06 אוקטובר 2016, 17:58
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.285.226759.html
תקראו (בעיקר את השאלות האחרונות). הבחור לא פראייר.
מבחינת מכבי, זה מה שאנחנו צריכים לדעתך ? אחד צעיר, אבל עם נסיון של 20 שנה וידע בכל דבר טכנולוגי בתחום ?.
לא, אנחנו צריכים אחראי תחום כושר ופיזיולוגיה זר (רצוי אמריקאי) שתחתיו יעבדו שני מאמני כושר+ תזונאי.
מה שהרשים אותי אצל הבחור בכתבה, זה שהוא אומר שהוא ממשיך ללמוד ולקרוא עצמאית. זה לא סתם, הוא עוקץ פה בצורה ישירה את ווינגייט. כל מי שמתעסק בתחום בארץ יודע שההכשרות שמאמני כושר בארץ עוברים הן מביכות. אי אפשר להתקדם איתן לשום מקום. לכן צריך ללמוד לבד, לטוב להשתלמויות בחול וכו'. רגב רק לפני איזה 3 שנים סיים את הקורס בוינגייט, והיום הוא אחראי על כל תחום הכושר במועדון כדורסל ששווה 100 מיליון שקל. זאת אפילו לא בדיחה.
וטכנולוגיה זה חשוב, אבל הבסיס לכל ענף ספורט (כמו שהוא אומר בכתבה גם), זה סקוואט, בנצ' פרס ודדליפט כבדים. אני בספק אם רגב יודע ללמד אחת מהתנועות האלה כמו שצריך.
קצת אידיוטי מצידי, אבל רק עכשיו הלכתי לויקיפדיה וקלטתי שיש לו ניסיון של 5-6 לכל היותר, והוא בן 34 סה"כ. הזוי
06 אוקטובר 2016, 17:59
איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.285.226759.html
מבחינת מכבי, זה מה שאנחנו צריכים לדעתך ? אחד צעיר, אבל עם נסיון של 20 שנה וידע בכל דבר טכנולוגי בתחום ?.
לא, אנחנו צריכים אחראי תחום כושר ופיזיולוגיה זר (רצוי אמריקאי) שתחתיו יעבדו שני מאמני כושר+ תזונאי.
מה שהרשים אותי אצל הבחור בכתבה, זה שהוא אומר שהוא ממשיך ללמוד ולקרוא עצמאית. זה לא סתם, הוא עוקץ פה בצורה ישירה את ווינגייט. כל מי שמתעסק בתחום בארץ יודע שההכשרות שמאמני כושר בארץ עוברים הן מביכות. אי אפשר להתקדם איתן לשום מקום. לכן צריך ללמוד לבד, לטוב להשתלמויות בחול וכו'. רגב רק לפני איזה 3 שנים סיים את הקורס בוינגייט, והיום הוא אחראי על כל תחום הכושר במועדון כדורסל ששווה 100 מיליון שקל. זאת אפילו לא בדיחה.
וטכנולוגיה זה חשוב, אבל הבסיס לכל ענף ספורט (כמו שהוא אומר בכתבה גם), זה סקוואט, בנצ' פרס ודדליפט כבדים. אני בספק אם רגב יודע ללמד אחת מהתנועות האלה כמו שצריך.
כמה עולה דבר כזה ? ברור שלא על הדולר, אבל בהערכה שלך (ואני מאמין שיש לך ידע כלשהו).
06 אוקטובר 2016, 18:00
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.285.226759.html
קצת אידיוטי מצידי, אבל רק עכשיו הלכתי לויקיפדיה וקלטתי שיש לו ניסיון של 5-6 לכל היותר, והוא בן 34 סה"כ. הזוי
06 אוקטובר 2016, 18:00
06 אוקטובר 2016, 18:02
06 אוקטובר 2016, 18:09
06 אוקטובר 2016, 18:13
06 אוקטובר 2016, 18:14
MTA2311 כתב:מישהו זוכר מי החליף את קובלסקי כשהוא עזב עם פיני ליוון?
06 אוקטובר 2016, 18:15
jol9 כתב:MTA2311 כתב:מישהו זוכר מי החליף את קובלסקי כשהוא עזב עם פיני ליוון?
אני חושב שמולי אפשטיין היה בשלב כלשהו מעורב בעניינים...
06 אוקטובר 2016, 18:16
06 אוקטובר 2016, 18:18
Holiday_Armadillo כתב:מולי אפשטיין זה לא זה שתמיד מפרשן את האתלטיקה/התעמלות?
06 אוקטובר 2016, 18:19
Holiday_Armadillo כתב:מולי אפשטיין זה לא זה שתמיד מפרשן את האתלטיקה/התעמלות?
06 אוקטובר 2016, 19:43
06 אוקטובר 2016, 19:59
שועל כתב:ברור שיש פה אלמנט של חוסר מזל, ישנם קבוצות רבות עם עם מאמני כושר וידע/טכנולוגיה ברמה נמוכה יותר ואין להם את כמות הפציעות הזו (גם קבוצות עם רמת אינטנסיביות דומה כמו ירושלים).
06 אוקטובר 2016, 20:04
MTA2311 כתב:שועל כתב:ברור שיש פה אלמנט של חוסר מזל, ישנם קבוצות רבות עם עם מאמני כושר וידע/טכנולוגיה ברמה נמוכה יותר ואין להם את כמות הפציעות הזו (גם קבוצות עם רמת אינטנסיביות דומה כמו ירושלים).
אדם שנהרג בתאונת דרכים כי נסע ברמזור אדום מת בגלל חוסר מזל כי אלפי אנשים עברו ברמזור אדום באותו יום, או שהוא מת כי הוא דביל שעבר על החוק?
אין פה חוסר מזל. יש פה חוסר מקצוענות.
06 אוקטובר 2016, 20:17
שועל כתב:MTA2311 כתב:שועל כתב:ברור שיש פה אלמנט של חוסר מזל, ישנם קבוצות רבות עם עם מאמני כושר וידע/טכנולוגיה ברמה נמוכה יותר ואין להם את כמות הפציעות הזו (גם קבוצות עם רמת אינטנסיביות דומה כמו ירושלים).
אדם שנהרג בתאונת דרכים כי נסע ברמזור אדום מת בגלל חוסר מזל כי אלפי אנשים עברו ברמזור אדום באותו יום, או שהוא מת כי הוא דביל שעבר על החוק?
אני כתבתי את זה כי נוצר פה הרושם שבמצב הנוכחי הפציעות האלו בלתי נמנעות. עדיין אפשר לקוות שיש פה חוסר מזל ובמשך העונה זה לא יקרה שוב.
אני מסכים אתך שקבוצה בסדר גודל של מכבי צריכה לשאוף למקצוענות ברמה הכי גבוהה, כרגע מכבי לא עדיפה בתחום הזה על קבוצות קטנות
06 אוקטובר 2016, 20:19
MTA2311 כתב:שועל כתב:MTA2311 כתב:שועל כתב:ברור שיש פה אלמנט של חוסר מזל, ישנם קבוצות רבות עם עם מאמני כושר וידע/טכנולוגיה ברמה נמוכה יותר ואין להם את כמות הפציעות הזו (גם קבוצות עם רמת אינטנסיביות דומה כמו ירושלים).
אני כתבתי את זה כי נוצר פה הרושם שבמצב הנוכחי הפציעות האלו בלתי נמנעות. עדיין אפשר לקוות שיש פה חוסר מזל ובמשך העונה זה לא יקרה שוב.
אני מסכים אתך שקבוצה בסדר גודל של מכבי צריכה לשאוף למקצוענות ברמה הכי גבוהה, כרגע מכבי לא עדיפה בתחום הזה על קבוצות קטנות
אתה יודע פוטושופ? יש פוטנציאל אדיר לחתימה שלך
06 אוקטובר 2016, 20:23
מכביסט24 כתב:MTA2311 כתב:שועל כתב:MTA2311 כתב:שועל כתב:ברור שיש פה אלמנט של חוסר מזל, ישנם קבוצות רבות עם עם מאמני כושר וידע/טכנולוגיה ברמה נמוכה יותר ואין להם את כמות הפציעות הזו (גם קבוצות עם רמת אינטנסיביות דומה כמו ירושלים).
בכיוון של להדביק את הרגל של שגב לכל השחקנים?
06 אוקטובר 2016, 20:25
MTA2311 כתב:שועל כתב:MTA2311 כתב:שועל כתב:ברור שיש פה אלמנט של חוסר מזל, ישנם קבוצות רבות עם עם מאמני כושר וידע/טכנולוגיה ברמה נמוכה יותר ואין להם את כמות הפציעות הזו (גם קבוצות עם רמת אינטנסיביות דומה כמו ירושלים).
06 אוקטובר 2016, 21:28