ביותר, גם ברמה של ה-NBA. האתלטיות, הגודל, הפיזיות והרצון שלו לעצור כל מי שניצב מולו, גרמו למאמניו להציב אותו תמיד על כוכבי היריבה, גם כשמדובר בכוכבי NBA כמו ג'יימס הארדן וראסל ווסטברוק. דורג רביעי בין הסקנד-גארדים בכל ה-NBA במדד ההגנה של ESPN.

כמו כן מילסאפ הוא ריבאונדר הגנתי איכותי, שבהתקפה מצטיין בחדירה לסל וביצירת מצבים (סוחט הרבה עבירות), אוהב את משחק המעבר כשהוא טס מחוף לחוף וגם יודע להוריד את השומר שלו לאזור הצבע.

מילסאפ יצא מהקולג' בעונת 2010/11 ושיחק בעיקר בליגת הפיתוח בקבוצות לוס אנג'לס, טולסה ובייקרספילד, וכן תקופה קצרה באשדוד ובפיליפינים. את עונת 2014/15 פתח בבייקרספילד מליגת הפיתוח והצטיינותו שם – 20.6 נקודות, 8.3 ריבאונדים, 5.2 אסיסטים ו-2.1 חטיפות בממוצע למשחק – סידרה לו חוזה בליגה הטובה בעולם.

בעונה וחצי האחרונות שיחק ביוטה ג'אז מה-NBA, בין היתר לצידו של אקס מכבי ג'ו אינגלס. ב-67 משחקים ביוטה העמיד מילסאפ ממוצעים של 4.2 נקודות, 2.8 ריבאונדים וחטיפה למשחק ב-16 דקות בממוצע. בעונה שעברה ב-NBA נהנה מממוצעים של 2.4 חטיפות ו-6.5 ריבאונדים בחישוב ל-40 דקות משחק.

אבי אבן מתפאר על המציאה שלו, שנזרקה מאשדוד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 ינואר 2016, 11:57

הוא ישחק 2
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים