16 אוגוסט 2016, 17:17
toja27 כתב:אני אגב לא הייתי מסתמך רק על אותו משחק מול מכבי. יכול להיות שנפל על משחק רע במיוחד מבחינתו.
16 אוגוסט 2016, 17:18
toja27 כתב:~o)roy1000 כתב:MTA2311 כתב:יש הרבה שחקנים טובים בקבוצה הזאת, אבל אני לא רואה מחשבה מסויימת בבניית הקבוצה. הרוב זה אלתורים והחתמות שנבעו מלחץ.
אין שום מחשבה. אף חלק לא מתאים לשני.
הגזמה, אופיינית יש לומר. לא יודע למה אצלך זה הכל טוטאלי או שחור או לבן.
16 אוגוסט 2016, 17:20
16 אוגוסט 2016, 17:44
roy1000 כתב:toja27 כתב:~o)roy1000 כתב:MTA2311 כתב:יש הרבה שחקנים טובים בקבוצה הזאת, אבל אני לא רואה מחשבה מסויימת בבניית הקבוצה. הרוב זה אלתורים והחתמות שנבעו מלחץ.
אין שום מחשבה. אף חלק לא מתאים לשני.
הגזמה, אופיינית יש לומר. לא יודע למה אצלך זה הכל טוטאלי או שחור או לבן.
מה לעשות שזה המצב? כל השחקנים נבחרו אד הוק בלי שום קשר לשאר השחקנים בסגל. מי שמעלה למגרש הרכב של מקל-גאודלוק-ווימס-ראד-ציברס לא השקיע שניה מחשבה להתאמה בין השחקנים, בדיוק כמו שהביא את פארמר-רוצ'טסי ביחד. הרכב של 5 שחקנים שכל אחד מהם צריך את הכדור ביד זה ממש לא מעיד על חשובה עמוקה.
16 אוגוסט 2016, 17:48
16 אוגוסט 2016, 18:19
argof כתב:גם לי יש תחושה שראד יעלה מהספסל, על תקן בלו.
יפתחו עם סמית' ב-4, אם (וש)יהיה בריא.
16 אוגוסט 2016, 18:21
toja27 כתב:argof כתב:גם לי יש תחושה שראד יעלה מהספסל, על תקן בלו.
גם אלכסנדר זו אפשרות כדי להוסיף קצת סייז להרכב.
16 אוגוסט 2016, 18:22
16 אוגוסט 2016, 18:25
MTA2311 כתב:toja27 כתב:argof כתב:גם לי יש תחושה שראד יעלה מהספסל, על תקן בלו.
גם אלכסנדר זו אפשרות כדי להוסיף קצת סייז להרכב.
אלכסנדר הוא האופצייה ההגנתית הכי גרועה בעמדה הזאת.
16 אוגוסט 2016, 18:27
16 אוגוסט 2016, 18:29
Holiday_Armadillo כתב:אם כבר מביאים את ראד אין סיבה להעלות אותו מהספסל
לא סמית' ולא אלכסנדר צריכים להיות לפניו ברוטציה של עמדה 4
16 אוגוסט 2016, 18:29
16 אוגוסט 2016, 18:32
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם כבר מביאים את ראד אין סיבה להעלות אותו מהספסל
דבר ראשון אני לא חושב שראד הוא יותר 4 מסמית. דבר שני, אני לא חושב שלשים את גאדולוק, וימס, ראד ומקל בחמישיה זה רעיון טוב. במצב הזה יש באמת יותר מדי סקוררים לטעמי והרכב קטן מדי ורך מדי מבחינת מימדים. צריך קצת איזון כאן. דבר שלישי, זה שהוא לא עולה בחמישיה זאת לא הצהרה שהוא שחקן פחות טוב מאלכסנדר בוא נניח, זה רק לשם איזון הרכבים.
16 אוגוסט 2016, 18:34
argof כתב:למרות שסמית' עבר למעמד של סחבה משומשת בעיני חלק מהאנשים, אז כשהוא בריא - הוא שחקן נהדר.
הוא לא בקבוצה כדי להיות אופציה שלישית או רביעית בסמול. הוא ישתלב ב-4 השנה, אני בטוח בכך.
ואם לא יעמיסו עליו מידי, אולי הוא גם יישאר בריא.
ומבחינת האגו, הוא קלאסי להשלים את האגו טריפ של שלישיית הרכש החדש.
ויש עניין של סניוריטי בתוך הקבוצה - איפה מעמדו ושכרו, ואיפה מעמדם של ראד ואלכסנדר.
אגב, ראד לא נראה לי מאסיבי או אתלטי ממנו.
ושניהם ריבאונדרים לא רעים ביחס לגובהם.
ואם בטעות בקבוצה ממול יהיה 4 מסיבי ופיזי מידי בשביל סמית' וראד, אז אלכסנדר יגבה בהגנה.
16 אוגוסט 2016, 18:38
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם כבר מביאים את ראד אין סיבה להעלות אותו מהספסל
דבר ראשון אני לא חושב שראד הוא יותר 4 מסמית. דבר שני, אני לא חושב שלשים את גאדולוק, וימס, ראד ומקל בחמישיה זה רעיון טוב. במצב הזה יש באמת יותר מדי סקוררים לטעמי והרכב קטן מדי ורך מדי מבחינת מימדים. צריך קצת איזון כאן. דבר שלישי, זה שהוא לא עולה בחמישיה זאת לא הצהרה שהוא שחקן פחות טוב מאלכסנדר בוא נניח, זה רק לשם איזון הרכבים.
הוא לא יותר 4 ממנו אבל יש לו יותר דופק ממנו
16 אוגוסט 2016, 18:38
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם כבר מביאים את ראד אין סיבה להעלות אותו מהספסל
לסמית אין בעיה של דופק, רק ברכיים. וכשהברכיים מאפשרות לשחק מה שקרה עד לעונה האחרונה, סמית בכללי שחקן ברמה אחת לפחות מעל ראד.
16 אוגוסט 2016, 18:42
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם כבר מביאים את ראד אין סיבה להעלות אותו מהספסל
לסמית אין בעיה של דופק, רק ברכיים. וכשהברכיים מאפשרות לשחק מה שקרה עד לעונה האחרונה, סמית בכללי שחקן ברמה אחת לפחות מעל ראד.
גם רנדל שחקן מעל גפני כשהוא חי, אבל הוא לא
16 אוגוסט 2016, 18:43
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:[quote="Holiday_Armadillo"]אם כבר מביאים את ראד אין סיבה להעלות אותו מהספסל
גם רנדל שחקן מעל גפני כשהוא חי, אבל הוא לא
16 אוגוסט 2016, 18:46
סמית' כבר כמה שנים בהידרדרות פיזית מהירה מאוד שהגיעה לשיאה לפני שנה
זה לא היו פציעות של חוסר מזל, הגוף שלו כבר לא סוחב
16 אוגוסט 2016, 18:55
toja27 כתב:argof כתב:למרות שסמית' עבר למעמד של סחבה משומשת בעיני חלק מהאנשים, אז כשהוא בריא - הוא שחקן נהדר.
הוא לא בקבוצה כדי להיות אופציה שלישית או רביעית בסמול. הוא ישתלב ב-4 השנה, אני בטוח בכך.
ואם לא יעמיסו עליו מידי, אולי הוא גם יישאר בריא.
ומבחינת האגו, הוא קלאסי להשלים את האגו טריפ של שלישיית הרכש החדש.
ויש עניין של סניוריטי בתוך הקבוצה - איפה מעמדו ושכרו, ואיפה מעמדם של ראד ואלכסנדר.
אגב, ראד לא נראה לי מאסיבי או אתלטי ממנו.
ושניהם ריבאונדרים לא רעים ביחס לגובהם.
ואם בטעות בקבוצה ממול יהיה 4 מסיבי ופיזי מידי בשביל סמית' וראד, אז אלכסנדר יגבה בהגנה.
אני מקווה שלא הבנת את זה ממה שאני אמרתי על אלכסנדר במקום סמית. זה היה נטו משיקולי סייז והתאמה לעמדה. סמית בעיני הוא בעל ערך לקבוצה הזאת וכבר כתבתי זאת בעבר. 3 מחליף כמוהו זה לוקסוס שאין לאף קבוצה באירופה.