MTA2311 כתב:jol9 כתב:
ספציפית לגבי העונה הבאה, נראה שיהיה תקציב סביר, בלי קשר למה שקרה העונה. יש עונת יורוליג ארוכה ומובטחת,
ככה שהמכה שמכבי חוטפת השנה, באה להנהלה דווקא בתזמון סביר.
תחשוב על זה שבליגה של 16 קבוצות, יהיו למכבי 15 משחקי בית מובטחים (חלקם הגדול - משחקים אטרקטיביים), מה שיאפשר לעלות
את מחירי המנויים עוד קצת.
בנוסף גם בטח יגיע עוד סכום נחמד מהיורוליג.
אני חושב ש160K זה סיפור זניח מאוד בהקשר לעונה הבאה.
נניח ואתה צודק לגבי התקציב של העונה הבאה, ואני ממש לא משוכנע בכך (גם סטטיסטיקת ההימורים שלך לגבי עונה הבאה עד עכשיו ממש בקאנטים

). אי אפשר להתעלם מזה, שכביכול מנסים לעשות שינויים, אבל הכל זה אותו חרא. מעיפים שחקן מביך כמו אונוואקו, ומביאים שחקן מביך לא פחות כמו המילסאפ הזה. אין פה שום הסקת מסקנות אמיתית. הכל זה טלאי על טלאי, הכל זה זיוני מוח. אז כן, אני מעדיף שלא יביאו אף אחד עד הקיץ. כל החתמה מזדיינת כזאת זה עוד סכין בלב.
לא הייתי קורא לזה הימורים. תקרא לזה סתם טיפשות...
מעבר לכך, תראה, יש הבדל מהותי בין החתמה של שחקן כמו פבראני (שזה היה כשלון ידוע מראש) או אוננקו (שהיה ברור שמדובר בשחקן
זבלי), לבין החתמה של שחקן כמו מילסאפ. בכל זאת, הבחור העביר חצי עונה בNBA ועשה עבודה לא רעה שם.
שלושת המהלכים האחרונים (שחרור פארמר, החתמת מקל והחתמת מילסאפ) באים לתקן את אחת משתי החולשות הגדולות ביותר של הסגל הזה.
על פניו מדובר במהלכים לא רעים. עדיין לא ראינו אותם בפעולה, ואני מאמין שהקבוצה תיראה טוב יותר מהרגע שהם יתחילו
לשחק דקות משמעותיות.
את המהלך הרביעי, שבו שיחררו את אוננקו, צריך להשלים עם מהלך חמישי של החתמת גבוה ראוי לסגל.