יורוליג 20/21 מחזור 3 - שאר המשחקים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג 20/21 מחזור 3 - שאר המשחקים

הודעהעל ידי Jack55 » 13 אוקטובר 2020, 22:47

A.Parker כתב:
Jack55 כתב:
A.Parker כתב:פאו ממש לא נדפקה, אם כבר להפך. היא מקבלת ניצחון טכני ומנוחה במחזור כפול.

זה משחק שהיא בכל מקרה הייתה מנצחת ולילרבאן היו 8 שחקנים להעמיד למשחק הזה אם אני לא טועה.
נכון הם זכו בניצחון טכני אבל כל הטיסות האלה סתם מעייפות ועושת בלאגן, פשוט חבל שהעניינים לא יותר מאורגנים ואם מחליטים לבטל או לדחות משחק לא צריך לעשות את זה באותו יום של המשחק, בטח ובטח לא שעתיים לפניי.

הם היו עוברים את אותן טיסות (אולי עם שינויים קלים) בכל מקרה. הקטע שהם פשוט נסעו לחינם, אבל הם לא אלה שנדפקו פה.

ביורוליג צריכים לשנות את תקנון הקורונה כי בינתיים זה מתנהל רע.

כן זאת השורה התחתונה בתכלס...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי my man » 13 אוקטובר 2020, 23:14

my man כתב:למה אלבה ואפס לובשים חולצות של BLM?

עכשיו אני רואה גם שבארסה גם עם חולצות כאלה..
היורוליג תומך בBLM?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

יורוליג 20/21 מחזור 3 - שאר המשחקים

הודעהעל ידי Jack55 » 13 אוקטובר 2020, 23:42

חחחחח מרגיש שהמשחק הזה מכור, פשוט ביזיון מהלך מה שקורה בברצלונה נגד ולנסיה בסיום
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי BIG sofo » 13 אוקטובר 2020, 23:44

אחרי סיום המשחק בין ברצלונה לולנסיה, צריך לבדוק אפשרות לסגור את עונת 20/21 .
ולהמתין לפתיחת עונה 21/22.
לא יודע אם יש טעם להמשיך את העונה...
BIG sofo

הודעהעל ידי TAYO » 13 אוקטובר 2020, 23:46

Jack55 כתב:חחחחח מרגיש שהמשחק הזה מכור, פשוט ביזיון מהלך מה שקורה בברצלונה נגד ולנסיה בסיום
גנבו לי את ההימור על המשחק! השופטים האלה ישלמו על זה, הקארמה בוא תבוא.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי Jack55 » 13 אוקטובר 2020, 23:53

TAYO כתב:
Jack55 כתב:חחחחח מרגיש שהמשחק הזה מכור, פשוט ביזיון מהלך מה שקורה בברצלונה נגד ולנסיה בסיום

אני פגעתי בול! זה היה מטורף עם 2 ההחטאות של קלאתס מהעונשין ואחריי זה בצד השני החטאה מתחת לסל של דובלייביץ על הבאזר :yahoo
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי עידן » 13 אוקטובר 2020, 23:54

BIG sofo כתב:אחרי סיום המשחק בין ברצלונה לולנסיה, צריך לבדוק אפשרות לסגור את עונת 20/21 .

לטובת מי שלא ראה - מה היה?
עידן

הודעהעל ידי Jack55 » 14 אוקטובר 2020, 00:00

עידן כתב:
BIG sofo כתב:אחרי סיום המשחק בין ברצלונה לולנסיה, צריך לבדוק אפשרות לסגור את עונת 20/21 .

בלי קשר למה שהוא כתב - ב2 דקות האחרונות היו החלטות עלובות של השופטים שכוללות בלתי ספורטיבית + טכנית מגוכחת שנשרקו לולנסיה + לא שרקו לטובת ולנסיה במאני טיים לעבירה ברורה לגמרי!! (ששווה 2 זריקות) ובמקום זה נתנו לברצלונה כדור מהצד.
אחריי זה, חצי דקה לסוף הייתה דחיפה של קלאת'ס בהתקפה שיכולה להיות עבירת תוקף אבל התעלמו לגמרי, בקיצור זה היה פשוט מגוחך לראות את זה וקצת עצוב לי על ולנסיה שהם דיי נשדדו פה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי felix_r » 14 אוקטובר 2020, 00:16

Jack55 כתב:
TAYO כתב:

אני פגעתי בול! זה היה מטורף עם 2 ההחטאות של קלאתס מהעונשין ואחריי זה בצד השני החטאה מתחת לסל של דובלייביץ על הבאזר :yahoo

אני דווקא הימרתי על 7 הפרש, ורציתי שקלאתס יקלע את העונשין :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 14 אוקטובר 2020, 01:32

Jack55 כתב:
עידן כתב:

בלי קשר למה שהוא כתב - ב2 דקות האחרונות היו החלטות עלובות של השופטים שכוללות בלתי ספורטיבית + טכנית מגוכחת שנשרקו לולנסיה + לא שרקו לטובת ולנסיה במאני טיים לעבירה ברורה לגמרי!! (ששווה 2 זריקות) ובמקום זה נתנו לברצלונה כדור מהצד.
אחריי זה, חצי דקה לסוף הייתה דחיפה של קלאת'ס בהתקפה שיכולה להיות עבירת תוקף אבל התעלמו לגמרי, בקיצור זה היה פשוט מגוחך לראות את זה וקצת עצוב לי על ולנסיה שהם דיי נשדדו פה.

תודה על הפירוט
עידן

הודעהעל ידי where is the love? » 14 אוקטובר 2020, 01:40

הרי היורוליג התחילו את המשחקים בזמן מוקדם. יש שנה שלמה להזיז משחקים.
אם במקרה של וילרבאן פאו ידעו שאין אפשרו. לשחק, אז קובעים מאוד אחר, משחק השלמה. אולי פעם בחודשיים יעשו מחזור שהוא משחק השלמות של דברים שלא צלחו.
וינסו לסדר את זה בצורה נוחה לקבוצות.ככה זה יהיה יותר ספורטיבי. לא חייבים לחלק ישר נצחון טכני, יש עוד הרבה זמן להזיז ולשנת.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי TAYO » 14 אוקטובר 2020, 08:36

where is the love? כתב:הרי היורוליג התחילו את המשחקים בזמן מוקדם. יש שנה שלמה להזיז משחקים.
אם במקרה של וילרבאן פאו ידעו שאין אפשרו. לשחק, אז קובעים מאוד אחר, משחק השלמה. אולי פעם בחודשיים יעשו מחזור שהוא משחק השלמות של דברים שלא צלחו.
וינסו לסדר את זה בצורה נוחה לקבוצות.ככה זה יהיה יותר ספורטיבי. לא חייבים לחלק ישר נצחון טכני, יש עוד הרבה זמן להזיז ולשנת.
נראה לי שקודם כל קובעים תוצאה למשחק לכל מקרה שלא יהיה ואחר כך תמיד אפשר לשנות את ההחלטה במידה ובתמונה הכללית קבוצות מסוימות נפגעו יותר מאחרות ויש זמן לערוך משחקי השלמה. אבל כדי שתהיה וודאות עקרונית, קובעים תוצאה וממשיכים הלאה.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי Jack55 » 14 אוקטובר 2020, 13:03

רשמית: זניט ספגה 2 הפסדים טכניים ביורוליג לאחר שלא הופיעה למשחקים מול ולנסיה ובאסקוניה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 אוקטובר 2020, 13:10

היורוליג החליטו להתקדם עם העונה הזאת לא משנה מה

לתת שני הפסדים טכנים על קבוצה שלא יכולה להופיע בגלל מגפה..ספורטיבי זה בטח לא

אם הייתי זניט הייתי רותחת
גם כל קבוצה אחרת שתצטרך להופיע עם 8 חקני נוער בשביל לא לקבל הפסד טכני צריכה לרתוח
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 אוקטובר 2020, 13:57

איכס. מבחינתי העונה נגמרה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 14 אוקטובר 2020, 14:13

הטמטום של היורוליג מתחיל קודם כל וראשית כל במתווה ההזוי שמדבר על בדיקות כל הזמן. תבדוק תמצא גם אנשים שהם לא ממש חולים, סטייל שאראס (שבאורך פלא הבריא צ'יק צ'ק) או לוורן. לא צריך לבדוק אנשים בריאים, מי שחולה ולא מרגיש טוב, לא מגיע לקבוצה ועובר בדיקה מבודד. אם השאר מרגישים טוב לא בודקים. אם הם נשאים בלי סמפטומים לא קרה כלום אף אחד לא יודע ואין שום נזק. הטמטום של הבדיקות איבד את עצמו לדעת ביורוליג.

יש היום ליגות באירופה שמתקיימות כמו שצריך בלי בעיה. לדוגמא הליגה הפולנית, לא מדינה ירוקה, כבר עברו איזה 10 מחזורים (התחילו את הליגה בספטמבר) אין לדעתי אף נדבק (או ממש בודדים) הליגה משוחקת עם קהל ואף משחק לא נדחה או בוטל. הליגה הישראלית בשנה שעברה עברה בלי שום נדבק ובלי שום בעיה כי אין בדיקות.

הדבר הראשון והדחוף שצריכים לעשות ביורוליג זה לבטל את העניין של הבדיקות. רק מי שחולה נבדק, בנוסף לאחריות אישית של כל מי שחולה לא מגיע לאימון\למשחק לשום דבר. מתקשר לקבוצה מודיעה שלא מרגיש טוב ונשאר בבית. אחריות אישית, בלי בדיקות. שום משחק לא ידחה יתבטל.
NY boy

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 אוקטובר 2020, 14:17

NY boy כתב:הטמטום של היורוליג מתחיל קודם כל וראשית כל במתווה ההזוי שמדבר על בדיקות כל הזמן. תבדוק תמצא גם אנשים שהם לא ממש חולים, סטייל שאראס (שבאורך פלא הבריא צ'יק צ'ק) או לוורן. לא צריך לבדוק אנשים בריאים, מי שחולה ולא מרגיש טוב, לא מגיע לקבוצה ועובר בדיקה מבודד. אם השאר מרגישים טוב לא בודקים. אם הם נשאים בלי סמפטומים לא קרה כלום אף אחד לא יודע ואין שום נזק. הטמטום של הבדיקות איבד את עצמו לדעת ביורוליג.

יש היום ליגות באירופה שמתקיימות כמו שצריך בלי בעיה. לדוגמא הליגה הפולנית, לא מדינה ירוקה, כבר עברו איזה 10 מחזורים (התחילו את הליגה בספטמבר) אין לדעתי אף נדבק (או ממש בודדים) הליגה משוחקת עם קהל ואף משחק לא נדחה או בוטל. הליגה הישראלית בשנה שעברה עברה בלי שום נדבק ובלי שום בעיה כי אין בדיקות.

הדבר הראשון והדחוף שצריכים לעשות ביורוליג זה לבטל את העניין של הבדיקות. רק מי שחולה נבדק, בנוסף לאחריות אישית של כל מי שחולה לא מגיע לאימון\למשחק לשום דבר. מתקשר לקבוצה מודיעה שלא מרגיש טוב ונשאר בבית. אחריות אישית, בלי בדיקות. שום משחק לא ידחה יתבטל.
רגע.....מה? כמובן שצריך לבדוק את כולם

זה שבן אדם לא נפתח סימפטומים לא אומר שהוא לא מדביק אחרים שכן יפתחו סימפטומים או יעבירו את זה לבני משפחה מבוגרים או חולים

בדיקות לכולם כל הזמן זה חובה

טייק כזה רע על העניין לא שמעתי הרבה זמן
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 14 אוקטובר 2020, 14:23

אז תבטל את הליגה.

זה בדיוק הטעות, אסור לבדוק. הם מדביקים? תשאיר אותם בסוג של בידוד ביתי. לא הולכים לאירועים, לא מסתובבים. בחיית אתה מבין שכשמוצאים שהם "חולים" הם כבר הדביקו את המשפחה או מי שזה לא יהיה אם היה. זה לא באמת עוזר.

הגישה שלך היא בדיוק זאת שמרסקת את היורוליג. הגישה ההפוכה היא בדיוק זאת שהפכה את הליגה הישראלית להצלחה מסחררת בליגת הקורונה מהבחינה הזאת (אפס בדיקות ליגה שנגמרה בלי שום בעיה) או הליגה הפולנית לליגה שמתקיימת בלי שום בעיה כרגע באירופה מופת ודוגמא, אותו כנ"ל לליגה הטורקית.

יש עובדה דיי ברורה כרגע באירופה. כל ליגה שהחליטה על בדיקות שבועיות מתפרקת לאט לאט, משחקים מבוטלים ונדחים כל הזמן (VTB, יורוליג, ספרד, צרפת). ליגות שהחליט שהדבר הזה מיותר מתקיימות בלי בעיה.

המחשבה שלך שאפשר לעצור את הנגיף היא הטעות הראשונה של הכל. אי אפשר לעצור, צריך לחיות ולהתקיים לידו. ואם אתה רוצה לקיים ליגה צריך להבין מה צריך לבדוק ומתי בשביל להתקיים.

לסיום תן לי לשאול אותך שאלה, אתה, הולך להיבדק פעמיים בשבוע? הרי גם אתה יכול להיות נדבקת ולהדביק אנשים אחרים אז למה אתה לא נבדק פעמיים בשבוע? מהסיבה הברורה שאין סיבה לבדוק אנשים בריאים. הדין לכדורסל לא צריך להיות שונה. אחריות אישית היא עדיפה פי כמה על בדיקות. לא ללכת לאירועים, להישאר בבית, להמנע ממגעים מיותר ולהתרכז בכדורסל. בנאדם חולה נשאר בבית ואז נבדק.
NY boy

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 אוקטובר 2020, 14:28

NY boy כתב:אז תבטל את הליגה.

זה בדיוק הטעות, אסור לבדוק. הם מדביקים? תשאיר אותם בסוג של בידוד ביתי. לא הולכים לאירועים, לא מסתובבים. בחיית אתה מבין שכשמוצאים שהם "חולים" הם כבר הדביקו את המשפחה או מי שזה לא יהיה אם היה. זה לא באמת עוזר.

הגישה שלך היא בדיוק זאת שמרסקת את היורוליג. הגישה ההפוכה היא בדיוק זאת שהפכה את הליגה הישראלית להצלחה מסחררת בליגת הקורונה מהבחינה הזאת (אפס בדיקות ליגה שנגמרה בלי שום בעיה) או הליגה הפולנית לליגה שמתקיימת בלי שום בעיה כרגע באירופה מופת ודוגמא, אותו כנ"ל לליגה הטורקית.

יש עובדה דיי ברורה כרגע באירופה. כל ליגה שהחליטה על בדיקות שבועיות מתפרקת לאט לאט, משחקים מבוטלים ונדחים כל הזמן (VTB, יורוליג, ספרד, צרפת). ליגות שהחליט שהדבר הזה מיותר מתקיימות בלי בעיה.

המחשבה שלך שאפשר לעצור את הנגיף היא הטעות הראשונה של הכל. אי אפשר לעצור, צריך לחיות ולהתקיים לידו. ואם אתה רוצה לקיים ליגה צריך להבין מה צריך לבדוק ומתי בשביל להתקיים.

לסיום תן לי לשאול אותך שאלה, אתה, הולך להיבדק פעמיים בשבוע? הרי גם אתה יכול להיות נדבקת ולהדביק אנשים אחרים אז למה אתה לא נבדק פעמיים בשבוע? מהסיבה הברורה שאין סיבה לבדוק אנשים בריאים. הדין לכדורסל לא צריך להיות שונה. אחריות אישית היא עדיפה פי כמה על בדיקות. לא ללכת לאירועים, להישאר בבית, להמנע ממגעים מיותר ולהתרכז בכדורסל. בנאדם חולה נשאר בבית ואז נבדק.
האמת? יש בזה משהו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 אוקטובר 2020, 14:28

כל ליגה שמכבדת את עצמה, את העובדים שלה, את המשפחות שלהם ואת הציבור עושה בדיקות על בסיס קבוע

כל מלל נוסף של ''אם נבדוק פחות יהיו פחות חולים'' הוא שיטת הבת יענה והוא דיי מביך אם נהיה כנים

אם בן אדם לא מבין את זה לבד אין מה להסביר מעבר
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים