פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ג'ונה בולדן חתם במכבי תל אביב

21 יולי 2017, 16:02

Naor116 כתב:
מקאדו 3 כתב:
ביבו כתב:פעם אחרונה ששחקן צעיר הצליח כאן הייתה בפעם האחרונה שספאחיה אימן כאן.

מי זה ?

אליהו

טוב נו התכוונתי זר ...

21 יולי 2017, 16:06

הוא זר צעיר, אבל לא עונה ראשונה באירופה. זה חשוב

21 יולי 2017, 16:11

אני חושב שקצת מגזימים כאן בתגובות, אין ספק שמדובר בפוטנציאל ענק אך בל נשכח השחקן שיחק בקבוצת הבת של הכוכב האדום, קצת פרופורציות . מכאן ועד להצליח ביורוליג המרחק גדול. לקבוצה כמו מכבי להוציא עליו כל כך הרבה כסף זה מהלך אמיץ מדי, בטח כשזה בא על חשבון חוסרים בעמדות אחרות. כרגע מכבי היא לא קבוצה שתגיע לטופ 8 ביורוליג.

21 יולי 2017, 16:13

WendelA כתב:אני חושב שקצת מגזימים כאן בתגובות, אין ספק שמדובר בפוטנציאל ענק אך בל נשכח השחקן שיחק בקבוצת הבת של הכוכב האדום, קצת פרופורציות . מכאן ועד להצליח ביורוליג המרחק גדול. לקבוצה כמו מכבי להוציא עליו כל כך הרבה כסף זה מהלך אמיץ מדי, בטח כשזה בא על חשבון חוסרים בעמדות אחרות. כרגע מכבי היא לקבוצה שתגיע לטופ 8 ביורוליג.

שלא תגיע אבל שתיראה קבוצה ושתיקח אליפות .

21 יולי 2017, 16:17

מקאדו 3 כתב:
WendelA כתב:אני חושב שקצת מגזימים כאן בתגובות, אין ספק שמדובר בפוטנציאל ענק אך בל נשכח השחקן שיחק בקבוצת הבת של הכוכב האדום, קצת פרופורציות . מכאן ועד להצליח ביורוליג המרחק גדול. לקבוצה כמו מכבי להוציא עליו כל כך הרבה כסף זה מהלך אמיץ מדי, בטח כשזה בא על חשבון חוסרים בעמדות אחרות. כרגע מכבי היא לקבוצה שתגיע לטופ 8 ביורוליג.

כל עוד האליפות בארץ היא בשיטת פיינל פור שום דבר לא מובטח. בכל מקרה שנינו יודעים שמכבי מכוונת לטופ 8 ביורוליג, כל דבר פחות מזה יחשב כשלון.

21 יולי 2017, 16:21

אתם עושים ממנו פרופסקט הרבה יותר מדי גדול. הגזמתם.

21 יולי 2017, 16:22

בהצלחה

21 יולי 2017, 16:26

כשאהיה גדול: בולדן נוחת במכבי בדרך ל-NBA
בדומה לימים הגדולים של מכבי ת"א, צירופו של ג'ונה בולדן הוא הימור על פוטנציאל אדיר שבא בסכום קטן בתקווה שיהפוך לגדול. הכוח ההתקפי, הנקודות בהן יהיה חייב להשתפר ומה יוסיף לצהובים? הכישרון נוחת בהיכל כדי להגיע בשנה הבאה ל-NBA. ניתוח העסקה

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 46319.html

21 יולי 2017, 16:31

הידעתם שבולדן הוא חצי מצרי? אז יש לנו גם מצרי וגם טוניסאי בקבוצה.

21 יולי 2017, 16:38

שמואל1 כתב:הידעתם שבולדן הוא חצי מצרי? אז יש לנו גם מצרי וגם טוניסאי בקבוצה.

שיביאו את חאמד חדאדי

21 יולי 2017, 16:40

שועל כתב:ההתלהבות פה חסרת פרופורציות וחסרת הגיון.

בדיוק כמו אי ההתלהבות בהחתמה של תומאס.
שני הדברים לגיטימיים באותה המידה אגב.

21 יולי 2017, 16:41

jol9 כתב:

מה הקשר בינו לבין תומאס?
מה שלגיטימי זה להסתכל על המציאות כמו שהיא, בשני המקרים.

21 יולי 2017, 16:44

אם בנוסף אליו יבוא עוד גבוה אז ההחתמה של תומאס תהיה סבירה .

21 יולי 2017, 16:57

jol9 כתב:

תסביר את הקשר בבקשה

21 יולי 2017, 17:01

שמואל1 כתב:כשאהיה גדול: בולדן נוחת במכבי בדרך ל-NBA
בדומה לימים הגדולים של מכבי ת"א, צירופו של ג'ונה בולדן הוא הימור על פוטנציאל אדיר שבא בסכום קטן בתקווה שיהפוך לגדול. הכוח ההתקפי, הנקודות בהן יהיה חייב להשתפר ומה יוסיף לצהובים? הכישרון נוחת בהיכל כדי להגיע בשנה הבאה ל-NBA. ניתוח העסקה

מהכוכב האדום מדווחים שהוא לא איזה סטופר הגנתי(כמו שחלק מהחבר'ה תיארו אותו כאן) ולכן ממש חשוב לדעתי שעניין ההגנה יעמוד בראש בשאר ההחתמות. לדעתי זה עניין חשוב ביותר לחיבור ויציבות של קבוצה.
כן מדווחים שהוא ורסטילי והוא ריבאונדר מצויין ובסה"כ הוא עושה רושם טוב ואני אוהב את ההחתמה.

21 יולי 2017, 17:05

מקאדו 3 כתב:

זה גם מה שאני מצפה ומקווה לראות העונה. אין לי כרגע יותר מדי ציפיות ביורוליג אבל כן רוצה לראות איזה שינוי לטובה, איזו הרגשה של קבוצה. ומשם יהיה קל יותר להמשיך בעונה לאחר מכן ולעלות למעלה.

21 יולי 2017, 17:07

toja27 כתב:
מקאדו 3 כתב:

זה גם מה שאני מצפה ומקווה לראות העונה. אין לי כרגע יותר מדי ציפיות ביורוליג אבל כן רוצה לראות איזה שינוי לטובה, איזו הרגשה של קבוצה. ומשם יהיה קל יותר להמשיך בעונה לאחר מכן ולעלות למעלה.

:thumbup :thumbup

21 יולי 2017, 17:16

שועל כתב:
jol9 כתב:

מה הקשר בינו לבין תומאס?
מה שלגיטימי זה להסתכל על המציאות כמו שהיא, בשני המקרים.

קודם כל, לגיטימי גם להיות אופטימי, גם להיות פסימי וגם להיות מציאותי. אין לאף אחד מונופול על לגיטימיות כאן.

דבר שני, מציאות זה לא דבר מוחלט. בשביל מי שמתלהב מבולדן, המציאות היא אחרת לעומת מי שלא מתלהב.

העובדות הן שמדובר בשחקן צעיר ומוכשר שקרוב לוודאי יהיה שחקן NBA בשנים הקרובות.
האם זאת החתמה טובה, האם הוא יצליח, האם יקרוס תחת הלחץ וכו', את זה נצטרך לראות.

21 יולי 2017, 17:17

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

תסביר את הקשר בבקשה

יהיו כאלה שיגידו שאי ההתלהבות בהחתמה של תומאס היא חסרת פרופורציה וחסרן הגיון כדברי השועל.

21 יולי 2017, 17:19

toja27 כתב:
שמואל1 כתב:כשאהיה גדול: בולדן נוחת במכבי בדרך ל-NBA

מהכוכב האדום מדווחים שהוא לא איזה סטופר הגנתי(כמו שחלק מהחבר'ה תיארו אותו כאן) ולכן ממש חשוב לדעתי שעניין ההגנה יעמוד בראש בשאר ההחתמות. לדעתי זה עניין חשוב ביותר לחיבור ויציבות של קבוצה.
כן מדווחים שהוא ורסטילי והוא ריבאונדר מצויין ובסה"כ הוא עושה רושם טוב ואני אוהב את ההחתמה.

אני ממליץ לראות את הסרטון על החולשות שלו.

לפיו מצטייר שהוא שחקן די רך. רנדל הוא בטוח לא.
פרסם תגובה