פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת׳רד המלפפונים - #התחלנו

06 דצמבר 2019, 16:41

גל גל כתב:כל הקבוצות ביורוליג משחקות חזק

מזה קשור ?

הוא גם מחלק את הדקות יפה מאוד בין השחקנים סך הכל

אין לי תלונות ליאניס, אני גם אוהב את הסגנון משחק שלו.

אבל צריכים להודות שאפילו גם אתמול כשמכבי מובילה בקרוב ל20 הפרש -היא לא עצרה ואפילו העלתה את הקצב וזה מגיע מהמאמן מן הסתם.

06 דצמבר 2019, 16:51

toja27 כתב:אני מביא אוהד פאו (די שרוף האמת מה שאומר ששונא בנשמתו את אולימפייקוס ) שכתב משהו באינטרבאסקט :
typical sfaliaropoulos team. starting the season like they are in f4 week (even in friendly matches) and around christmas his teams look like a hospital

לא בא לרגע להאשים את יאניס בעניין אבל פשוט זה משהו שעבר לי בראש גם כן- האם האינטיסביות במשחקים של מכבי ביחד עם הלוז הצפוף גורם לפציעות מסוג זה?

הלוז הצפוף גורם לפציעות בכל היורוליג. כמעט אין קבוצה בלי 2-3 פצועים שחלקם גם גמרו את העונה. במכבי, הפציעה של כספי לא קשורה לכלום חוץ מלגוף המתפרק שלו. גם הפציעה של דיבה לא קשורה לכלום. חוסר מזל. הפציעות של וולטרס ובלאק כן יכולות להתקשר לעומס. אבל יאניס וכל הקבוצה מנהלים את הדקות על מנת להקטין את העומס ככל האפשר. אני לא רואה מה אפשר היה לעשות אחרת. לשחק בהליכה? הטענה היחידה למכבי בכלל בנושא הלו"ז היא שנכשלו בביטול הסיבוב השלישי המפגר.

06 דצמבר 2019, 17:34

מכבי משחקת עם רוטציה קצרה גם ככה. אין פה מספיק שחקנים ברמת יורוליג גבוהה והיינו צריכים שחצי סגל ימות בשביל שההנהלה תסכים לרשום את קלוירו. זה לא חוסר מזל וזה לא אשמת המאמן, הוא עושה את המקסימום עם הכלים שיש לו.

נראה עכשיו אם יביאו מישהו ומתי. כתבתי פה לפני כמה שבועות שפציעה של וולטרס זה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות. מעבר לזה שהוא בתכלס ה"רכז" היחיד בסגל, עכשיו שוב כל העומס בקו האחורי יפול על ווילבקין, וראינו שנה שעברה איך זה נראה.

06 דצמבר 2019, 17:37

מלבד וולבקין, מי עוד יוכל לשחק בעמדה 1?

06 דצמבר 2019, 17:39

toja27 כתב:מלבד וולבקין, מי עוד יוכל לשחק בעמדה 1?

על הנייר בראיינט. זה מה שחשבתי שיקרה בכל מקרה בקיץ, רק שבינתיים זה ממש לא נראה ככה. זה בטח יותר סביר אבל מאבדיה או זוסמן.

06 דצמבר 2019, 17:41

MTA2311 כתב:

על הנייר בראיינט. זה מה שחשבתי שיקרה בכל מקרה בקיץ, רק שבינתיים זה ממש לא נראה ככה. זה בטח יותר סביר אבל מאבדיה או זוסמן.

משום מה אני חושב שוולבקין ודורסי יתחלקו בעמדה הזאת , למרות שדורסי מוביל כדור לא טוב.

06 דצמבר 2019, 17:45

toja27 כתב:
MTA2311 כתב:

משום מה אני חושב שוולבקין ודורסי יתחלקו בעמדה הזאת , למרות שדורסי מוביל כדור לא טוב.

כן, זה כנראה מה שיקרה....

06 דצמבר 2019, 17:52

ככה אני רואה את החלוקה בעמדות מעכשיו עד שוולטרס יחזור\ יחתימו שחקן אחר:

1: וולבקין\ דורסי
2.בראיינט \דורסי\ סנדי כהן\זוסמן
3. זוסמן\קלויארו\אבדיה\בראיינט
4.אייסי\ ג'ק כהן\קלויארו\אבדיה
5. בלאק\האנטר\כהן\אייסי

06 דצמבר 2019, 17:59

ג׳ו ראגלנד יכול להיות אופציה סבירה.

06 דצמבר 2019, 18:15

בניגוד לשנים קודמות עם ס..סמים רוקנרול ורכבת מאמנים - השנה יש מאמן טוב שמביא נצחונות בסיטונות ותקווה ממשית לפיינל פור.
פיינל פור מריח כסף, וכשיש ריח של כסף כולם פתאום מתעוררים. מקווה שזה יקרה

06 דצמבר 2019, 18:57

מישהו יכול להרחיב על הסטטוס של קאדים אלן וטיילר אניס?
קאדים חתום בניקס ומשחק בג'י ליג? טיילר אניס יותר זמין ממנו כי הוא לא קשור לאן בי איי?

06 דצמבר 2019, 19:15

מה עם אלכס קארוסו?

06 דצמבר 2019, 19:24

שמואל1 כתב:מה עם אלכס קארוסו?

תשחררו ממנו כבר. הוא שחקן רוטציה מצוין בקבוצה מובילה העונה ב-NBA.

06 דצמבר 2019, 19:27

Adam כתב:

תשחררו ממנו כבר. הוא שחקן רוטציה מצוין בקבוצה מובילה העונה ב-NBA.

אני יודע, הייתי ציני

06 דצמבר 2019, 19:38

מפתיע אותי לטןבה בNBA

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

06 דצמבר 2019, 20:01

אחרי הפציעות: פרז, אניס ונובאק מועמדים למכבי
אחרי המהלומה הקשה שספגה עם הפציעות של וולטרס ובפרט של דיברתולומאו, האלופה שמה עין על אקס מכבי חיפה, שחקן הלייקרס לשעבר והסרבי מהליגה הגרמנית
https://www.one.co.il/Article/19-20/2,6 ... tml?ref=hp

אחרי הפציעה של נייט וולטרס ובפרט של ג’ון דיברתולומאו, שצפוי להיעדר עד לסוף העונה, במכבי תל אביב חושבים על שחקן מחליף כגיבוי לקו האחורי של האלופה הישראלית, כשהשמות החמים שעלו הם: אלכס פרז, טיילר אניס וג’ובאן נובאק.
כאמור, פרז, שחקן חופשי יכול להצטרף לקראת הסיבוב השני (בין הסיבוב ה-14 ל-16) בגלל ששיחק בז’לגיריס קובנה. כמו כן, אניס משחק כרגע בראפטורס מליגת הפיתוח ואילו ג׳ואבן נובאק, משחק בליגה הגרמנית במיטלדויטשר.

פרז בדיחה, אניס יכול להיות באמת מושלם כרגע.

06 דצמבר 2019, 20:03

אם פרז חותם אפשר לסגור את המועדון. ומי זה נובאק לעזאזל?

06 דצמבר 2019, 20:08

שמואל1 כתב:אם פרז חותם אפשר לסגור את המועדון. ומי זה נובאק לעזאזל?

???

06 דצמבר 2019, 20:12

נראה שם יותר גרוע מפרז, רכז סרבי בן 25 שלא עשה שום דבר רציני בקריירה שלו, כרגע משחק בקבוצת תחתית בליגה הגרמנית.
בקיצור רק אניס רלוונטי מבין השלושה.

06 דצמבר 2019, 20:18

Jack55 כתב:

נראה שם יותר גרוע מפרז, רכז סרבי בן 25 שלא עשה שום דבר רציני בקריירה שלו, כרגע משחק בקבוצת תחתית בליגה הגרמנית.
בקיצור רק אניס רלוונטי מבין השלושה.
שאבי אבן יהיה בריא, מאיפה הוא מביא את השמות האלו...
נושא נעול