פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המועמדים (מלפפונים) V3 - עדיין כלום

05 יולי 2018, 21:26

jk518008 כתב:אני היחיד שחושב שלהשאיר את פארגו זה הדבר הכי חשוב כרגע?

פארגו הוכיח שהוא לא רק סקורר ומסוגל ליצור לעצמו מצבי קליעה מבחוץ ובחדירה כפי שעשה גם הקודמות, אחא הוא הפך לרכז אמיתי שמסוגל לחבר את הקבוצה ולהוציא מהשחקנים שלידו הרבה יותר ולראייה מספר האסיסטים הרב בכמעט כל משחק. עכשיו נכון שהליגה שונה מהיורוליג אבל אני עדיין רואה אותו מצליח להביא יכולת גבוהה ביורוליג במיוחד ליד שחקן כמו ווילבקין אם יבוא וריי (שלדעתי הולך להיות הפתעה טובה). אם מסתכלים על שלושת השנים האחרונות לא היה פה רכז אמיתי (עם כל הכבוד לגקסון שהוא שחקן גדול הוא לא הראה ניהול משחק גבוה אלא יכולת אישית) וזה פגע בקבוצה מאוד בייחוד בשנה שעברה כשהיה סיכוי להצלבה. גם אהבתי את שיתוף הפעולה בין פארגו לקול ואת האווירה הטובה בחדר ההלבשה בין השחקנים אחרי שהוא בא. ועם כל הכבוד לווילבקין מצידי שישאירו את פארגו וקול ויסגרו את עמדות הגארדים

הבעיה עם פארגו, שהרמה הטובה שהציג בליגה המקומית לא מוכחה, שהוא עדיין יכול לשחק טוב ביורוליג... לפני שנה ג'ו דיבה היה ה MVP של הפליי-אוף, אבל הוא לא שווה הרבה ביורוליג.

05 יולי 2018, 21:30

איפה אסף איפה החתימה שהבטחתם לנו?
לא דובים ולא יער

05 יולי 2018, 21:30

פארגו הוא בדיוק אותו שחקן שהיה לפני שנתיים. שחקנים לא משתנים בגיל 32.

היה שחקן טוב אז ונשאר שחקן טוב גם היום.

05 יולי 2018, 21:33

MTA2311 כתב:פארגו הוא בדיוק אותו שחקן שהיה לפני שנתיים. שחקנים לא משתנים בגיל 32.

אני כמובן לא מסכימה

05 יולי 2018, 21:33

Mmm כתב:איפה אסף איפה החתימה שהבטחתם לנו?
לא דובים ולא יער

נראה לי הוא רוצה אנדולו והסוכן שלו מפעיל עליהם לחץ עם ה 'יהיה צהוב ' ככה זה נראה לי .

05 יולי 2018, 21:34

סיבת כזאת לא הייתה מאז אידסון
רק שאידסןן חתם בסוף (הודיעו עליו בפאקינג ספטמבר) ולא נראה לי שזה יהיה המצב הפעם

05 יולי 2018, 21:34

בקיצור לא תהיה חתימה כמו שזה נראה....מקרה בלאט 2

05 יולי 2018, 21:35

חחחחחחח איך בחור כאן אמר, משתינים לכם בתוך הפה. יותר מ10 עמודים על שחקן שלא יהיה כאן. יאללה נפגש בסאגה הבאה...

05 יולי 2018, 21:43

moring1 כתב:חחחחחחח איך בחור כאן אמר, משתינים לכם בתוך הפה. יותר מ10 עמודים על שחקן שלא יהיה כאן. יאללה נפגש בסאגה הבאה...

לא נורא, האלטרנטיבה הייתה בצורת ודיבורים משמימים על כל מיני שחקנים שסיימו חוזה בנבא ועם אחוז 1 שיגיעו לכאן בתרד הסקאוטינג. וולבקין, קירב את הפורום הזה ביחד, הביא אנשים נשכחים להשתתף בחגיגה- it was a hell of a ride! עכשיו אפשר לחזור להתעסק בבריאן רובטס ודומיהם שוב .

05 יולי 2018, 21:43

הכותרת "סיבוב פרסה" בספורט 5 בעוד 1,2,3...

05 יולי 2018, 21:46

toja27 כתב:
moring1 כתב:חחחחחחח איך בחור כאן אמר, משתינים לכם בתוך הפה. יותר מ10 עמודים על שחקן שלא יהיה כאן. יאללה נפגש בסאגה הבאה...

לא נורא, האלטרנטיבה הייתה בצורת ודיבורים משמימים על כל מיני שחקנים שסיימו חוזה בנבא ועם אחוז 1 שיגיעו לכאן בתרד הסקאוטינג. וולבקין, קירב את הפורום הזה ביחד, הביא אנשים נשכחים להשתתף בחגיגה- it was a hell of a ride! עכשיו אפשר לחזור להתעסק בבריאן רובטס ודומיהם שוב .

וואלה אולי אפילו עדיף שלא יגיע. בתקווה שהם ישיקעו את הכסף הזה בצורה חכמה יותר(תקוות שווא).

05 יולי 2018, 21:49

moring1 כתב:
toja27 כתב:

וואלה אולי אפילו עדיף שלא יגיע. בתקווה שהם ישיקעו את הכסף הזה בצורה חכמה יותר(תקוות שווא).

אישית אני לא מסכים, אם כי אני יכול להבין את ההיגיון. כפי שאמרתי לא מזמן, אני אוהב את הגישה של לרצות שחקן מסויים בקבוצה שלך וללכת עליו בכל הכוח במיוחד שהוא אמור להוות ציר מרכזי. ושנית, שום דבר לא מובטח גם אם הוא לא יבוא. זאת דעתי בכל אופן.

05 יולי 2018, 21:49

אחזור ואומר שמכבי כבר הוכיחו שזה שהם פספסו שחקן אחד לא יגרום להם להוציא את אותם סכומים על שחקן אחר

05 יולי 2018, 21:58

מישהו יכול לשאול את פיק?מאד מוזר שהוא לא הוציא שום כתבה מאז הכתבה שמכבי הגיעה לסיכום עם ווליביקין

05 יולי 2018, 22:45

עוד 200 אלף פחות 200 אלף

אם השורה התחתונה תהיה ווילבקין ופארגו בקו האחורי זה יהיה קו אחורי שלא היה פה המון זמן. משהו שאפילו הצוות המקצועי של מכבי יתקשה להרוס.

05 יולי 2018, 22:51

MTA2311 כתב:פארגו הוא בדיוק אותו שחקן שהיה לפני שנתיים. שחקנים לא משתנים בגיל 32.

ממש לא מסכים עם האמירה הזאת. פארגו של 14/15 היה שחקן מצוין אבל לא היה מנהל משחק ומוסר באותה רמה כמו עכשיו. זה ידוע ששחקנים משתנים ביכולת ובעיקר בIQ במהלך הקריירה וזה המקרה איתו. בכל מקרה אני צופה רעות עם עוד פעם לא יהיה פה רכז אמיתי בסגנון שציינתי.

05 יולי 2018, 22:52

פארגו תמיד היה מנהל משחק מצוין.

05 יולי 2018, 22:53

שועל כתב:עוד 200 אלף פחות 200 אלף

אם השורה התחתונה תהיה ווילבקין ופארגו בקו האחורי זה יהיה קו אחורי שלא היה פה המון זמן. משהו שאפילו הצוות המקצועי של מכבי יתקשה להרוס.

מאה אחוז, עמדה 1 עם שילוב של שניהם תהייה בין הקטלניות ביורוליג אם לא הכי קטלנית .

05 יולי 2018, 22:55

jk518008 כתב:

ממש לא מסכים עם האמירה הזאת. פארגו של 14/15 היה שחקן מצוין אבל לא היה מנהל משחק ומוסר באותה רמה כמו עכשיו. זה ידוע ששחקנים משתנים ביכולת ובעיקר בIQ במהלך הקריירה וזה המקרה איתו. בכל מקרה אני צופה רעות עם עוד פעם לא יהיה פה רכז אמיתי בסגנון שציינתי.

ראית אותו פחות מ10 משחקים בליגת העל. להסיק על סמך זה שהוא השתנה... לא רציני.

05 יולי 2018, 22:57

לא סגור על הרעיון של שניהם ביחד על אותה עמדה אלא אם שוב התכנון הוא ששניהם ישחקו בו זמנית וגם אז אני לא לגמרי בטוח.
נושא נעול