13 אוקטובר 2016, 11:17
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:האמת, ולו רק בשביל החידוש שבעניין, הייתי שמח מאוד אם לא היה מגיע שחקן בשלב הזה של העונה.
כלומר, זה גם ככה אף פעם לא מצליח, ובסוף יושב על הצוואר של מכבי בפיירול לעונה הבאה,
אז שיוותרו מראש.
או במילים אחרות - לוותר מראש על העונה הזאת ולנסות בשנה הבאה. כן, זאת גם גישה.
לי זה נראה טיפשי להשקיע 26-30 מיליון דולר ו-"לזרוק" אותם לפח בשביל לחסוך 300-400 אלף דולר.
יש כל כך הרבה אופציות איכותיות השנה במחנות, יותר מבשנים עברו לטעמי (בין היתר כי לא מעט מקומות ב-NBA נתפסו ע"י שחקנים שהגיעו מאירופה), כך שזה באמת יהיה פספוס אם יוותרו מראש על הכיוון הזה. תזכיר לי גם מתי בפעם האחרונה מכבי החתימה שחקן היישר ממחנות האימונים ב-NBA שאתה כל כך מבוהל מהאפשרות הזאת?
13 אוקטובר 2016, 11:18
13 אוקטובר 2016, 11:45
13 אוקטובר 2016, 11:50
13 אוקטובר 2016, 12:01
13 אוקטובר 2016, 12:21
roy1000 כתב:חציל, איך אתה יכול להגיד שהקו האחורי הוא טוב? התקפית, הוא טוב, אבל זה הקו האחורי הכי איטי וחדיר בתולדות היורוליג. אתה לא יכול לשחק משחק סטנדרטי באירופה כשכל גארד ממול יכול פשוט להגיע לצבע כרצונו.
ככל שאני חושב על זה יותר, זה ברור שמכבי לא יכולה לשחק משחק עומד. רק משחק של ריצה מטורפת והטחת שלשות יכול להביא את הקבוצה הזו למשהו. זה אומר לפתוח עם גאודלוק וסילי בקו האחורי ולספסל את מקל.
13 אוקטובר 2016, 12:26
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:האמת, ולו רק בשביל החידוש שבעניין, הייתי שמח מאוד אם לא היה מגיע שחקן בשלב הזה של העונה.
כלומר, זה גם ככה אף פעם לא מצליח, ובסוף יושב על הצוואר של מכבי בפיירול לעונה הבאה,
אז שיוותרו מראש.
לי זה נראה טיפשי להשקיע 26-30 מיליון דולר ו-"לזרוק" אותם לפח בשביל לחסוך 300-400 אלף דולר.
יש כל כך הרבה אופציות איכותיות השנה במחנות, יותר מבשנים עברו לטעמי (בין היתר כי לא מעט מקומות ב-NBA נתפסו ע"י שחקנים שהגיעו מאירופה), כך שזה באמת יהיה פספוס אם יוותרו מראש על הכיוון הזה. תזכיר לי גם מתי בפעם האחרונה מכבי החתימה שחקן היישר ממחנות האימונים ב-NBA שאתה כל כך מבוהל מהאפשרות הזאת?
למה?
אני לא אומר לוותר מראש, אלא לנסות להסתדר עם השחקנים שיש, ולו מהסיבה שהחתמות בזק שכאלה
בדר"כ לא מצליחות במכבי, ולרוב רק גורמות נזק מקצועי וכלכלי.
13 אוקטובר 2016, 13:17
13 אוקטובר 2016, 13:19
Bonbon כתב:רק אני חושב שמכבי ינשכו את השפתיים עד ששגב יחזור ולא יביאו שום שחקן?
13 אוקטובר 2016, 13:21
my man כתב:Bonbon כתב:רק אני חושב שמכבי ינשכו את השפתיים עד ששגב יחזור ולא יביאו שום שחקן?
ואז תבוא הישועה?![]()
לא הבנתי...
13 אוקטובר 2016, 13:21
my man כתב:Bonbon כתב:רק אני חושב שמכבי ינשכו את השפתיים עד ששגב יחזור ולא יביאו שום שחקן?
ואז תבוא הישועה?![]()
לא הבנתי...
13 אוקטובר 2016, 13:25
13 אוקטובר 2016, 13:38
13 אוקטובר 2016, 13:59
החציל האצטקי כתב:אתה יכול, אם יש לך מישהו שיגן על הטבעת וישנה זריקות.
אני גם חושב שיש לנו ציוותים מסויימים שבאמת יכולים לשמור אחד-על-אחד, ויש לנו ציוותים שיכולים ללחוץ. זה ממש לא הטיילת של פארמר ורוצ'סטי שלא יכלה לעשות כלום.
גם צירבס ואייברסון בסה"כ תופסים נפח בפוסט ויכולים להאט ולדחוף שחקנים החוצה.
הנקודה שאין את השחקנים שישלחו ידיים וישיג פוזשנים קלים מחסימות, וחטיפות, או לפחות האיום שלהם.
13 אוקטובר 2016, 14:05
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:האמת, ולו רק בשביל החידוש שבעניין, הייתי שמח מאוד אם לא היה מגיע שחקן בשלב הזה של העונה.
אז שיוותרו מראש.
למה?
אני לא אומר לוותר מראש, אלא לנסות להסתדר עם השחקנים שיש, ולו מהסיבה שהחתמות בזק שכאלה
ולכן שאלתי, מתי בפעם האחרונה מכבי החתימה שחקן ממחנות האימונים האחרונים שאתה יודע להגדיר אותם כל כך טוב כ-״גורמות נזק״? הרבה יותר קל להיכשל עם שחקן מליגות הקיץ והדי-ליג מאשר עם שחקן שעבר סינון מסויים וקיבל הזדמנות אמיתית להיכנס לסגל הסופי של הקבוצה (בעיקר כשמדובר במנופים האחרונים).
ובמקרה הספציפי הזה, ברור לי שמכבי תעשה שינוי מתישהו העונה. השאלה אם שוב רוצים למשוך את הסמן עד אין קץ, ולחכות לרגע שבו כבר אין שחקנים משמעותיים בשוק, או לעשות אותו כשיש אפשרות אמיתית להשתפר.
13 אוקטובר 2016, 14:05
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:אתה יכול, אם יש לך מישהו שיגן על הטבעת וישנה זריקות.
אני גם חושב שיש לנו ציוותים מסויימים שבאמת יכולים לשמור אחד-על-אחד, ויש לנו ציוותים שיכולים ללחוץ. זה ממש לא הטיילת של פארמר ורוצ'סטי שלא יכלה לעשות כלום.
גם צירבס ואייברסון בסה"כ תופסים נפח בפוסט ויכולים להאט ולדחוף שחקנים החוצה.
הנקודה שאין את השחקנים שישלחו ידיים וישיג פוזשנים קלים מחסימות, וחטיפות, או לפחות האיום שלהם.
הטיילת לא פחות גרועה מפארמר - רוצ'סטי. מרקז טיג חתך את גאודלוק/מקל/סילי כאילו הם בכלל לא שם וציברס בכלל לא זז לכיוון שלו. אתה צריך שחקן גבוה מאוד נייד בשביל לחפות על החדירות הזו. המזל שלמילאנו אין ממש גארדים זרירזים.
לחץ זו אופציה כי לפחות זה מקצר את הפוזשן ההגנתי.
13 אוקטובר 2016, 14:07
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:האמת, ולו רק בשביל החידוש שבעניין, הייתי שמח מאוד אם לא היה מגיע שחקן בשלב הזה של העונה.
אז שיוותרו מראש.
למה?
ולכן שאלתי, מתי בפעם האחרונה מכבי החתימה שחקן ממחנות האימונים האחרונים שאתה יודע להגדיר אותם כל כך טוב כ-״גורמות נזק״? הרבה יותר קל להיכשל עם שחקן מליגות הקיץ והדי-ליג מאשר עם שחקן שעבר סינון מסויים וקיבל הזדמנות אמיתית להיכנס לסגל הסופי של הקבוצה (בעיקר כשמדובר במנופים האחרונים).
ובמקרה הספציפי הזה, ברור לי שמכבי תעשה שינוי מתישהו העונה. השאלה אם שוב רוצים למשוך את הסמן עד אין קץ, ולחכות לרגע שבו כבר אין שחקנים משמעותיים בשוק, או לעשות אותו כשיש אפשרות אמיתית להשתפר.
קרו כאן שני דברים (ובוא נתייחס ל-15 השנים האחרונות ולא לכל ההיסטוריה).
1 - לא הוחתם שחקן ממחנות האימונים האחרונים
2 - לא הצליח שום שחקן שהגיע אחרי סגירת הסגל למעט מרכוס בראון שהוא היה הצלחה חלקית, ושחקן
סופר מוכח
אתה בוחר לשים את הדגש על 1, אבל בעיניי 2 הוא המשמעותי יותר.
זה ששחקן עבר סינון לא אומר שהוא מתאים וברמה מספקת כי גם מלקולם תומאס, פיליקס ואונואקו עברו
את הסינון הזה יותר מפעם אחת בחייהם, וכשלו באופן מחפיר במכבי.
ספציפית אייברסון הוא שחקן שכן הוחתם על דעתו של ארז אדלשטיין, ולכן אני מניח שסיכויי ההצלחה שלו
גבוהים לא פחות מכל נפיל מחנות שנוכל להביא עכשיו, ולו רק משום שאדלשטיין רוצה בהצלחתו.
13 אוקטובר 2016, 14:14
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:האמת, ולו רק בשביל החידוש שבעניין, הייתי שמח מאוד אם לא היה מגיע שחקן בשלב הזה של העונה.
אז שיוותרו מראש.
למה?
קרו כאן שני דברים (ובוא נתייחס ל-15 השנים האחרונות ולא לכל ההיסטוריה).
1 - לא הוחתם שחקן ממחנות האימונים האחרונים
2 - לא הצליח שום שחקן שהגיע אחרי סגירת הסגל למעט מרכוס בראון שהוא היה הצלחה חלקית, ושחקן
סופר מוכח
אתה בוחר לשים את הדגש על 1, אבל בעיניי 2 הוא המשמעותי יותר.
זה ששחקן עבר סינון לא אומר שהוא מתאים וברמה מספקת כי גם מלקולם תומאס, פיליקס ואונואקו עברו
את הסינון הזה יותר מפעם אחת בחייהם, וכשלו באופן מחפיר במכבי.
ספציפית אייברסון הוא שחקן שכן הוחתם על דעתו של ארז אדלשטיין, ולכן אני מניח שסיכויי ההצלחה שלו
גבוהים לא פחות מכל נפיל מחנות שנוכל להביא עכשיו, ולו רק משום שאדלשטיין רוצה בהצלחתו.
13 אוקטובר 2016, 14:19
roy1000 כתב:הטיילת לא פחות גרועה מפארמר - רוצ'סטי. מרקז טיג חתך את גאודלוק/מקל/סילי כאילו הם בכלל לא שם וציברס בכלל לא זז לכיוון שלו. אתה צריך שחקן גבוה מאוד נייד בשביל לחפות על החדירות הזו. המזל שלמילאנו אין ממש גארדים זרירזים.
לחץ זו אופציה כי לפחות זה מקצר את הפוזשן ההגנתי.
13 אוקטובר 2016, 14:23
MTA2311 כתב:
אם אתה יוצא מנקודת הנחה שארז רצה את אייברסון רק כי הוא חתם פה, אז בוא נצא מנקודת הנחה שארז ירצה גם את השחקן המחליף שנביא, כי גם הוא, כמו אייברסון עבר את הסינון.
בכל מקרה, יש אופציות טובות בשוק (היום יותר ממה שהיו כשאייברסון חתם), ואין סיבה לתת לעונה הזאת למות עוד לפני שהתחילה.