פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת׳רד המלפפונים החדש

14 אוקטובר 2016, 17:36

מה עם כריסטיאן ווד מההורנטס? נראה כמו שחקן סופר רלוונטי למה שאנחנו צריכים מבחינת סקיל סט ויכולות

14 אוקטובר 2016, 17:41

שחקן שמחפש לשחק הרבה ולחזור לnba מהדלת הראשית יסכים לבוא גם ב500 אלף דולר... אחד כמו ג'ורדן מיקי למשל שגם ככה מקבל 1.1 מיליון דולר מבוסטון לא תהיה לו בעיה של כסף...

מורלנד נראה בדיוק מה שמכבי צריכה רק העונשין ממש לא יציב אצלו והשאלה איך הוא בהגנה קבוצתית וחוכמת משחק

14 אוקטובר 2016, 17:47

A_P_18 כתב:מה עם קורי ג'פרסון מצא קבוצה כבר?
חמישיה עם צירבס,ג'פרסון,סמית',ווימס וגאודלוק הרבה יותר מאוזנת בשני צידי המגרש , ראד מהספסל יהיה הרבה יותר טוב לפי דעתי.

קורי ג'פרסון מקבל במשחקי הקדם עונה מעל 20 דק' בממוצע בקליבלנד ועושה עבודה לא רעה. אני חושב שהוא שחקן שהם אוהבים וירצו להשאיר.
כריסטיאן ווד פאקינג שחקן. בגלל זה קיבל חוזה מובטח עם אופציית שחקן אחרי סאמר ליג מצוין.
ג'ורדן מיקי שחקן מוערך בבוסטון. נתנו לו חוזה שמן וארוך טווח כרוקי מה שלא נוהגים לעשות עם בחירות סיבוב שני כי מאמינים בו.
אריק מורלנד וחוכמת משחק לא הולכים ביחד.

15 אוקטובר 2016, 10:35

קראתי שההוקס יכול להיות שיחתכו את מייק מוסקאלה. הוא לא שחור קפיצי, אבל בקולג׳ים ממוצעים של למעלה מ-2 חסימות ו-11 ריבאונדים בעונה האחרונה שלו. זה הרבה יותר טוב משאר הגבוהים שלנו. באוביידו בליגה הספרדית 7.8 ריבאונדים לערב ב-25 דקות. היתרון שלו זה קליעה מטווח שלוש nba, כלומר בת׳כלס הוא יכול גם לשחק ליד צירבס

15 אוקטובר 2016, 11:01

הבנתי שבת׳כלס זה הוא או טבארס. גם האחרון יכול להיות שדרוג אדיר על אייברסון. הוא לא ממש 4-5 אבל שחקן שאפשר לתקוע באמצע הצבע והוא יפריע להמון המון זריקות, וגם ריבאונדר הרבה יותר טוב מצירבס או אייברסון

15 אוקטובר 2016, 12:44

viewtopic.php?f=2&t=3308&p=360077
בוקר טוב.

גם טבארס וגם מוסקלה יכולים למצוא את עצמם בקבוצת NBA אחרת, במידה וינופו. נראים לא רע בכלל במחנה האימונים עד כה.
לא הייתי שולל לגמרי גם שילכו לכיוון שונה ממה שכולם חושבים. אולי טרייד כדי להרוויח משהו, אולי יוותרו על טים הארדווי ג'וניור שנראה רע.

15 אוקטובר 2016, 12:50

אף קבוצה לא תחזיק רוטציה של 7 גבוהים. בטח כשהווארד ומילסאפ שהם טופ 10 בעמדה שלהם נמצאים שם. אין סיבה לזה. כרגע יש להם בסגל 20 שחקנים, זה אומר שיצטרכו לחתוך 5, או לעשות טרייד עם קבוצה ושיש לה 14 שחקנים בתמורה לבחירות דראפט או משהו כזה.
מוסקאלה לדעתי בסבירות גבוהה יותר ימצא קבוצה אחרת, לגבי טבארס אני לא בטוח. יש תהליך ב-nba של מעבר לסמול בול והעדפה של קליעה על סייז. ה-2.16 תמיד יקבלו הזדמנות, אבל הרבה קבוצות בסופו של דבר מעדיפות דברים אחרים, בטח משחקן 12 ברוטציה או משהו כזה.

15 אוקטובר 2016, 13:36

שחף1 כתב:אף קבוצה לא תחזיק רוטציה של 7 גבוהים. בטח כשהווארד ומילסאפ שהם טופ 10 בעמדה שלהם נמצאים שם. אין סיבה לזה. כרגע יש להם בסגל 20 שחקנים, זה אומר שיצטרכו לחתוך 5, או לעשות טרייד עם קבוצה ושיש לה 14 שחקנים בתמורה לבחירות דראפט או משהו כזה.

קודם כל, בכלל לא העלתי את האפשרות שהם ישארו ברוטציה של 7 זרים. אמרתי שלא הייתי שולל אפשרות של טרייד (גבוה בעד גארד לדוגמא) ושיוותרו על הארדווי.
לגבי "אף קבוצה לא תחזיק רוטציה של 7 גבוהים" - אולי זה לא הכי סביר וחכם, אבל היו דברים מעולם. סתם דוגמא שעולה לי בראש מהעונה הקרובה - סקרמנטו מחזיקה ב-6 גבוהים בהגדרה + כספי ששיחק 66% מהזמן בעונה שעברה בעמדה 4 (ייגר גם טען שינסה להשתמש בו בעמדה הזאת בעונה הקרובה).

שחף כתב:מוסקאלה לדעתי בסבירות גבוהה יותר ימצא קבוצה אחרת, לגבי טבארס אני לא בטוח. יש תהליך ב-nba של מעבר לסמול בול והעדפה של קליעה על סייז. ה-2.16 תמיד יקבלו הזדמנות, אבל הרבה קבוצות בסופו של דבר מעדיפות דברים אחרים, בטח משחקן 12 ברוטציה או משהו כזה.

אף קבוצה לא תתנגד לשחקן עם פוטנציאל טוב, בוודאי לא לרים פרוטקטור.
אני מעריך שאם תישאר קבוצה עם רוסטר פנוי ובעיה הגנתית בעמדות הפנים, הוא ימצא מקום.

15 אוקטובר 2016, 13:52

יש העדפה בליגה לשחקנים ורסטיליים שיכולים לשחק בשתי עמדות וגם לעשות חילופים בהגנה כשצריך(מה שפעם לא עשו בליגה אף פעם). תראה את החוזה שטריסטן תומפסון קיבל, למרות שהוא בת׳כלס שחקן האסל שלא יכול לקנות סל מחוץ לצבע וגם לא חוסם או משנה זריקות. בהחלט מחפשים שחקנים שהם רים פרוטקטורס, אבל קודם כל את אלו שמסוגלים גם להזיז רגליים מהר. תראה את ג׳בייל מקגי. שחקן לא רע בכלל עבור רוב הקבוצות גם אם הוא לא הכי חכם בעולם, ועדיין, נדמה לי שהוא אפילו לא על חוזה מובטח בגולדן סטייט

15 אוקטובר 2016, 13:52

החציל האצטקי כתב:
חמישיה עם צירבס,ג'פרסון,סמית',ווימס וגאודלוק הרבה יותר מאוזנת בשני צידי המגרש , ראד מהספסל יהיה הרבה יותר טוב לפי דעתי.

קורי ג'פרסון מקבל במשחקי הקדם עונה מעל 20 דק' בממוצע בקליבלנד ועושה עבודה לא רעה. אני חושב שהוא שחקן שהם אוהבים וירצו להשאיר.
כריסטיאן ווד פאקינג שחקן. בגלל זה קיבל חוזה מובטח עם אופציית שחקן אחרי סאמר ליג מצוין.
ג'ורדן מיקי שחקן מוערך בבוסטון. נתנו לו חוזה שמן וארוך טווח כרוקי מה שלא נוהגים לעשות עם בחירות סיבוב שני כי מאמינים בו.

ג׳פרסון לא ישאר, יש להם כבר 13 שחקנים עם חוזה מובטח והם ירצו רכז טוב (רק קיירי ופלדר הנמוך שאין לדעת מה יעשה) ושחקן לעמדת הסנטר שאפילו יותר גרועה (תומפסון ואנדרסן).

15 אוקטובר 2016, 14:17

שחף1 כתב:יש העדפה בליגה לשחקנים ורסטיליים שיכולים לשחק בשתי עמדות וגם לעשות חילופים בהגנה כשצריך(מה שפעם לא עשו בליגה אף פעם). תראה את החוזה שטריסטן תומפסון קיבל, למרות שהוא בת׳כלס שחקן האסל שלא יכול לקנות סל מחוץ לצבע וגם לא חוסם או משנה זריקות. בהחלט מחפשים שחקנים שהם רים פרוטקטורס, אבל קודם כל את אלו שמסוגלים גם להזיז רגליים מהר. תראה את ג׳בייל מקגי. שחקן לא רע בכלל עבור רוב הקבוצות גם אם הוא לא הכי חכם בעולם, ועדיין, נדמה לי שהוא אפילו לא על חוזה מובטח בגולדן סטייט

הכל טוב ויפה, עדיין יש סנטרים שיכולים לשחק רק כסנטרים, ועדיין יש שחקנים שלא רצים את המגרש כמו גארדים.
רים פרוטקטור זה עדיין מצרך חשוב בליגה, בוודאי לקבוצות עם ליקויים הגנתיים.

LIAV10 כתב:
החציל האצטקי כתב:

ג׳פרסון לא ישאר, יש להם כבר 13 שחקנים עם חוזה מובטח והם ירצו רכז טוב (רק קיירי ופלדר הנמוך שאין לדעת מה יעשה) ושחקן לעמדת הסנטר שאפילו יותר גרועה (תומפסון ואנדרסן).

דווקא יכול להיות שהוא ישאר, לפחות לפתיחת העונה (אם כי תלוי מאוד באופציות שיהיו אחרי הניפויים).
מה גם שראינו את צ'אנינג פריי משחק לרוב בעמדת הסנטר בקלילבנד בעונה שעברה.

15 אוקטובר 2016, 15:32

ג'פרסון יישאר לדעתי. גם אם לא, בטח ינסה שוב לחזור דרך הדי-ליג. הוא מראה שהוא שייך בינתיים.
מי שכן יכול להיות שמיצה את ההזדמנויות שלו זה ריאן קלי שגם כן משחק בהוקס ובסבירות גבוהה ייחתך. כנ"ל החבר דאוסון שלא רואה מגרש באורלנדו.

15 אוקטובר 2016, 19:53

הלוואי שטאברס
יעזור לנו הרבה בהגנה

15 אוקטובר 2016, 19:53

אני רק לא מבין איך החלטתם שיש כבר עוד חיפוש אחרי שחקן.
אני די בטוח שאין.

17 אוקטובר 2016, 20:54

גם אבי סגל מדבר על זה:
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/840/ ... 620&loc=15
כרגיל מתעוררים מאוחר. מקווה שלא מאוחר מידי. כמו שאמרתי עדיין יש שחקנים איכותיים שאמורים להיפלט מהמחנות
מספיק שמות שזרקו פה רלוונטיים וישפרו את הקבוצה באספקט הזה
הימור אישי שלי- אייברסון לא מתחיל פה את דצמבר

17 אוקטובר 2016, 20:59

שחף1 כתב:גם אבי סגל מדבר על זה:
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/840/ ... 620&loc=15
כרגיל מתעוררים מאוחר. מקווה שלא מאוחר מידי. כמו שאמרתי עדיין יש שחקנים איכותיים שאמורים להיפלט מהמחנות
מספיק שמות שזרקו פה רלוונטיים וישפרו את הקבוצה באספקט הזה

במועדון יש כבר מי שמדבר בשקט על מקצה שיפורים

המילה המרכזית היא בשקט- זה לא הכיוון בכלל כרגע..

19 אוקטובר 2016, 00:14

רפאל פוטני ביקש להשתחרר מקזרטה
הייתם לוקחים?

19 אוקטובר 2016, 00:24

rc4991 כתב:רפאל פוטני ביקש להשתחרר מקזרטה
הייתם לוקחים?

אתה היחידי שמכיר אותו, אז איך נמליץ עליו?

19 אוקטובר 2016, 00:25

רוני תמליץ לצוות הסקאוטים במכבי על

EGIDIJUS MOCKEVICIUS...הוא שוחרר מהנטס (2.06, 24)

סנטר ליטאי

https://www.youtube.com/watch?v=UrcPf559bis

בעונה האחרונה שלו במכללות 15.6 נקודות, 14.1 ריבאונדים, 2.8 חסימות

19 אוקטובר 2016, 00:50

BIG sofo כתב:
rc4991 כתב:רפאל פוטני ביקש להשתחרר מקזרטה
הייתם לוקחים?

אתה היחידי שמכיר אותו, אז איך נמליץ עליו?

מכיר אותו רק בתכונות, אחרים כאן ראו אותו
פרסם תגובה