פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מכבי נגד פארגו: מכבי שלחה את חוזהו לבוררות משפטית בפיב"א

15 אוגוסט 2011, 11:03

הבחור פשוט בוגד. תרגיל מסריח. שמכבי תדרוש את מלוא הפיצוי. לא לוותר על אף סנט. ב-900 אלף דולר אפשר למצוא שחקן ברמות טובות.

Re: פארגו נחוש לעזוב ל-NBA. מכבי נחושה להשאירו. ומה אומר הח

15 אוגוסט 2011, 11:12

felix_r כתב:לדעתי לא יצא מהסיפור הזה כלום.
כדי לצאת מהחוזה עם מכבי, פארגו חייב להציג הצעה רשמית מקבוצת NBA (לא סתם סיפור בעל-פה).
אין מצב, שהוא יקבל הצעה רשמית בזמן הלוק-אאוט, כי לקבוצות אסור לנהל מו"מ עם שחקנים.

אני גם חושב ככה, עם זאת, הסיפור שהוא לא מגיע לארץ על דעת עצמו (בהנחה וזה נכון ולא המצאה עיתונאית), זה לא דבר נחמד לכשעצמו

15 אוגוסט 2011, 11:16

jol9 כתב:
כדי לצאת מהחוזה עם מכבי, פארגו חייב להציג הצעה רשמית מקבוצת NBA (לא סתם סיפור בעל-פה).
אין מצב, שהוא יקבל הצעה רשמית בזמן הלוק-אאוט, כי לקבוצות אסור לנהל מו"מ עם שחקנים.

אני גם חושב ככה, עם זאת, הסיפור שהוא לא מגיע לארץ על דעת עצמו (בהנחה וזה נכון ולא המצאה עיתונאית), זה לא דבר נחמד לכשעצמו

זאת לא נראית המצאה עיתונאית, מאחר וזה גם פורסם באתר הרשמי של מכבי.
לא חושב שיהיה קל למכבי לעבור לסדר היום לנוכח ההתנהגות של פארגו.
כפי שאמרתי, כדי שהשידוך בין הצדדים יימשך, אני חושב שפארגו יצטרך לפרסם התנצלות פומבית.

15 אוגוסט 2011, 11:20

פשוט מגעיל פארגו. אני אישית לא רוצה שחקן כזה בקבוצה, מוכשר ככל שיהיה.
בא למכבי משום מקום, קיבל חשיפה אדירה שבלעדיה לא היה חושב על NBA, קיבל חוזה מיליון דולר עם אופציית יציאה, ועכשיו אחרי שלא ניצל את זה, שיש שביתה, פתאום התנפח האגו והוא רוצה ללכת. מכבי צריכה לתבוע אותו עד הגרוש האחרון, לא לוותר על סנט 1. שישב שנה בבית ואז נראה איזה חוזה NBA הוא יקבל.
עכשיו גם הקבוצות שלכאורה הציעו לו חוזה הולכות לקבל בראש, ויכול מאוד ליהיות שירדו ממנו מהר מאוד.
עם הכסף שישלם למכבי+השכר מכבי יכולה להביא שחקן לא פחות טוב ויותר זול, ואחד כזה בלי אגו.
הדרך היחידה שהוא יוכל לשחק במכבי, ומכבי תקבל אותו, זה אם הוא מהר מאוד יוציא הודעת התנצלות, ויגיד שהוא סך הכל ביקש סעיף כזה, ולא תכנן איזה בריחה או משהו, והכל יתברר כאי הבנה, מה שלא נראה סביר.

15 אוגוסט 2011, 11:21

jol9 כתב:

מה זאת אומרת לא יצא מזה כלום? הבן אדם הודיע שלא יעזור בית דין, הוא למכבי לא חוזר. די ברור שאם פארגו לא יעשה פניית פרסה ביום-יומיים הקרובים מכבי תחתים שחקן במקומו (בתקווה שפדרמן לא חושב שאחרי שפארמר יעזוב אוחיון ופפלוקאס יספיקו כרכזים) ובסופו של דבר הוא יפצה אותה בסכום מסויים ויעזוב. יוני, איך זה יכול להיות המצאה עיתונאית אם מכבי בעצמה הוציאה הודעה רשמית על כך שהוא מסרב לחזור לארץ?
מדובר בלא פחות מפצצה גדולה מבחינת מכבי, שמאבדת את השחקן הכי טוב שלה כשעל העמדה שלו כרגע יש שחקן NBA שעלול לעזוב בכל רגע, רכז מזדקן ושחקן ישראלי בינוני. אני מתקשה לראות כיצד מכבי מצליחה להביא שחקן שימלא את החלל הזה, במיוחד אחרי שהיא פיזרה את כל התקציב לרוחב הסגל. אני לא חושב שבמיליון דולר וגם לא בשני מיליון אפשר למצוא שחקן גארד ברמה של פארגו.

15 אוגוסט 2011, 11:21

מעשה באמת מלוכלך של ג'רמי פארגו. כמו שאמרו ב900 אלף דולר נטו אפשר להביא יופי של שחקן, אני רק מקווה שלא יביאו שחקן במקום פארגו בסכום של 400 אלף דולר, כי קשה יהיה למצוא שחקן שיתן אפילו 70 אחוז ממה שפארגו נתן בסכום הזה.

15 אוגוסט 2011, 11:22

קודי כתב:
jol9 כתב:

מה זאת אומרת לא יצא מזה כלום? הבן אדם הודיע שלא יעזור בית דין, הוא למכבי לא חוזר. די ברור שאם פארגו לא יעשה פניית פרסה ביום-יומיים הקרובים מכבי תחתים שחקן במקומו (בתקווה שפדרמן לא חושב שאחרי שפארמר יעזוב אוחיון ופפלוקאס יספיקו כרכזים) ובסופו של דבר הוא יפצה אותה בסכום מסויים ויעזוב. יוני, איך זה יכול להיות המצאה עיתונאית אם מכבי בעצמה הוציאה הודעה רשמית על כך שהוא מסרב לחזור לארץ?
מדובר בלא פחות מפצצה גדולה מבחינת מכבי, שמאבדת את השחקן הכי טוב שלה כשעל העמדה שלו כרגע יש שחקן NBA שעלול לעזוב בכל רגע, רכז מזדקן ושחקן ישראלי בינוני. אני מתקשה לראות כיצד מכבי מצליחה להביא שחקן שימלא את החלל הזה, במיוחד אחרי שהיא פיזרה את כל התקציב לרוחב הסגל. אני לא חושב שבמיליון דולר וגם לא בשני מיליון אפשר למצוא שחקן גארד ברמה של פארגו.

התאבדות המונית

15 אוגוסט 2011, 11:34

בררות כמו כך הליך משפטי עלולה לקחת לא מעט זמן...

מה עושים בנתיים? מחתימים שחקן אחר? על איזה כסף בדיוק? שאולי נקבל מפרגו?

מסובך המצב

15 אוגוסט 2011, 11:36

אין ספק שזו התנהגות לא טובה של פארגו, אנחנו שוב רואים כי כל שחקן רוצה רק להתקדם מכאן או NBA או כסף....
העניין הוא שזה מתסכל, אנחנו מפתחים פה שחקנים ובסוף הם הולכים... לא קל ומרגיז מה שפארגו עושה.
יחד עם זאת הנושא הזה צבר תאוצה היום, וכנראה שזה כבר מתבשל תקופה מסויימת.

צריך לשמוע את התגובה של פארגו ושל סוכנו... מי יודע אולי הם יודיעו שהכל בסדר וגרמי שחקן מכבי ....

צריך לחכות ולראות מה תהיה תגובתו של פארגו....

עד אז עונת המלפפונים מסרבת להסגר, דווקא השחקן הראשון שחתם בקבוצה וכולנו שמחנו, דווקא הוא שהסגל כבר נסגר...משנה את הכל....

נקווה לטוב

15 אוגוסט 2011, 11:45

חבל מאוד השחקן הכי אהוב עליי העונה :cry3 :crybaby

15 אוגוסט 2011, 11:59

ברגע שהחוזה עובר למחלקה המשפטית ומוכרע לטובת מכבי לפארגו יש רק 2 אופציות או להישאר פה ולקיים את החוזה או לפצות את מכבי בסכום שיחד עם החוזה שנחסך יספיק לפחות לשחקן ברמתו.

אני לא רואה איך פארגו יוצא מזה עם פחות ממיליון דולר , הרי מכבי בנו עליו ופתאום הם נשארים בלי רכז פותח.

15 אוגוסט 2011, 12:15

השאלה מתי נקבל את הפסיקה... אף אחד לא מחכה לך

15 אוגוסט 2011, 12:23

מה זה משנה ברגע שהוא לא בא עד דד ליין מכבי לא מחיוובת לשלם לו שום דבר ... כבר יש לך את השכר שלו בסה"כ 900 אלף נטו שבו ניתן להחתים שחקן אחר . הפיצוי כאשר התקבל יכנס לקופה של המועדון .

15 אוגוסט 2011, 12:29

אם זה כך אז במילה אחת חוצפן, זה מה שהוא. מצידי מי שלא רוצה לשחק במכבי אז שלום ולא להתראות. רק שישלם את הפיצוי.
אני מה זה כועסת.......

חצוףףףףףףףף

15 אוגוסט 2011, 12:38

מה עוד למרות שהוא תחת חוזה חתום הוא עוד דורש שינוי חוזה כמו לפארמר וכספי ... אדון לא לקח בשבון שהוא בנגוד אלהם לא שיחק בNBA שניה אחד , אין לו חוזה חתום וגם לא נבחר בדראפט ....
בארה"ב טוענים שאם שמעון ירצה אף קבוצת NBA לא יגע בו בשנים הקרבות כיש סיכוי לסן-אנטוניו לקבל קנס נחמד בגובה חצי מילון דולר ....

15 אוגוסט 2011, 12:41

gili_n כתב:אם זה כך אז במילה אחת חוצפן, זה מה שהוא. מצידי מי שלא רוצה לשחק במכבי אז שלום ולא להתראות. רק שישלם את הפיצוי.
אני מה זה כועסת.......

חצוףףףףףףףף

אם כבר גילי מתעצבנת, זהו ! :evil

15 אוגוסט 2011, 12:49

טיקי חוזר כתב:מה עוד למרות שהוא תחת חוזה חתום הוא עוד דורש שינוי חוזה כמו לפארמר וכספי ... אדון לא לקח בשבון שהוא בנגוד אלהם לא שיחק בNBA שניה אחד , אין לו חוזה חתום וגם לא נבחר בדראפט ....
בארה"ב טוענים שאם שמעון ירצה אף קבוצת NBA לא יגע בו בשנים הקרבות כיש סיכוי לסן-אנטוניו לקבל קנס נחמד בגובה חצי מילון דולר ....

אם הוא אכן רוצה ללכת, אני מקווה ששמעון יעשה את זה, ויתבעו אותו ואת הסוכן שלו עד הגרוש האחרון. מי הוא חושב שהוא לעזאזל?! במקום להגיד תודה למכבי שנתנה לו חשיפה זה מה שהוא עושה? מאחל לו לשבת בחוץ איזה שנה ואז הוא עוד יתחנן לקבל מה שקיבל במכבי, וילך ישחק באיזה חור בקבוצה רוסית

15 אוגוסט 2011, 12:55

מכבי הצליחה לפני פארגו וגם תצליח אחריו, אבל עדיין מדובר במכה לא פשוטה לקבוצה שמאבדת את השחקן הכי טוב שלה. האמת היא שדי ברור שבמכבי לא יקבלו את ההצעה שלי (השארת פרקינס והבאת סקנד גארד) מהטעם הפשוט שאז יהיו בקבוצה 8 זרים (פרקינס, פאפאלוקאס, סקנד גארד זר, סמית, מצ'באן, סופו, הנדריקס וג'יימס) וזה לא יקרה. אני מניח שבמקרה הטוב נראה כאן גארד זר נוסף - פרקינס או מישהו אחר - וזה אומר שעם כל הכבוד לעומק של הקבוצה היא נחלשת משמעותית לעומת השנה שעברה, מאחר שהיא מאבדת המון מהכשרון שהיה לה.

15 אוגוסט 2011, 13:01

הבעיה שנוצרת כאן היא שכל ההחתמות הראשונות היו מבוססות על פארגו, אני מניח שחיפשו שחקנים שיתיאמו ליד פארגו. ועכשיו שאין פארגו צריך למצוא לו תחליף טוב שישב בול על הפאזל, ואחרי שכולם חתמו בקבוצות אחרות יש הרבה פחות מבחר. בעיה רצינית.

15 אוגוסט 2011, 13:04

מקנטס שחקן לא פחות מוכשר מפארגו, הבעיה זה אם הראש שלו מסודר..
גם לות'ר הד, ננדו דה קולו והוקינס אחלה שחקנים ופנויים, ויש גם ג'אבר שעלה השנה הרבה מאוד פעמים בפורום..
פארגו שחקן מצוין, וזה יכולה ליהיות אבידה, אבל מכבי תעבור את זה. אין אף שחקן שבא לפני הקבוצה, בטח קבוצה שמפוצצת בכישרון כמו הקבוצה הזאת
פרסם תגובה