המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:Worst day in your life so far
פרס למי שיודע מי אמר למי.
goshimon כתב:אף אחד לא הופתע אתמול, והרבה מאיתנו אפילו בלב רצו שזה יקרה כדי לא לראות את הנשיקות והחיבוקים לאחר זכיה באליפות שקרית ולא ראויה. החשש שלי הוא רק לגבי השנה הבאה. שלושים משחקי יורוליג, שעלולים להפוך לגארבג' טיים מביך לאחר מספר משחקים בהם נאבד תקווה לעלות שלב. שוב נוקיה ריק, שוב מחאות אוהדים, שוב החתמות של שחקנים ניגרים עלומי שם ועם תיק אורתופדי. כולנו מרגישים את זה מגיע. האם לחדש את המנוי במצב כזה, או להישאר רק בכדורגל?
זה לא חוכמה לאוהד קבוצה רק שהיא מנצחת ההבדל בין הצלחה הוא היה בדיוק סל אחד שלא נכנס .
אני עם הקבוצה ברגעי המשבר ומקווה שבשנה הבאה יהייה טוב יותר
זו קבוצה שאנחנו אוהבים. אני מקווה. שהעונה הבאה יהיו הרבה יותר טובים
אני וכולם רוצים אתכם כמו מכבי האמיתית!!!! תמיד תישארי בליבנו
מכבי שלי!!
תמיד אוהב אותך ותשארי בליבי לנצח!
בניצחונות ובהפסדים,בעליות ובירידות,עונת 2013-14 וגם בעונת 2015-16...
נשבר לי הלב, אני על סף דמעות.
היה 9 שניות!!!!9 שניות ריבונו של עולם!איפה הימים שבהם ניצחנו משחק ב2???
אני כולי תפילה ששנה הבאה נראה מי זאת מכבי באמת..
מכבי
הקבוצה שלי כל משך 53 שנות חיי מעולם לא היתה אהובה אחרת... בשנים האחרונות אני רק אומר "...את מאבדת את הקסם והריגוש"
חברים אין מה לעשות שנה גרועה , לפחות תואר אחד יש .
אי אפשר להשאר אלופים תמיד , נכון שנה מחורבנת אבל תהיו אוהדים ראויים לא רק בניצחונות . ואליפויות מספיק עם הרעל !!!! גם ככה התקשורת נגדנו . תמשיכו הלאה שנה הבאה יהיה טוב !!!
עונה אחת מהגרועות שהיו!!!!!! קודם להעיף את וויצ'יץ מה שטוב בתור שחקן לא תמיד טוב כמנהל. שנית חוץ מרודי דאמיקו מאמן זר לא הצליח במכבי אז עדיף וכדאי מאמן ישראלי ולא חסרים דן שמיר. ארז אדלשטיין. אריק שיבק. וכמובן להחתים שחקנים יותר טובים וכמובן איזה סנטר דומיננטי
הלו מה נסגר איתכם ? תתעוררו ! עכשיו זאת ההזדמנות לעשות ניקיון בספסל ולהעיף את כולם ולהתחיל במאמן ! נשב בצד נפרגן לראשון כי מגיעה לה וזהו , מה שהיה היה ועבר , להסתכל רק קדימה !! יאללה מכביי !!!!
חבל שאין סדרות.
MTA2311 כתב:יצא לי לחשוב על משהו אתמול.
הרבה פה כותבים שעוד עונה אחת כזאת והם גמרו עם המועדון וכו'. אותי הרבה יותר מפחיד לחשוב על עונה יותר טובה מזאת (דאבל+הפסד מכובד בהצלבה נגיד). כישלון נוסף ישים אותם במצב של רגל וחצי בקבר, עונה סולידית ונשמע על "חזרה לתלם".
MTA2311 כתב:מאמין שעוד עונה כזאת הורגת את המותג, כן.
האוהדים בצהוב כבר הריחו מה עתיד להתרחש, ומתי מעט הטריחו את עצמם לעלות לבירה ברגע הכי חשוב של העונה. הקרחת ביציע הייתה מביכה. כן, למכבי תל אביב יש את הקהל הכי גדול בישראל ואת אחד הגדולים באירופה. אבל מספר האוהדים שלה הולך וקטן ככל שנוקפים הימים. האם מדובר בקהל מפונק שנוטש ברגעים הקשים, או שאי אפשר לעבוד על כולם כל הזמן - ולמכור מוצר פגום להמונים?
מי שכן הגיע המשיך למחות נגד כל מה שזז. השלטים שהונפו נגד העלאת מחירי המינויים לא הושלכו לפח, הם פשוט כוונו הפעם נגד מנהלת הליגה. "אוהדים > כסף", הם כתבו וצדקו. אולי כדאי שיכינו עוד כמה משוואות עבור מקבלי ההחלטות בקבוצה שלהם. משהו על הקטנת האגו אל מול הגדלת סיכויי ההצלחה, נגיד?
my man כתב:אהרלה ויסברג:האוהדים בצהוב כבר הריחו מה עתיד להתרחש, ומתי מעט הטריחו את עצמם לעלות לבירה ברגע הכי חשוב של העונה. הקרחת ביציע הייתה מביכה. כן, למכבי תל אביב יש את הקהל הכי גדול בישראל ואת אחד הגדולים באירופה. אבל מספר האוהדים שלה הולך וקטן ככל שנוקפים הימים. האם מדובר בקהל מפונק שנוטש ברגעים הקשים, או שאי אפשר לעבוד על כולם כל הזמן - ולמכור מוצר פגום להמונים?
jol9 כתב:אני חושב שהפגיעה במותג היא אנושה ועוד עונה כמו זאת, או טיפה יותר טובה, לא תשנה באופן מהותי את המצב.
אני חוזר לרגע ל-93, ונזכר מה היה אז. היתה הפקת לקחים. היה רצון לחזור ולקחת בחזרה את השליטה בזירה המקומית.
היה מאמץ מחשבתי כלשהו.
מה קורה השנה? דקה אחרי ההפסד המביש, יוצאת הודעה מתוזמנת על סילי (יש לציין שאם היה מדובר בשם גדול יותר, זה היה אפילו
יותר מעצבן).
כאילו, האם מישהו בכלל מבין מה לא בסדר? האם מישהו בכלל מפיק איזשהו לקח ממה שקרה העונה?
אני חושב שהאוהדים שמחדשים את המנוי, תורמים באופן אקטיבי למחיקת המותג, ולהפיכתה של מכבי לעוד קבוצה. גם ציבונה היתה קבוצת
פאר שזכתה בהכל, שהיו לה מאות אלפי אוהדים, ושיחקו בה השחקנים הכי גדולים באירופה.
כנ"ל שתי הקבוצות של בולוניה, אריס ופאוק, וכו'.
אוהד שדואג למקום שלו בהיכל, בסופו של דבר משחק לידיהם של אותם האנשים שמנהלים היום את הקבוצה ברשלנות פושעת.
לקנות מנוי ולא להגיע למשחקים, לא ישנה שום דבר (גם כי זה לא יקרה ובעיקר כי הכסף נכנס וזה מה שחשוב עבורם).
אני באמת קורא לחרם מנויים אמיתי, עד שלא ייעשה שידוד מערכות רציני במועדון הזה.
אין דרך אחרת לדעתי...
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אני חושב שהפגיעה במותג היא אנושה ועוד עונה כמו זאת, או טיפה יותר טובה, לא תשנה באופן מהותי את המצב.
אני חוזר לרגע ל-93, ונזכר מה היה אז. היתה הפקת לקחים. היה רצון לחזור ולקחת בחזרה את השליטה בזירה המקומית.
היה מאמץ מחשבתי כלשהו.
מה קורה השנה? דקה אחרי ההפסד המביש, יוצאת הודעה מתוזמנת על סילי (יש לציין שאם היה מדובר בשם גדול יותר, זה היה אפילו
יותר מעצבן).
כאילו, האם מישהו בכלל מבין מה לא בסדר? האם מישהו בכלל מפיק איזשהו לקח ממה שקרה העונה?
אני חושב שהאוהדים שמחדשים את המנוי, תורמים באופן אקטיבי למחיקת המותג, ולהפיכתה של מכבי לעוד קבוצה. גם ציבונה היתה קבוצת
פאר שזכתה בהכל, שהיו לה מאות אלפי אוהדים, ושיחקו בה השחקנים הכי גדולים באירופה.
כנ"ל שתי הקבוצות של בולוניה, אריס ופאוק, וכו'.
אוהד שדואג למקום שלו בהיכל, בסופו של דבר משחק לידיהם של אותם האנשים שמנהלים היום את הקבוצה ברשלנות פושעת.
לקנות מנוי ולא להגיע למשחקים, לא ישנה שום דבר (גם כי זה לא יקרה ובעיקר כי הכסף נכנס וזה מה שחשוב עבורם).
אני באמת קורא לחרם מנויים אמיתי, עד שלא ייעשה שידוד מערכות רציני במועדון הזה.
אין דרך אחרת לדעתי...
יוני אתה צודק בהכל, אבל אתה יודע שזה לא יקרה, נכון?
אני לא מאמינה ב''עוד שנה-שנתיים כאלה ו..'', זה לא יקרה
MTA2311 כתב:http://sports.walla.co.il/item/2968316
וואלה אתר עם ביצים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים