14 מרץ 2017, 15:57
my man כתב:felix_r כתב:אני רוצה שירושלים תעפיל לגמר, ואז תפסיד את התואר בשניה האחרונה של המשחק מהחטאת דאנק של אמארה
כן גם זה יכול להיות נחמד..
14 מרץ 2017, 15:57
RomanR כתב:rc4991 כתב:RomanR כתב:הלכתם רחוק, ולנסיה אמנם עם סגל קצר יותר, אבל היא עדיין קבוצה מאומנת בהרבה מירושלים. לירושלים לא יהיה פשוט בכלל לעבור אותה, וגם אם כן, קובאן כנראה תעמוד בינה לבין עליה ליורוליג.
גם אם, וזה אם גדול מאוד, ירושלים תעפיל ליורוליג, היא לא תשאר שם מעבר לשנה, ככה שכל סיפורי ההגמוניה לא רלוונטים
אתה שוכח שבתסריט מסויים ולא כל כך הזוי מספיק שהיא תעפיל לגמר בשביל להגיע ליורוליג (קובאן/מלאגה יכולות לעלות מהליגות שלהן)
אני חושב שבמקרה כזה הכרטיס יחזור ליורוליג ואז היא תוכל לעשות בו כרצונו, לא? או שזה כמו בVTB?
14 מרץ 2017, 15:58
arel123 כתב:my man כתב:arel123 כתב:אה המשחק היום ?
וגם זה הטוב מ 3 ?
יאפ..
מגדל ביורוליג יהיה מעניין..זה ללא ספק..
אם הם באמת יזכו ביורוקאפ ויגיעו ליורוליג...
אני דווקא חושב שאולי זה יכניס קצת שכל להנהלה וסוף סוף יבנו סגל טוב בשביל שלא יתבזו גם ביורוליג בכך שיפסידו למגדל במפעל .
או שבעצם לא
14 מרץ 2017, 15:59
rc4991 כתב:RomanR כתב:rc4991 כתב:RomanR כתב:הלכתם רחוק, ולנסיה אמנם עם סגל קצר יותר, אבל היא עדיין קבוצה מאומנת בהרבה מירושלים. לירושלים לא יהיה פשוט בכלל לעבור אותה, וגם אם כן, קובאן כנראה תעמוד בינה לבין עליה ליורוליג.
גם אם, וזה אם גדול מאוד, ירושלים תעפיל ליורוליג, היא לא תשאר שם מעבר לשנה, ככה שכל סיפורי ההגמוניה לא רלוונטים
אתה שוכח שבתסריט מסויים ולא כל כך הזוי מספיק שהיא תעפיל לגמר בשביל להגיע ליורוליג (קובאן/מלאגה יכולות לעלות מהליגות שלהן)
אני חושב שבמקרה כזה הכרטיס יחזור ליורוליג ואז היא תוכל לעשות בו כרצונו, לא? או שזה כמו בVTB?
לא יודע האמת
גם אם כן אני מאמין שירושלים ייצרה מספיק לחץ כדי שיתנו לה את הכרטיס במצב כזה
14 מרץ 2017, 16:04
14 מרץ 2017, 16:28
roy1000 כתב:אם ירושלים יעברו את ולנסיה הם יזכו בגביע.
14 מרץ 2017, 16:35
arel123 כתב:my man כתב:arel123 כתב:אה המשחק היום ?
וגם זה הטוב מ 3 ?
יאפ..
מגדל ביורוליג יהיה מעניין..זה ללא ספק..
אם הם באמת יזכו ביורוקאפ ויגיעו ליורוליג...
אני דווקא חושב שאולי זה יכניס קצת שכל להנהלה וסוף סוף יבנו סגל טוב בשביל שלא יתבזו גם ביורוליג בכך שיפסידו למגדל במפעל .
או שבעצם לא
14 מרץ 2017, 16:47
14 מרץ 2017, 16:49
איתי-שגב כתב:אני מאוד מאוד חושש שברגע שהם יעלו ליורוליג אלון יבנה קבוצה חזקה ויקרה מאוד. מאוד חושש.
14 מרץ 2017, 16:56
14 מרץ 2017, 16:56
my man כתב:איתי-שגב כתב:אני מאוד מאוד חושש שברגע שהם יעלו ליורוליג אלון יבנה קבוצה חזקה ויקרה מאוד. מאוד חושש.
ממה יש לחשוש ..לא הבנתי?
14 מרץ 2017, 16:57
שועל כתב:קובאן בינונית לחלוטין.
14 מרץ 2017, 16:58
איתי-שגב כתב:my man כתב:איתי-שגב כתב:אני מאוד מאוד חושש שברגע שהם יעלו ליורוליג אלון יבנה קבוצה חזקה ויקרה מאוד. מאוד חושש.
ממה יש לחשוש ..לא הבנתי?
שאורי אלון יקח את הצאנס וישקיע כסף כדי לנסות להישאר ביורוליג לתמיד.
14 מרץ 2017, 17:02
my man כתב:איתי-שגב כתב:my man כתב:איתי-שגב כתב:אני מאוד מאוד חושש שברגע שהם יעלו ליורוליג אלון יבנה קבוצה חזקה ויקרה מאוד. מאוד חושש.
ממה יש לחשוש ..לא הבנתי?
שאורי אלון יקח את הצאנס וישקיע כסף כדי לנסות להישאר ביורוליג לתמיד.
ואז מה יקרה? ברצינות..
לא מבין מה החשש..
החלום שלי שתהיה פה תחרות אמיתית עם קבוצה שתתחרה בנו אבל ברמות הגבוהות..נמאס לי מהבינוניות במקרה הטוב שהליגה פה מדרדרת אותנו אליה..
תראה את פאו ואולי' תראה את בארסה וריאל..ועוד ועוד..
חלום שלי..
14 מרץ 2017, 17:02
14 מרץ 2017, 17:06
איתי-שגב כתב:אה, וכל עוד שיש פיינל פור, הליגה לא מעניינת אותי, ושום דבר שקשור לליגה לא מעניין אותי.
אליפות לא מביאה לך כלום, לא סתם היורוליג שם זין על הליגה הזאת.
14 מרץ 2017, 17:09
my man כתב:איתי-שגב כתב:אה, וכל עוד שיש פיינל פור, הליגה לא מעניינת אותי, ושום דבר שקשור לליגה לא מעניין אותי.
אליפות לא מביאה לך כלום, לא סתם היורוליג שם זין על הליגה הזאת.
ברור..אבל מה הקשר..
אין שום קשר בין הליגה פה לאירופה- תראה את מכבי ביורוליג..
כרגע אין פה כדורסל בארץ. אולי אם מגדל תבנה את עצמה כמו שצריך עוד קבוצה או שתיים ירצו להצליח כמוהם..מי יודע..
לדעתי זה רק עניין של זמן עד שמגדל תבין שהיא יכולה לקחת את המושכות פה בארץ כי מכבי איבדה את זה מזמן..
פדרמן זה היסטוריה. לא תצליח איתו גם בעוד עשר שנים. הוא עוד לא הבין את זה פשוט..
המנויים לדעתי לאט לאט יבינו את זה ויימאס להם גם..
14 מרץ 2017, 17:10
14 מרץ 2017, 17:12
איתי-שגב כתב:בעצם.. אתה הפכת לאימפריה שאתה בעיקר בגלל שלא היה תחרות.
14 מרץ 2017, 17:13