המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A_P_18 כתב:מה עם קורי ג'פרסון מצא קבוצה כבר?
חמישיה עם צירבס,ג'פרסון,סמית',ווימס וגאודלוק הרבה יותר מאוזנת בשני צידי המגרש , ראד מהספסל יהיה הרבה יותר טוב לפי דעתי.
שחף1 כתב:אף קבוצה לא תחזיק רוטציה של 7 גבוהים. בטח כשהווארד ומילסאפ שהם טופ 10 בעמדה שלהם נמצאים שם. אין סיבה לזה. כרגע יש להם בסגל 20 שחקנים, זה אומר שיצטרכו לחתוך 5, או לעשות טרייד עם קבוצה ושיש לה 14 שחקנים בתמורה לבחירות דראפט או משהו כזה.
שחף כתב:מוסקאלה לדעתי בסבירות גבוהה יותר ימצא קבוצה אחרת, לגבי טבארס אני לא בטוח. יש תהליך ב-nba של מעבר לסמול בול והעדפה של קליעה על סייז. ה-2.16 תמיד יקבלו הזדמנות, אבל הרבה קבוצות בסופו של דבר מעדיפות דברים אחרים, בטח משחקן 12 ברוטציה או משהו כזה.
החציל האצטקי כתב:A_P_18 כתב:מה עם קורי ג'פרסון מצא קבוצה כבר?
חמישיה עם צירבס,ג'פרסון,סמית',ווימס וגאודלוק הרבה יותר מאוזנת בשני צידי המגרש , ראד מהספסל יהיה הרבה יותר טוב לפי דעתי.
קורי ג'פרסון מקבל במשחקי הקדם עונה מעל 20 דק' בממוצע בקליבלנד ועושה עבודה לא רעה. אני חושב שהוא שחקן שהם אוהבים וירצו להשאיר.
כריסטיאן ווד פאקינג שחקן. בגלל זה קיבל חוזה מובטח עם אופציית שחקן אחרי סאמר ליג מצוין.
ג'ורדן מיקי שחקן מוערך בבוסטון. נתנו לו חוזה שמן וארוך טווח כרוקי מה שלא נוהגים לעשות עם בחירות סיבוב שני כי מאמינים בו.
אריק מורלנד וחוכמת משחק לא הולכים ביחד.
שחף1 כתב:יש העדפה בליגה לשחקנים ורסטיליים שיכולים לשחק בשתי עמדות וגם לעשות חילופים בהגנה כשצריך(מה שפעם לא עשו בליגה אף פעם). תראה את החוזה שטריסטן תומפסון קיבל, למרות שהוא בת׳כלס שחקן האסל שלא יכול לקנות סל מחוץ לצבע וגם לא חוסם או משנה זריקות. בהחלט מחפשים שחקנים שהם רים פרוטקטורס, אבל קודם כל את אלו שמסוגלים גם להזיז רגליים מהר. תראה את ג׳בייל מקגי. שחקן לא רע בכלל עבור רוב הקבוצות גם אם הוא לא הכי חכם בעולם, ועדיין, נדמה לי שהוא אפילו לא על חוזה מובטח בגולדן סטייט
LIAV10 כתב:החציל האצטקי כתב:A_P_18 כתב:מה עם קורי ג'פרסון מצא קבוצה כבר?
קורי ג'פרסון מקבל במשחקי הקדם עונה מעל 20 דק' בממוצע בקליבלנד ועושה עבודה לא רעה. אני חושב שהוא שחקן שהם אוהבים וירצו להשאיר.
כריסטיאן ווד פאקינג שחקן. בגלל זה קיבל חוזה מובטח עם אופציית שחקן אחרי סאמר ליג מצוין.
ג'ורדן מיקי שחקן מוערך בבוסטון. נתנו לו חוזה שמן וארוך טווח כרוקי מה שלא נוהגים לעשות עם בחירות סיבוב שני כי מאמינים בו.
אריק מורלנד וחוכמת משחק לא הולכים ביחד.
ג׳פרסון לא ישאר, יש להם כבר 13 שחקנים עם חוזה מובטח והם ירצו רכז טוב (רק קיירי ופלדר הנמוך שאין לדעת מה יעשה) ושחקן לעמדת הסנטר שאפילו יותר גרועה (תומפסון ואנדרסן).
שחף1 כתב:גם אבי סגל מדבר על זה:
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/840/ ... 620&loc=15
כרגיל מתעוררים מאוחר. מקווה שלא מאוחר מידי. כמו שאמרתי עדיין יש שחקנים איכותיים שאמורים להיפלט מהמחנות
מספיק שמות שזרקו פה רלוונטיים וישפרו את הקבוצה באספקט הזה
במועדון יש כבר מי שמדבר בשקט על מקצה שיפורים
rc4991 כתב:רפאל פוטני ביקש להשתחרר מקזרטה
הייתם לוקחים?
BIG sofo כתב:rc4991 כתב:רפאל פוטני ביקש להשתחרר מקזרטה
הייתם לוקחים?
אתה היחידי שמכיר אותו, אז איך נמליץ עליו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־34 אורחים