המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:אני ממש לא יודע מאיפה המידע שלמכבי אין בעיה תקציבית השנה.
לכל הידוע לי, מכבי טרם שילמה את כל חובות העבר שלה והגדלת התקציב היתה רק בגדר שמועה שנכתבה בכמה אתרי אינטרנט.
בכל מקרה, לא אתה ולא אני יודעים מה הוא גודל התקציב של מכבי ואני מציע שלא נניח הנחות לא מבוססות שאין לנו מידע ודאי לגביהן.
דבר נוסף, גם אם מכבי אכן הגדילה את התקציב, זה לא אומר שהיא צריכה לחלק כסף חינם ו/או לעשות שגיאות כלכליות מכוונות.
כל שחקן צריך לקבל את השכר שמגיע לו; שכר שימצא ביחס ישר ליכולתו המקצועית.
במוקדם או במאוחר, על ניהול תקציבי לקוי, משלמים (תרתי משמע במקרה הזה). כל סנט מיותר שבוזבז בעבר יכול להתגלות כבכיה לדורות לטווח הארוך יותר, בטח כאשר אנו נמצעים בתקופה בה מכבי מחפשת גארד איכותי, שכנראה יעלה לא מעט כסף. במקרה כזה, כל סנט קטן יכול לעשות את ההבדל (אני יודע שקצת הגזמתי עם התיאור, אבל אני בטוח שאתה מבין את כוונתי).
לגבי פרקינס, אני בספק שזהו השחקן ששארפ אמור לפנות לו מקום.
אם פרקינס יבוא ע"ח שארפ, למכבי יהיה סגל של 8 זרים ותצטרך להושיב בחוץ ארבעה זרים בכל אחד ממשחקי הליגה.
נוסף על-כך, היא תצטרך להלביש עוד שחקן ישראלי לצדו של בורשטיין, שיקח חלק רק במשחקי הליגה. באופן כמעט פרדוקסלי, השחקן שהכי מתאים להיות השחקן ה14, הוא בפירוש דריק שארפ. הוא גם ישראלי, גם לא עולה יותר מדי כסף, גם לא שחקן נוער או שחקן לא מנוסה והכי חשוב, הוא רוצה ומוכן לשחק בשביל מכבי בלי קשר למעמדו. לדעתי, הוא גם עדיף מבחינה מקצועית על איזה שחקן נוער שלעולם לא שיחק בליגה בכירה.
יוסי22 כתב:אני היחיד שחושב ששארפ באמת צריך לפרוש?
מכבי זה לא תוכנית כבקשתך אלא קבוצה מקצועית ועם כל הכבוד לתרומה שלו במשך השנים ויש המון כבוד הוא כבר שנתיים לא במעמד של שחקן פעיל והגיע הזמן לתלות את הנעליים , למשוך את זה סתם עוד שנה זה מיותר.
יוסי22 כתב:אני היחיד שחושב ששארפ באמת צריך לפרוש?
מכבי זה לא תוכנית כבקשתך אלא קבוצה מקצועית ועם כל הכבוד לתרומה שלו במשך השנים ויש המון כבוד הוא כבר שנתיים לא במעמד של שחקן פעיל והגיע הזמן לתלות את הנעליים , למשוך את זה סתם עוד שנה זה מיותר.
yellowaura כתב:יוסי22 כתב:אני היחיד שחושב ששארפ באמת צריך לפרוש?
אני חושב שהוא היה צריך לפרוש לפני שנה.
אני נגד בזבוז מיותר של כסף. שארפ יישאר במערכת ויקבל שכר הגיוני יותר ואולי אפילו יתרום יותר.
גל גל כתב:http://sports.walla.co.il/?w=//1842718
יכול להיות שגם רוט וגם אוחיון יבואו למכבי אחרי ששארפ פורש,אני אומר אם מכבי היו חכמים הם היו מביאים את אוחיון בכסף ששארפ מקבל ואת לאנדסבג..מכבי היו צריכים לשלם עליו ביי אוט לדעתי
yellowaura כתב:גל גל כתב:http://sports.walla.co.il/?w=//1842718
יכול להיות שגם רוט וגם אוחיון יבואו למכבי אחרי ששארפ פורש,אני אומר אם מכבי היו חכמים הם היו מביאים את אוחיון בכסף ששארפ מקבל ואת לאנדסבג..מכבי היו צריכים לשלם עליו ביי אוט לדעתי
טמטום ולפי דעתי ידיעה שקרית.
א. לא צריך מחליף לשארפ. גם ככה הוא לא היה פקטור.
ב. מכבי ב 3 דרגות מעל הליגה כבר עכשיו ולא צריך עוד ישראלי אחד. לא רוט ולא אוחיון הם חומר ליורוליג אז למה להביא את שניהם? אני מעדיף הלפרין אחד על פני 2 שחקני ליגה ישראלית.
ג. היה ניסיון לפני כמה שנים לרכוש כל ישראלי בשוק לעשות מונופול. ראינו איך זה הלך... מבחינתי רוט לא כזה שונה מחג'ג'
ד. אפילו אוחיון לבד חושש מדק' המשחק שלו...נראה לכם שיהיה מספיק דק' משחק לרוט ואוחיון ?
גל גל כתב:yellowaura כתב:גל גל כתב:http://sports.walla.co.il/?w=//1842718
טמטום ולפי דעתי ידיעה שקרית.
א. לא צריך מחליף לשארפ. גם ככה הוא לא היה פקטור.
ב. מכבי ב 3 דרגות מעל הליגה כבר עכשיו ולא צריך עוד ישראלי אחד. לא רוט ולא אוחיון הם חומר ליורוליג אז למה להביא את שניהם? אני מעדיף הלפרין אחד על פני 2 שחקני ליגה ישראלית.
ג. היה ניסיון לפני כמה שנים לרכוש כל ישראלי בשוק לעשות מונופול. ראינו איך זה הלך... מבחינתי רוט לא כזה שונה מחג'ג'
ד. אפילו אוחיון לבד חושש מדק' המשחק שלו...נראה לכם שיהיה מספיק דק' משחק לרוט ואוחיון ?
לא נראלי,בגלל זה אמרתי לאנדסברג![]()
Chen כתב:אם מביאים את שניהם זה אומר שלא יבוא זר?
yzafrir כתב:yellowaura כתב:יוסי22 כתב:אני היחיד שחושב ששארפ באמת צריך לפרוש?
אני חושב שהוא היה צריך לפרוש לפני שנה.
אני נגד בזבוז מיותר של כסף. שארפ יישאר במערכת ויקבל שכר הגיוני יותר ואולי אפילו יתרום יותר.
מסכים איתך לחלוטין , לפני שנה כשאמרתי את זה הותקפתי כאן כאילו אני אוהד הפועל....
אני לא אוהב את האמונה העיוורת הזאת אחרי שחקן ואני גם לא אוהב ששחקן מושך קרירה בכוח רק כי הוא מפחד ממה שיהיה אחרי . עכשיו מציעים לו תפקיד רישמי אז הוא יכול לפרוש בשקט...
חביב אורנג'ד כתב:אני ממש לא יודע מאיפה המידע שלמכבי אין בעיה תקציבית השנה.
לכל הידוע לי, מכבי טרם שילמה את כל חובות העבר שלה והגדלת התקציב היתה רק בגדר שמועה שנכתבה בכמה אתרי אינטרנט.
חביב אורנג'ד כתב:לכל היודע לי, הנדריקס מחזיק בחוזה נמוך יותר (ואפילו נמוך בהרבה) מזה של בורשטיין.
חביב אורנג'ד כתב:זה נכון, שחוזהו של כל שחקן משפיע על היכולת הכלכלית של קבוצה. עם זאת, כאשר זה מגיע למצב בו מכבי תצטרך להלחם על שירותיו של שחקן בכיר, כאשר שכרו של שחקן זוטר ביותר מגביל אותה, זה כבר נהיה מצב אבסורדי ובגלל דברים כאלו נאלצים למצוא דרכים אחרות לחסוך בכסף ובגלל זה, עשויים לקרות דברים כמו שקרה עכשיו עם שארפ.
אני לא יוצא כאן בהצהרה נחרצת, אך בעיניי, ייתכן שדריק הוא קרבן להתנהלות כלכלית לא נכונה של מכבי.
"אני לא יודע אם הייתי חוזר אם פיני גרשון היה המאמן", הוסיף בורשטיין, והתייחס לעזיבתו לליגה הספרדית: "אם זה היה עולה על הפרק, היינו צריכים לשבת ולדבר. ניסו בקיץ שעבר להוציא את זה כאילו זה עניין של כסף, היום הסכומים לא כאלה רחוקים ממה שהיה בקיץ שעבר. זה בראש ובראשונה עניין מקצועי. הרגשתי שאני לא מספיק מוערך ולא משחק מספיק, ולכן בחרתי לעזוב. אף אחד לא יכול להבטיח לי כלום, איך שדייויד אמר לי את הדברים מבחינתי זה מספיק. אני צריך לספק את הסחורה".
משתמשים הגולשים בפורום זה: ankram, Google [Bot], Mitelka, גל גל ו־33 אורחים