08 ספטמבר 2016, 18:02
rc4991 כתב:אם מדברים על שאיפות אז זה משהו שלדעתי חשוב להתעכב עליו
קשה להתעלם מהעובדה שהפורמט החדש הפך את היורוליג להרבה יותר חזקה
אם בעבר בשביל להגיע להצלבה היית יכול להיות גם קבוצה בינונית עם חיבור או ריצה טובה בטופ 16, עכשיו אתה חייב להיות טוב, ולאורך זמן, מול אריות היבשת
אני מניח שהרבה פה היו יותר אופטימיים בשאיפות מהקבוצה לו היינו עדיין תחת הפורמט הישן, בדיוק כמו שברור שהיינו חוטפים בראש בעונות הקודמות ולא מעפילים להצלבה בפורמט הנוכחי
בקיצור, אני חושב שהקבוצה שיש העונה יותר טובה (אולי גם מאוד, תלוי בחיבור ובהתאמה) ממה שהיה לנו בעונות הקודמות, "הבעיה" היא שהרמה הרבה יותר גבוהה וקשה יותר להגיע להישגים
08 ספטמבר 2016, 18:03
חנו'ש כתב:טוב אז אני קצת בשום מקום אי שם בצפון תאילנד כרגע אז שמישהו יעדכן אותי בשורה התחתונה,
יש לנו 12 שחקני יורוליג כמו שהובטח? ?
08 ספטמבר 2016, 18:03
toja27 כתב:שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:איזה קטע אם היום פתאום דיוויד רובינסון מופיע באימון הפתוח. הוברח בחשאי לארץ וחתם.
זה יכול להתעלות אפילו על השיחה הטרנס-אטלנטית עם פארקר ב 2003.
מניח שהתכוונת לתומאס רובינסון ?.
כן כמובן.
אז למה רשמת דיוויד רובינסון?
מהמציקים
08 ספטמבר 2016, 18:04
08 ספטמבר 2016, 18:05
חנו'ש כתב:טוב אז אני קצת בשום מקום אי שם בצפון תאילנד כרגע אז שמישהו יעדכן אותי בשורה התחתונה,
08 ספטמבר 2016, 18:05
jay כתב:סוואדיקה. יש לנו 16 שחקני יורוקאפ. תחזרי ל-PASSION FRUIT שייק שלך ולתאי מסססססססססססאז', עדיף לך.
08 ספטמבר 2016, 18:06
jay כתב:סוואדיקה. יש לנו 16 שחקני יורוקאפ. תחזרי ל-PASSION FRUIT שייק שלך ולתאי מסססססססססססאז', עדיף לך.
שועל כתב:rc4991 כתב:מה בפורמט החדש גורם לכך שהיורוליג תהיה יותר חזקה? יותר כסף לקבוצות? יותר שחקנים איכותיים לפחות קבוצות?
אלו דברים שהיו צריכים לבוא לידי ביטוי גם במכבי
toja27 כתב:חנו'ש כתב:טוב אז אני קצת בשום מקום אי שם בצפון תאילנד כרגע אז שמישהו יעדכן אותי בשורה התחתונה,
כיף לך.. אני עוד חודש שם
חנו'ש כתב:jay כתב:סוואדיקה. יש לנו 16 שחקני יורוקאפ. תחזרי ל-PASSION FRUIT שייק שלך ולתאי מסססססססססססאז', עדיף לך.
הרגע קיבלתי פוט מסאז' של החיים.
חוויה מתקנת אחרי המסאז מאתמול שהיה יותר כמו עינוי סיני...
08 ספטמבר 2016, 18:07
toja27 כתב:jay כתב:סוואדיקה. יש לנו 16 שחקני יורוקאפ. תחזרי ל-PASSION FRUIT שייק שלך ולתאי מסססססססססססאז', עדיף לך.
גבר אומר סוואדיקאפ
08 ספטמבר 2016, 18:07
איתי-שגב כתב:toja27 כתב:חנו'ש כתב:טוב אז אני קצת בשום מקום אי שם בצפון תאילנד כרגע אז שמישהו יעדכן אותי בשורה התחתונה,
כיף לך.. אני עוד חודש שם
משדרים שם יורוליג ?.
08 ספטמבר 2016, 18:08
jay כתב:toja27 כתב:jay כתב:סוואדיקה. יש לנו 16 שחקני יורוקאפ. תחזרי ל-PASSION FRUIT שייק שלך ולתאי מסססססססססססאז', עדיף לך.
גבר אומר סוואדיקאפ
כמה אנשים ישפריצו BRAIN MATTER מהאוזניים כשיגלו שאני בעצם אישה?
08 ספטמבר 2016, 18:08
חנו'ש כתב:jay כתב:סוואדיקה. יש לנו 16 שחקני יורוקאפ. תחזרי ל-PASSION FRUIT שייק שלך ולתאי מסססססססססססאז', עדיף לך.
08 ספטמבר 2016, 18:09
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:jay כתב:סוואדיקה. יש לנו 16 שחקני יורוקאפ. תחזרי ל-PASSION FRUIT שייק שלך ולתאי מסססססססססססאז', עדיף לך.
למה שמישהו יסכים שמישהו אחר ייגע לו בגוף ו/או ברגליים אני לעולם לא אבין
08 ספטמבר 2016, 18:10
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:jay כתב:סוואדיקה. יש לנו 16 שחקני יורוקאפ. תחזרי ל-PASSION FRUIT שייק שלך ולתאי מסססססססססססאז', עדיף לך.
זה מין דחף כזה שהטבע שם בנו כדי להמשיך ולקיים את הגזע..
08 ספטמבר 2016, 18:10
jay כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:מה בפורמט החדש גורם לכך שהיורוליג תהיה יותר חזקה? יותר כסף לקבוצות? יותר שחקנים איכותיים לפחות קבוצות?
אלו דברים שהיו צריכים לבוא לידי ביטוי גם במכבי
גם, אבל אני חושב שהוא התכוון בעיקר לפורמט עצמו. לפחות לי זה ברור. בפורמט הקודם מכבי הייתה נחשבת לקבוצה דרג א', ומקבלת לצידה גג עוד קבוצה חזקה אחת. משייטת דרך שלב הבתים, משיגה יתרון מסוים בטופ 16 ואם הכל דופק ממקסמת אותו להצלבה נוחה. כל זה יותר נוח, מאשר ליגה ארוכה עם כולן.
08 ספטמבר 2016, 18:12
08 ספטמבר 2016, 18:14
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:jay כתב:סוואדיקה. יש לנו 16 שחקני יורוקאפ. תחזרי ל-PASSION FRUIT שייק שלך ולתאי מסססססססססססאז', עדיף לך.
זה מין דחף כזה שהטבע שם בנו כדי להמשיך ולקיים את הגזע..
זה משהו אחד, מסאז' זה משהו אחר לחלוטין
08 ספטמבר 2016, 18:14