arel123 כתב:הסל הראשון...![]()
אין ספק שהוא מכר את נשמתו לשטן!
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
arel123 כתב:הסל הראשון...![]()
roy1000 כתב:rc4991 כתב:my man כתב:בכל מקרה המקום השמיני יהיה עם פחות מ18 ניצחונות
לפחות קבוצה אחת תהיה עם פחות מזה
בקיצור, עוד "הוכחה" סתמית ולא נכונה
די כבר לזיין את השכל. אמרתי שבשביל להבטיח מקום 8 (ללא תלות בשוברי שוויון) יהיה צורך ב- 18 נצחונות וזה בדיוק המצב כרגע.
אין משהו מעצבן יותר מטיפש שמתגאה בטפשות שלו.
ודרך אגב - כמו שאמרתי בדיון המקורי - המספר 18 בכלל לא בא ממני. זו חברת ייעוץ שהביאה את המספר הזה על בסיס הדברים שהסברתי ליוני למטה.
rc4991 כתב:מי שמזיין את השכל הוא אתה. למה כל כך קשה לך להודות בטעויות שלך?
כשאתה צודק אתה דואג להתרברב בזה בפני כולם ולהשפיל את מי שטען אחרת, אז עכשיו דאגתי להראות לך איך זה
לפחות קבוצה אחת תעפיל לפלייאוף עם פחות מ-18 ניצחונות
פשוט מביך שאתה לא יודע לקבל את זה והדרך שאתה מגיב רק ממחישה את זה
roy1000 כתב:rc4991 כתב:מי שמזיין את השכל הוא אתה. למה כל כך קשה לך להודות בטעויות שלך?
כשאתה צודק אתה דואג להתרברב בזה בפני כולם ולהשפיל את מי שטען אחרת, אז עכשיו דאגתי להראות לך איך זה
לא ברור לי עם אתה בנאדם נורא טיפש או פשוט חסר בושה.
להודות בטעויות שלי? כל דבר שאתה כותב זה טעות כולל הויכוח האדיוטי שניהלתי איתי על הנושא הזה.
הדברים קרו בדיוק כמו שאמרתי. אתה (ואחרים פה) בכלל דיברו על 15 משחקים. פשוט חוסר בושה. כמו שאמרתי - מצביע ביבי קלאסי. המציאות לא מזיזה לך בכלום.
כמו שאמרתי לך בתרד המקורי, המספר 18 לא הגיע ממני. זו חברת ייעוץ שהביאה את המספר הזה. אני רק הסברתי למה וצדקתי ב100% בהסבר שלי.
בשביל להבטיח מקום בהצלבה צריך 18 נצחונות, וכן העובדה שקבוצה עם 17 נצחונות תהיה בהצלבה ממש לא סותרת את הטיעון הזה. אם תחשוב על זה אולי תבין ואן לא תצליח להבין תחזור ואני אסביר לך.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:מי שמזיין את השכל הוא אתה. למה כל כך קשה לך להודות בטעויות שלך?
להודות בטעויות שלי? כל דבר שאתה כותב זה טעות כולל הויכוח האדיוטי שניהלתי איתי על הנושא הזה. אין בנאדם בפורום שטועה יותר ממך. זה הזוי שאתה מנסה לטעון ש"צדקת" בויכוח הזה.
הדברים קרו בדיוק כמו שאמרתי. אתה (ואחרים פה) בכלל דיברו על 15 משחקים. פשוט חוסר בושה.
כמו שאמרתי לך בתרד המקורי, המספר 18 לא הגיע ממני. זו חברת ייעוץ שהביאה את המספר הזה. אני רק הסברתי למה וצדקתי ב100% בהסבר שלי.
בשביל להבטיח מקום בהצלבה צריך 18 נצחונות, וכן העובדה שקבוצה עם 17 נצחונות תהיה בהצלבה ממש לא סותרת את הטיעון הזה. אם תחשוב על זה אולי תבין ואן לא תצליח להבין תחזור ואני אסביר לך.
rc4991 כתב:קודם כל שמור על הפה שלך, אתה גם ככה כבר תחת אזהרה
מעולם לא אמרתי כמה ניצחונות חייבים כדי להעפיל, פשוט מאוד - כי אין מספר קבוע כזה
אתה התעקשת כל הזמן שצריך 18 ניצחונות ומעלה ועכשיו כשאתה טועה אתה כותב שטויות אבל אני אפילו לא אמשיך עם הדרך בה אתה מדבר
העיקר שכולם ראו שטעית
roy1000 כתב:rc4991 כתב:קודם כל שמור על הפה שלך, אתה גם ככה כבר תחת אזהרה
מעולם לא אמרתי כמה ניצחונות חייבים כדי להעפיל, פשוט מאוד - כי אין מספר קבוע כזה
אתה התעקשת כל הזמן שצריך 18 ניצחונות ומעלה ועכשיו כשאתה טועה אתה כותב שטויות אבל אני אפילו לא אמשיך עם הדרך בה אתה מדבר
העיקר שכולם ראו שטעית
חחחחחחחחח
כל הכבוד שגררת אותי לשלוש תגובות על זה.
יש באג בתוכנה של הפורום - אי אפשר להכניס אותך לignore list.
rc4991 כתב:כנראה יש הגבלת כמות על הרשימה הזאת
אחרי הכל, חצי מהפורום מסוכסך איתך
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, Tom1313 ו־19 אורחים