המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Weems13 כתב:טיבור פלייס שעבר בטרייד מיוטה לפילדלפיה כנראה ישוחרר. אני לא חושב שהוא ישאר בנבא במידה וישוחרר. מה אתם חושבים עליו? מתאים למכבי? יכול להיות מגניב 2 סנטרים גרמנים
yzafrir כתב:Weems13 כתב:טיבור פלייס שעבר בטרייד מיוטה לפילדלפיה כנראה ישוחרר. אני לא חושב שהוא ישאר בנבא במידה וישוחרר. מה אתם חושבים עליו? מתאים למכבי? יכול להיות מגניב 2 סנטרים גרמנים
אולי לא בדיוק מה שמחפשים אבל כששמות כמו מברוקולי מוזכרים אז אני מעדיף שחקן מוכשר עם פוטנציאל כמו פלייס עליהם...
סראפין או רובינסון כנראה באמת יקרים בהרבה ממה שמכבי חשבה...

החציל האצטקי כתב:במחשבה שניה, אולי למכבי עדיף דווקא מגדלור כמו פלייס ולבנות שיטת הגנה קצת שונה. בסופו של דבר להביא אותו לא יהיה צעד רע.
פלייס אמנם רך, אבל סייז זה סייז ואפשר לתעל אותו לרים פרוטקשן בשיטות הגנה מסויימות.
צסק"א תמיד ידעה איך לעשות את זה לאורך השנים...
שחף1 כתב:השאלה נניח אם ארז בכלל ידע מה לעשות עם מישהו כזה בהגנה. לא בטוח בכלל.
החציל האצטקי כתב:שחיף 2.21 עם ידיים כאלה זה עדיין בהמה שיכולה לאטום את הטבעת.
זה אומר שאתה חשוף לכל מיני דברים בהגנת פיק אנד רול, אבל מצד שני יש לך 4 מגני פרימטר טובים וכלום הגנה על הטבעת...
איתי-שגב כתב:לא נראה לי שאנחנו במצב של להגיד כן לפלייס אם וכאשר..

toja27 כתב:איתי-שגב כתב:לא נראה לי שאנחנו במצב של להגיד כן לפלייס אם וכאשר..
איך אומרים תוקן?
איתי-שגב כתב:toja27 כתב:איתי-שגב כתב:לא נראה לי שאנחנו במצב של להגיד כן לפלייס אם וכאשר..
איך אומרים תוקן?
מה ?
אגב בשבילי אם פלייס יבוא יכול להיות אחלה..
אני אהיה הסנטר היחיד שיכול לקפוץ מעל 4 סנטימטרים.
toja27 כתב:איתי-שגב כתב:toja27 כתב:איתי-שגב כתב:לא נראה לי שאנחנו במצב של להגיד כן לפלייס אם וכאשר..
איך אומרים תוקן?
מה ?
אגב בשבילי אם פלייס יבוא יכול להיות אחלה..
אני אהיה הסנטר היחיד שיכול לקפוץ מעל 4 סנטימטרים.
שיניתי את הלא שלך לכן במשפט המקורי.
בכל אופן תלוי מי האלטרנטיבות, כי לפלייס יש יתרונות , הבעיה שהוא לא משפר את החסרונות שלנו.

LIAV10 כתב:לדעתי הוא אחד הסנטרים הטובים באירופה, אבל פשוט לא מתאים בשיט.
אנחנו צריכים את הסגנון של היינס/אודו/טיוס
החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:לדעתי הוא אחד הסנטרים הטובים באירופה, אבל פשוט לא מתאים בשיט.
אנחנו צריכים את הסגנון של היינס/אודו/טיוס
הנקודה היא שיש לך שני שחקנים בדמות שגב ואלכסנדר שיכולים וצריכים לקנות את הדקות שלהם על הטיקט של האתלטיות/פיזיות/האסל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot], refael ו־29 אורחים