נפרדים מהעונה הגרועה ביותר בתולדות המועדון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: נפרדים מהעונה הגרועה ביותר בתולדות מכבי ת"א

הודעהעל ידי Allan Turing » 07 יוני 2016, 08:40

נו טוב, לפחות זה נגמר.
מה שהורג אותי, זה שכבר החתימו שחקנים בלי מאמן.. מה הם לא לומדים?
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 יוני 2016, 08:49

עפים על החיים: על חוסר המודעות של מכבי תל אביב למצבה
ההדחה של הצהובים בחצי הגמר היא ממש לא סוף עידן, ובהיעדר תכנית הבראה אמיתית, האימפריה לשעבר רק תצלול עוד יותר נמוך לתהום. שי האוזמן מסביר מדוע האיש שמוליך את מכבי תל אביב לא ראוי לביקורת אלא לרחמים, ומסמן את המהלך שחרץ את דינו של ז'אן טבק

http://sports.walla.co.il/item/2968132
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 07 יוני 2016, 09:37

סיכומון שלי.
בתכלס לא הופתעתי , אני לא יכול לזכור משחק אחד העונה שאשכרה ראיתי כדורסל , כלשהו , קבוצה ללא ייחוד , ללא מאמן , סף שבירה של ילד קטן , קבלת החלטות מזעזעת.
עצם העובדה שמכבי עלתה לחצי גמר פיינל פור עם 3 זרים שאחד מהם חזר מפציעה ארוכה , והשניים האחרים חזרו מפציעות העונה , מעידה הרבה על בניית הסגל , אבל זה רק קצה הקרחון.
למי שעוד לא קלט , זה הצפי שלנו בשנים הבאות , ההנהלה תקבל החלטות מקצועיות , המאמן יהיה שכיר שינסה לחבר אסופת שחקנים מקרית , שנבחרת ע"י "בעלי מקצוע" גרועים , התירוצים (פציעות , וכל מה שיוצא לשמעון מהפה) יישמעו , ולכולם יהיה שוק , מזה שקבוצה עם תקציב של 20 מליון לא מסוגלת להראות עליונות על קבוצת ליגת על בינונית.
יש נתק מוחלט בין ציבור אוהדי הקבוצה להנהלת המועדון , הרבה מנויים וותיקים כבר לא ימשיכו להופיע בהיכל ואת מקומותיהם יחליפו פראיירים אחרים , עם כיס יותר עמוק , ולב יותר קטן , הנהלת המועדון תנסה להסיט את האש מקבלת ההחלטות ההזויה שלה , ע"י תקיפת המנהלת , השיטה, החוקים , ניקולה וויצ'יץ' ימשיך לקבל אשראי שככל הנראה נובע ממניעים לא כשרים כאלו ואחרים , דני פדרמן ימשיך לבחוש מאחורי הצללים , שחקנים יעברו במערכת בדיקות רפואיות כאלו ואחרות , שכל קשר בינם לבין מקצועיות הוא מקרי לחלוטין , ידברו על לב , נשמה ותשוקה , ובפועל נראה שחנים שבורים וקורסים מלחץ.
פעם ב תגיע איזו ידיעה שתולה , בערוץ הנשלט ע"י חלק מבעלי מכבי כדי להפריח תקוות שווא , הפועל ירושליים תמשיך לשמור על יציבות , וכל קבוצות ליגת העל מהמקום האחרון , יגיעו למפגש מול מכבי עם אש בעניים ופחד שאינו קיים עוד.
הצפיות שלנו בשלב הזה אינם ריאליות , במערכת ספורט רצינית שמכבדת את אוהדיה , ישנו קו ברור מקצועי שמנחה את הקבוצה ,זה מגיע ממנהל מקצועי בעל מושג , עובר דרך מאמן שנמצא במערכת כמה שנים ודעתו נשמעת , וכלה במערכת בריאותית ששומרת על השחקנים ומביאה אותם לשלבי סיום העונה בכושר ובחוסן , במכבי של השנים האחרונות זה לחיות מהיד לפה , עשרות אנשים , בעלי אינטרסים ושאר מרעין בישין , בוחשים בקלחת , לכל אחד יש דיעה משל עצמו, וכל אחד רוצה שדעתו תיקבע , בסוף יש פשרה ובדרך היא רעה.
לא מכיר את די ג'י סילי , לא יודע מי זה , הוא לא נשמע כמו משהו שצריך להגיע למועדון , ובכל מקרה הוא לא צריך להיות מוחתם ללא הנחיית מאמן , שעד כה לא ברור לי מדוע הפונקצייה הקריטית הזאת אינה מיושמת.
לאלו שהחליטו על מנויו של ז'אן טבק להיות מאמן הקבוצה , נתמך בידי 2 חדלי אישים כמו אבי אבן ובוגטין , אין לי בעצם הרבה מה לומר , מדובר בהחתמת המאמן הכי רע שהיה למכבי מעודה , מאמן שלידו אדלר , קאנטי ואפי נראים כמו סטיב קר , מאמן שאינו יודע מול איזו יריבה משחקים , איזה שיטה היא משחקת , ואיזה הרכב יש להעלות למגרש , מאמן שכל מה שהוא יודע זה לזרוק שחקנים בצורה אקראית על המגרש ושהצליח אמש לחסל לחלוטין את גל מקל דגן יבזורי ואיתי שגב , בסדרה של חילופים לא פוסקים שהוציאו אותם לחלוטין מכניסה לקצב משחק.

מה שמטריד אותי הוא שגם אני לאט לאט מתחיל להתרחק מהקבוצה , זה החל בשנים האחרונות , ומגיע כעת למצב של כמעט אל חזור , הקבוצה וראשייה אינם מעניינים אותי כמעט כלל , וכאב הלב שהקבוצה הזאת גורמת לי , לא עוזר לי מי יודע כמה , אני בז לאנשים כמו שמעון מזרחי ותגובותיו הפסיכיות , שלא לדבר על צורת ההתבטאות שלו , קצתי מלשמוע את פדרמן האב ושקריו , אני לא יכול לראות יותר את דני פדרמן , וניקולה וויצ'יץ' מבחינתי כיום הוא השטן בהתגלמותו, אני מסתכל על שחקנים כמו גל מקל , שנישא כבר שנים ע"י אינטרסנטים ושונאי מכבי , ולזכותו 2 אליפויות שהשיג בשיטה מעוותת , אני מסתכל על סילבן לאנסברג , נחנק אמיתי ברגעי אמת , שחקן עם הבעת פרצוף אחת , ואי יכולת לשמור על כלום , אני מסתכל על איתי שגב , שחקן העתיד של המועדון , שמיידה זריקות מקו העונשין כאילו מדובר על כדור ברזל ,אני צופה בגיא פניני, אולי השחקן המלוכלך ביותר שראיתי , מצליח פעם אחר פעם בכל תנועה שלו להגדיר את המושג נכה , שחקן שבנה לעצמו תדמית כל כך רעה , שאין מגרש שלא שונא אותו , ואין שופט שלא מחפש אותו, אני נפעם כל פעם מחדש מעוד זר פצוע שמגיע ומוחתם בכל תרועה גדולה ומשחק אולי חצי מהמשחקים , ובאלו שהוא משחק הוא מרשים כמו זר שמגיע לליגה באמצע עונה לקבוצת תחתית , אני רואה מהלך אחד טוב , מלווה בכמה רעים , אני רואה משהוא רע , ואני רואה את זה כבר כמה שנים.
אנחנו במדרון חברה , לא יירחק היום שנהייה כמו שהיו אמפריות קודמות לנו כמו מילאנו , יוגופלסטיקה , קבוצה לא רלוונטית שמאחוריה עבר מפואר ותו לא.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MaccabiTA » 07 יוני 2016, 09:52

roy1000 כתב:Worst day in your life so far

פרס למי שיודע מי אמר למי.

הומר סימפסון?
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי goshimon » 07 יוני 2016, 10:20

אף אחד לא הופתע אתמול, והרבה מאיתנו אפילו בלב רצו שזה יקרה כדי לא לראות את הנשיקות והחיבוקים לאחר זכיה באליפות שקרית ולא ראויה. החשש שלי הוא רק לגבי השנה הבאה. שלושים משחקי יורוליג, שעלולים להפוך לגארבג' טיים מביך לאחר מספר משחקים בהם נאבד תקווה לעלות שלב. שוב נוקיה ריק, שוב מחאות אוהדים, שוב החתמות של שחקנים ניגרים עלומי שם ועם תיק אורתופדי. כולנו מרגישים את זה מגיע. האם לחדש את המנוי במצב כזה, או להישאר רק בכדורגל?
goshimon

הודעהעל ידי my man » 07 יוני 2016, 10:22

goshimon כתב:אף אחד לא הופתע אתמול, והרבה מאיתנו אפילו בלב רצו שזה יקרה כדי לא לראות את הנשיקות והחיבוקים לאחר זכיה באליפות שקרית ולא ראויה. החשש שלי הוא רק לגבי השנה הבאה. שלושים משחקי יורוליג, שעלולים להפוך לגארבג' טיים מביך לאחר מספר משחקים בהם נאבד תקווה לעלות שלב. שוב נוקיה ריק, שוב מחאות אוהדים, שוב החתמות של שחקנים ניגרים עלומי שם ועם תיק אורתופדי. כולנו מרגישים את זה מגיע. האם לחדש את המנוי במצב כזה, או להישאר רק בכדורגל?

כל מה שכתבת יהיה באשמתך אם תחדש את המנוי...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 07 יוני 2016, 11:00

ונחשו מי חזר לתמונה הראשית בפייסבוק של מכבי? (רמז: חברי ארגון האוהדים השובתים)
פשוט גועל!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 07 יוני 2016, 11:10

וכמה פנינים מהתגובות על אתמול:
חייב לציין שהרבה תגובות מביעות תסכול עז גם מההנהלה אבל את עיקר האש סופגים אבי אבן וניקולה וכמובן העלאת המחירים#לבלב...

זה לא חוכמה לאוהד קבוצה רק שהיא מנצחת ההבדל בין הצלחה הוא היה בדיוק סל אחד שלא נכנס .
אני עם הקבוצה ברגעי המשבר ומקווה שבשנה הבאה יהייה טוב יותר

זו קבוצה שאנחנו אוהבים. אני מקווה. שהעונה הבאה יהיו הרבה יותר טובים

אני וכולם רוצים אתכם כמו מכבי האמיתית!!!! תמיד תישארי בליבנו

מכבי שלי!!
תמיד אוהב אותך ותשארי בליבי לנצח!
בניצחונות ובהפסדים,בעליות ובירידות,עונת 2013-14 וגם בעונת 2015-16...
נשבר לי הלב, אני על סף דמעות.
היה 9 שניות!!!!9 שניות ריבונו של עולם!איפה הימים שבהם ניצחנו משחק ב2???
אני כולי תפילה ששנה הבאה נראה מי זאת מכבי באמת..

מכבי
הקבוצה שלי כל משך 53 שנות חיי מעולם לא היתה אהובה אחרת... בשנים האחרונות אני רק אומר "...את מאבדת את הקסם והריגוש"

חברים אין מה לעשות שנה גרועה , לפחות תואר אחד יש .
אי אפשר להשאר אלופים תמיד , נכון שנה מחורבנת אבל תהיו אוהדים ראויים לא רק בניצחונות . ואליפויות מספיק עם הרעל !!!! גם ככה התקשורת נגדנו . תמשיכו הלאה שנה הבאה יהיה טוב !!!

עונה אחת מהגרועות שהיו!!!!!! קודם להעיף את וויצ'יץ מה שטוב בתור שחקן לא תמיד טוב כמנהל. שנית חוץ מרודי דאמיקו מאמן זר לא הצליח במכבי אז עדיף וכדאי מאמן ישראלי ולא חסרים דן שמיר. ארז אדלשטיין. אריק שיבק. וכמובן להחתים שחקנים יותר טובים וכמובן איזה סנטר דומיננטי

הלו מה נסגר איתכם ? תתעוררו ! עכשיו זאת ההזדמנות לעשות ניקיון בספסל ולהעיף את כולם ולהתחיל במאמן ! נשב בצד נפרגן לראשון כי מגיעה לה וזהו , מה שהיה היה ועבר , להסתכל רק קדימה !! יאללה מכביי !!!!

אבל הפייבוריט שלי- אוף הוא כזה חמוד!!!
חבל שאין סדרות.

וכו' וכו'...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 יוני 2016, 12:02

יצא לי לחשוב על משהו אתמול.
הרבה פה כותבים שעוד עונה אחת כזאת והם גמרו עם המועדון וכו'. אותי הרבה יותר מפחיד לחשוב על עונה יותר טובה מזאת (דאבל+הפסד מכובד בהצלבה נגיד). כישלון נוסף ישים אותם במצב של רגל וחצי בקבר, עונה סולידית ונשמע על "חזרה לתלם".
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 07 יוני 2016, 12:12

MTA2311 כתב:יצא לי לחשוב על משהו אתמול.
הרבה פה כותבים שעוד עונה אחת כזאת והם גמרו עם המועדון וכו'. אותי הרבה יותר מפחיד לחשוב על עונה יותר טובה מזאת (דאבל+הפסד מכובד בהצלבה נגיד). כישלון נוסף ישים אותם במצב של רגל וחצי בקבר, עונה סולידית ונשמע על "חזרה לתלם".

אתה מאמין בזה באמת? אמרו את המשפט הזה גם בתום העונה שעברה...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 יוני 2016, 12:20

מאמין שעוד עונה כזאת הורגת את המותג, כן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 07 יוני 2016, 12:26

MTA2311 כתב:מאמין שעוד עונה כזאת הורגת את המותג, כן.

אז אני איתך! באש ובמים! באמת חיפשתי במה להיתלות- ינאי הוציא לי את כל הרוח מהמפרשים אתמול והשאיר אותי בדיכאון שרק חיפשתי לצאת ממנו... גם אני חשבתי את מה שאתה אומר אבל לא רציתי להיות לבד באמונה הלא יציבה הזו. אבל אם אפילו אתה מאמין בזה שזה יכול לקרות- אז אולי יש מצב שזה באמת יקרה...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 07 יוני 2016, 12:33

אהרלה ויסברג:

האוהדים בצהוב כבר הריחו מה עתיד להתרחש, ומתי מעט הטריחו את עצמם לעלות לבירה ברגע הכי חשוב של העונה. הקרחת ביציע הייתה מביכה. כן, למכבי תל אביב יש את הקהל הכי גדול בישראל ואת אחד הגדולים באירופה. אבל מספר האוהדים שלה הולך וקטן ככל שנוקפים הימים. האם מדובר בקהל מפונק שנוטש ברגעים הקשים, או שאי אפשר לעבוד על כולם כל הזמן - ולמכור מוצר פגום להמונים?

מי שכן הגיע המשיך למחות נגד כל מה שזז. השלטים שהונפו נגד העלאת מחירי המינויים לא הושלכו לפח, הם פשוט כוונו הפעם נגד מנהלת הליגה. "אוהדים > כסף", הם כתבו וצדקו. אולי כדאי שיכינו עוד כמה משוואות עבור מקבלי ההחלטות בקבוצה שלהם. משהו על הקטנת האגו אל מול הגדלת סיכויי ההצלחה, נגיד?
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי itai7 » 07 יוני 2016, 12:47

itai7

הודעהעל ידי מקובי » 07 יוני 2016, 12:59

my man כתב:אהרלה ויסברג:

האוהדים בצהוב כבר הריחו מה עתיד להתרחש, ומתי מעט הטריחו את עצמם לעלות לבירה ברגע הכי חשוב של העונה. הקרחת ביציע הייתה מביכה. כן, למכבי תל אביב יש את הקהל הכי גדול בישראל ואת אחד הגדולים באירופה. אבל מספר האוהדים שלה הולך וקטן ככל שנוקפים הימים. האם מדובר בקהל מפונק שנוטש ברגעים הקשים, או שאי אפשר לעבוד על כולם כל הזמן - ולמכור מוצר פגום להמונים?

יש לציין שזה קצת דמגוגי...

השעה היתה הזויה בכל קנה מידה (בשביל להגיע בשעה כזאת צריך לצאת באיזור 15:30 מת"א)
מחירים בדיחה (150 שקל לחצי גמר!!!)
גם במשחקי גביע, הקהל של מכבי לא בדיוק מגיע בחצי גמר מול קבוצות לא אטרקטיביות.

מניח שאם היינו עולים לגמר אז הקהל של מכבי היה מגיע ביום חמישי כמו גדול...(4000-5000)
מקובי

הודעהעל ידי jol9 » 07 יוני 2016, 13:22

אני חושב שהפגיעה במותג היא אנושה ועוד עונה כמו זאת, או טיפה יותר טובה, לא תשנה באופן מהותי את המצב.

אני חוזר לרגע ל-93, ונזכר מה היה אז. היתה הפקת לקחים. היה רצון לחזור ולקחת בחזרה את השליטה בזירה המקומית.
היה מאמץ מחשבתי כלשהו.
מה קורה השנה? דקה אחרי ההפסד המביש, יוצאת הודעה מתוזמנת על סילי (יש לציין שאם היה מדובר בשם גדול יותר, זה היה אפילו
יותר מעצבן).
כאילו, האם מישהו בכלל מבין מה לא בסדר? האם מישהו בכלל מפיק איזשהו לקח ממה שקרה העונה?

אני חושב שהאוהדים שמחדשים את המנוי, תורמים באופן אקטיבי למחיקת המותג, ולהפיכתה של מכבי לעוד קבוצה. גם ציבונה היתה קבוצת
פאר שזכתה בהכל, שהיו לה מאות אלפי אוהדים, ושיחקו בה השחקנים הכי גדולים באירופה.
כנ"ל שתי הקבוצות של בולוניה, אריס ופאוק, וכו'.
אוהד שדואג למקום שלו בהיכל, בסופו של דבר משחק לידיהם של אותם האנשים שמנהלים היום את הקבוצה ברשלנות פושעת.
לקנות מנוי ולא להגיע למשחקים, לא ישנה שום דבר (גם כי זה לא יקרה ובעיקר כי הכסף נכנס וזה מה שחשוב עבורם).

אני באמת קורא לחרם מנויים אמיתי, עד שלא ייעשה שידוד מערכות רציני במועדון הזה.
אין דרך אחרת לדעתי...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יוני 2016, 13:38

jol9 כתב:אני חושב שהפגיעה במותג היא אנושה ועוד עונה כמו זאת, או טיפה יותר טובה, לא תשנה באופן מהותי את המצב.

אני חוזר לרגע ל-93, ונזכר מה היה אז. היתה הפקת לקחים. היה רצון לחזור ולקחת בחזרה את השליטה בזירה המקומית.
היה מאמץ מחשבתי כלשהו.
מה קורה השנה? דקה אחרי ההפסד המביש, יוצאת הודעה מתוזמנת על סילי (יש לציין שאם היה מדובר בשם גדול יותר, זה היה אפילו
יותר מעצבן).
כאילו, האם מישהו בכלל מבין מה לא בסדר? האם מישהו בכלל מפיק איזשהו לקח ממה שקרה העונה?

אני חושב שהאוהדים שמחדשים את המנוי, תורמים באופן אקטיבי למחיקת המותג, ולהפיכתה של מכבי לעוד קבוצה. גם ציבונה היתה קבוצת
אוהד שדואג למקום שלו בהיכל, בסופו של דבר משחק לידיהם של אותם האנשים שמנהלים היום את הקבוצה ברשלנות פושעת.
לקנות מנוי ולא להגיע למשחקים, לא ישנה שום דבר (גם כי זה לא יקרה ובעיקר כי הכסף נכנס וזה מה שחשוב עבורם).

אין דרך אחרת לדעתי...

יוני אתה צודק בהכל, אבל אתה יודע שזה לא יקרה, נכון?

אני לא מאמינה ב''עוד שנה-שנתיים כאלה ו..'', זה לא יקרה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

Re: נפרדים מהעונה הגרועה ביותר בתולדות מכבי ת

הודעהעל ידי my man » 07 יוני 2016, 13:41

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:אני חושב שהפגיעה במותג היא אנושה ועוד עונה כמו זאת, או טיפה יותר טובה, לא תשנה באופן מהותי את המצב.

היה מאמץ מחשבתי כלשהו.
יותר מעצבן).

אין דרך אחרת לדעתי...

יוני אתה צודק בהכל, אבל אתה יודע שזה לא יקרה, נכון?

אני לא מאמינה ב''עוד שנה-שנתיים כאלה ו..'', זה לא יקרה

אבל אבל...אור אמר לי שכן! לא יכול יותר - לא עומד בזה!!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 יוני 2016, 15:45

http://sports.walla.co.il/item/2968316

וואלה אתר עם ביצים
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 07 יוני 2016, 15:56

MTA2311 כתב:http://sports.walla.co.il/item/2968316

וואלה אתר עם ביצים

לא יקרה בזמן הקרוב.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר