הוא פירסם עם האיות ''אחתמה''?0ved1212 כתב:משהו מהפייס פרסם תחזיקו אצבעות עוד מעט תגיע אחתמה אחרונה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
הוא פירסם עם האיות ''אחתמה''?0ved1212 כתב:משהו מהפייס פרסם תחזיקו אצבעות עוד מעט תגיע אחתמה אחרונה
החציל האצטקי כתב:אני מאוד אוהב את ברנדון באס. הנה שחקן עם פרופיל פיזי די דומה לקווין ג'ונס, אבל עם אתלטיות וכוח ב2 דרגות מעל, אגרסיביות וניסיון NBA, שאשכרה יוכל לשדרג אותנו.
החציל האצטקי כתב:אני מאוד אוהב את ברנדון באס. הנה שחקן עם פרופיל פיזי די דומה לקווין ג'ונס, אבל עם אתלטיות וכוח ב2 דרגות מעל, אגרסיביות וניסיון NBA, שאשכרה יוכל לשדרג אותנו.
Holiday_Armadillo כתב:הוא פירסם עם האיות ''אחתמה''?0ved1212 כתב:משהו מהפייס פרסם תחזיקו אצבעות עוד מעט תגיע אחתמה אחרונה
“I feel better than I did in past years,” said Bass, who averaged 10.6 points over four seasons with the Celtics. “Since I didn’t play much last year, I feel even fresher. Once the season was over with, I never stopped training. I’ve shot over 6,000 threes. I’ve taken all those threes just to add on to my game. All I need is an opportunity to what I do.”
“With the Clippers things didn’t go as planned, for whatever reason,” Bass said. “Every time I stepped on the floor my production level was at an all-time high. So my whole thing, I hope people make sure they judge what I did in my time more than anything else because I can’t control the politics of basketball all the time. I’m better than I was when I was in Boston, it’s just all about the perception of things.”
2 weeks ago – via Boston Globe
בשלות כתב:הגישו הצעה לברנדון באס , מי זה
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 48336.html
moring1 כתב:אני אוהב את הרעיון של להביא את באס, שחקן אגרסיבי מאוד. הגיל לא צריך להדאיג אלא אם הוא סוחב פציעה. בגילאים כאלה בnba שחקנים נמצאים בכושר מעולה.
אם יש בעיה עם הודעה מסויימת, בבקשה לשלוח למנהלים הודעה פרטית או לדווח על ההודעהmy man כתב:moring1 כתב:arel123 כתב:moring1 כתב:arel123 כתב:הוא ממש לא מתאים, הוא נמוך יחסית לסנטר, מכבי צריכה שחקן סטייל סטימאץ', שחקן האסל וריבאונדר טוב, גבוה רק שיהיה פחות נגר
הגובה לא תמיד מכריע, אלא היכולת לקטוף ריבאונד עם מוטת ידיים וסגנון משחק.
תפסיק לחשוב כמו בול עץ.
חחחח מה ?
יש לך שחקנים מעל 2.10 אפילו ביורוליג והוא אפילו לו 2.03, אבל עזוב את זה
כמו שחציל אמר, הוא נמוך מדי אפילו לעמדה מספר 4, זה לא מה שמכבי צריכה
לא התייחסת לשום דבר שכתבתי כי המוח שלך מקובע.
תפתח את הראש קצת לא יזיק, ואם אתה לא מסכים עם מה שכתבתי תדע לנמק מדוע אני טועה, ולא לתרץ שוב את עניין הגובה כי קטלתי את התירוץ הזה.
לי אישית נמאס לקרוא תגובות כאלה..
שמור על הלשון שלך...
A_P_18 כתב:מה הקשר ברנדון באס עכשיו...וואלה אני מעדיף שאם כבר מהמרים על סוג שחקן מסוגו הייתי מביא כבר את אנתוני בנט , מה כבר יכול להיות ? מקסימום ניפול איתו , עדיף משחקן בן 32 שפעם היה טוב או מכל מיני סטימאצים למיניהם שיובילו אותנו גג למקום עשירי ביורוליג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים