פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
27 אוגוסט 2016, 03:57
טוב הבנתי מה צריך לעשות.
אם לא מוחתם סנטר עד יום שני בשעה 17:49 אור חותך וכעבור 24 שעות הוא גם יתאבד.
27 אוגוסט 2016, 17:26
Weems13 כתב:טיבור פלייס שעבר בטרייד מיוטה לפילדלפיה כנראה ישוחרר. אני לא חושב שהוא ישאר בנבא במידה וישוחרר. מה אתם חושבים עליו? מתאים למכבי? יכול להיות מגניב 2 סנטרים גרמנים

אולי לא בדיוק מה שמחפשים אבל כששמות כמו מברוקולי מוזכרים אז אני מעדיף שחקן מוכשר עם פוטנציאל כמו פלייס עליהם...
סראפין או רובינסון כנראה באמת יקרים בהרבה ממה שמכבי חשבה...
27 אוגוסט 2016, 17:46
yzafrir כתב:Weems13 כתב:טיבור פלייס שעבר בטרייד מיוטה לפילדלפיה כנראה ישוחרר. אני לא חושב שהוא ישאר בנבא במידה וישוחרר. מה אתם חושבים עליו? מתאים למכבי? יכול להיות מגניב 2 סנטרים גרמנים

אולי לא בדיוק מה שמחפשים אבל כששמות כמו מברוקולי מוזכרים אז אני מעדיף שחקן מוכשר עם פוטנציאל כמו פלייס עליהם...
סראפין או רובינסון כנראה באמת יקרים בהרבה ממה שמכבי חשבה...
אנחנו חייבים איזה אתלט ריבאונדר בצבע, אין לנו כאן מקום לשחק לא שמאלה ולא ימינה.
27 אוגוסט 2016, 18:06
במחשבה שניה, אולי למכבי עדיף דווקא מגדלור כמו פלייס ולבנות שיטת הגנה קצת שונה. בסופו של דבר להביא אותו לא יהיה צעד רע.
פלייס אמנם רך, אבל סייז זה סייז ואפשר לתעל אותו לרים פרוטקשן בשיטות הגנה מסויימות.
צסק"א תמיד ידעה איך לעשות את זה לאורך השנים...
27 אוגוסט 2016, 18:10
השאלה נניח אם ארז בכלל ידע מה לעשות עם מישהו כזה בהגנה. לא בטוח בכלל.
27 אוגוסט 2016, 18:13
היה אפשרי אולי אם היה 4 עם אוריינטציה הגנתית כלשהי (וגם אז לא הייתי אוהב את זה), אבל זה לא המצב.
27 אוגוסט 2016, 18:14
החציל האצטקי כתב:במחשבה שניה, אולי למכבי עדיף דווקא מגדלור כמו פלייס ולבנות שיטת הגנה קצת שונה. בסופו של דבר להביא אותו לא יהיה צעד רע.
פלייס אמנם רך, אבל סייז זה סייז ואפשר לתעל אותו לרים פרוטקשן בשיטות הגנה מסויימות.
צסק"א תמיד ידעה איך לעשות את זה לאורך השנים...
פלייס הוא שחיף, לא יודע אולי הספיק לגדול קצת בנבא, אבל הוא רך אם אתה משווה אותו לסשה קאון שהיה גדול יותר ונראה לי גם זריז יותר. בהתקפה הוא כישרון אבל צריכים קצת פועלים שחורים. מה נעשה נגד בולדוגים כמו אולימפיאקוס?
27 אוגוסט 2016, 18:17
שחף1 כתב:השאלה נניח אם ארז בכלל ידע מה לעשות עם מישהו כזה בהגנה. לא בטוח בכלל.
אין מה לעשות איתו בהגנה, הגנה זה לא הצד החזק שלו.
27 אוגוסט 2016, 18:18
שחיף 2.21 עם ידיים כאלה זה עדיין בהמה שיכולה לאטום את הטבעת.
זה אומר שאתה חשוף לכל מיני דברים בהגנת פיק אנד רול, אבל מצד שני יש לך 4 מגני פרימטר טובים וכלום הגנה על הטבעת...
האלטרנטיבה נגד הרכבים נמוכים למשל במקרה הזה היא לתת דקות לשגב או אלכסנדר בעמדה מס' 5.
כלומר בעצם להשתמש בשגב כרול פלייר הגנתי אמיתי גם באירופה.
27 אוגוסט 2016, 18:24
החציל האצטקי כתב:שחיף 2.21 עם ידיים כאלה זה עדיין בהמה שיכולה לאטום את הטבעת.
זה אומר שאתה חשוף לכל מיני דברים בהגנת פיק אנד רול, אבל מצד שני יש לך 4 מגני פרימטר טובים וכלום הגנה על הטבעת...
חציל, הוא לא בהמה זאת הנקודה..
לדעתי אנחנו צריכים בולדוג משלנו. בהתקפה האמת הוא היה יכול מאוד לעזור כי אין לנו איש מטרה אמיתי שאתה יכול למסור לו את הכדור ושיעשה את מה שצריך.
תלוי גם מה האלטרנטיבות של מכבי האמת.
27 אוגוסט 2016, 18:25
לא נראה לי שאנחנו במצב של להגיד לא לפלייס אם וכאשר..
27 אוגוסט 2016, 18:26
איתי-שגב כתב:לא נראה לי שאנחנו במצב של להגיד כן לפלייס אם וכאשר..
איך אומרים תוקן?
27 אוגוסט 2016, 18:27
toja27 כתב:איתי-שגב כתב:לא נראה לי שאנחנו במצב של להגיד כן לפלייס אם וכאשר..
איך אומרים תוקן?

מה ?
אגב בשבילי אם פלייס יבוא יכול להיות אחלה..
אני אהיה הסנטר היחיד שיכול לקפוץ מעל 4 סנטימטרים.
27 אוגוסט 2016, 18:34
איתי-שגב כתב:toja27 כתב:איתי-שגב כתב:לא נראה לי שאנחנו במצב של להגיד כן לפלייס אם וכאשר..
איך אומרים תוקן?

מה ?
שיניתי את הלא שלך לכן במשפט המקורי.
בכל אופן תלוי מי האלטרנטיבות, כי לפלייס יש יתרונות , הבעיה שהוא לא משפר את החסרונות שלנו.
27 אוגוסט 2016, 18:38
toja27 כתב:איתי-שגב כתב:toja27 כתב:איתי-שגב כתב:לא נראה לי שאנחנו במצב של להגיד כן לפלייס אם וכאשר..
איך אומרים תוקן?

מה ?
שיניתי את הלא שלך לכן במשפט המקורי.
בכל אופן תלוי מי האלטרנטיבות, כי לפלייס יש יתרונות , הבעיה שהוא לא משפר את החסרונות שלנו.
אז היית צריך להדגיש..
לדעתי היתרונות יותר מדי גדולים בשביל להגיד לא למשהו כזה ולחכות לאיזה אונואקו 2.
27 אוגוסט 2016, 18:39
הוא כן יהווה איום חסימה (שאין לנו בכלל) ויביא ורסטיליות התקפית פסיכית לעמדה 5.
הרכב הגנתי יכול להיות גם משהו כמו
מקל-ווימס-ראד-שגב-פלייס שיש בו סייז ואתלטיות בשפע.
27 אוגוסט 2016, 18:42
לדעתי הוא אחד הסנטרים הטובים באירופה, אבל פשוט לא מתאים בשיט.
אנחנו צריכים את הסגנון של היינס/אודו/טיוס
27 אוגוסט 2016, 18:45
אתה יודע מה הוא אפשרות , לא הייתי פוסל אותו אבל הייתי רוצה לדעת מה האלטרנטיבות וכך היה קל יותר להחליט. למשל אם מולו היה עומד תומאס רובינסון אז מן הסתם הייתי בוחר ברובינסון אבל אם מצד שני יהיה איזה שחקן סתמי כזה והעיקא שאתלטי אז הייתי בוחר בפלייס.
27 אוגוסט 2016, 18:45
LIAV10 כתב:לדעתי הוא אחד הסנטרים הטובים באירופה, אבל פשוט לא מתאים בשיט.
הנקודה היא שיש לך שני שחקנים בדמות שגב ואלכסנדר שיכולים וצריכים לקנות את הדקות שלהם על הטיקט של האתלטיות/פיזיות/האסל.
27 אוגוסט 2016, 18:50
החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:לדעתי הוא אחד הסנטרים הטובים באירופה, אבל פשוט לא מתאים בשיט.
הנקודה היא שיש לך שני שחקנים בדמות שגב ואלכסנדר שיכולים וצריכים לקנות את הדקות שלהם על הטיקט של האתלטיות/פיזיות/האסל.
אלכסנדר לא שחקן של האסל ושגב לא ממש שחקן יורוליג. זה יכול לעבוד, אני פשוט לא בטוח שארז זה המאמן בשביל זה.