14 דצמבר 2016, 12:38
14 דצמבר 2016, 12:40
שועל כתב:לא מדויק בכלל לדעתי. התמקדת רק בנקודות שוליות.
זה שזה גורם להם להנאה לא אומר שהם לא היו מוותרים עליה אם הם היו חושבים שזה יכול להשפיע על הנעשה במועדון.
אני חושב שבעיתוי הנוכחי אם תהיה מחאה מסודרת של המנויים השפויים זה יכול מאוד להצליח, מארגוני המנויים הקיימים והפנטיים אי אפשר לצפות לכלום.
ויש רבים שמטיפים נגד המנויים שהיו מנוים בעבר אבל הפרדמנים גורמים להם לסלידה והם לא רוצים להיות חלק מזה.
14 דצמבר 2016, 12:44
rc4991 כתב:שועל כתב:לא מדויק בכלל לדעתי. התמקדת רק בנקודות שוליות.
זה שזה גורם להם להנאה לא אומר שהם לא היו מוותרים עליה אם הם היו חושבים שזה יכול להשפיע על הנעשה במועדון.
אני חושב שבעיתוי הנוכחי אם תהיה מחאה מסודרת של המנויים השפויים זה יכול מאוד להצליח, מארגוני המנויים הקיימים והפנטיים אי אפשר לצפות לכלום.
ויש רבים שמטיפים נגד המנויים שהיו מנוים בעבר אבל הפרדמנים גורמים להם לסלידה והם לא רוצים להיות חלק מזה.
אותם מנויים נהנים מזה וזה בסדר גמור, אבל שיודו בזה ולא יסתתרו מאחורי תירוצים
14 דצמבר 2016, 12:49
jol9 כתב:אני חושב שזה לא נכון להפוך את כל המנויים ללמינגים או לאחראים על מצב הקבוצה.
אלה שהם כן כאלה הם ארגוני האוהדים שיש להם כח אבל הם משתמשים בו לכל דבר שלא קשור
בפן המקצועי.
בכל אופן אין שום בעיה לקנות מנוי ולהתלונן. אם היו מרימים כמה שלטים בהיכל, אז היה בכלל מעולה.
14 דצמבר 2016, 12:51
שועל כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:לא מדויק בכלל לדעתי. התמקדת רק בנקודות שוליות.
לא הבנתי למה חשוב לך שהם יודו בזה, ולמה אתה חושב שהם לא מודים בזה שהם נהנים, אז בשביל מה הם קונים מנוי?
זה ממש לא הנקודה.
ורק כאן בפורום יש כמה שהיו מנויים בעבר. אור וחציל זה מה שאני יודע, כנראה שיש נוספים.
14 דצמבר 2016, 12:54
rc4991 כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:לא מדויק בכלל לדעתי. התמקדת רק בנקודות שוליות.
לא הבנתי למה חשוב לך שהם יודו בזה, ולמה אתה חושב שהם לא מודים בזה שהם נהנים, אז בשביל מה הם קונים מנוי?
זה ממש לא הנקודה.
ורק כאן בפורום יש כמה שהיו מנויים בעבר. אור וחציל זה מה שאני יודע, כנראה שיש נוספים.
לא בקטע של "חשוב לי שיודו בזה", זה פשוט קצת מגוחך לשמוע טענות אחרות
אתם אוהבים את זה, וזו זכותכם המלאה, אז למה להסתתר מאחרי סיבות אחרות?
כולה שני אנשים בפורום, נזרום אפילו על חמישה
זה כלום
14 דצמבר 2016, 12:57
14 דצמבר 2016, 13:04
שועל כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:לא מדויק בכלל לדעתי. התמקדת רק בנקודות שוליות.
זה ממש לא הנקודה.
זה כלום
זה חמישה מתוך 20, משמעותי
והם ממש לא מסתתרים מאחורי שום דבר, הם נהנים אבל הם היו מוותרים על זה אם זה היה משפיע על משהו. כבודדים הם חושבים שאין לזה השפעה.
14 דצמבר 2016, 13:05
Holiday_Armadillo כתב:רק בשביל הסטטיסטיקה, לא בשביל שום דבר אחר, אני מבקשת להכניס גם אותי לסטטיסטיקה של אלה שלא חידשו מתוך עיקרון (אחרי שנים של חידוש מתוך עיקרון)
14 דצמבר 2016, 13:06
rc4991 כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:אותם מנויים נהנים מזה וזה בסדר גמור, אבל שיודו בזה ולא יסתתרו מאחורי תירוצים
זה ממש לא הנקודה.
זה כלום
זה חמישה מתוך 20, משמעותי
והם ממש לא מסתתרים מאחורי שום דבר, הם נהנים אבל הם היו מוותרים על זה אם זה היה משפיע על משהו. כבודדים הם חושבים שאין לזה השפעה.
אולי חמישה מתוך עשרים פה (ושוב פרגנתי), ב"אוכלוסיית המנויים הכללית" (ולא כאן בפורום) מדובר באחוז מזערי
הרוב המוחלט מחדשים תמיד
14 דצמבר 2016, 13:08
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק בשביל הסטטיסטיקה, לא בשביל שום דבר אחר, אני מבקשת להכניס גם אותי לסטטיסטיקה של אלה שלא חידשו מתוך עיקרון (אחרי שנים של חידוש מתוך עיקרון)
היה לך מנוי בעבר? רציני?
באיזה שנים?
14 דצמבר 2016, 13:20
14 דצמבר 2016, 13:26
איתי-שגב כתב:בדיעבד, כולם יכולים להתלונן. לכולם יש סיבות להתלונן, בין אם הם לגיטימיות או לגיטימיות פחות.
מחדשי המנויים על זה שהם משלמים את מיטב כספם על קבוצה שלא מצליחה (למרות שאולי בגלל שכלל המנויים ממשיך לחדש את המנויים זה המצב, אבל לא מבחינה אינדיבידואלית).
האלה שלא חידשו מנוי בגלל שהרגישו צורך לעשות מעשה מפני שהמצב לא יכול להמשיך ככה (וכמו שאפשר לראות, המהלך הזה לא עבד בצורה די ברורה).
אבל מלהתלונן, אף אחד לא יגיע לשום מקום. אולי זה עוזר להוציא עצבים (וואלה, לגיטימי), אבל מעבר לזה זה לא מועיל.
אולי תשכנעו מנוי או 2 לא לחדש (שבמקומם כנראה יבואו אוהדים אפילו יותר גרועים), אבל זה מסתכם בזה.
אם המצב כל כך חשוב לכם (ואני מאמין שהוא כן), אז צריך לעשות מעל הוצאת עצבים והאשמת האחר. צריך לפעול, כי להתלונן פשוט לא עושה כלום. בטח שלא בפורום יחסית קטן למספר האוהדים של מכבי (וגם למספר המנויים).
וכן, אני מודה שאני נהנה ללכת להיכל. בעיקר כי זו הקבוצה שגדלתי איתה ורוב הרגעים הבאמת משמחים שלי קרו בגללה. גם העצובים אגב. אז כן, אני נהנה, אבל גם מרגיש חרא בתוך עצמי שאני ממשיך להביא יד לזה.
אבל שוב, אני לא רואה שום פואנטה באי-חידוש פרטי, או "מחאה פרטית", בעיקר כי אני יודע מי נמצא לידי. כי אני יודע שמי שנמצא לידי לא מאמין..
כי רוב האלה שנמצאים לידי עדים לנפלאות שאותה הנהלה הייתה גם אז בתור ההנהלה. כי הרוב עדיין מאמינים שהזקנים האלה עוד יוכלו לעשות קסם ולהדהים את כולם..
אבל אם המועדון הזה באמת רוצה לחזור לגדולתו, הוא צריך פחות להסתמך על קסמים (2014 לדוגמה) ויותר על יציבות וניהול חכם.
אבל את זה אתה לא תשנה אם לא תחדש את המנוי לבד. וגם אם עוד 10 אנשים לידך לא יחדשו. זה כבר אמור לבוא מהתאגדות הרבה יותר גדולה.
או שאולי, פשוט שהקבוצה תצנח בצורה כל כך כואבת (אפילו יותר מהשנתיים האחרונות), שאפילו גדולי האילמים בהיכל לא יוכלו להתעלם מזה.
אז כן, אולי אני הולך להיכל בלב לא שלם (בסדר, בלי האולי), אבל בלי סיבה באמת הגיונית, אין טעם באמת למהלך.
אגב, אני כנראה שנה הבאה לא אהיה מנוי, אבל לא בגלל כל מה שאתם מתלוננים עליו (אבל היי ! אני כל הזמן אוכל לטעון שזה כן בגלל זה ).
14 דצמבר 2016, 13:48
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק בשביל הסטטיסטיקה, לא בשביל שום דבר אחר, אני מבקשת להכניס גם אותי לסטטיסטיקה של אלה שלא חידשו מתוך עיקרון (אחרי שנים של חידוש מתוך עיקרון)
היה לך מנוי בעבר? רציני?
באיזה שנים?
סיפרתי על זה כמה פעמים, אני חושבת שדיברתי על זה בהקשר של אי-חידוש מנוי לא מזמן דווקא
היה לי מנוי עד גיל 22 בערך, מהיותר יקרים (כמה שורות מעל הספסל של מכבי), וגם בשנתיים האחרונות שלא יכולתי ללכת למשחקים וידעתי את זה עוד מהקיץ, עדיין חידשתי כי חשבתי שככה אני תורמת לקבוצה ושרק מי שמחפש יש לו זכות להתלונן או לדרוש שינוי
מיותר להגיד שמאז הדעה שלי השתנתה ב-180 מעלות
14 דצמבר 2016, 13:53
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק בשביל הסטטיסטיקה, לא בשביל שום דבר אחר, אני מבקשת להכניס גם אותי לסטטיסטיקה של אלה שלא חידשו מתוך עיקרון (אחרי שנים של חידוש מתוך עיקרון)
היה לך מנוי בעבר? רציני?
באיזה שנים?
סיפרתי על זה כמה פעמים, אני חושבת שדיברתי על זה בהקשר של אי-חידוש מנוי לא מזמן דווקא
היה לי מנוי עד גיל 22 בערך, מהיותר יקרים (כמה שורות מעל הספסל של מכבי), וגם בשנתיים האחרונות שלא יכולתי ללכת למשחקים וידעתי את זה עוד מהקיץ, עדיין חידשתי כי חשבתי שככה אני תורמת לקבוצה ושרק מי שמחפש יש לו זכות להתלונן או לדרוש שינוי
וואלה? מוזר שלא שמעתי על זה עד עכשיו (או שאני לא זוכר)
אז מתי הגיע השינוי? 2011 בערך?
14 דצמבר 2016, 18:28
14 דצמבר 2016, 18:29
הצופה כתב:האם לדעתכם יש סיכוי למחאה המונית שיכולה לקום ללא עזרת ארגוני האוהדים? האם אתם מכירים פלטפורמה כלשהיא שיכולה לעזור לבסס מחאה כזו?
14 דצמבר 2016, 18:41
MTA2311 כתב:הצופה כתב:האם לדעתכם יש סיכוי למחאה המונית שיכולה לקום ללא עזרת ארגוני האוהדים? האם אתם מכירים פלטפורמה כלשהיא שיכולה לעזור לבסס מחאה כזו?
לא תהיה מחאה כזאת. הארגונים מנותקים מהמציאות ולשאר לא אכפת מספיק.
עם השנים רמת ההתעניינות בקבוצה תרד ואיתה גם מספר המנויים.
14 דצמבר 2016, 19:57
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק בשביל הסטטיסטיקה, לא בשביל שום דבר אחר, אני מבקשת להכניס גם אותי לסטטיסטיקה של אלה שלא חידשו מתוך עיקרון (אחרי שנים של חידוש מתוך עיקרון)
היה לך מנוי בעבר? רציני?
באיזה שנים?
אני לא זוכרת אם זה היה 2011-2012 או 2012-2013, אבל מתישהו שם (ולא הצטערתי שפספסתי את עונת הזכייה, עם כל השמחה)
14 דצמבר 2016, 19:58
jay כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:היה לך מנוי בעבר? רציני?
באיזה שנים?
אני לא זוכרת אם זה היה 2011-2012 או 2012-2013, אבל מתישהו שם (ולא הצטערתי שפספסתי את עונת הזכייה, עם כל השמחה)
לא שאת אישית האישיו אבל...
לא ברור לי הנימוק שמתוך רצון לתמוך בקבוצה המשכת לחדש את המנוי בלי ללכת בכלל. הרי יש מספר נקוב ומוגבל של מנויים. אם לא את, אנשים אחרים יעופו על המנוי הזה ברגע וישלמו במקומך (כפי שכבר קרה). לכן מי שנשאר מנוי בלי ללכת עושה זאת מטעמי שמירת מקום ולא מתוך ניסיון לכלכל את הקבוצה. להבדיל למשל מלקנות בחנות המועדון או לעשות מנוי מכביסט - שם הקיבולת אינסופית כביכול, וכל רוכש משפר את היכולת הכלכלית של המועדון.
לי זה נשמע כמו - אני ממילא לא הולכת, אז מה הטעם להמשיך לשלם, ועוד כשאני לא מרוצה ממה שאני רואה. ובראייה קדימה - גם אם הקבוצה תזכה לניהול נורמלי (מה שלא אוטומטית מבטיח הצלחה מסחררת) - את ככל הנראה כבר לא תחזרי להיות מנויה. כי וואלה, מיצית, עברת שלב בחיים, העדפות פנאי, וואטאבר, לא משנה הסיבה. לא הייתי מכניס את זה לקטגורית מחאה קלאסית.