פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: סימפסון ישוחרר ממכבי ת"א, מילר נרשם לליגה

07 אפריל 2017, 01:44

שועל כתב:
rc4991 כתב:הוא נפרד מהם הערב
השחקן הכי גבר בקבוצה, כואב לי עליו

האמת שלא האמנתי כשכתבת לאורך כל הזמן שזו ההחלטה של מכבי, זה היה נראה לי לא הגיוני משום כיוון.

אמרתי לכם, רוצים לבחון אותו בליגה לקראת העונה הבאה

07 אפריל 2017, 01:47

לבחון אותו, ועל הדרך לקרוע לו רצועה. יעיל.

07 אפריל 2017, 01:56

אחדשיודע כתב:לבחון אותו, ועל הדרך לקרוע לו רצועה. יעיל.

לבחון אותו, גם על חשבון שחקן כשיר וטוב שיוכל לשפר ולו במעט את סיכויי האליפות שלנו
זה בסדר, זה טוב לספורט שקבוצות אחרות זוכות באליפות, אם פדרמן אמר אז פדרמן יודע

07 אפריל 2017, 09:33

"***WHAT THE F?", אמר בתדהמה שחקן מכבי תל אביב אמש (חמישי) כאשר כותב שורות אלה בישר לו על החלטת הצהובים לשחרר את דיימון סימפסון בתום ההפסד 81:61 לפנאתינייקוס. הסנטר האמריקאי שתרם 5 נקודות ו-3 ריבאונדים, סיים את דרכו בקבוצה בתום שיחה אישית עם המנהל ניקולה וויצ'יץ'. "זה מאוד מאכזב, וחבל שגיליתי שחותכים אותי יום לפני המשחק, זה בהחלט השפיע לרעה. הסתובבתי בישראל כמה שנים, ואני מרגיש שטעמתי מהטופ באירופה", טען סימפסון.

איינרס בגאצקיס סירב להיכנס לשיחת הפרידה מהשחקן, רבות בשל העובדה כי דווקא רצה להשאיר את דיימון בסגל, אפילו זמנית. "ניקולה אמר שתרמתי לקבוצה ועבדתי מאוד קשה, אבל שבכל זאת הם החליטו ללכת עם קווינסי מילר", סיפר האמריקאי בשיחה עם ONE דקות ספורות לאחר שיצא בפעם האחרונה בהחלט מחדר ההלבשה של מכבי ת"א.

סוכנו של סימפסון, אריק פליישר, הציע למכבי להחתים את דיימון עד סוף החודש, ובו בזמן לבחון את השתלבותו של קווינסי מילר באימונים לפני שתתקבל החלטה רשמית בנוגע לרישום לליגה. אלא שמכבי החליטה אחרת. בסיום ההתמודדות, דקות ארוכות אחרי הבוז הצורם של האוהדים ועם ירידתם של השחקנים למלתחות, דני פדרמן ישב במושבו הקבוע על הפרקט ופניו נבלעו באכזבה בתוך ידיו. "חבל שככה זה נגמר. רציתי לזכות באליפות עם מכבי. הצעות אחרות? בולשיט. תמיד יש הצעות מהפיליפינים - הם תמיד יהיו שם. מכבי לא תהיה. אם הם אלופים אני רוצה טבעת כי אני מרגיש שתרמתי לשינוי חיובי בקבוצה. הרבה שחקנים היו מאוכזבים ומופתעים מההחלטה לשחרר אותי, ואני מרגיש שהאווירה בחדר ההלבשה כעת יותר חייכנית ושמחה עכשיו, מאשר בימים הראשונים שלי פה שכולם היו שקטים ומכונסים בעצמם", הסביר סימפסון.

שחקנים בקבוצה ביקרו בחומרה את החלטת ההנהלה לשים את כל הכדורים בסל של קווינסי מילר, כאשר הפורוורד כלל לא נכנס למשחק מול היוונים וישב את מלוא 40 הדקות על הספסל. במכבי ישנם גורמים שסוברים כי מעתה והלאה מילר יהיה תחת השגחה צמודה ויעבור בדיקות שגרתיות על ברכיו כאשר המטרה הסופית היא לבדוק האם יוכל לעמוד בעומסים לאורך זמן בראייה עתידית לעונה הבאה. או במילים אחרות, קווינסי נמצא כעת תחת טריי-אווט, בו עליו להראות כי התגבר על הפציעות ויכול לשחק ברמה גבוהה. אחרת, לעל אף שבאמתחתו חוזה לעונה הבאה בגובה של למעלה מ-1,000,000 דולרים, כלום אינו מובטח.

http://www.one.co.il/Article/16-17/2,17 ... tml?ref=hp

07 אפריל 2017, 09:42

בראבו

07 אפריל 2017, 09:43

פיק תמיד מעוות ציטוטים
אף אחד לא צריך לקחת אותו ברצינות בקטע הזה

07 אפריל 2017, 09:44

ביזיון

07 אפריל 2017, 10:12

rc4991 כתב:פיק תמיד מעוות ציטוטים

לא הציטוטים מפריעים פה.

07 אפריל 2017, 11:37

חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח

07 אפריל 2017, 12:47

איזה בזיון. אני מתגעגע לצפריר.

07 אפריל 2017, 14:20

פשוט ביזיון, איכס

07 אפריל 2017, 14:23

אחדשיודע כתב:
rc4991 כתב:פיק תמיד מעוות ציטוטים

לא הציטוטים מפריעים פה.

אוקיי חשבתי שכן, אבל בכל מקרה אלה דברים שנכתבו כבר מזמן

07 אפריל 2017, 14:37

מה הטענה שלהם? ברצינות, הם לא רוצים לקחת את האליפות?

07 אפריל 2017, 14:39

my man כתב:מה הטענה שלהם? ברצינות, הם לא רוצים לקחת את האליפות?

אתה זוכר את כל הכתבות שהיו על הפיטורים של אדלשטיין? היה שם קטע שהוא בא ואמר להם שצריך X וY, ושזה לא מספיק כדי להצליח ביורוליג, ומדווחים שהם היו די בהלם מזה. לא חושב שזה שונה גם עכשיו. הם באמת ובתמים מאמינים שזה מספיק, הרי לא יכול להיות שהם השקיעו כל כך, וזה לא יצא טוב. יהיו אשמים אחרים.

07 אפריל 2017, 14:39

הם רוצים, מאוד. הם השקיעו הרבה מאוד כסף, כוחות מיסטיים זדוניים מונעים מהם להגיע להישגים

07 אפריל 2017, 14:40

RomanR כתב:

הם רוצים, מאוד. הם השקיעו הרבה מאוד כסף, כוחות מיסטיים זדוניים מונעים מהם להגיע להישגים

התאגיד

07 אפריל 2017, 14:43

yanay21 כתב:
RomanR כתב:

התאגיד

בין היתר. גם ההחתמות של ג'נטילה והאוול זה חלק מהקנוניה הכלל מערכתית לפגוע בבייבי של פדרמן
וכמובן שהמשחק שבו קווינסי הסתום שיחק בקיץ ונפצע גם כן היה חלק מאותה קנוניה זדונית

07 אפריל 2017, 14:47

yanay21 כתב:
RomanR כתב:

התאגיד

חחחחחחחי

Re: סימפסון ישוחרר ממכבי ת

07 אפריל 2017, 14:49

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
RomanR כתב:

התאגיד

חחחחחחחי

אם הי' לא מכוונת, אני אהיה בהלם

07 אפריל 2017, 14:49

yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
RomanR כתב:

התאגיד

חחחחחחחי

אם הי' לא מכוונת, אני אהיה בהלם

יואו, באמא שלא שמתי לב
פרסם תגובה