23 אוקטובר 2016, 08:34
omer8783 כתב:מי חשב שכך יהיה במחזור השלישי שלנו בסך הכל ביורוליג.
יש לי הרגשה שנחטוף תבוסה ורק אז מישהו יתעורר.
23 אוקטובר 2016, 08:44
reuelc כתב:omer8783 כתב:מי חשב שכך יהיה במחזור השלישי שלנו בסך הכל ביורוליג.
דווקא אחרי פיטורי מאמן יש השתחררות לחץ, ובד"כ מגיע ניצחון.
23 אוקטובר 2016, 08:47
23 אוקטובר 2016, 08:50
omer8783 כתב:מי חשב שכך יהיה במחזור השלישי שלנו בסך הכל ביורוליג.
23 אוקטובר 2016, 08:53
Holiday_Armadillo כתב:reuelc כתב:omer8783 כתב:מי חשב שכך יהיה במחזור השלישי שלנו בסך הכל ביורוליג.
זה נכון שיש מה שנקרא ''אפקט מאמן'' אחרי פיטורים, אבל אם הקבוצה לא מאומנת אז היא לא מאומנת, ראינו את זה עם גודס
23 אוקטובר 2016, 09:05
reuelc כתב:Holiday_Armadillo כתב:reuelc כתב:omer8783 כתב:מי חשב שכך יהיה במחזור השלישי שלנו בסך הכל ביורוליג.
זה נכון שיש מה שנקרא ''אפקט מאמן'' אחרי פיטורים, אבל אם הקבוצה לא מאומנת אז היא לא מאומנת, ראינו את זה עם גודס
מספיק שווימס יתפוצץ פתאום אחרי שארז הלך, עד שיגיע מאמן איכותי
23 אוקטובר 2016, 09:15
reuelc כתב:Holiday_Armadillo כתב:reuelc כתב:omer8783 כתב:מי חשב שכך יהיה במחזור השלישי שלנו בסך הכל ביורוליג.
23 אוקטובר 2016, 09:19
roy1000 כתב:reuelc כתב:Holiday_Armadillo כתב:reuelc כתב:omer8783 כתב:מי חשב שכך יהיה במחזור השלישי שלנו בסך הכל ביורוליג.
נראה לי שאתם קצת חיים בסרט מעולם הכדורגל. אני לא מאמין בהתפוצצויות וקשקושים. למכבי יש בעיות אמיתיות ורמי הדר לא הולך לפתור אותן. ווימס לא הולך להפוצץ על אף אחד.
23 אוקטובר 2016, 09:22
reuelc כתב: למען האמת, כל הסגל שלנו למעט ווימס וגאודלוק הוא על הפנים ביחס לקבוצות המובילות ביורוליג.
23 אוקטובר 2016, 09:29
roy1000 כתב:reuelc כתב: למען האמת, כל הסגל שלנו למעט ווימס וגאודלוק הוא על הפנים ביחס לקבוצות המובילות ביורוליג.
גם מול הקבוצות הלא "מובילות". אבל זה בסדר, אפשר כמובן לבנות על זה שגל מקל יראה את היכולת ה"אמתית" שלו ויוביל את מכבי ל- 28 - 0 תחת מנהיגותו של רמי הדר.
23 אוקטובר 2016, 12:12
reuelc כתב:roy1000 כתב:reuelc כתב: למען האמת, כל הסגל שלנו למעט ווימס וגאודלוק הוא על הפנים ביחס לקבוצות המובילות ביורוליג.
גם מול הקבוצות הלא "מובילות". אבל זה בסדר, אפשר כמובן לבנות על זה שגל מקל יראה את היכולת ה"אמתית" שלו ויוביל את מכבי ל- 28 - 0 תחת מנהיגותו של רמי הדר.
זה שהנגרייה של מקל ואוחיון נשארה במכבי(למרות שיגידו שהם ישראלים ואי אפשר למצוא ישראלים יותר טובים מהם) זה לא פחות ביזיון מזה שהביאו את אדלשטיין לאמן.
23 אוקטובר 2016, 12:25
חנו'ש כתב:יש לי רק בקשה אחת מרמי הדר.
במסיבת העיתונאים שלפני המשחק, אל תגיד שאתה מרגיש בשל...
23 אוקטובר 2016, 14:15
23 אוקטובר 2016, 14:16
שמואל1 כתב:מכבי יצאה במבצע 1+1 לגלאטסראיי. אני מריח לחץ באוויר?
23 אוקטובר 2016, 14:17
איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:מכבי יצאה במבצע 1+1 לגלאטסראיי. אני מריח לחץ באוויר?
על כל כרטיס נקבל עוד אחד ? לא הבנתי.
23 אוקטובר 2016, 14:18
איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:מכבי יצאה במבצע 1+1 לגלאטסראיי. אני מריח לחץ באוויר?
23 אוקטובר 2016, 14:19
שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:מכבי יצאה במבצע 1+1 לגלאטסראיי. אני מריח לחץ באוויר?
אתה קונה כרטיס אחד ומקבל את השני בחינם.
או בניסוח אחר- קונה שני כרטיסים ומשלם על אחד.
23 אוקטובר 2016, 14:21
איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:מכבי יצאה במבצע 1+1 לגלאטסראיי. אני מריח לחץ באוויר?
אתה קונה כרטיס אחד ומקבל את השני בחינם.
או בניסוח אחר- קונה שני כרטיסים ומשלם על אחד.
וזה חייב להיות מן הסתם באותו אולם/יציע, כן ?.
23 אוקטובר 2016, 14:22
MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:מכבי יצאה במבצע 1+1 לגלאטסראיי. אני מריח לחץ באוויר?
על כל השתנה בפרצוף מפדרמן תקבלו אחת בחינם מהקטטר של שמעון.
23 אוקטובר 2016, 14:25
roy1000 כתב:reuelc כתב:Holiday_Armadillo כתב:reuelc כתב:omer8783 כתב:מי חשב שכך יהיה במחזור השלישי שלנו בסך הכל ביורוליג.
נראה לי שאתם קצת חיים בסרט מעולם הכדורגל. אני לא מאמין בהתפוצצויות וקשקושים. למכבי יש בעיות אמיתיות ורמי הדר לא הולך לפתור אותן. ווימס לא הולך להפוצץ על אף אחד.