פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ספאחיה 2

13 נובמבר 2018, 00:15

Weems13 כתב:מוזר שעדיין לא מכירים את שמו של ננו גינזבורג. במידה ונבן יפוטר יש לי תחושת בטן חזקה שמכבי ילכו עליו.

הוא אדום מלידה

13 נובמבר 2018, 00:17

ankram כתב:
Holiday_Armadillo כתב:כמה זמן אתם נותנים למכבי לפני שהם מוציאים הודעה בטוויטר עם חותמת ''פייק''?

לזה הם לא יוציאו. כי זה לא. הדלפה מכוונת לרועי כהן , עלובים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

איזו הדלפה? אני כתבתי על זה פה לפני כל האתרים. סתם שמועה מליטא

13 נובמבר 2018, 09:14

"אפשרות הפיטורים היא מסר שהבינוניות לא מקובלת".

ספאחיה הוא אולי בינוני, אבל האם לא נכון קודם לפטר את האנשים החלשים והגרועים ולא את הבינוניים?

13 נובמבר 2018, 09:28

jol9 כתב:"אפשרות הפיטורים היא מסר שהבינוניות לא מקובלת".

ספאחיה הוא אולי בינוני, אבל האם לא נכון קודם לפטר את האנשים החלשים והגרועים ולא את הבינוניים?
הבעיה שבמכבי לא מפטרים חברים של ההנהלה או מושקעים בבנק פנאן. כך הגעת שהבא בתור ברשימת הפיטורים הוא ספאחיה.

13 נובמבר 2018, 09:39

אם הידיעה נכונה על קורטינאיטס
מה שלא בטוח בכלל
אז נראה לי שלהנהלה נמאס מספאחיה ורק מחכים להפסד בשביל תרוץ לפטר אותו

13 נובמבר 2018, 10:44

שמואל1 כתב:

הבעיה שבמכבי לא מפטרים חברים של ההנהלה או מושקעים בבנק פנאן. כך הגעת שהבא בתור ברשימת הפיטורים הוא ספאחיה.

זה ידוע, רק שהמילים הטיפשיות האלה לא יכולות לעבור בשקט.
ווייצ'יץ' חייב לעוף מפה הרבה לפני ספאחיה, רגב הרבה לפני וויצ'יץ', אבן הרבה לפני רגב, דני הרבה לפני אבן, ואבא שלו
הרבה לפני כולם.

13 נובמבר 2018, 10:44

שמואל1 כתב:

זה ידוע, רק שהמילים הטיפשיות האלה לא יכולות לעבור בשקט.
ווייצ'יץ' חייב לעוף מפה הרבה לפני ספאחיה, רגב הרבה לפני וויצ'יץ', אבן הרבה לפני רגב, דני הרבה לפני אבן, ואבא שלו
הרבה לפני כולם.

13 נובמבר 2018, 12:18

שיקחו את קופרפילד באמת, חבורת החבובות האלה.

13 נובמבר 2018, 13:46

לא ברורה קבלת ההחלטות כאן. מחליטים את גורלו של המאמן על סמך תוצאה אקראית במשחק אחד? לעומת זאת, וויצ'יץ', פדרמן, אבי אבן, רגב פנאן - הם כישלון מוחלט ומתמשך כבר 4 שנים, והם נשארים? ברור לכולם שספאחיה לא מתאים, ושהוא לא ממצה את הפוטנציאל בקבוצות, אבל לו יש דווקא תירוצים די טובים - בסגל שמו את כל הביצים והתקציב בסל אחד, והשחקנים היקרים האלה פצועים. לעומת זאת, למנהלים אין תירוץ - הם נכשלים שוב ושוב והורסים לנו את הקבוצה.

13 נובמבר 2018, 17:24

felix_r כתב:
Weems13 כתב:מוזר שעדיין לא מכירים את שמו של ננו גינזבורג. במידה ונבן יפוטר יש לי תחושת בטן חזקה שמכבי ילכו עליו.

הוא אדום מלידה

גם ארז, אז?

13 נובמבר 2018, 18:04

Weems13 כתב:
felix_r כתב:

הוא אדום מלידה

גם ארז, אז?

גם ארז לא היה צריך להיות פה.
יש עוד שאלות?

13 נובמבר 2018, 21:19

felix_r כתב:
Weems13 כתב:
felix_r כתב:

הוא אדום מלידה

גם ארז, אז?

יש עוד שאלות?

אני אמרתי שהוא צריך להיות פה? אמרתי שיש לי תחושה שהוא עוד עלול לנחות פה.
יש לך עוד שטויות לכתוב?

13 נובמבר 2018, 22:02

Weems13 כתב:
felix_r כתב:
Weems13 כתב:
felix_r כתב:

הוא אדום מלידה

גם ארז, אז?

יש עוד שאלות?

אני אמרתי שהוא צריך להיות פה? אמרתי שיש לי תחושה שהוא עוד עלול לנחות פה.
יש לך עוד שטויות לכתוב?

לא. אסתפק באלה שלך.

16 נובמבר 2018, 13:21

יש לי תחושה שבלאט חותם במכבי הקיץ
מניח שהוא לא יישאר לעונה שניה באולימפיאקוס בקצב הזה ומכבי תתאמץ מאוד להביא אותו

16 נובמבר 2018, 13:22

A.Parker כתב:יש לי תחושה שבלאט חותם במכבי הקיץ

כן, זה באוויר. ואם לא עונה הבאה אז בעונה שאחריה.

16 נובמבר 2018, 13:31

MTA2311 כתב:

כן, זה באוויר. ואם לא עונה הבאה אז בעונה שאחריה.

וזו חדשה מעולה עבורנו. כמובן שהוא לא יפתור את הבעיות המבניות, אבל הוא האופציה הכי טובה פה ומאמן שיחפה על המון חסרונות. לצערי הוא עשוי להגיע בנחיתות מסויימת במידה וייכשל באולימפיאקוס, אבל אפשר לקוות שיהיו לו גם דרישות מסויימות בנוגע לסגל ובניית הקבוצה

16 נובמבר 2018, 14:09

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 06,00.html

רשימת מאמנים פנויים פוטנציאלים להחליף את ספאחיה
מי הייתם לוקחים מפה ?

16 נובמבר 2018, 16:40

ההערכה שלי שדווקא זה לא הולך לקרות והוא יסיים את החוזה שלו באולימפייקוס לשנתיים כמו שסוכם. נתחיל מזה שיש לו חוזה לאיזה מיליון דולר לעונה לשתי שנים מובטחות אם אני זוכר נכון (לא בטוח לגבי העונה השניה , אופציה או לא) דבר שני אולימפייקוס הביאה אותו כי ראו שהם לא מצליחים להתקדם , ולא זוכר איפה קראתי , אבל בלאט קיבל מהם את האישור "לעשות את הדברים בדרך שלו", אז בהערכה שלי , העונה השניה תהיה שנת מבחן עבורו לאחר שיעשה את השינויים הדרושים לדעתו כל עוד אולימפייקוס יראו את ההיגיון במהלכים וזאת (העונה הראשונה) תהיה עונה סבירה לפחות ולא קטסטרופלית מבחינתם.
ההושבה של ספאנוליס על הספסל נראת תמוהה בעיני הרבה, אבל בעיני זה חלק מהתהליך הכללי שהוא מנסה לקדם.

16 נובמבר 2018, 21:45

פראסוביץ' כבר לא יחליף את ספאחיה. באסקוניה פיטרה את מאמנה ובמקומו לקחה את פראסוביץ'

17 נובמבר 2018, 00:56

שלום
פרסם תגובה