פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי

01 אוגוסט 2016, 02:03

הו לא. הקבלה היסטורית: אתה חושב שירושלים היא אלכסנדר מוקדון. כובשת, אגרסיבית, מתפשטת, מבססת את כוחה. כשלמעשה, הבעיה היא מכבי. מכבי היא צרפת במלחמת העולם השנייה: נוטעת עצים באזור השאנז אליזה, כדי שהגרמנים יצעדו בצל. מכבי נסוגה, ירושלים לא מבססת כלום.
איך הם משתפרים מעונה לעונה? ב2014 לא זכו בכלום. ב2015 הודחו מהיורוקאפ בבושת פנים, כשהם אחת הקבוצות הכי גרועות במפעל. נמחצו בגמר גביע המדינה, וזכו מן ההפקר בגמר הפיינל פור(ואת זה אני כן אזקוף לזכותם בכל מקרה). 2016, הודחו בבושת פנים מהיורוקאפ, שוב, בצורה עלובה. הודחו בשמינית גמר גביע המדינה, לא טרחו להגיע לגביע ווינר, והפסידו לראשל"צ בינונית למרות הביתיות.
שיפור? לא.

01 אוגוסט 2016, 03:57

העלה את התקציב
בנה ארנה (וגם אם לא הוא, קרה בתקופתו)
מביא הרבה יותר קהל
נלחם עם מכבי על הישראלים הכי טובים ומצליח חלקית
לקח את הזר הכי טוב בליגה המקומית גם כשמכבי רצו אותו (אם כי כנראה לא מספיק)
מנחיל למכבי הפסדים מביכים במיוחד
זכה סוף סוף באליפות
לא מפחד לחתוך חצי מהסגל ולהנחית צוות אירופאי

זה לא משנה את היותו דושי, אבל להגיד ששום דבר לא קרה וששום דבר שהוא עושה לא שווה כלום וכו', רק כי יש ויהיו כשלונות לצד השיפור, זה דיי להתעלם מהמציאות..

01 אוגוסט 2016, 07:21

אלון שינה דברים לטובה אבל ממש לא כפי שהוא מנסה להציג את זה
מבחינת המטרות באירופה הוא נכשל כישלון חרוץ

01 אוגוסט 2016, 08:49

אגב אורי בלון, חסם אותי ואת חבריי בטוויטר.
תנסו לכתוב לו משהו עוקץ באחד הציוצים שלו.

01 אוגוסט 2016, 09:03

איתי-שגב כתב:אגב אורי בלון, חסם אותי ואת חבריי בטוויטר.

מה אתה? ילד בן 5? את מי הבחור הזה בכלל מעניין?

01 אוגוסט 2016, 09:07

ankram כתב:
איתי-שגב כתב:אגב אורי בלון, חסם אותי ואת חבריי בטוויטר.

מה אתה? ילד בן 5? את מי הבחור הזה בכלל מעניין?

עשיתי את זה רק כי שמעתי שתוך כמה שניות הוא חוסם אותך. הוא מאוד רגשי בדברים האלה.

01 אוגוסט 2016, 09:28

כן יצליח עם אמרה או לא זה כבר לא העניין , מה שחשוב פה להבין שמכבי תל אביב כבר לא מעניינת והפועל ירושליים , כן. אפשר לנתח את ההחתמות של הפועל ירושליים לחיוב או לשלילה , לדעתי זה בכלל משאלת לב , כי לאף אחד אין מושג אם זה ידבק או לא , מה שכן את השחקנים שהם מחתימים הם עושים בשקט ובהפתעה שלאף אחד מבין כתבי החצר של מכבי אין מושג בכלל מה קורה שם , ואילו מכבי עסוקה בעיקר להפריח שמות של "מועמדים" שכל קשר בינם לבין אשכרה התעניינות , הוא מקרי לחלוטין ונועד להסתיר את העובדה שמכבי בעצם כבר לא תחתים אף שחקן כל עוד על צווארה אבני הרחיים טיילר,הנדריקס ומילר.
להביא את אמארה סטודומאייר לישראל , זה מרגש , זה מעניין , זה מיוחד , עזבו כרגע את הפסטיבל , השאלות הבריאותיות , שאלת הבעלות , היכולת לשחק ברמות כאלו ואחרות - זה מעניין , זה מיוחד וזה בעיקר שובר את שגרת ההחתמות המשעממת של הקיץ , ומי עשה מהלכים מעניינים בשנים האחרונות? כן , הפועל תל אביב והפועל ירושליים , מכבי תל אביב? משעממת , צפויה , זקנה (הנדריקס? אלכסנדר?) , וממש לא רלוונטית , פעם מכבי לקחה את השחקן של היריבה שלה בלי בעיות בכלל(המעבר של בארלו ממילאנו למכבי - אל יקל הדבר בעניכם מדובר על מעבר בין אלופת היורוליג לסגניתה, המעבר של מרסר למכבי ) , היום מכבי לא מסוגלת להתחרות על שחקנים מול כ10 קבוצות יורוליג , ככה אימפריות שוקעות.

Where are you now?
Atlantis
Under the sea
Under the sea
Where are you now?
Another dream
The monster's running wild inside of me
I'm faded
I'm faded
So lost, I'm faded
I'm faded
So lost, I'm faded

01 אוגוסט 2016, 11:31

הוא דוש, הוא מגלומן, הוא מעצבן, אבל דבר אחד אי אפשר לקחת ממנו - הוא שם כל שנה כמה מליוני דולרים לטובת הקבוצה שלו בעוד הבעלים של מכבי שמים אפס אם לא פחות מזה.

פעם, בעלים שמביא כסף מהבית היה משהו מובן מאליו עד שהגיעו הפדרמנים ושינו את הנוסחה. עם כל הדושיות שלו הוא בעלים בערך פי 50 יותר טובי מאלו של מכבי.

01 אוגוסט 2016, 12:23

הערב ב- 18:00 (שעון ישראל) מסיבת עיתונאים של אמארה סטודמאייר במדיסון סקוור גארדן, במהלכה הוא בין היתר יכריז על הצטרפותו להפועל ירושלים מול מיליוני צופים ברחבי העולם.

01 אוגוסט 2016, 12:31

הכל מוכן לרגע השיא: החולצה של סטודמאייר
בהפועל ירושלים מתרגשים בעקבות ההחתמה הקרבה של כוכב ה-NBA, שאמור להודיע במסיבת עיתונאים ב-18:00 שהוא מצטרף לקבוצה. האם זו החולצה שילבש בארנה?
http://one.co.il/Article/16-17/2,620,12 ... tml?ref=hp

01 אוגוסט 2016, 12:32

שמואל1 כתב:הכל מוכן לרגע השיא: החולצה של סטודמאייר
בהפועל ירושלים מתרגשים בעקבות ההחתמה הקרבה של כוכב ה-NBA, שאמור להודיע במסיבת עיתונאים ב-18:00 שהוא מצטרף לקבוצה. האם זו החולצה שילבש בארנה?
http://one.co.il/Article/16-17/2,620,12 ... tml?ref=hp

תמונה

01 אוגוסט 2016, 12:34

אם תשמעו בשעה 6 צרחת התהבות מבאר שבע תדעו שזה שמואל

01 אוגוסט 2016, 12:36

rc4991 כתב:אם תשמעו בשעה 6 צרחת התהבות מבאר שבע תדעו שזה שמואל

אם תשמעו בשעה 6 צרחת "הצילו!" מבאר שבע תדעו שזה אני תפסתי את שמואל

01 אוגוסט 2016, 12:41

felix_r כתב:

גם אתה מחפש פוקימונים?

01 אוגוסט 2016, 12:58

ankram כתב:
felix_r כתב:

גם אתה מחפש פוקימונים?

תמונה

01 אוגוסט 2016, 14:29

לאורי אלון פשוט היה מזל גדול מאוד להצטרף לירושלים בדיוק כשמכבי התחילה לגסוס כמועדון.

01 אוגוסט 2016, 14:30

יש מסע"ת?
facetime?

01 אוגוסט 2016, 14:47

החציל האצטקי כתב:יש מסע"ת?
facetime?

תשלח פרטית לשמואל , יש לו את כל הלו"ז של הפועל ירושליים עבור השנה.

01 אוגוסט 2016, 14:56

בלי להסתכל על ההישגים של ירושלים , מבחינה ניהולית וכלכלית הם עשו קפיצה. הכישלונות כרגע זה כנראה שכר לימוד שבסופו של דבר ישתנה .
ההחתמה של אמרה מבחינת גימיק שיווקי זה ברמות גבוהות יותר מהחתמת ארויו או פארמר והייתי מקביל את זה להחתמה של צ'יימברס (למי שזוכר) , אני מקווה שגם "יצליח" כמוהו...

01 אוגוסט 2016, 14:59

MTA2311 כתב:לאורי אלון פשוט היה מזל גדול מאוד להצטרף לירושלים בדיוק כשמכבי התחילה לגסוס כמועדון.

ה-הגדרה ל''יותר מזל משכל''
נושא נעול