17 יולי 2011, 12:39
17 יולי 2011, 12:54
17 יולי 2011, 13:01
חביב אורנג'ד כתב:אתה צודק. אני בהחלט לא מבין איך הביקורת על ההנהלה נקשרת לבניית הקבוצה הקיץ.
אין אף שחקנים ומאמנים אינם חסינים מביקורת, ואם מישהו חושב שבלאט לא מרכיב נכון את הקבוצה או ששחקן זה או אחר אינו מתאים למכבי, בהחלט ניתן לבקר הן את השחקנים והן את בלאט.
כרגע, אני לא רואה מה ההנהלה עשתה לא בסדר בקיץ הזה ולכן, אני לא מבין כיצד מערבבים פה את פדרמן או כל נציג אחר מההנהלה בביקורת.
17 יולי 2011, 13:11
חביב אורנג'ד כתב:אתה צודק. אני בהחלט לא מבין איך הביקורת על ההנהלה נקשרת לבניית הקבוצה הקיץ.
אין אף שחקנים ומאמנים אינם חסינים מביקורת, ואם מישהו חושב שבלאט לא מרכיב נכון את הקבוצה או ששחקן זה או אחר אינו מתאים למכבי, בהחלט ניתן לבקר הן את השחקנים והן את בלאט.
כרגע, אני לא רואה מה ההנהלה עשתה לא בסדר בקיץ הזה ולכן, אני לא מבין כיצד מערבבים פה את פדרמן או כל נציג אחר מההנהלה בביקורת.
17 יולי 2011, 13:34
17 יולי 2011, 13:45
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:אתה צודק. אני בהחלט לא מבין איך הביקורת על ההנהלה נקשרת לבניית הקבוצה הקיץ.
לא קיים אף שחקנ או מאמן שאינו חסין מביקורת, ואם מישהו חושב שבלאט לא מרכיב נכון את הקבוצה או ששחקן זה או אחר אינו מתאים למכבי, בהחלט ניתן לבקר, הן את השחקנים והן את בלאט.
חביב, אתה לא מבין שזה default??
לא משנה מה קורה, השם של פדרמן תמיד צץ בהקשר שלילי. אותי זה מרגיז, וכנראה גם אותך ואת אנקראם, אבל זה כבר משהו מושרש.
אני בכלל הייתי רוצה להתעסק פחות באדמיניסטרציה. בלאט יבנה כאן שוב קבוצה, המלפפונים הבלתי נגמרים ייעלמו, ונוכל לחזור לדבר על כדורסל
17 יולי 2011, 13:47
17 יולי 2011, 13:52
yarinsaky כתב:ד"א, בעיתון הארץ ראיינו את בלאט שאמר על זה שמכבי סוגרת עם אוחיון שזה שטויות.
אני מציע לשנות את כותרת האשכול למשהוא כמו : " מי יחליף את הלפרין בסגל ? " או משהוא כזה.
17 יולי 2011, 16:56
קובי כתב:ועוד משהו - אם כבר טענות להנהלה, למה תמיד פדרמן מוזכר בהקשר השלילי ולא מזרחי ?
17 יולי 2011, 17:08
18 יולי 2011, 04:21
18 יולי 2011, 06:27
עוד רובוט שלא יורד לסוף הדברים.
אין לי בעיה עם בלאט, ואין לי בעיה שיביא שחקנים שלדעתו עשויים לשדרג את הקבוצה, אבל נמאס מכל הנודניקים שיקפצו עליך ברגע שתביע ביקורת על החתמה של איזה וויליאם אייברי, כי זו החלטה של דייויד בלאט
18 יולי 2011, 06:30
Mta_atic כתב:מוסף הספורט של ידיעות מהבוקר:
אוחוין צפוי להרוויח במכבי סכום שנע בין 200 ל-250 אלף דולר.
עוד כמה דברים מהמוסף:
שאראס פותח מסעדה בישראל עם השף חיים כהן. פארקר וויויצ'יץ' מוזמנים.
אולי' רוצה שהלפרין יישאר בעונה הבאה אך בחוזה נמוך יותר.
18 יולי 2011, 07:17
ankram כתב:עוד רובוט שלא יורד לסוף הדברים.
אין לי בעיה עם בלאט, ואין לי בעיה שיביא שחקנים שלדעתו עשויים לשדרג את הקבוצה, אבל נמאס מכל הנודניקים שיקפצו עליך ברגע שתביע ביקורת על החתמה של איזה וויליאם אייברי, כי זו החלטה של דייויד בלאט
בלאט הרוויח ביושר את האמנה ביכולת שלו , אחרי העונה הקודמת , השארת רוב הסגל , החתמות של פרוספקטים כמו ליאור ומאצ'בן על חוזים ארוכי טווח , אפילו ההנהלה הרוויחה איזה חצי שנה של שקט , זה הרזומה שלהם , מה הרזומה שלך? ע"ס מה אתה מעביר ביקורת על החתמה של שחקן שאפילו לא כדרר כדור אחד במשחק אימון בקבוצה?
לבלאט יש נסיון של שנים של אימון , כולל נבחרת , וחותמת על כמעט כל שחקן גדול של מכבי בעשור הקודם , מלבד זאת הוא לקח קבוצה בתקציב של מקום 10-20 באירופה הוהגיע איתה עד לפיינל פור אחרי פציעה של שחקן סופר אקוטי.
להנהלת מכבי תל אביב יש נסיון של 40 שנה במפעלים אירופאים , נסיון מוכח ,זה מה שיש להם.
מה יש לך? מקלדת ועכבר?
איך אתה אוהב לומר ? אני מעדיף להמר על מישהו מוכח יותר.....
18 יולי 2011, 07:40
ankram כתב:עוד רובוט שלא יורד לסוף הדברים.
בלאט הרוויח ביושר את האמנה ביכולת שלו , אחרי העונה הקודמת , השארת רוב הסגל , החתמות של פרוספקטים כמו ליאור ומאצ'בן על חוזים ארוכי טווח , אפילו ההנהלה הרוויחה איזה חצי שנה של שקט , זה הרזומה שלהם , מה הרזומה שלך? ע"ס מה אתה מעביר ביקורת על החתמה של שחקן שאפילו לא כדרר כדור אחד במשחק אימון בקבוצה?
לבלאט יש נסיון של שנים של אימון , כולל נבחרת , וחותמת על כמעט כל שחקן גדול של מכבי בעשור הקודם , מלבד זאת הוא לקח קבוצה בתקציב של מקום 10-20 באירופה הוהגיע איתה עד לפיינל פור אחרי פציעה של שחקן סופר אקוטי.
להנהלת מכבי תל אביב יש נסיון של 40 שנה במפעלים אירופאים , נסיון מוכח ,זה מה שיש להם.
מה יש לך? מקלדת ועכבר?
18 יולי 2011, 08:05
18 יולי 2011, 08:06
18 יולי 2011, 08:55
jol9 כתב:ankram כתב:עוד רובוט שלא יורד לסוף הדברים.
מה יש לך? מקלדת ועכבר?
אני מסכים איתך שהביקורת צריכה להיות עניינית, ונכון להיום (או לשנתיים-שלוש האחרונות), חלק גדול מהביקורת כאן בפורום הוא לא מאוד ענייני, וכן מאוד בכייני.
מצד שני הנסיון של בלאט ושל ההנהלה תמיד יהיה עדיף על נסיון של כל גולש כאן בפורום, ולכן הטיעון הזה שהבאת כאן לבדו, לא מספק לדעתי.
הפורום נוצר גם בשביל שנוכל להעביר ביקורת ולדבר, ולא רק להלל ולשבח. זה שלקחו את זה כמה צעדים קדימה ולכיוון הלא נכון, לא אומר שלא צריך לעשות את זה בכלל.
18 יולי 2011, 09:08
18 יולי 2011, 09:15
קובי כתב:מלחמת לבנון השנייה זה לא ביופורד, זה נואל פליקס (:
ביופורד זה אפי.