rc4991 כתב:toja27 כתב:rc4991 כתב:toja27 כתב:אני יודע שאלכסנדר משמש כאן כשק חבטות של כמעט כולם אבל בעולם שלי לאנדסברג לא מקביל בשום צורה לאלכסנדר. אפילו מבחינת כישרון שזה הדבר היחידי שיש ללאנדסברג להתהדר בו אלכסנדר אוכל אותו בלי מלח. כשללאנדסברג יהיה בחירת דראפט ראשונה בנבא דבר איתי. לטעמי מחליף 4 לגיטימי ביותר בעוד שלאנדסברג פשוט לא.
גם ראד שחששתי מהגודל שלו בהתחלה לא כל כך אנדר סייזד בוא לא נגזים. ראד גם שחקן כשרוני שאם יצליח לתפוס את המשבצת של הכינור השלישי בקבוצה אני מעריך שיהיה לנו כאן יופי של שחקן. נכון לעשיו אני שומע עליו מילים טובות מכמה כיוונים כולל ארז שרצה אותו מאוד בעצמו. דבר נוסף כפי שאמרתי לפני כן, כשמילר נפצע לא נשארו הרבה אופציות בשוק אז בתנאים האלו ראד הוא אופציה סבירה ביותר. מה שנשאר לנו עכשיו זאת החתמה אחרונה, ובינתיים אין לך שום דרך להוכיח שההחתמה של סילי משפיעה באיזשהו אופן על אותה החתמה אחרונה.
ואני חושב שלאנדסברג, ווימס ויבזורי לעשר דקות זה סביר בהחלט
וכן, יש לא מעט דמיון בין אלכסנדר וסיל כי שניהם שחקנים עם פוטנציאל שלא מופיעים בהגנה וגם בהתקפה הם לא הכי יציבים
אבל זה בסדר, אני מוכן לקבל אותו כארבע מחליף אבל לשמוע מנגד ביקורת על לאנדסברג לחמש עד עשר דקות גג!! נשמע לי מוגזם
להסתכל על כל העמדה הזאת (4) בתרחיש הטוב ביותר אבל להיות מודאג מהפירורים של גאודלוק זה לא פחות ממצחיק
עדיין לא הסברת איך סילי מפריע לך? אז אתה לא חושב שהוא היה הכרחי, לדעתי ולדעת כמה חבר'ה אחרים כאן וכולל דעתם של מכבי הוא כן היה הכרחי אבל איך הוא משפיע על הקו הקידמי?
מצטער אם זה יפגע בך, אבל אתה רציני? מה זאת אומרת איך זה יפגע?
מדובר בחצי מיליון דולר שיכלו לנתב לעמדות הפנים, באמת צריך להסביר את זה?
כן, כי באף שלב של עונת הקיץ מכבי לא נראתה כמישהי שחוסכת על שחקנים אז אני לא רואה שום הוכחה לכך שההחתמה שלו פגעה בהחתמת שחקנים איכותיים יותר.