17 נובמבר 2018, 16:29
yanay21 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:יותר בכיוון של 2-3 שחקנים, אם כבר.
אי אפשר לבנות סגל חדש, עם מאמן חדש באמצע נובמבר עם מאזן 6-1 ומבוא ל8-1.
העונה הזאת הלכה לפח. אין סיבה להוציא עליה עוד שקל. אין לי כוח לשמוע עכשיו 3 שנים קדימה איך מכסים את הגירעון שהעונה הזאת יצרה.
אני לא מקבל את זה.
יש לנו עוד עונה ארוכה מאוד ואפשר לעשות הרבה דברים- לא מאוד מורכבים- כדי להרים את הקבוצה.
שירקו דם ויסיימו במקום העשירי.
גם במחיר סגלים זולים יותר בשנים שאחר כך?
כי בתכלס זה הצלבה או כלום, ולא תהיה פה הצלבה. אז האם להוציא מיליונים בידיעה שנסיים, במקרה הטוב, בתחתית היורוליג, פשוט מקום או שניים מעל מה שמגיע לנו כרגע?
17 נובמבר 2018, 16:30
17 נובמבר 2018, 16:30
Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:הלוואי ויגיע לכאן ספרופולוס. תנו לו חוזה ולהביא איתו את האנשים שלו.
גודס חביב, אבל הוא חתום על הכשלון בדיוק כמו נבן.
הייתי רוצה שהוא יהיה המאמן גם בעונה הבאה ?
לא עדיף לנסות כבר להילחם על מאמן מהטופ כמו שאראס או בלאט ?
או לפחות לתת לספרופולוס חוזה לחצי עונה, לראות איך הוא מתפקד פה ואז להחליט בכלל אם כדאי להמשיך איתו .
17 נובמבר 2018, 16:31
החציל האצטקי כתב:yanay21 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:יותר בכיוון של 2-3 שחקנים, אם כבר.
העונה הזאת הלכה לפח. אין סיבה להוציא עליה עוד שקל. אין לי כוח לשמוע עכשיו 3 שנים קדימה איך מכסים את הגירעון שהעונה הזאת יצרה.
אני לא מקבל את זה.
יש לנו עוד עונה ארוכה מאוד ואפשר לעשות הרבה דברים- לא מאוד מורכבים- כדי להרים את הקבוצה.
כי בתכלס זה הצלבה או כלום, ולא תהיה פה הצלבה. אז האם להוציא מיליונים בידיעה שנסיים, במקרה הטוב, בתחתית היורוליג, פשוט מקום או שניים מעל מה שמגיע לנו כרגע?
למה זה צריך לבוא על חשבון השנים שאחר כך?
למה לא מגדילים את התקציב לאור העובדה שהקבוצה כושלת?
17 נובמבר 2018, 16:34
החציל האצטקי כתב:yanay21 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:יותר בכיוון של 2-3 שחקנים, אם כבר.
אני לא מקבל את זה.
17 נובמבר 2018, 16:34
17 נובמבר 2018, 16:35
17 נובמבר 2018, 16:37
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:yanay21 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:יותר בכיוון של 2-3 שחקנים, אם כבר.
אני לא מקבל את זה.
אתה יודע בדיוק למה ואתה גם יודע שזה לא ישתנה, אז למה סתם להכניס את עצמנו לבור כל כך עמוק?
נדרשים יותר מדי שינויים, במעט מדי זמן, כשעל כל העסק הזה מנצחים אנשי המקצוע והניהול הגרועים בענף.
17 נובמבר 2018, 16:39
Weems13 כתב:ספרופולוס לא מאמן רציני. הצליח באולימפיאקוס רק בגלל האופי וסגנון המשחק היווני. כמו שפיני אמר, בתקופה שספרופולוס היה העוזר שלו הוא ידע לצעוק רק אמינה (הגנה ביוונית). אז אין ספק שאמינה יכולה לעזור לקבוצה הזאת, אבל לטווח הארוך אני חושב שהוא מאמן בינוני, ובמידה ויקבל חוזה לעונה וחצי זאת תהיה טעות. מכבי לא תצליח לחזור לטופ עד שלא תביא מאמן רציני ומוכח. ספרופולוס, לעניות דעתי, לא יכול לשחזר את ההצלחה שלו מאולימפיאקוס במועדון כמו מכבי.
17 נובמבר 2018, 16:44
החציל האצטקי כתב:Weems13 כתב:ספרופולוס לא מאמן רציני. הצליח באולימפיאקוס רק בגלל האופי וסגנון המשחק היווני. כמו שפיני אמר, בתקופה שספרופולוס היה העוזר שלו הוא ידע לצעוק רק אמינה (הגנה ביוונית). אז אין ספק שאמינה יכולה לעזור לקבוצה הזאת, אבל לטווח הארוך אני חושב שהוא מאמן בינוני, ובמידה ויקבל חוזה לעונה וחצי זאת תהיה טעות. מכבי לא תצליח לחזור לטופ עד שלא תביא מאמן רציני ומוכח. ספרופולוס, לעניות דעתי, לא יכול לשחזר את ההצלחה שלו מאולימפיאקוס במועדון כמו מכבי.
הוא בסדר.
הוציא דברים יפים מאוד מקבוצה עם כשרון מוגבל מאוד.
הוא לא אדיש. הוא יכנס בכוס של האמא של השחקנים על נרפות הגנתית.
אם יכניס לנו קצת DNA של הגנה ופיצוצים ביוונית, מה טוב. זה כנראה מה שיש לנו למכור.
17 נובמבר 2018, 16:46
17 נובמבר 2018, 16:52
Weems13 כתב:החציל האצטקי כתב:Weems13 כתב:ספרופולוס לא מאמן רציני. הצליח באולימפיאקוס רק בגלל האופי וסגנון המשחק היווני. כמו שפיני אמר, בתקופה שספרופולוס היה העוזר שלו הוא ידע לצעוק רק אמינה (הגנה ביוונית). אז אין ספק שאמינה יכולה לעזור לקבוצה הזאת, אבל לטווח הארוך אני חושב שהוא מאמן בינוני, ובמידה ויקבל חוזה לעונה וחצי זאת תהיה טעות. מכבי לא תצליח לחזור לטופ עד שלא תביא מאמן רציני ומוכח. ספרופולוס, לעניות דעתי, לא יכול לשחזר את ההצלחה שלו מאולימפיאקוס במועדון כמו מכבי.
הוא בסדר.
הוציא דברים יפים מאוד מקבוצה עם כשרון מוגבל מאוד.
הוא לא אדיש. הוא יכנס בכוס של האמא של השחקנים על נרפות הגנתית.
אם יכניס לנו קצת DNA של הגנה ופיצוצים ביוונית, מה טוב. זה כנראה מה שיש לנו למכור.
זה יכול לעבוד עם שחקנים כמו פאפאניקולאו, מנצאריס, פרינטזיס ומילוטינוב. לא עם שחקנים כמו רול, אובראיינט, כהן וכל שאר הרכיכות. הוא לא מתאים לאמן את חומר השחקנים הזה.
17 נובמבר 2018, 17:19
17 נובמבר 2018, 17:26
17 נובמבר 2018, 17:31
17 נובמבר 2018, 17:32
toja27 כתב:בעיני אין כאן שאלה שאפשר להוציא מהקבוצה הזאת הרבה יותר, וגם ראינו הבלחות של זה כאן ושם. רק שעם ספאחיה זה לא יקרה.
לא מעניין הכסף של השנה הבאה, נהיינו פתאום רואי החשבון של הבעלים...קבוצה לא יכולה להרשות לעצמה להיות מה שמכבי היום והיא צריכה לנקוט באמצעים במיידי כדי לשפר את עצמה.
הדבר המיידי ביותר הוא החלפת מאמן. הדבר השני הוא חיזוק בשחקן בעמדה 3-4 , ובניגוד לסשנס , להביא שחקן שלא משנה מה השם שלו, אלא מה הוא יכול לתרום מהרגע שהוא דורך על הפרקט בתכלס.
סיום הדרך עם ויצ'יץ' צריך להיות הדבר החשוב ביותר מבחינת האוהדים בקיץ הקרוב.
17 נובמבר 2018, 17:34
אני בעיקר רוצה שייפטרו אותו מתוך רחמים עליוMTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:lirca89 כתב:מצד אחד ההפסד אתמול היה מתסכל והגיע למכבי להפסיד כי היא נראתה רע. היא נראתה רע בגלל הכנה לקויה ואפילו הפרקט החלקלק לא מהווה תירוץ. כך שבקלות אפשר להאשים ובצדק את ספאחיה והצוות המקצועי.
מצד שני אני באמת תוהה אם מי שיבוא יצליח להוציא יותר. ההיסטוריה בשנים האחרונות מלמדת שמאמן שהגיע למכבי באמצע העונה לא הוביל אותה לשום דבר (ובואו, גביע המדינה זה לא נחשב). למה שהיא תשתנה דווקא השנה? אם מפטרים את ספאחיה זה אומר שכל תוכנית השיקום וההתייצבות של מכבי יורדת מהשולחן אחרי שנה וחצי והתהליך שכולם אוהבים לנופף בו במועדון ייגנז. הכל כדי למצוא מישהו להאשים אותו ולהרגיע את המנויים והתקשורת. אני לא חושב שההנהלה של מכבי צריכה לשחק לידיים שלהם. מאמן חדש לא יביא בשורה ויתרה מכך, רוב הסיכויים שגם את האליפות לא ניקח במקרה כזה. יבואו ויגידו לי שאני מדבר שטויות כי גם עם ספאחיה האליפות בסכנה. אז אני טוען שהאליפות בסכנה כל שנה עם כל מאמן כל עוד יש פיינל פור וחוקים הזויים. בינתיים הפסד לגלבוע גליל בנובמבר לא חורץ את גורל האליפות, שמוכרעת בשני משחקים ביוני בלי קשר למאזן איתו נסיים ולמעט המשחק הזה ניצחנו לא מעט בהפרשים מאוד גדולים (קורה שנגררים למשחק צמוד מול ב"ש אבל צריכים לדעת לנצח גם משחקים כאלה).
בקיצור, לפני שעורפים את הראש של ספאחיה כדי לרצות גורמים שההבנה שלהם בכדורסל, איך נאמר, לא גבוהה במיוחד ושרוצים לראות צעד קיצוני, כדאי להסתכל אחורה ולראות מה יצא לנו מזה ולחשוב על כל ההשלכות.
זה נכון מאוד
זה נכון באופן כללי, אבל אני חושב שלא לעשות שום דבר משדר גם מסר, ולא מסר טוב, ולאו דווקא לאוהדים שלא מבינים כדורסל נניח.
אפשר לקחת לדוגמא את הפורום הזה. הדעות כאן חלוקות, וגם אנשים שמבינים כדורסל טוענים שספאחיה צריך ללכת, כי הוא לא מוציא מהקבוצה הזאת את מה שאפשר.
אבל אפילו אם אני מסכים לנקודה הזאת של לירקה, אני עדיין טוען שהמשמעות של לא לעשות שינויים כשאתה למעשה בהתרסקות מקצועית, יפגע במועדון ובתדמיתו יותר מאשר לזרוק את התהליך לפח.
אגב כמו שאני אומר כאן, אין לי שום בעיה עם זה שספאחיה יישאר, ומישהו מבין שלישיית נא"ד יילך הביתה. זה אפילו יישמח אותי מאוד.
לא יודע כבר. כמה מאמנים אפשר לפטר ולהגיד שעשו משהו בשביל לתקן?
ההפסד אתמול גמר את עונת היורוליג, אז בשביל מה בעצם? זה סתם עוד ספין.
17 נובמבר 2018, 17:46
toja27 כתב:אגב אני חושב שהיה כאן מישהו שדיבר על צביקה שרף, מסכים איתו, יביא את הסמכות והאש שהקבוצה צריכה. צריכים מאמן שיבין לאן הוא הגיע ויוכל לחבר את הקבוצה עם עקרונות פשוטים ולא איזה "גאון טקטי" .
בייאוט קטן לראשון, וסגרנו עסקה. שום בגאצסקיס ושום סטרפטוטולוס (:))
17 נובמבר 2018, 17:47
17 נובמבר 2018, 17:50
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:אגב אני חושב שהיה כאן מישהו שדיבר על צביקה שרף, מסכים איתו, יביא את הסמכות והאש שהקבוצה צריכה. צריכים מאמן שיבין לאן הוא הגיע ויוכל לחבר את הקבוצה עם עקרונות פשוטים ולא איזה "גאון טקטי" .
בייאוט קטן לראשון, וסגרנו עסקה. שום בגאצסקיס ושום סטרפטוטולוס (:))
ספרופולוס דווקא מהזן של שרף.
sfairopoulos in a team with so many americans is big crime..all americans had problems with him..maccabi and sfairopoulos dont fit well..