07 פברואר 2017, 19:24
MTA2311 כתב:זכורה לי פציעה שלו מתישהו העונה.
דמיינתי?
07 פברואר 2017, 19:27
MTA2311 כתב:זכורה לי פציעה שלו מתישהו העונה.
דמיינתי?
07 פברואר 2017, 19:31
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:בגדול, הקבוצה, על כל אנשיה, צריכה לעלות באש. אבל זו החתמה סבבה סה"כ
לא
פעם אחרונה שאתה מרים עליי ת'קול![]()
אין מה לחפש ביורוליג, והעונה האחרונה של מונרו בליגה הייתה מעולה, הוא אחלה מבחינה התקפית. הוא לא מה שאנחנו צריכים, אבל הוא שחקן ליגה מעולה.
סליחה! יש כל כך הרבה שחקני ליגה טובים...
אבל אתה אומר את זה בעצמך- הוא לא מה שאנחנו צריכים!!! החתמה ביזיונית!
07 פברואר 2017, 19:38
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:בגדול, הקבוצה, על כל אנשיה, צריכה לעלות באש. אבל זו החתמה סבבה סה"כ
לא
אין מה לחפש ביורוליג, והעונה האחרונה של מונרו בליגה הייתה מעולה, הוא אחלה מבחינה התקפית. הוא לא מה שאנחנו צריכים, אבל הוא שחקן ליגה מעולה.
אני לא חושב שהוא פארקר, אבל הוא רמה מעל רוב שחקני הליגה. נכון, הרמה מלכתחילה נמוכה להכאיב, אבל עדיין. אל תשכח איזו עונה משובחת הוא נתן, ואיזו הופעה מצויינת בגמר, שקטה, בלי לכפות את עצמה, ועדיין היה עם אחוזים מדהימים.
מה שאנחנו צריכים לא נמצא בשוק. יתרה מזאת, מה שאנחנו צריכים זה לא שחקן אחד. בהתחשב במה שיש, ואם נצא מנקודת הנחה שהוא בריא(חתיכת "אם"), זו אחלה של החתמה, כי זו לא החתמה רעה. היא פשוט לא מדוייקת. יש הבדל
07 פברואר 2017, 19:43
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:לא
אני לא חושב שהוא פארקר, אבל הוא רמה מעל רוב שחקני הליגה. נכון, הרמה מלכתחילה נמוכה להכאיב, אבל עדיין. אל תשכח איזו עונה משובחת הוא נתן, ואיזו הופעה מצויינת בגמר, שקטה, בלי לכפות את עצמה, ועדיין היה עם אחוזים מדהימים.
מה שאנחנו צריכים לא נמצא בשוק. יתרה מזאת, מה שאנחנו צריכים זה לא שחקן אחד. בהתחשב במה שיש, ואם נצא מנקודת הנחה שהוא בריא(חתיכת "אם"), זו אחלה של החתמה, כי זו לא החתמה רעה. היא פשוט לא מדוייקת. יש הבדל
מכל כיוון שאני מסתכל על זה.. זו פשוט החתמה רעה..
הוא נמוך, הגנה לא משהו, אין לו עם לשחק בקו הקדמי שככה הוא לידי ביטוי בצורה הכי טובה- כשיש גבוה נוסף לידו שמתאים לו..
לנו אין מישהו שיתאים לו..
מעבר לזה - יש שחקנים בשוק..ואם אין עכשיו אז חכה לסוף הליגה הסינית. לא יכול להיות ששוב מחלקת הסקאוט המהוללת שלנו פשוט מביאה שחקן מהליגה שלנו.. זה גם אני יכול לעשות..ועוד, מילא היה צעיר ובעלייה- הוא יהיה בן 32..ולדעתי הגיע כבר לשיא שלו..
אין צד טוב להחתמה הזוי אין.
07 פברואר 2017, 19:43
07 פברואר 2017, 19:45
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:
הוא נמוך, הגנה לא משהו, אין לו עם לשחק בקו הקדמי שככה הוא לידי ביטוי בצורה הכי טובה- כשיש גבוה נוסף לידו שמתאים לו..
מעבר לזה - יש שחקנים בשוק..ואם אין עכשיו אז חכה לסוף הליגה הסינית. לא יכול להיות ששוב מחלקת הסקאוט המהוללת שלנו פשוט מביאה שחקן מהליגה שלנו.. זה גם אני יכול לעשות..ועוד, מילא היה צעיר ובעלייה- הוא יהיה בן 32..ולדעתי הגיע כבר לשיא שלו..
הגנה לא משהו, אבל אנחנו כבר מזמן לא עושים את כל הקטע הזה של הגנה. אתה מסתכל על מה יכול להשלים שחקנים אחרים, וזו פרספקטיבה לא נכונה. כלומר, היא נכונה, אבל לא מתאימה לנו כרגע, כי זה אבוד ממילא ,אין בזה טעם, צריך ללכת על השחקן שיתן לנו מה שחסר, בלי קשר לאחרים. מונרו יכול לייצר לעצמו נקודות, גם מחצי מרחק, גם בצבע. לא חושב שיש לנו זמן לחכות לסוף הליגה הסינית, כי צריך שיהיה שחקן שישתלב בזמן לגביע. והגיל שלו לא משנה, כי ממילא כמעט כולם עפים מפה בקיץ, חוזה או לא.
נסכים שלא להסכים, אני מניח. שזה אומר "כל אחד חושב שהוא צודק, ומזלזל בדעה של השני"
07 פברואר 2017, 19:50
07 פברואר 2017, 19:52
07 פברואר 2017, 19:53
07 פברואר 2017, 19:54
07 פברואר 2017, 19:56
jol9 כתב:רוי, מה שאתה אומר היה תקף גם לטרנס מוריס, ובסוף הוא גמר עם חוזה של 2 מליון בארסה.
מונרו הוא MVP של הליגה שלנו. לא חתול בשק כמו מאוננקו. לא מתאים כנראה ליורוליג
אבל זה לא רלוונטי כרגע
07 פברואר 2017, 19:57
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:סליחה! יש כל כך הרבה שחקני ליגה טובים...
הגנה לא משהו, אבל אנחנו כבר מזמן לא עושים את כל הקטע הזה של הגנה. אתה מסתכל על מה יכול להשלים שחקנים אחרים, וזו פרספקטיבה לא נכונה. כלומר, היא נכונה, אבל לא מתאימה לנו כרגע, כי זה אבוד ממילא ,אין בזה טעם, צריך ללכת על השחקן שיתן לנו מה שחסר, בלי קשר לאחרים. מונרו יכול לייצר לעצמו נקודות, גם מחצי מרחק, גם בצבע. לא חושב שיש לנו זמן לחכות לסוף הליגה הסינית, כי צריך שיהיה שחקן שישתלב בזמן לגביע. והגיל שלו לא משנה, כי ממילא כמעט כולם עפים מפה בקיץ, חוזה או לא.
נסכים שלא להסכים, אני מניח. שזה אומר "כל אחד חושב שהוא צודק, ומזלזל בדעה של השני"
לעולם לא אזלזל בך..
ודווקא אתה גורם לי לחשוב מחדש על מה שאמרתי..
עם כי יש לי סייג..
גם זה יצליח זה רע כי פדרמן..
ועם זה אתה בטוח מסכים
07 פברואר 2017, 19:59
07 פברואר 2017, 20:04
07 פברואר 2017, 20:04
roy1000 כתב:אז דניה הפיל את זה על 30 אלף דולר? אני לא בדיוק מבין מה קורה כאן. מכבי חסכו למעלה ממליון דולר על השחרורים של צירבס וסוני. אם רוצים את מונרו, אז באמת הולכים להפיל את זה על 100 אלף דולר?
07 פברואר 2017, 20:16
roy1000 כתב:אז דניה הפיל את זה על 30 אלף דולר? אני לא בדיוק מבין מה קורה כאן. מכבי חסכו למעלה ממליון דולר על השחרורים של צירבס וסוני. אם רוצים את מונרו, אז באמת הולכים להפיל את זה על 100 אלף דולר?
07 פברואר 2017, 20:17
07 פברואר 2017, 20:18
ankram כתב:roy1000 כתב:אז דניה הפיל את זה על 30 אלף דולר? אני לא בדיוק מבין מה קורה כאן. מכבי חסכו למעלה ממליון דולר על השחרורים של צירבס וסוני. אם רוצים את מונרו, אז באמת הולכים להפיל את זה על 100 אלף דולר?
ממילא לא רצית אותו. .....
07 פברואר 2017, 20:18