13 נובמבר 2016, 02:17
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:שועל כתב:בסיום ההתמודדות סוני ווימס נכנס לחדר ההלבשה בזעם: “אסור לנו להיראות ככה. אנחנו חייבים להחליט עכשיו, אפשר להוציא משהו העונה הזאת, או שהיא תהיה אסון. אבל תחליטו עכשיו", גער בקבוצה. "אני מקווה שכולם הבינו את המסר", סיפר הפורוורד ל-ONE.
אין לו בושה
הוא 100%.
בהתחשב באיך שהוא נראה היום ולאחרונה הוא 100% נזק
אני לא מבין איך יש לו את האומץ לצעוק על כולם שהם נראים רע בזמן שהוא היה נראה הכי גרוע על הפרקט היום
13 נובמבר 2016, 02:18
שועל כתב:בסיום ההתמודדות סוני ווימס נכנס לחדר ההלבשה בזעם: “אסור לנו להיראות ככה. אנחנו חייבים להחליט עכשיו, אפשר להוציא משהו העונה הזאת, או שהיא תהיה אסון. אבל תחליטו עכשיו", גער בקבוצה. "אני מקווה שכולם הבינו את המסר", סיפר הפורוורד ל-ONE.
אין לו בושה
13 נובמבר 2016, 02:19
MTA2311 כתב:שועל כתב:בסיום ההתמודדות סוני ווימס נכנס לחדר ההלבשה בזעם: “אסור לנו להיראות ככה. אנחנו חייבים להחליט עכשיו, אפשר להוציא משהו העונה הזאת, או שהיא תהיה אסון. אבל תחליטו עכשיו", גער בקבוצה. "אני מקווה שכולם הבינו את המסר", סיפר הפורוורד ל-ONE.
אין לו בושה
אתה צריך להבין משהו. סוני ווימס לא צריך להוכיח שום דבר לאף אחד. הוא עשה דברים מרשימים ביותר במקומות הרבה יותר גדולים ממכבי. אם הדברים לא מתחברים לו זה בגלל ראד, אלכסנדר, אייברסון, צירבאס, מקל, יוגב, סילי ורמי הדר.
13 נובמבר 2016, 02:23
MTA2311 כתב:שועל כתב:בסיום ההתמודדות סוני ווימס נכנס לחדר ההלבשה בזעם: “אסור לנו להיראות ככה. אנחנו חייבים להחליט עכשיו, אפשר להוציא משהו העונה הזאת, או שהיא תהיה אסון. אבל תחליטו עכשיו", גער בקבוצה. "אני מקווה שכולם הבינו את המסר", סיפר הפורוורד ל-ONE.
אין לו בושה
אתה צריך להבין משהו. סוני ווימס לא צריך להוכיח שום דבר לאף אחד. הוא עשה דברים מרשימים ביותר במקומות הרבה יותר גדולים ממכבי. אם הדברים לא מתחברים לו זה בגלל ראד, אלכסנדר, אייברסון, צירבאס, מקל, יוגב, סילי ורמי הדר.
13 נובמבר 2016, 02:24
אין לו בושה
13 נובמבר 2016, 02:25
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שועל כתב:בסיום ההתמודדות סוני ווימס נכנס לחדר ההלבשה בזעם: “אסור לנו להיראות ככה. אנחנו חייבים להחליט עכשיו, אפשר להוציא משהו העונה הזאת, או שהיא תהיה אסון. אבל תחליטו עכשיו", גער בקבוצה. "אני מקווה שכולם הבינו את המסר", סיפר הפורוורד ל-ONE.
אין לו בושה
לפני שנה אמרתי שלא משנה איזה שחקן היו מביאים לפה, הוא לא היה מצליח או אפילו נראה קרוב לשחקן כדורסל
הבעיה היא שלא ידעתי כמה הבעיה הזאת לא קשורה לקבוצה של לפני שנה
האדמה פה חרוכה, שום דבר לא יכול להצליח פה כרגע
13 נובמבר 2016, 02:26
reuelc כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שועל כתב:בסיום ההתמודדות סוני ווימס נכנס לחדר ההלבשה בזעם: “אסור לנו להיראות ככה. אנחנו חייבים להחליט עכשיו, אפשר להוציא משהו העונה הזאת, או שהיא תהיה אסון. אבל תחליטו עכשיו", גער בקבוצה. "אני מקווה שכולם הבינו את המסר", סיפר הפורוורד ל-ONE.
אין לו בושה
לפני שנה אמרתי שלא משנה איזה שחקן היו מביאים לפה, הוא לא היה מצליח או אפילו נראה קרוב לשחקן כדורסל
אז למה לפני שנתיים זה כן עבד?
13 נובמבר 2016, 02:26
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שועל כתב:בסיום ההתמודדות סוני ווימס נכנס לחדר ההלבשה בזעם: “אסור לנו להיראות ככה. אנחנו חייבים להחליט עכשיו, אפשר להוציא משהו העונה הזאת, או שהיא תהיה אסון. אבל תחליטו עכשיו", גער בקבוצה. "אני מקווה שכולם הבינו את המסר", סיפר הפורוורד ל-ONE.
אין לו בושה
13 נובמבר 2016, 02:31
13 נובמבר 2016, 03:02
toja27 כתב:אם וימס פטור מאחריות כי שום דבר במילא לא יעבוד כאן, אז גם שאר השחקנים שצויינו כאן אינם אחראיים כי זאת אשמת הקבוצה. לפחות להיות עקביים.
13 נובמבר 2016, 03:31
13 נובמבר 2016, 03:54
MTA2311 כתב:my man כתב:reuelc כתב:my man כתב:יוסי22 כתב:בדיוק ..
אני מתעלם מהתוצאה ודבק בסיטואציה .
חשבתי שמכבי לא פייבוריטית כי זה משחק חוץ אבל זה בהחלט אפשרי וצדקתי .
גם במילאנו מכבי הייתה מרחק זריקה .
המשחק היחיד שמכבי הפסידה בצורה לא מקובלת ובניגוד לציפיות היה מול חצי ברצלונה .
אבל למכבי יש מבחן גדול השבוע , נהיה חכמים יותר בסופו .
ושוב , חבל שמגיעים לשבוע הזה עם רמי הדר .
אתה דבק במשפט הזה כאילו רמי יהיה אשם ב7-2...הכל רקוב במערכת הזו- מההנהלה ועד אחרון השחקנים.
מי שאשם זו כמובן ההנהלה. ההפסדים הם לא מקריים ותלויים בסל לפה או לא.
פאו היתה גרועה ובכ"ז היינו בפיגור כל המשחק! מילאנו היתה בינונית ובכ"ז היינו בפיגור כל המשחק..
אבל עזוב גם אם נהיה ב18-2 לכל הפסד יהיה הסבר..
אולי תסביר מה זה רקוב? ההחלטות לא נכונות זה הכל.
אני לא סגור על אם אתה רציני או ציני- ולא מעכשיו..
הוא היה טרול גדול במשתמש הישן שלו והוא טרול גדול גם במשתמש החדש.
13 נובמבר 2016, 03:58
13 נובמבר 2016, 04:00
Holiday_Armadillo כתב:ליאב, you know the drill
13 נובמבר 2016, 04:02
13 נובמבר 2016, 07:12
יוסי22 כתב:בדיוק ..
אני מתעלם מהתוצאה ודבק בסיטואציה .
חשבתי שמכבי לא פייבוריטית כי זה משחק חוץ אבל זה בהחלט אפשרי וצדקתי .
גם במילאנו מכבי הייתה מרחק זריקה .
המשחק היחיד שמכבי הפסידה בצורה לא מקובלת ובניגוד לציפיות היה מול חצי ברצלונה .
אבל למכבי יש מבחן גדול השבוע , נהיה חכמים יותר בסופו .
ושוב , חבל שמגיעים לשבוע הזה עם רמי הדר .
13 נובמבר 2016, 07:14
my man כתב:אתה דבק במשפט הזה כאילו רמי יהיה אשם ב7-2...הכל רקוב במערכת הזו- מההנהלה ועד אחרון השחקנים.
מי שאשם זו כמובן ההנהלה. ההפסדים הם לא מקריים ותלויים בסל לפה או לא.
פאו היתה גרועה ובכ"ז היינו בפיגור כל המשחק! מילאנו היתה בינונית ובכ"ז היינו בפיגור כל המשחק..
אבל עזוב גם אם נהיה ב18-2 לכל הפסד יהיה הסבר..
13 נובמבר 2016, 07:15
שועל כתב:בסיום ההתמודדות סוני ווימס נכנס לחדר ההלבשה בזעם: “אסור לנו להיראות ככה. אנחנו חייבים להחליט עכשיו, אפשר להוציא משהו העונה הזאת, או שהיא תהיה אסון. אבל תחליטו עכשיו", גער בקבוצה. "אני מקווה שכולם הבינו את המסר", סיפר הפורוורד ל-ONE.
אין לו בושה
13 נובמבר 2016, 08:09
13 נובמבר 2016, 08:50