פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: רשמית: מכבי הודיעה על שתי קבוצות בעונה הבאה

08 אפריל 2018, 15:56

החציל האצטקי כתב:
my man כתב:אנחנו אוהדים של מועדון הזייה!

ולחשוב שעד לא כזה מזמן נחשבנו לאימפריה ביבשת..

הם מאבדים אותי.
אני כבר לא מסוגל לראות את הביזיון הזה מול העיניים.
כל קשר בין הבלוף הזה למכבי מקרי בהחלט.
מכבי יאבדו הרבה מאוד אוהדים בגלל המהלך הזה.
יש מצב שזה המסמר האחרון.

08 אפריל 2018, 15:57

החציל האצטקי כתב:

הם מאבדים אותי.

מנוי עונה הבאה?

08 אפריל 2018, 16:19

שמואל1 כתב:
החציל האצטקי כתב:

הם מאבדים אותי.
מכבי יאבדו הרבה מאוד אוהדים בגלל המהלך הזה.
יש מצב שזה המסמר האחרון.

מה התגובות באמת של אנשים שלא כותבים פה?

08 אפריל 2018, 16:22

רציתם שישראלים ישחקו לא ?
אז הנה עכשיו ישחקו כל הישראלים בליגה עם מלא דקות
אני לא בעד הרעיון כל כך כי קבוצה מקצוענית שתשחק פעם בשבוע זה לא רציני

יש לזה את היתרונות ואת החסרונות
מה יקרה בפיינל פור ? קבוצת היורוליג תשחק פתאום ?
ביורוליג זה יהיה רק זרים ? ללא ישראלים ? מי ירצה לבוא למכבי ב ? מאיפה יש תקציב ? יש כל כך הרבה שאלות בנושא הזה
ונראלי במכבי בעצמם לא יודעים מה הם יעשו

08 אפריל 2018, 16:38

גל גל כתב:רציתם שישראלים ישחקו לא ?
אז הנה עכשיו ישחקו כל הישראלים בליגה עם מלא דקות
אני לא בעד הרעיון כל כך כי קבוצה מקצוענית שתשחק פעם בשבוע זה לא רציני

יש לזה את היתרונות ואת החסרונות
מה יקרה בפיינל פור ? קבוצת היורוליג תשחק פתאום ?
ביורוליג זה יהיה רק זרים ? ללא ישראלים ? מי ירצה לבוא למכבי ב ? מאיפה יש תקציב ? יש כל כך הרבה שאלות בנושא הזה
מי רצה שישראלים יישחקו?

נכון שזה לא אידיאלי שקבוצה מקצוענית ברמות הגבוהות תשחק רק פעם אחת בשבוע (במקרים מסויימים יהיו שבועות של פעמיים), אבל ספאחיה טען אחרי המשחק נגד ולנסיה שהם כל השנה בנסיעות ובגלל זה לא הצליחו לעבוד על כלום ושעכשיו כשיש רק את הליגה הם יוכלו להשתפר ולעבוד על דברים

לפי ההיגיון הזה הקבוצה של שנה הבאה אמורה להיות הכי מאומנת ביקום

08 אפריל 2018, 16:39

החציל האצטקי כתב:

הם מאבדים אותי.

בוא נגיד ככה..
אני כבר שנתיים וחצי לא באמת צופה בקבוצה....אם יש לי ערב פנוי בחמישי אני יושב ורואה אבל קורה לא מעט שיש לי משהו או שאני אפילו מתכנן מראש דברים לחמישי ..

עד שהפדרמנים ילכו זה כנראה יהיה המצב..

08 אפריל 2018, 16:40

יאלה שיצטרפו לאדריאטית
ישחקו ביורוליג
ומכבי ב בארץ לפחות יהיה הרבה על מה לדבר

08 אפריל 2018, 16:46

גל גל כתב:אני לא בעד הרעיון כל כך כי קבוצה מקצוענית שתשחק פעם בשבוע זה לא רציני

כן, רק שאם היורוליג תגדל ל-18 קבוצות... אז יהיו בערך 8 שבועות שהקבוצה תשחק פעמיים בשבוע.

גל גל כתב:מה יקרה בפיינל פור ? קבוצת היורוליג תשחק פתאום ?

אתה לא יכול לשחק עם קבוצת היורוליג, כי היא תהיה מן הסתם מלאה בזרים.
ישחקו הישראלים הבכירים + הזרים שהיו מלכתחילה רשומים לליגה ואולי גם מספר זרים שירשמו במועד מאוחר יותר ולא ישחקו בתחילת העונה (שכן תקנון האיגוד מחייב את הקבוצות לשחק עם ההרכב החזק ביותר העומד לרשותן).

גל גל כתב:ביורוליג זה יהיה רק זרים ? ללא ישראלים ? מי ירצה לבוא למכבי ב ? מאיפה יש תקציב ? יש כל כך הרבה שאלות בנושא הזה

לא מחייב שביורוליג יהיו רק זרים. ביורוליג יוכלו לשחק גם השחקנים שמשחקים בליגה, הפוך לא (עד שירשמו אותם בכל אופן באיגוד).
בקיצור, "הרעיון" הוא שבליגה המקומית זאת תהיה מכבי ב' (או מכבי דרום), שיוכלו לפתח ולקחת ממנה שחקנים.
מי ירצה לבוא למכבי? מי שישלמו לו משכורת מתאימה. לא רואה סיבה שלא ירצו להגיע ל-"קבוצת הבת" של מכבי (עם אפשרות קידום לקבוצה הבכירה) ולגליל/חולון/הפועל כן. בסוף השחקנים שמגיעים לישראל מסתכלים על תלוש המשכורת והתנאים בארץ. הבעיה העיקרית פה היא סוגיית התקציב כאמור. להפעיל קבוצה שנייה, עם צוות מאמנים נפרד, זו אקסטרה עלות - שמן הסתם תפגע בתקציב (הקטן ממילא) של הקבוצה הבכירה כביכול.

08 אפריל 2018, 16:49

הכי מצחיק אם מכבי ב' תיקח את האליפות בעונה הבאה.

08 אפריל 2018, 16:50

אחדשיודע כתב:

כן, רק שאם היורוליג תגדל ל-18 קבוצות... אז יהיו בערך 8 שבועות שהקבוצה תשחק פעמיים בשבוע.

ישחקו הישראלים הבכירים + הזרים שהיו מלכתחילה רשומים לליגה ואולי גם מספר זרים שירשמו במועד מאוחר יותר ולא ישחקו בתחילת העונה (שכן תקנון האיגוד מחייב את הקבוצות לשחק עם ההרכב החזק ביותר העומד לרשותן).

גל גל כתב:ביורוליג זה יהיה רק זרים ? ללא ישראלים ? מי ירצה לבוא למכבי ב ? מאיפה יש תקציב ? יש כל כך הרבה שאלות בנושא הזה

לא מחייב שביורוליג יהיו רק זרים. ביורוליג יוכלו לשחק גם השחקנים שמשחקים בליגה, הפוך לא (עד שירשמו אותם בכל אופן באיגוד).
בקיצור, "הרעיון" הוא שבליגה המקומית זאת תהיה מכבי ב' (או מכבי דרום), שיוכלו לפתח ולקחת ממנה שחקנים.
מי ירצה לבוא למכבי? מי שישלמו לו משכורת מתאימה. לא רואה סיבה שלא ירצו להגיע ל-"קבוצת הבת" של מכבי (עם אפשרות קידום לקבוצה הבכירה) ולגליל/חולון/הפועל כן. בסוף השחקנים שמגיעים לישראל מסתכלים על תלוש המשכורת והתנאים בארץ. הבעיה העיקרית פה היא סוגיית התקציב כאמור. להפעיל קבוצה שנייה, עם צוות מאמנים נפרד, זו אקסטרה עלות - שמן הסתם תפגע בתקציב (הקטן ממילא) של הקבוצה הבכירה כביכול.
מישהו רוצה להתערב אם טים פאנינג יהיה המאמן של מכבי בליגה?

08 אפריל 2018, 16:51

Holiday_Armadillo כתב:
אחדשיודע כתב:

מישהו רוצה להתערב אם טים פאנינג יהיה המאמן של מכבי בליגה?

חח

08 אפריל 2018, 17:10

במקום להתעסק בהזדמנות להביא לכאן את כספי, מתעסקים בספין המטופש והמרתיח הזה.
כוס אמא שלהם. באמת. איזה קבוצה פח.

08 אפריל 2018, 17:12

מכבי למעשה פרשה מהליגה .

עשור מאוחר מידי , אבל טוב מאוחר מאף פעם .

רק לא אוהב את הניסיון לתרץ את הכישלון ביורוליג , מכבי הייתה בעמדה שאסור היה לה לעוף מהיורוליג אבל עם הפסדים בבית לחימקי ופאו אתה לא יכול להגיע לשום מקום , לא קשור לשום חוק בליגה .

08 אפריל 2018, 17:13

החציל האצטקי כתב:במקום להתעסק בהזדמנות להביא לכאן את כספי, מתעסקים בספין המטופש והמרתיח הזה.
כוס אמא שלהם. באמת. איזה קבוצה פח.
כן, כי התעסקות בלהביא את כספי זה אופציה הרבה יותר טובה

08 אפריל 2018, 17:14

בגדול, יש דבר אחד טוב במהלך הזה והוא שמכבי נוקטת במהלך חד צדדי כנגד הליגה כמו שקיווינו שהיא תעשה כבר חמש שנים או יותר. לכן מבחינתי זה דבר חיובי.
כל הקריאות לעזיבת הליגה, לא לוקחות בחשבון דברים שאנחנו לא יודעים, לגבי מחויבויות שיש למכבי ליורוליג ולספונסרים שונים.

מצד שני, על פניו, וללא מידע נוסף, זה באמת נראה תמוה. איך אפשר להחזיק שני סגלים לשתי מסגרות כשמכבי לא מצליחה להחזיק סגל יחיד, אבל אני מחכה לעוד קצת פרטים לפני ההכרזות שזהו סופו של המועדון.

08 אפריל 2018, 17:28

ליגת בתי הכנסת נחשבת ליגה מקומית?

Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk

08 אפריל 2018, 17:29

jol9 כתב:בגדול, יש דבר אחד טוב במהלך הזה והוא שמכבי נוקטת במהלך חד צדדי כנגד הליגה כמו שקיווינו שהיא תעשה כבר חמש שנים או יותר. לכן מבחינתי זה דבר חיובי.
כל הקריאות לעזיבת הליגה, לא לוקחות בחשבון דברים שאנחנו לא יודעים, לגבי מחויבויות שיש למכבי ליורוליג ולספונסרים שונים.

מצד שני, על פניו, וללא מידע נוסף, זה באמת נראה תמוה. איך אפשר להחזיק שני סגלים לשתי מסגרות כשמכבי לא מצליחה להחזיק סגל יחיד, אבל אני מחכה לעוד קצת פרטים לפני ההכרזות שזהו סופו של המועדון.

מהלך חד צדדי שפוגע בליגה איך?

זה בעיקר יעלה למכבי עוד כסף.

08 אפריל 2018, 17:33

עדיף היה למכבי לו הייתה מבקשת מג'ורדי אישור להצטרף לאדריאטית לכמה שנים. נראה כצה זמן האקוניסים למיניהם היו שורדים בלי ההכנסות של מכבי

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

08 אפריל 2018, 17:36

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:בגדול, יש דבר אחד טוב במהלך הזה והוא שמכבי נוקטת במהלך חד צדדי כנגד הליגה כמו שקיווינו שהיא תעשה כבר חמש שנים או יותר. לכן מבחינתי זה דבר חיובי.

מהלך חד צדדי שפוגע בליגה איך?

זה בעיקר יעלה למכבי עוד כסף.

זה גם וגם.
גם יעלה למכבי כסף וגם יפגע בליגה.
נראה כמה אולמות ברחבי הארץ הסגל הזה יצליח למלא, וכמה רייטינג יהיה לליגה הזאת.

ולו רק בשביל זה, שווה שהמהלך ייצא אל הפועל.

08 אפריל 2018, 17:37

Asf כתב:ליגת בתי הכנסת נחשבת ליגה מקומית?

Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
או, הדלקת את אורי
פרסם תגובה