פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ריצ'ארד הנדריקס סיכם במכבי לעונה וחצי

05 מרץ 2016, 20:53

jol9 כתב:הוא עשה 9/6 בקבוצת יורוליג בינונית, ואמבקווה עשה 7/8 בקבוצת יורוליג עלובה (וב-5 דקות משחק יותר ומול קבוצות חלשות בהרבה).

אם אמבקווה באמת פצוע, ובאמת צריך ניתוח וכאלה, מכבי צריכה לעשות מאמץ ולחתוך אותו בשנה הבאה. אין לו מה לחפש בקבוצה.

כמו שחשבתי בעונה שעברה (ואתה אמרת הפוך) אז גם עכשיו, אני אומר שיגיעו 6-7 שחקנים חדשים לקבוצה בעונה הבאה.

אני לא חושב שיש ספק שהנדריקס טוב מאמבקווה, אבל שניהם זה לא מה שמכבי צריכה.

רוצ'סטי, פארמר, אמבקווה, פאבריני - 4 זרים מרכזיים חדשים הגיעו. יבזורי ובנדר לא ממש נחשבים.

לגבי העונה הבאה - אני חושב שרוצ'סטי, אמבקווה וסמית' יישארו. אתה חושב אחרת?

05 מרץ 2016, 21:12

my man כתב:
rc4991 כתב:
my man כתב:
rc4991 כתב:נראה לי שקצת הגזמתם, אני מניח שיש סיכוי לא רע בכלל שאמבקווה יעזוב בקיץ (יעבור לקבוצה אחרת ויקבל אולי פיצוי קטן)

ואם זה יהיה במקומו אני יכול לקבל את זה - תוסיף לו סנטר מאסיבי לידו ואני יכול לקבל את זה...
אבל חכה בכלל העניין לא סגור...

סבבה, אבל אנשים פה כבר קופצים ומחליטים מה יהיה
אגב, לא ראיתי את אותן זעקות שבר על הכפילות של מקל ואוחיון

הגזמת...הרבה פה התלוננו על הכפילות של יוגי ומקל...אני אפילו אמרתי מהרגע הראשון שיוגי חייב ללכת..

לי דווקא זכור שהדיון היה יותר על היכולת שלו וגם הרבה תמכו בהחתמה
בכל מקרה, גם אני חושב שזה יהיה רע מאוד אם הנדרקיס ואמבקווה יהיו הסנטרים שלנו אבל אני לא מאמין שהניגרי ישאר

05 מרץ 2016, 21:42

roy1000 כתב:
jol9 כתב:הוא עשה 9/6 בקבוצת יורוליג בינונית, ואמבקווה עשה 7/8 בקבוצת יורוליג עלובה (וב-5 דקות משחק יותר ומול קבוצות חלשות בהרבה).

אם אמבקווה באמת פצוע, ובאמת צריך ניתוח וכאלה, מכבי צריכה לעשות מאמץ ולחתוך אותו בשנה הבאה. אין לו מה לחפש בקבוצה.

כמו שחשבתי בעונה שעברה (ואתה אמרת הפוך) אז גם עכשיו, אני אומר שיגיעו 6-7 שחקנים חדשים לקבוצה בעונה הבאה.

אני לא חושב שיש ספק שהנדריקס טוב מאמבקווה, אבל שניהם זה לא מה שמכבי צריכה.

רוצ'סטי, פארמר, אמבקווה, פאבריני - 4 זרים מרכזיים חדשים הגיעו. יבזורי ובנדר לא ממש נחשבים.

לגבי העונה הבאה - אני חושב שרוצ'סטי, אמבקווה וסמית' יישארו. אתה חושב אחרת?

לא מבין את החשבון שאתה עושה...
מעונת 2014-15 המשיכו בקבוצה חמישה שחקנים - אוחיון, פניני, לנדסברג, רנדל וסמית', זה אומר שהגיעו 7-8 שחקנים חדשים בקיץ.

לעונה הבאה אני מאמין שהמצב לא יהיה מאוד שונה. אני צופה לפחות 6-7 שחקנים חדשים שיגיעו.

05 מרץ 2016, 22:31

מה אתם אומרים? להחתים את הנדריקס עכשיו זו תוכנית של הקרואטים ואבי אבן לנסות למנוע מאדלשטיין לרצות לחתום עונה הבאה? הרי ברור שהוא ירצה לבחור את סגל השחקנים.

05 מרץ 2016, 22:37

yellow83 כתב:מה אתם אומרים? להחתים את הנדריקס עכשיו זו תוכנית של הקרואטים ואבי אבן לנסות למנוע מאדלשטיין לרצות לחתום עונה הבאה? הרי ברור שהוא ירצה לבחור את סגל השחקנים.

לא יודע אם תכנית, אבל גם אני חשבתי שההחתמה הזאת מחזקת את האפשרות שטבק ישאר.

05 מרץ 2016, 22:48

באסה : /
לדעתי דווקא מגיעה הזדמנות לאדלשטיין (למרות שהוא אדום). מכבי צריכה עכשיו מאמן יצירתי שידע לעשות דברים יפים ולהטריף את השחקנים. טבק אחלה גבר אבל מאמן אפור לגמרי.

05 מרץ 2016, 22:49

מכבי לא יכולה להתחשב אם הנדריקס יתאים לארז או לא. קודם כל מכבי מנסה לנצל את חלון ההזדמנות הזה שנוצר עם הנדריקס עכשיו ודבר שני עם כל הכבוד לארז,ומצטער שזה נאמר בצורה בוטה,אבל מי הוא בכלל? אם הוא רצה לקבוע מי יהו השחקנים לעונה הבאה, היה צריך לקחת את ההזדמנות שניתנה לו ולא להתבחא כמו איזה שפן מאחורי תירוצים קלושים.

05 מרץ 2016, 22:51

והניחוש שלי הוא שטבק יהיה מאמן מכבי גם בעונה הבאה.

05 מרץ 2016, 22:57

MTA2311 כתב:
my man כתב:
rc4991 כתב:
my man כתב:
rc4991 כתב:נראה לי שקצת הגזמתם, אני מניח שיש סיכוי לא רע בכלל שאמבקווה יעזוב בקיץ (יעבור לקבוצה אחרת ויקבל אולי פיצוי קטן)

ואם זה יהיה במקומו אני יכול לקבל את זה - תוסיף לו סנטר מאסיבי לידו ואני יכול לקבל את זה...
אבל חכה בכלל העניין לא סגור...

סבבה, אבל אנשים פה כבר קופצים ומחליטים מה יהיה
אגב, לא ראיתי את אותן זעקות שבר על הכפילות של מקל ואוחיון

הגזמת...הרבה פה התלוננו על הכפילות של יוגי ומקל...אני אפילו אמרתי מהרגע הראשון שיוגי חייב ללכת..

כולנו. זה היה הדיון המוביל איזה שלושה ימים.

ומה המסקנה של הדיון הזה ?
כל מקרה לגופו , במקרה של מקל ויוגב הייתי בעד , במקרה של הנדריקס ואמבאקווה זה מיותר לעונה הבאה . הנדריקס סנטר מחליף קלאסי עם אופי מצויין שיסתדר עם כל מאמן שיגיע אבל הוא חייב סנטר דומיננטי לידו .
אגב מה קורה עם כוכב הקיץ פסנקו ? עושה חיל בליגה האיטלקית ?

05 מרץ 2016, 22:58

toja27 כתב:והניחוש שלי הוא שטבק יהיה מאמן מכבי גם בעונה הבאה.

לדעתי טבק יישאר רק אם הוא יביא אליפות.

05 מרץ 2016, 23:03

yellow83 כתב:
toja27 כתב:והניחוש שלי הוא שטבק יהיה מאמן מכבי גם בעונה הבאה.

לדעתי טבק יישאר רק אם הוא יביא אליפות.

כן, מאוד יכול להיות. אבל יש סיכוי די גבוה שמכבי יקחו אליפות השנה, לפחות להערכתי.

05 מרץ 2016, 23:20

בזמנו רציתי שהנדריקס יהיה המיק באטיסט שלנו ,מאז עברו כמה שנים והבחור נתקע או לא מצא את המקום שלו חוץ מעונה בקובאן.
אם זה לשנה וחצי אני מאמין שאמבאקווה ישוחרר בסוף העונה ,ימצאו דרך,הנדריקס יהיה ה4 5 שנה הבאה,יביאו 5 טוב ועוד 4 קפיץ או משו בסגנון של סטרץ פור כגון ,תומפקינס או קומינזקאס.
הנדריקס זה חיזוק והוא לא בסוף קרירה או פצוע ,הוא פשוט כרגע בעמדה של מישו פרווה ,אבל גם כאלה שחקנים חשובים לקבוצה לפעמים,לא צריך כל הזמן את ההכי טובים צריך שחקנים שנותנים עבודה ויודעים לעשות משימות מסוימות.
בדיוק מה שדיברנו על לאנדסברג בזמנו ,הוא רול פליר אבל אין לו שום אופי או הבנה של מה צריך שחקן כדורסל כדי ליצור קבוצה מנצחת.

05 מרץ 2016, 23:29

כנראה שזו לא החתמה נוראית במצבנו (אם וכאשר), אבל בעיניי המהלך הזה מצביע על הרעות החולות במכבי - בהנחה שמדברים על חוזה גם לעונה הבאה.
מצד אחד, למכבי אין כסף להתמודד עם שחקנים מהדרג העליון באירופה. ומצד שני, למכבי (או למחלקת הסקאוטינג הביזיונית) אין יכולת לאתר שחקנים עם פוטנציאל במחירים נמוכים.
מה נשאר? שחקנים בינוניים מינוס עד בינוניים פלוס, במשכורת גבוהה (ביחס לערך האמיתי שלהם). אבל זה כמובן מסתדר יופי עם השאיפות של פדרמן, לקבוצת מרכז טבלה ביורוליג.

הרבה יותר מידי שחקנים בינוניים חתומים על חוזה לעונה הבאה, למרות שאנחנו חווים איתם את אחת מהעונות הגרועות בתולדות המועדון.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 05 מרץ 2016, 23:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

05 מרץ 2016, 23:29

toja27 כתב:מכבי לא יכולה להתחשב אם הנדריקס יתאים לארז או לא. קודם כל מכבי מנסה לנצל את חלון ההזדמנות הזה שנוצר עם הנדריקס עכשיו ודבר שני עם כל הכבוד לארז,ומצטער שזה נאמר בצורה בוטה,אבל מי הוא בכלל? אם הוא רצה לקבוע מי יהו השחקנים לעונה הבאה, היה צריך לקחת את ההזדמנות שניתנה לו ולא להתבחא כמו איזה שפן מאחורי תירוצים קלושים.

צודק!!
המאמנים האלה חצופים, תופסים תחת.
פתאום הם חושבים שמגיע להם לבחור את השחקנים שישחקו תחתם? למה מי הם בכלל? שיגידו תודה שנותנים להם להחליט מתי מותר להם לקחת פסק זמן.

רק אבי אבן!! :heart

05 מרץ 2016, 23:35

חנו'ש כתב:
toja27 כתב:מכבי לא יכולה להתחשב אם הנדריקס יתאים לארז או לא. קודם כל מכבי מנסה לנצל את חלון ההזדמנות הזה שנוצר עם הנדריקס עכשיו ודבר שני עם כל הכבוד לארז,ומצטער שזה נאמר בצורה בוטה,אבל מי הוא בכלל? אם הוא רצה לקבוע מי יהו השחקנים לעונה הבאה, היה צריך לקחת את ההזדמנות שניתנה לו ולא להתבחא כמו איזה שפן מאחורי תירוצים קלושים.

צודק!!
פתאום הם חושבים שמגיע להם לבחור את השחקנים שישחקו תחתם? למה מי הם בכלל? שיגידו תודה שנותנים להם להחליט מתי מותר להם לקחת פסק זמן.

מכבי לא צריכה לפספס הזדמנות שהיא רוצה רק כי אולי ארז יאמן אותה ורק כי אולי הוא לא יהיה מרוצה מהנדריקס.מילא מאמן בסדר גודל של בלאט או אוברדוביץ, אבל לא ארז שלא אימן קבוצת יורוליג בחיים שלו יקבע למכבי את המהלכים לעונה הבאה. ארז רוצה להיות מעורב יותר בקבלת ההחלטות? היה צריך לקחת את הקבוצה כשהיא הייתה במצוקה והייתה צריכה את העזרה שלו, במקום לחמם את כסא הפרשן ולדבר על כמה ההגנה של טבק לא מתאימה לחומר השחקנים העומד לרשותו. קל להיות חכם מאחורי כסא הפרשן.

05 מרץ 2016, 23:53

toja27 כתב:
חנו'ש כתב:

צודק!!

מכבי לא צריכה לפספס הזדמנות שהיא רוצה רק כי אולי ארז יאמן אותה ורק כי אולי הוא לא יהיה מרוצה מהנדריקס.מילא מאמן בסדר גודל של בלאט או אוברדוביץ, אבל לא ארז שלא אימן קבוצת יורוליג בחיים שלו יקבע למכבי את המהלכים לעונה הבאה. ארז רוצה להיות מעורב יותר בקבלת ההחלטות? היה צריך לקחת את הקבוצה כשהיא הייתה במצוקה והייתה צריכה את העזרה שלו, במקום לחמם את כסא הפרשן ולדבר על כמה ההגנה של טבק לא מתאימה לחומר השחקנים העומד לרשותו. קל להיות חכם מאחורי כסא הפרשן.

מי מדבר על ארז?
דיברתי באופן כללי.
אף אחד כאן (כולל בהנהלת מכבי) לא יודע מי יהיה המאמן שנה הבאה, אז למה כבר להתחיל עם אותם טעויות שכל שנה מחדש הם עושים ולהחליט עבור מי שזה לא יהיה מי יהיו השחקנים שלו?

05 מרץ 2016, 23:54

toja27 כתב:מכבי לא צריכה לפספס הזדמנות שהיא רוצה רק כי אולי ארז יאמן אותה ורק כי אולי הוא לא יהיה מרוצה מהנדריקס.מילא מאמן בסדר גודל של בלאט או אוברדוביץ, אבל לא ארז שלא אימן קבוצת יורוליג בחיים שלו יקבע למכבי את המהלכים לעונה הבאה. ארז רוצה להיות מעורב יותר בקבלת ההחלטות? היה צריך לקחת את הקבוצה כשהיא הייתה במצוקה והייתה צריכה את העזרה שלו, במקום לחמם את כסא הפרשן ולדבר על כמה ההגנה של טבק לא מתאימה לחומר השחקנים העומד לרשותו. קל להיות חכם מאחורי כסא הפרשן.

לרגע שפשפתי את העניים כי לא האמנתי ששמת את המילים "ריצ'רד הנדריקס" ו"הזדמנות" באותו המשפט. חשבתי אולי אני מתבלבל ומדובר באנתוני דייויס, אבל קראתי שוב ובאמת כתבת "הזדמנות" ו"ריצארד הנדריקס". אכן הזדמנות בלתי חוזרת של פעם בעשור להביא שחקן כמו הנדריקס בשלהי הקריירה שלו. אני בטוח שההחתמה הזו תיזכר בקנה אחד עם ההחתמה של שאראס בזמנו.

איך אפשר לוותר על הזדמנות כזו? אבי אבן המלך.

06 מרץ 2016, 00:25

חנו'ש כתב:
toja27 כתב:
חנו'ש כתב:

צודק!!

מי מדבר על ארז?
דיברתי באופן כללי.
אף אחד כאן (כולל בהנהלת מכבי) לא יודע מי יהיה המאמן שנה הבאה, אז למה כבר להתחיל עם אותם טעויות שכל שנה מחדש הם עושים ולהחליט עבור מי שזה לא יהיה מי יהיו השחקנים שלו?

כי דבר ראשון חסר לנו גבוה כבר העונה, וסביר להניח שהנדריקס לא יחתום לחצי עונה.
דבר שני, כנראה שזה לא פשוט לסגור עסקאות עם שחקנים בקיץ כשכל הקבוצות מחפשות שחקנים. ראי מקרה ג'פרי טיילר בעונה שעברה, ברח לו רגע בדקה ה 90 בשביל הצעה טובה יותר. בעולם מושלם ונוח מכבי היו מחכים לקיץ, אבל לא הכל כזה פשוט.

06 מרץ 2016, 00:29

roy1000 כתב:
toja27 כתב:מכבי לא צריכה לפספס הזדמנות שהיא רוצה רק כי אולי ארז יאמן אותה ורק כי אולי הוא לא יהיה מרוצה מהנדריקס.מילא מאמן בסדר גודל של בלאט או אוברדוביץ, אבל לא ארז שלא אימן קבוצת יורוליג בחיים שלו יקבע למכבי את המהלכים לעונה הבאה. ארז רוצה להיות מעורב יותר בקבלת ההחלטות? היה צריך לקחת את הקבוצה כשהיא הייתה במצוקה והייתה צריכה את העזרה שלו, במקום לחמם את כסא הפרשן ולדבר על כמה ההגנה של טבק לא מתאימה לחומר השחקנים העומד לרשותו. קל להיות חכם מאחורי כסא הפרשן.

לרגע שפשפתי את העניים כי לא האמנתי ששמת את המילים "ריצ'רד הנדריקס" ו"הזדמנות" באותו המשפט. חשבתי אולי אני מתבלבל ומדובר באנתוני דייויס, אבל קראתי שוב ובאמת כתבת "הזדמנות" ו"ריצארד הנדריקס". אכן הזדמנות בלתי חוזרת של פעם בעשור להביא שחקן כמו הנדריקס בשלהי הקריירה שלו. אני בטוח שההחתמה הזו תיזכר בקנה אחד עם ההחתמה של שאראס בזמנו.

איך אפשר לוותר על הזדמנות כזו? אבי אבן המלך.

אותם הדברים שאמרתי לחני נוגעים גם כאן. חוץ מזה אני רוצה לדעת איזה גבוהים אתה חושב שצריך להביא לעונה הבאה?

06 מרץ 2016, 00:29

יש נקודה מסויימת שהיא נכונה בדברים של טוז'ה כי כל מאמן חדש שמגיע לקבוצה, מקבל את זה שחלק מהסגל סגור וחתום.
כלומר, שום מאמן לא באמת בונה 100% מהסגל. זה לא עובד ככה.

אני לא רואה את ההחתמה של הנדריקס כהלבשה שלו על המאמן של העונה הבאה, אלא על תוספת כח משמעותית (הראשונה העונה),
שאמורה לעזור לנו במאבק שלנו על האליפות.
פרסם תגובה