פדרמן, אבי אבן, ניקולה, טבק - הביתה!!!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פדרמן, אבי אבן, ניקולה, טבק- הביתה!!!

הודעהעל ידי yanay21 » 07 פברואר 2016, 01:20

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:
"מגיע כבוד למכבי חיפה. היא שיחקה נהדר ואנחנו לא עמדנו בקצב. אני לא צריך למנות את השחקנים שחסרו לנו. לא נראינו כמו קבוצה וחבל", אמר שמעון מזרחי בראיון לתוכנית יציע העיתונות, "אלה דברים שקורים. קבוצות נקלעות למצב לא נוח. נראינו רע. אנחנו בתקופה שנקראת בין המיצרים. חלפו יומיים מאז שחזרנו מלובליאנה. יש לנו משחק גורלי מול ניז'ני בקרוב. זו תקטפה קשה שאנחנו נמצאים בין משימות קשות. זה מלחיץ קצת את השחקנים. יכול להיות שיש שחקנים שלא עומדים בלחץ אבל הם חייבים להתאושש עד יום רביעי.

תתבייש שמעון.

זה ככה במקור או שזה כמו הרוסים של יוני?

"נטשה, אני הרשיתי רוסים של יוני?"
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 פברואר 2016, 01:20

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:
"מגיע כבוד למכבי חיפה. היא שיחקה נהדר ואנחנו לא עמדנו בקצב. אני לא צריך למנות את השחקנים שחסרו לנו. לא נראינו כמו קבוצה וחבל", אמר שמעון מזרחי בראיון לתוכנית יציע העיתונות, "אלה דברים שקורים. קבוצות נקלעות למצב לא נוח. נראינו רע. אנחנו בתקופה שנקראת בין המיצרים. חלפו יומיים מאז שחזרנו מלובליאנה. יש לנו משחק גורלי מול ניז'ני בקרוב. זו תקטפה קשה שאנחנו נמצאים בין משימות קשות. זה מלחיץ קצת את השחקנים. יכול להיות שיש שחקנים שלא עומדים בלחץ אבל הם חייבים להתאושש עד יום רביעי.

תתבייש שמעון.

החזרת את יוני לילדות עכשיו
הוא הלך לבכות בקופסת חשמל
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 פברואר 2016, 01:25

yzafrir כתב:הכי מעצבן , הוא אמר שזה תקופת בין המיצרים ,בין משחק מכריע "ביורוליג" לבין משחק חשוב בליגה !!!! הוא עוד לא הפנים שאנחנו בפאקינג יורופח

אין שם בן אדם אחד שאפשר לשמוע בנחת בלי לרצות לשבור את הטלויזיה/רדיו/מחשב (תלוי במדיה).
אפילו לא אחד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 פברואר 2016, 01:28

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

תתבייש שמעון.

החזרת את יוני לילדות עכשיו
הוא הלך לבכות בקופסת חשמל

#לילדות
תמונה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 פברואר 2016, 10:04

האוזמן

במקום לנזוף, תבקשו מהם סליחה: האשמים האמיתיים בקריסת מכבי תל אביב
במקום להתהדר בשיחת הנזיפה שהם מתכננים לטבק ושחקניו, ראשי מכבי תל אביב צריכים להתנצל בפניהם על שלל הטעויות שהוביל את הצהובים לתהום. שי האוזמן על מועדון שלא מכבד את עצמו, ועל שינוי אמיתי שיגיע רק אם האימפריה תמשיך להתרסק עד עפר

http://sports.walla.co.il/item/2932488
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 פברואר 2016, 10:05

גלדסטון

טבק צפוי לסיים את העונה, שחקנים ביקרו את גל מקל
למרות ההשפלה מול מכבי חיפה אמש, במכבי תל אביב לא מתכוונים לבצע זעזוע בעמדת המאמן. שמעון מזרחי כעס מאוד בחדר ההלבשה ואמר לשחקנים: אסור לכם להראות ככה
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 05349.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 07 פברואר 2016, 10:18

שמואל1 כתב:האוזמן

במקום לנזוף, תבקשו מהם סליחה: האשמים האמיתיים בקריסת מכבי תל אביב
במקום להתהדר בשיחת הנזיפה שהם מתכננים לטבק ושחקניו, ראשי מכבי תל אביב צריכים להתנצל בפניהם על שלל הטעויות שהוביל את הצהובים לתהום. שי האוזמן על מועדון שלא מכבד את עצמו, ועל שינוי אמיתי שיגיע רק אם האימפריה תמשיך להתרסק עד עפר

http://sports.walla.co.il/item/2932488

האוזמן :heart

אנחנו בשלב שבו לעיתונאי אשכרה יותר אכפת מהקבוצה מאשר ההנהלה שלה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 פברואר 2016, 10:39

שמעון התראיין לרסקה
ראיון מביך ומעצבן
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 פברואר 2016, 10:54

Holiday_Armadillo כתב:שמעון התראיין לרסקה
ראיון מביך ומעצבן

שמעתי את זה בנסיעה.... לא ידעתי מה עדיף, להיכנס באיזה אוטו מרוב עצבים, או להתקשר לאיזו חברת תקשורת, ולהוציא עליהם את הזעם...
מביך.

התירוץ של הפצועים, זה משהו שאני יכול לצפות לו מיוסי אולי, אבל לא ממי שמחזיק באחריות על זה שבקבוצה שיחקו/משחקים למעלה
מעשרה שחקנים עם עבר של פציעות קשות ומעלה.

וכשהוא מפרגן לחיפה, ואומר שהם קלעו למעלה מ50% לשלוש... אפילו ב-5 דקות מהמשחק שראיתי, הם זרקו משהו כמו 4 שלשות, חופשיות
לחלוטין, וקלעו 2 מתוכן. מה ציפיתם, שהם יזרקו חופשי ויחטיאו? 50% משלוש, זה רק עניין של הגנה. שחקן שאפילו רק נמצא ליד שחקן שזורק
משלוש, מוריד לו איזה 20-30% מהסיכוי שזה ייכנס.

והתירוצים על התקופה... גביע, יורוקאפ,... נו באמת. מכבי משחקת שנים על גבי שנים, בשתי מסגרות ולפעמים גם ביותר.
כמעט כל משחק שלה הוא משמעותי, כי פעם, הפסד של מכבי היתה לו משמעות, והיו מדברים עליו. זה תירוץ פתטי.

על סימונס הוא אמר שהוא בכלל לא הוחתם, אלא הגיע לכאן בחינם להתרשמות. שמעון, אתה מביך. הגיע בחינם? אתה באמת חושב
שאפשר להפיק משהו משחקן צולע שמגיע בחינם? בשביל מה? ושוב התירוצים האלה שהשוק מת??

וכמובן, השיא היה להעתיק מיוסי את הפוסט המיתולוגי שלו, שזה בסה"כ חסרון של סנטר, ובכל שאר העמדות אנחנו בסדר.
וואלה. טוב לדעת שמקבלי ההחלטות מחוברים למציאות ויודעים מה צריך לתקן ואיך.

קיוויתי לשמוע אולי, שכן יסיקו מסקנות, ושכן ינסו לתת לאיש מקצוע אמיתי אחד לרכז את כל העניינים המקצועיים, וכל אוכלי הנבלות,
יזוזו הצידה... אפילו אם טבק היה בונה את הקבוצה, ע"פ הפילוסופיה שלו והשיטה שלו, זה היה נראה אחרת לגמרי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 פברואר 2016, 10:56

נותר רק השם: על ההתרסקות של מכבי ת"א
וויצ'יץ' מיואש, טבק רותח, הקהל מושפל ואלופת אירופה ב-2014 הפכה למחלקת שיקום של פצועים. אחרי ה-91:56 למכבי חיפה, הצהובים מרוסקים
http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 07 פברואר 2016, 11:25

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:שמעון התראיין לרסקה
ראיון מביך ומעצבן

שמעתי את זה בנסיעה.... לא ידעתי מה עדיף, להיכנס באיזה אוטו מרוב עצבים, או להתקשר לאיזו חברת תקשורת, ולהוציא עליהם את הזעם...
מביך.

התירוץ של הפצועים, זה משהו שאני יכול לצפות לו מיוסי אולי, אבל לא ממי שמחזיק באחריות על זה שבקבוצה שיחקו/משחקים למעלה
מעשרה שחקנים עם עבר של פציעות קשות ומעלה.

וכשהוא מפרגן לחיפה, ואומר שהם קלעו למעלה מ50% לשלוש... אפילו ב-5 דקות מהמשחק שראיתי, הם זרקו משהו כמו 4 שלשות, חופשיות
לחלוטין, וקלעו 2 מתוכן. מה ציפיתם, שהם יזרקו חופשי ויחטיאו? 50% משלוש, זה רק עניין של הגנה. שחקן שאפילו רק נמצא ליד שחקן שזורק
משלוש, מוריד לו איזה 20-30% מהסיכוי שזה ייכנס.

והתירוצים על התקופה... גביע, יורוקאפ,... נו באמת. מכבי משחקת שנים על גבי שנים, בשתי מסגרות ולפעמים גם ביותר.
כמעט כל משחק שלה הוא משמעותי, כי פעם, הפסד של מכבי היתה לו משמעות, והיו מדברים עליו. זה תירוץ פתטי.

על סימונס הוא אמר שהוא בכלל לא הוחתם, אלא הגיע לכאן בחינם להתרשמות. שמעון, אתה מביך. הגיע בחינם? אתה באמת חושב
שאפשר להפיק משהו משחקן צולע שמגיע בחינם? בשביל מה? ושוב התירוצים האלה שהשוק מת??

וכמובן, השיא היה להעתיק מיוסי את הפוסט המיתולוגי שלו, שזה בסה"כ חסרון של סנטר, ובכל שאר העמדות אנחנו בסדר.
וואלה. טוב לדעת שמקבלי ההחלטות מחוברים למציאות ויודעים מה צריך לתקן ואיך.

קיוויתי לשמוע אולי, שכן יסיקו מסקנות, ושכן ינסו לתת לאיש מקצוע אמיתי אחד לרכז את כל העניינים המקצועיים, וכל אוכלי הנבלות,
יזוזו הצידה... אפילו אם טבק היה בונה את הקבוצה, ע"פ הפילוסופיה שלו והשיטה שלו, זה היה נראה אחרת לגמרי.

אח"כ אני מקבל קיטונות רותחים בפייסבוק שאני אומר ששמעון צריך ללכת , האיש כבר סנילי!! אין לו מושג על מה הוא מדבר , אין לו מושג מי אשם , אין לו אפילו את היושר הבסיסי להגיד "אנחנו כראשי המועדון אחראים למה שקורה ונסיק מסקנות"
אני לא יודע אם זה שילוב של גיל , מעמד חלש במועדון או סתם זקנה שמביישת את בחרותו , האיש הוא קריקטורה!! והוא גם מוקרב פעם אחרי פעם לתקשורת , כאילו פדרמן דוחף אותו לעלות לראיונות , ע"מ שפדרמן עצמו לא יהיה בקו האש.
אתמול היתה קבורת החמור של האמפריה , אנחנו תקועים לשנים הקרובות עם שורה של מנהלים זקנים , מסטולים ואפטיים , שלא מסוגלים בכלל להבין מה מידת הקטסטרופה וכמה הם אשמים בסיפור הזה , ניקו ימשיך לקבל החלטות עם דני ואבי אבן , שלא תעזו לחלום אחרת , כי זה יקרה!! , זה יקרה כי דני הוא הבן של דיויד פדרמן , ודיויד ימשיך לתת לבן שלו את הבמה , לניקו יש כנראה כמה עסקים אפלים אל מול הנהלת מכבי (הבנק של פנאן?) והוא חסין לחלוטין , וגם אבי אבן הוא המותק של ההנהלה , אז די ברור שכלום לא הולך להשתנות.
גם בגזרת השחקנים העתיד אינו מזהיר , אנחנו חתומים על חוזים ארוכי טווח ויקרים ללא פרופורציה עם טיילר,אוחיון,לאנסברג,סמית ואמבקווה , חמשייה שבמצבה הנוכחי ובעתיד הנראה לעין , לא יכולה להעמיד חמשייה תחרותית בליגה שלנו , אישית אני לא יודע אם אוחיון וסמית מסוגלים כלל לשחק כדורסל תחרותי. אם נראה למישהו שמכבי אחרי עונה של אובדן מליונים שתשלם לשחקנים שלא ישחקו במדיה , טועה ובגדול , אנחנו תקועים עם הנכים המעפנים האלו לשנים הבאות.
צפו גם לסנקציות מצד היורוליג בשנים הקרובות , יחד עם הטורקים שונאי נפשנו , יש סיכוי לא רע שמכבי תודח מהחוזה שלה מול היורוליג בבושת פנים לאחר שתציג כדורסל לא איכותי.
ואני אומר את זה בכאב לב גדול , 35 שנה אני מלווה את הקבוצה הזאת , מעולם , מעולם לא חשתי כל כך הרבה סבל ודכאון , תמיד חשבתי שכשלון הוא רק מכה קלה בכנף , ושמכבי יודעת להרים את עצמנ מכשלונות , לצערי הימים האלו הלכו לבלי שוב.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי goshimon » 07 פברואר 2016, 12:25

הראיון של שמעון לצערי היום בגלצ היה פשוט עצוב. הפסדנו בכמעט 40 הפרש לקבוצה עם עשירית התקציב שלנו, קבוצה בלי ספסל, כמעט בלי ישראלים, שבסה"כ לוחצת קצת בהגנה, ומטילים את האשם בזה ששניים מעשרת הזרים שלנו פצועים או על זה שהם בחוצפתם קלעו חלק מהשלשות הפנויות שלהם? הרי ברור לכל אחד שהבעיה כאן היא ניהולית. בין אם זה דור ההורים או דור הבנים, יש כאן פשוט ניהול לא טוב שמביא רכבת של שחקנים לא מתאימים. מי באמת ראה את המשחק אתמול עד תומו? הקהל הולך ומתרחק, ולצערי באמת הקבוצה הופכת להיות פחות ופחות רלבנטית. גם אם נעשה את הבלתי ייאמן וננצח את נס ציונה בשבוע הבא.
goshimon

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 פברואר 2016, 12:50

אנחנו הורגים פה את דני כבר שנים, ובצדק רב, אבל השנה המעורבות של הזקנים הייתה גדולה מאוד. כולם צריכים לעוף.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 07 פברואר 2016, 13:01

MTA2311 כתב:אנחנו הורגים פה את דני כבר שנים, ובצדק רב, אבל השנה המעורבות של הזקנים הייתה גדולה מאוד. כולם צריכים לעוף.

כל כך נכון. המועדון הזה צריך דם חדש. בעלים אחד עם כיסים עמוקים שיוכל לקבל החלטות בצורה מסודרת בלי כל מיני קומבינות, מקורבים וחובות עבר. בקיצור, צריך מיטץ' לכדורסל.
roy1000

הודעהעל ידי yanay21 » 07 פברואר 2016, 13:29

האמת, חבל שמיטש לא קנה את מכבי כדורסל. תחשבו על זה, הוא משקיע בכדורגל סכומים עצומים. פה הוא יצטרך להשקיע מעט מאוד, כי הרווחים הטבעיים הם רוב התקציב, וגם כדורסל מלכתחילה זול יותר.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 פברואר 2016, 13:32

היו שמועות לפני כמה שנים שהוא רוצה גם את מכבי סל. פדרמן שם לו בלוק.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 פברואר 2016, 13:33

yanay21 כתב:האמת, חבל שמיטש לא קנה את מכבי כדורסל. תחשבו על זה, הוא משקיע בכדורגל סכומים עצומים. פה הוא יצטרך להשקיע מעט מאוד, כי הרווחים הטבעיים הם רוב התקציב, וגם כדורסל מלכתחילה זול יותר.

אני לא חושב שאפשר לפסול הצטרפות שלו גם לכדורסל. יש מקרים דומים בחו"ל (למשל הבעלים של ריאל מדריד בכדורגל הוא גם הבעלים בכדורסל)
רק צריך שיחליטו למכור את הקבוצה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 07 פברואר 2016, 13:38

לא שאני מבין גדול ,אבל יש סיכוי שיש חוק נגד דברים כאלו, כדי לא ליצור ריכוזיות או משהו. יש דברים כאלו בכלכלה באופן כללי, לא יודע אם בספורט הישראלי.

הייתי מאוד שמח שיקנה את מכבי סל, אני לא רואה מצב שהוא יתערב בצורה גסה בבנייה של הקבוצה עצמה, אלא רק במינויים המקצועיים, וזה לגמרי לגיטימי. אפילו לא צריך שישים יותר מדי כסף, אפשר לבנות יופי של קבוצה ב20 ומשהו מיליון, רק צריך שמישהו ידע לבנות אותה משחקנים שלא מקבלים קצבת סיעוד.

אני גם חושב שהעניין של ריאל, לא שאני מבין גדול, מגיע כמשהו מחובר. כלומר, שהוא רכש את המועדון, שמכיל בתוכו את שתי הקבוצות. בערך מה שהיה בישראל של פעם, שאגודת מכבי איגדה תחתיה את כל המכבי, וכנ"ל הפועל או בית"ר.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 פברואר 2016, 13:46

אין חוק נגד ריכוזיות גם לא בספורט, אז פה?

ד"א, שמעתי עכשיו את שמעון ביציע העיתונות. אמר שלא היה מאמן יותר טוב מטבק בשוק. הגיע הזמן שמישהו יערוך לו היכרות רשמית עם קזלאוסקס, שישב בבית וחיכה. או שטבק יותר טוב ממנו פשוט?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 פברואר 2016, 13:55

MTA2311 כתב:אין חוק נגד ריכוזיות גם לא בספורט, אז פה?

ד"א, שמעתי עכשיו את שמעון ביציע העיתונות. אמר שלא היה מאמן יותר טוב מטבק בשוק. הגיע הזמן שמישהו יערוך לו היכרות רשמית עם קזלאוסקס, שישב בבית וחיכה. או שטבק יותר טוב ממנו פשוט?

עזוב, זה כמו לדבר ללמפה.
גם היו רק 3 עסקאות של גבוהים ביורוליג כל הקיץ, אז בגלל זה החתימו את אונואקו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים