my man כתב:rc4991 כתב:כל עוד רמי הדר פה, ולא מאמן איכותי, דברים לא ישתפרו
הזוי שהוא המאמן של הקבוצה
מאמן ושני שחקנים
זה נכון אבל אני חושב שהחלפה של רמי במאמן איכותי זה הצעד הכי חשוב כרגע
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:rc4991 כתב:כל עוד רמי הדר פה, ולא מאמן איכותי, דברים לא ישתפרו
מאמן ושני שחקנים
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:כל עוד רמי הדר פה, ולא מאמן איכותי, דברים לא ישתפרו
מאמן ושני שחקנים
reuelc כתב:rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:כל עוד רמי הדר פה, ולא מאמן איכותי, דברים לא ישתפרו
מאמן ושני שחקנים
כל עוד אין שינוי בסגל, אין טעם להחליף מאמן
איתי-שגב כתב:רוני, גם אם תביא לפה את מאמן ההגנה הטוב בעולם, הוא לא יגרום לראד או אלכסנדר לעשות הגנה.
גבוה הגנתי זה בדחיפות יותר גבוהה לדעתי.
rc4991 כתב:איתי-שגב כתב:רוני, גם אם תביא לפה את מאמן ההגנה הטוב בעולם, הוא לא יגרום לראד או אלכסנדר לעשות הגנה.
יכול להיות, אני לא בטוח שזה עדיף כרגע על מאמן איכותי
yanay21 כתב:מדהים, כי הבסיס הוא ממש פיינל פור. ווימס וגאודלוק. עונה שלמה הם לא יכולים לסחוב, אבל תנו להם משחק אחד בחצי גמר או בגמר, הם יכולים לתת תצוגה. אבל הם צריכים להגיע לשם. לקחו קו אחורי כל כך מוכשר, ודפקו לו משלימים מביכים.
מה האופציה של אנדרו לעונה הבאה?
jol9 כתב:אורי, שועל, זה לא משנה מה תגידו, ועד כמה אתם צודקים רציונלית, זה לא אומר שלמכבי אין סיכוי.
זה ספורט בסופו של דבר.
נראה לי שכולם מסכימים שפאו היא פייבוריטית (וזה כנראה היה נכון גם אם היה למכבי ביג מן הגנתי). זה לא אומר שהסיכוי לנצח הוא אפס.
יוסי22 כתב:אני טעיתי לגבי ברצלונה (לא ראיתי את המשחק אז קשה לי להצביע על הסיבות לכישלון אם כי אני מניח שזה חילופי המאמנים ) ופה חוזי השחורות טעו לגבי 2 משחקים כשדיברו על פתיחה של 5-0 .
אני מחובר למציאות ובמציאות למעט ברצלונה שלא ראיתי כאמור מכבי היא קבוצה שיכולה לנצח בחוץ גם קבוצות כמו פאו , היא לא פייבוריטית וצריכים להבין פה שמשחקי חוץ ביורוליג אף פעם לא היו טיול אבל זה אפשרי .
אגב , מכבי כבר ניצחה את פאו (וגם הפסידה ) בהרכב חלש בהרבה , בואו ניכנס לפרופורציות .
rc4991 כתב:איתי-שגב כתב:רוני, גם אם תביא לפה את מאמן ההגנה הטוב בעולם, הוא לא יגרום לראד או אלכסנדר לעשות הגנה.
יכול להיות, אני לא בטוח שזה עדיף כרגע על מאמן איכותי
reuelc כתב:ראיתי קבוצות עם שחקנים טובים ומאמן גרוע שזכו בתארים אבל מקרה הפוך עוד לא יצא לי לראות.
מאמן טוב יכול להוציא משחקניו קצת יותר מהיכולת שלהם, להורות על תרגילים שמתאימים להם, אבל אין שום מאמן בעולם שיגרום למהפך של 180 מעלות ביכולות של שחקניו.
roy1000 כתב:reuelc כתב:ראיתי קבוצות עם שחקנים טובים ומאמן גרוע שזכו בתארים אבל מקרה הפוך עוד לא יצא לי לראות.
מאמן טוב יכול להוציא משחקניו קצת יותר מהיכולת שלהם, להורות על תרגילים שמתאימים להם, אבל אין שום מאמן בעולם שיגרום למהפך של 180 מעלות ביכולות של שחקניו.
ראיתי את מכבי של פיני (לפני השושלת) ומכי של בלאט (עם רייס) מנצחות קבוצות טובות ממנה בהרבה וזוכות בגביע.
roy1000 כתב:reuelc כתב:ראיתי קבוצות עם שחקנים טובים ומאמן גרוע שזכו בתארים אבל מקרה הפוך עוד לא יצא לי לראות.
ראיתי את מכבי של פיני (לפני השושלת) ומכי של בלאט (עם רייס) מנצחות קבוצות טובות ממנה בהרבה וזוכות בגביע.
reuelc כתב:זה בדיוק העניין. השחקנים בקבוצות שהזכרת היו שחקנים טובים שהמאמן עזר להם לקפוץ מדרגה. הם לא היו שחקנים גרועים שהמאמן עשה הוקוס פוקוס והם נהפכו למוכשרים.
אחדשיודע כתב:מילא מכבי של טייריס, שנעזרה ב-3 ניסים ועוד אפשר להתווכח עליה איכשהו, אבל מכבי עם פיני שלפני השושלת? זאת קבוצה שהיתה 3 פעמים ברציפות בפיינל פור. היא הורכבה משחקנים טובים מאוד והיתה מאוזנת. המאמן אומנם עזר לה להפוך למצוינת, אבל כנראה שגם בלעדיו היא היתה טובה. בשני המקרים שציינת אגב, היו למאמן כלים הגנתיים להשתמש בהם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], עידן ו־8 אורחים