11 מרץ 2016, 12:25
jol9 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:השחקנים האלו מקבלים הרבה כסף כדי שיביאו את מה שהם יודעים לעשות. אם הם לא מביאים חמישית ממה ששילמו להם, על מה משלמים להם. אצל השחקנים זה תרוויח או תרוויח. אתה זוכה בבונוסים, אם אתה פצוע אתה מקבל את כל הכסף, אם אתה משחק חרא אתה מקבל את מלוא הכסף, אתה תמיד מקבל את מלוא הכסף, מי שאוכל חרא כאן הם תמיד המועדנים.
אני לא מבין מה זה הקשקושים האלה? מישהו עמד עם אקדח לראש של דני פדרמן והכריח אותו לחתום על החוזים האלה עם אנוואקו ומילסאפ? וכשרייס הביא למכבי גביע אירופה הוא הלך ואמר תשלמו לי שני מליון למרות שחתמתי על חוזה של 500 אלף? חוזים צריך לכבד. נקודה. אתה לגמרי מאבד את זה.
אני בסדר גמור, אתם אלו שאיבדם את זה מרב שנאה בעיניים שמעוורת אותכם.
על איזו שנאה אתה מדבר?
כולנו כאן בגלל שאנחנו אוהבים את המועדון וכואב לנו לראות מה קורה לו.
הנסיון שלך להגן על כל מהלך שנעשה מכיוון ההנהלה הוא הזוי. זה לא יכול להיות שאתה לא רואה שום פגמים במה שקורה.
אני ד"א עדיין מחכה לתשובה לשאלות ששאלתי אותך כאן - viewtopic.php?f=2&t=2961&p=298385#p298385
(ואני מבין שזה ארוך ומציק).
11 מרץ 2016, 12:34
11 מרץ 2016, 12:40
11 מרץ 2016, 12:47
jol9 כתב:טוז'ה, זה בסדר. לא צריך להצטער.
אני פשוט אומר דבר פשוט. אתה בא ומציג כאן עמדה מסויימת ולגיטימית.
אתה רואה שמתייחסים אליך ברצינות ומתווכחים איתך על העמדות שלך. במצב הזה לדעתי אתה צריך להיות מסוגל לענות גם על
דברים שיותר קשה לענות עליהם, או לשנות את הדעה (וגם זה לגיטימי לגמרי וקורה לי אישית לא מעט).
אתה רואה למשל שהטענות לא מופנות לרוני ולפליקס, למרות שהם תמכו בדעה שלך, וזה רק כי הם לא מתבצרים בעמדה שלהם בהקשר
להנהלה, ולכן הדעה שלהם לא מתפרשת כלא עניינית.
ככה שאני אומר, קח הכל ברוח טובה. הדברים הם לגופו של עניין ולא לגופו של אדם
11 מרץ 2016, 12:49
toja27 כתב:jol9 כתב:טוז'ה, זה בסדר. לא צריך להצטער.
אני פשוט אומר דבר פשוט. אתה בא ומציג כאן עמדה מסויימת ולגיטימית.
אתה רואה שמתייחסים אליך ברצינות ומתווכחים איתך על העמדות שלך. במצב הזה לדעתי אתה צריך להיות מסוגל לענות גם על
דברים שיותר קשה לענות עליהם, או לשנות את הדעה (וגם זה לגיטימי לגמרי וקורה לי אישית לא מעט).
אתה רואה למשל שהטענות לא מופנות לרוני ולפליקס, למרות שהם תמכו בדעה שלך, וזה רק כי הם לא מתבצרים בעמדה שלהם בהקשר
להנהלה, ולכן הדעה שלהם לא מתפרשת כלא עניינית.
ככה שאני אומר, קח הכל ברוח טובה. הדברים הם לגופו של עניין ולא לגופו של אדם
אני לא מצטער על הדברים שלי יוני, אלא על כך שכתבת ונימקת בפוסט יחסית ארוך ולא נתתי שום מענה.
אני דרך אגב מתייחס ולא בורח משום טענה,ולמה שאין לי הסבר או לחלופין אני מסכים עם מישהו אחר אני אומר" לא יודע" "ואני כן מסכים איתך כאן.." ועשיתי את זה לא פעם אחת.
כמו שאמרתי אני אענה לך יותר מאוחר היום.
11 מרץ 2016, 12:50
Asf כתב:טוז'ה, לצורך העניין, אם השחקנים היו מרוויחים את השכר הממוצע במשק, גם אז זה היה בסדר מבחינתך לקנוס אותם?
11 מרץ 2016, 13:09
11 מרץ 2016, 13:11
toja27 כתב:Asf כתב:טוז'ה, לצורך העניין, אם השחקנים היו מרוויחים את השכר הממוצע במשק, גם אז זה היה בסדר מבחינתך לקנוס אותם?
זה היה פחות לגיטימי מבחינתי, כי כאן מבחינתי הייתה גם בעיה מוסרית ולא רק מה מותר ואסור על פי החוק. אם לוקחים מאדם קשה יום חלק מהמשכורת שלו גם מסיבה "צודקת" זאת בעיה רצינית שאתה גורם לאותו אדם. ברגע שיש לך כאן שחקני כדורסל שבאמת מקבלים הרבה הרבה מעבר לשכר הממוצע , שחקנים שמקבלים בונוסים, שחקנים שגם אם נפצעים בתחילת העונה מקבלים את מלוא הכסף שלהם, בהרגשה שלי ,אין כאן בעיה מוסרית.
ודרך אגב לא ציינתי, כל עוד זה בצורה חד פעמית ולא כשיטה. אני מדבר בהקשר של מכבי שלא עושים את זה והחליטו לעשות את זה פעם אחת בחמישים שנה.
11 מרץ 2016, 13:12
שמואל1 כתב:הבלגן נמשך
מזרחי: ארגון השחקנים לא יכול ללכת לביהמ"ש
המהומה סביב הקנס שהטילו במכבי ת"א על השחקנים נמשכת. יו"ר הקבוצה: "אנו לא צריכים עזרה מבחוץ". יו"ר ארגון השחקנים: "יש דברים שמזרחי לא יודע"
http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp
11 מרץ 2016, 13:16
11 מרץ 2016, 13:25
roy1000 כתב:ברור ששחקנים פנו אל ניר אלון. נראה למישהו שסילבן לנדסברג יקבל קיצוץ במשכורת? שיוגב יקבל את זה? פניני צריך להתחנף להנהלה כי הוא רוצה חוזה חדש, אבל השחקנים שחתמו בקיץ על חוזים ל- 3 שנים לא יוותרו על אגורה. נראה למישהו שיבזורי יוותר על שקל?
בשורה התחתונה - הכל קשקושים. פדרמן כבר אמר שהחצי השני ישולם עד סוף החודש. אין למכבי שום כוונה לקנוס את השחקנים. הקבוצה סתם הביכה את עצמה. זה הכל.
11 מרץ 2016, 13:56
jol9 כתב:שמואל1 כתב:הבלגן נמשך
מזרחי: ארגון השחקנים לא יכול ללכת לביהמ"ש
המהומה סביב הקנס שהטילו במכבי ת"א על השחקנים נמשכת. יו"ר הקבוצה: "אנו לא צריכים עזרה מבחוץ". יו"ר ארגון השחקנים: "יש דברים שמזרחי לא יודע"
http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp
מהדברים של ניר אלון אתמול, גם אם השחקנים לא פונים אליו, הוא יכול לפנות לבית המשפט. אבל הוא אמר במפורש ששחקנים פנו אליו.
11 מרץ 2016, 14:43
11 מרץ 2016, 15:10
11 מרץ 2016, 15:42
MTA2311 כתב:בנוגע לדיון הנפלא עם טוז'ה, היה אפשר לסגור אותו ב2 פוסטים ולא ב 50. טוזה חטשב שכולם אשמים חוץ מההנהלה והצוות המקצועי, ולכן כל האמצעים כשרים. זה הכל.
11 מרץ 2016, 17:08
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:בנוגע לדיון הנפלא עם טוז'ה, היה אפשר לסגור אותו ב2 פוסטים ולא ב 50. טוזה חטשב שכולם אשמים חוץ מההנהלה והצוות המקצועי, ולכן כל האמצעים כשרים. זה הכל.
הדיון מול טוז'ה מרתיח לא כי הוא בעד ההנהלה, אלא כי הוא נגוע בצביעות. הלנת שכר (על כל צורותיה - כולל "קנסות") זה מעשה בזוי ולא משנה אם זה שחקני כדורסל או עובדי קבלן. הייתי רוצה לראות שהמעסיק שלו "יקנוס" אותו בחצי משכורת ואז נראה איך הוא מדבר.
לא הבנתי, לרוציסטי אין/יש שורשים יהודיים? אם הוא היה מגיע בעצמו למשרד הפנים, לא מטעם מכבי, ובוא נגיד שלא בתור שחקן כדורסל בכלל, אז הוא היה מקבל אזרחות בישראל, כן או לא?
יש לו שורשים יהודיים, אבל:
1. הוא לא היה מבקש אזרחות אם מכבי לא הייתה מבקשת ממנו.
2. מכבי ביקשה ממנו ללכת למשרד הפנים אך ורק בגלל החוק הרוסי. אם אין חוק רוסי, הוא מעולם לא היה מבקש אזרחות.
כאן הבעיה וזו הסיבה שהמנהלת עוצרת את זה. בשורה התחתונה, תעשיית האיזרוח פוגעת בכולם. גם במכבי.
11 מרץ 2016, 17:19
11 מרץ 2016, 17:54
roy1000 כתב:טוז'ה די, אבל באמת די. רוצ'סטי שחקן כדורסל גרוע והאזרוח שלו רק פגע במכבי. מה זה קשור לשטויות שאתה אומר על ה"זכות" של מכבי לקנוס שחקנים כי הם גרועים? זו צביעות לשמה ואתה יודע את זה.
11 מרץ 2016, 18:02
jol9 כתב:roy1000 כתב:טוז'ה די, אבל באמת די. רוצ'סטי שחקן כדורסל גרוע והאזרוח שלו רק פגע במכבי. מה זה קשור לשטויות שאתה אומר על ה"זכות" של מכבי לקנוס שחקנים כי הם גרועים? זו צביעות לשמה ואתה יודע את זה.
רוי,
תזכורת קטנה ולא קשורה, שפתאום קפצה לי לראש...
אתה אמרת שכל עוד רוצ'סטי במכבי, לא יהיה לה שום תואר... אז אחד כבר יש...
11 מרץ 2016, 18:29
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:טוז'ה די, אבל באמת די. רוצ'סטי שחקן כדורסל גרוע והאזרוח שלו רק פגע במכבי. מה זה קשור לשטויות שאתה אומר על ה"זכות" של מכבי לקנוס שחקנים כי הם גרועים? זו צביעות לשמה ואתה יודע את זה.
רוי,
תזכורת קטנה ולא קשורה, שפתאום קפצה לי לראש...
אתה אמרת שכל עוד רוצ'סטי במכבי, לא יהיה לה שום תואר... אז אחד כבר יש...
אתה אכן צודק. היה גביע. אבל להזכירך - אמרתי שזה לא יהיה עם רוצ'סטי בתור שחקן מרכזי במכבי ומאז שמקל הגיע, הוא כבר לא שחקן מרכזי במיוחד.