פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: דברים קטנים שלא מצדיקים ת'רד v15

01 אוקטובר 2016, 19:47

yanay21 כתב:אני מניח שאני במיעוט בעניין הזה, אבל אני היחיד שאדיר מילר לא מצחיק אותו בכלל?

הוא לא יכול לסחוב תוכנית לבד. אין לו מספיק כריזמה.

01 אוקטובר 2016, 19:56

roy1000 כתב:
yanay21 כתב:אני מניח שאני במיעוט בעניין הזה, אבל אני היחיד שאדיר מילר לא מצחיק אותו בכלל?

הוא לא יכול לסחוב תוכנית לבד. אין לו מספיק כריזמה.

התוכנית פחות מוצלחת, עדיין משעשעת.
רמזור ענקית וגם הסטנדאפים שלו ביוטיוב נורא מצחיקים.
האהובים עלי בארץ זה הוא, אסי וסמו בגלל הטירוף.

01 אוקטובר 2016, 20:00

MTA2311 כתב:תמונה

יוסי גיספן

שירה בתנועה הבן אדם הזה

רוני, קבל את תנחומיי

01 אוקטובר 2016, 23:19

אור, שאלה-כמה שונות הגרסאות השונות של ערבית בין ארצות, נגיד והן קרובות גיאוגרפית באופן יחסי?

01 אוקטובר 2016, 23:20

yanay21 כתב:אור, שאלה-כמה שונות הגרסאות השונות של ערבית בין ארצות, נגיד והן קרובות גיאוגרפית באופן יחסי?

לא דרסטית. יש ניואנסים קטנים, אבל לא איזה פער שמישהו שיודע את השפה לא יכול להתגבר עליו.

מדוע?

01 אוקטובר 2016, 23:21

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:אור, שאלה-כמה שונות הגרסאות השונות של ערבית בין ארצות, נגיד והן קרובות גיאוגרפית באופן יחסי?

לא דרסטית. יש ניואנסים קטנים, אבל לא איזה פער שמישהו שיודע את השפה לא יכול להתגבר עליו.

מדוע?

האמת שסתם תהייה, רציתי לשאול את סבתא לפני כמה ימים ושכחתי, ואז הבנתי שיש לי אותך פה

01 אוקטובר 2016, 23:22

yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:

מדוע?

האמת שסתם תהייה, רציתי לשאול את סבתא לפני כמה ימים ושכחתי, ואז הבנתי שיש לי אותך פה

סבתא שלך מדברת ערבית ולא למדת? פראייר.

(היה עוזר לך בקורס צוערים ד"א)

01 אוקטובר 2016, 23:23

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:

מדוע?

לא הייתה מלמדת אותי, כל הקטע הזה של "יהודי דבר עברית" תפס חזק. במיוחד אצל התימנים. רק חילבה נשאר להם. עם הציונים שלי, לא יהיה קורס צועריםXD תקח אותי כנספח שלך

01 אוקטובר 2016, 23:25

yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:

מדוע?

לא הייתה מלמדת אותי, כל הקטע הזה של "יהודי דבר עברית" תפס חזק. במיוחד אצל התימנים. רק חילבה נשאר להם. עם הציונים שלי, לא יהיה קורס צועריםXD תקח אותי כנספח שלך

אני חייב אותך איתי בקורס. יש רף ציונים? לא ידעתי האמת.

בכל מקרה את מבחני הקבלה אתה תעבור.

01 אוקטובר 2016, 23:26

ינאי בלתי נתפס שאתה תימני.
סבא שלי ידע ערבית שוטף רק מלהיות ילד בארץ ישראל שמוקף בערבושים.

01 אוקטובר 2016, 23:27

האמת שלא בדקתי, אבל אני מאמין שיש איזה רף של ציונים, זה הגיוני. הולכים לשם אנשים מבריקים, סיוט מהגיהינום לעבור את מבחני הקבלה. אבל יש גם צוערים לשירות המדינה, זה פחות פסיכי לעבור

01 אוקטובר 2016, 23:28

yanay21 כתב:האמת שלא בדקתי, אבל אני מאמין שיש איזה רף של ציונים, זה הגיוני. הולכים לשם אנשים מבריקים, סיוט מהגיהינום לעבור את מבחני הקבלה. אבל יש גם צוערים לשירות המדינה, זה פחות פסיכי לעבור

1 מאלף זאת הסטטיסטיקה לא?

בכל מקרה, אני מאמין בך.

01 אוקטובר 2016, 23:28

LIAV10 כתב:ינאי בלתי נתפס שאתה תימני.
סבא שלי ידע ערבית שוטף רק מלהיות ילד בארץ ישראל שמוקף בערבושים.

למה בלתי נתפס?

אני יליד רעננה, אני מובנה מלידה לא לקלוט שום דבר עממי, אלא אם כן זה בקטע "אובר עממי", כמו החילבה (כמו כל האשכנזים שבאים למאהל בדואי ואומרים "מקסים, כמה אותנטי, כמה מחובר לקרקע" וכו')

01 אוקטובר 2016, 23:29

יש פה מישהו שמבין בסמארט טי וי?
יש לנו כבר איזה שנתיים של lg ואני בקושי עושה שימוש.
ניסיתי להכנס לגוגל דרך הטלויזיה ולחפש סרטים לצפייה ישירה אבל זה עובד חרא ולא נראה טוב וכל הזמנים קופצים חלונות של פורנו ופרסומות (בעיקר כי אתרי הצפייה ישירה בארץ מסריחים).
יש דרכים יעילות לנצל את הטלויזיה עד תום?

01 אוקטובר 2016, 23:31

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:האמת שלא בדקתי, אבל אני מאמין שיש איזה רף של ציונים, זה הגיוני. הולכים לשם אנשים מבריקים, סיוט מהגיהינום לעבור את מבחני הקבלה. אבל יש גם צוערים לשירות המדינה, זה פחות פסיכי לעבור

1 מאלף זאת הסטטיסטיקה לא?

בכל מקרה, אני מאמין בך.

הסטטיסטיקה היא באזור הזה, כן, ממה שהבנתי.

01 אוקטובר 2016, 23:32

LIAV10 כתב:יש פה מישהו שמבין בסמארט טי וי?
ניסיתי להכנס לגוגל דרך הטלויזיה ולחפש סרטים לצפייה ישירה אבל זה עובד חרא ולא נראה טוב וכל הזמנים קופצים חלונות של פורנו ופרסומות (בעיקר כי אתרי הצפייה ישירה בארץ מסריחים).

"קופצים חלונות של פורנו"

תמונה

01 אוקטובר 2016, 23:34

זה ו:
ענה על השאלה הבאה ואולי תזכה באייפון 9 ומיליארד 400 אלף דולר.
מי הוא ראש ממשלת ישראל?
- בינימין נתניהו
- אנואר סאדאת
- מושון יעקוסי

01 אוקטובר 2016, 23:37

yanay21 כתב:
LIAV10 כתב:יש פה מישהו שמבין בסמארט טי וי?

"קופצים חלונות של פורנו"

תמונה

ההודעה הזאת היא בשביל שהוא יוכל להראות לאמא שלו אחרי איזה חודשיים ''הנה! תראי! גם אותם שאלתי למה נפתח לי פורנו!''

01 אוקטובר 2016, 23:39

אני חרא אם אתם לא נכנסים עכשיו לאתר צפייה ישירה ישראלי ולא קופץ לכם חלון של משהו בסגנון של ״זהירות, האתר עלול להכיל תמונות בעירום של נשים שאתה מכיר״.

01 אוקטובר 2016, 23:40

יופי, עכשיו יש לי בצהבת פרסומת של ״רוצה למצוא זיווג לחורף״
נושא נעול