BIG sofo כתב:החתמה מעולה
גם אם לא היה מתאזרח, הייתי מביא אותו לספסל
החתמה מעולה? באיזה עולם?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
BIG sofo כתב:החתמה מעולה
אחדשיודע כתב:BIG sofo כתב:החתמה מעולה
החתמה מעולה? באיזה עולם?
אחדשיודע כתב:אז שוב אני אזכיר את הדוגמא של פיטרסון מירושלים, שחתם על חוזה קטן יותר ועושה לשחקן כמו אלכסנדר בית ספר.
בשום עולם ובשום מצב זאת לא החתמה מעולה. החתמה מאוד מאוד מאוד בינונית, גם כשמדובר בשחקן עם תעודה כחולה.
אחדשיודע כתב:עונה טובה יחסית לעצמו, או עונה טובה יחסית לשחקן ספסל טוב ביורוליג?
toja27 כתב:אחדשיודע כתב:אז שוב אני אזכיר את הדוגמא של פיטרסון מירושלים, שחתם על חוזה קטן יותר ועושה לשחקן כמו אלכסנדר בית ספר.
בשום עולם ובשום מצב זאת לא החתמה מעולה. החתמה מאוד מאוד מאוד בינונית, גם כשמדובר בשחקן עם תעודה כחולה.
אני הייתי מחכה עם ההצהרות מי עושה למי בית ספר. יש לנו שנה שלמה לראות.
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:אז שוב אני אזכיר את הדוגמא של פיטרסון מירושלים, שחתם על חוזה קטן יותר ועושה לשחקן כמו אלכסנדר בית ספר.
אם ככה, הרגע הצהרת שאלכסנדר ייתן עונה טובה, לא?
אני לא נביא, ובטח שלא יוצא בהצהרות. מתייחס למה שאני מכיר ורואה.
אלכסנדר הרבה פחות טוב ממנו.
toja27 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:אז שוב אני אזכיר את הדוגמא של פיטרסון מירושלים, שחתם על חוזה קטן יותר ועושה לשחקן כמו אלכסנדר בית ספר.
אני לא מכיר את פטרסון לעומק, ראיתי קטעים קצרים ממנו פה ושם, אבל אני תוהה למה בגיל מבוגר יחסית (באיזור 30 אם אני לא טועה) לא שיחק בשום קבוצה רצינית? אם הוא שחקן כזה מציאה איך אף קבוצת יורוליג עוד לא עלתה עליו?
toja27 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:אז שוב אני אזכיר את הדוגמא של פיטרסון מירושלים, שחתם על חוזה קטן יותר ועושה לשחקן כמו אלכסנדר בית ספר.
אני לא מכיר את פטרסון לעומק, ראיתי קטעים קצרים ממנו פה ושם, אבל אני תוהה למה בגיל מבוגר יחסית (באיזור 30 אם אני לא טועה) לא שיחק בשום קבוצה רצינית? אם הוא שחקן כזה מציאה איך אף קבוצת יורוליג עוד לא עלתה עליו?
אחדשיודע כתב:אז שוב אני אזכיר את הדוגמא של פיטרסון מירושלים, שחתם על חוזה קטן יותר ועושה לשחקן כמו אלכסנדר בית ספר.
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:אז שוב אני אזכיר את הדוגמא של פיטרסון מירושלים, שחתם על חוזה קטן יותר ועושה לשחקן כמו אלכסנדר בית ספר.
מה הקשר לפיטרסון? אלכסנדר ישראלי. תשווה אותו לאייזק רוזפלט.
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:אז שוב אני אזכיר את הדוגמא של פיטרסון מירושלים, שחתם על חוזה קטן יותר ועושה לשחקן כמו אלכסנדר בית ספר.
מה הקשר לפיטרסון? אלכסנדר ישראלי. תשווה אותו לאייזק רוזפלט.
toja27 כתב:אז ההבדל בינינו שאתה תופס את אלכסנדר כשחקן חלש ואני ראיתי בו פוטנציאל שלהערכתי אחרי שנתיים באירופה ועם מאמן כמו ארז , הפוטנציאל יבוא לידי ביטוי בעונה הקרובה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־11 אורחים