Shay_uzan כתב:אני טיפה עייף (נדיר שזה קורה) אז אני מצפה לטריפל דאבל של דני כפיצויmy man כתב:איך בא לי טוב משחק היום..
חבר'ה - דיונים במהלך המשחק! חובה! שי, אני מסתכל עליך!
אני אסתפק באיזה דאבל דאבל איכותי

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Shay_uzan כתב:אני טיפה עייף (נדיר שזה קורה) אז אני מצפה לטריפל דאבל של דני כפיצויmy man כתב:איך בא לי טוב משחק היום..
מוכן לפשרה הזאתעידן כתב:Shay_uzan כתב:אני טיפה עייף (נדיר שזה קורה) אז אני מצפה לטריפל דאבל של דני כפיצויmy man כתב:איך בא לי טוב משחק היום..
אני אסתפק באיזה דאבל דאבל איכותי
Shay_uzan כתב:גם אמביד נכנס לרשימת הנחסמים של דני
עידן כתב:Shay_uzan כתב:גם אמביד נכנס לרשימת הנחסמים של דני
כן, כמעט כמו בכל המשחקים עד כה פתיחה חזקה של דני בהגנה. חבל מאוד שבהתקפה הוא עדיין בגדר נעלם.
רק שזה שיחרר את סט קרי שאף אחד אחר לא עזר עליו לשלשה פנויה...עידן כתב:Shay_uzan כתב:גם אמביד נכנס לרשימת הנחסמים של דני
כן, כמעט כמו בכל המשחקים עד כה פתיחה חזקה של דני בהגנה. חבל מאוד שבהתקפה הוא עדיין בגדר נעלם.
my man כתב:עידן כתב:Shay_uzan כתב:גם אמביד נכנס לרשימת הנחסמים של דני
היום עוד מוסרים פחות..
Shay_uzan כתב:רק שזה שיחרר את סט קרי שאף אחד אחר לא עזר עליו לשלשה פנויה...עידן כתב:Shay_uzan כתב:גם אמביד נכנס לרשימת הנחסמים של דני
ShiriV כתב:דני לא נוגע בכדור. פשוט מדהים
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
עידן כתב:ShiriV כתב:דני לא נוגע בכדור. פשוט מדהים
הוא אופציה רביעית או חמישית בהתקפה בחמישייה הזו. אבל כאמור, הוא כן נגע שלוש פעמים, נפטר ממנו תוך שנייה.
ומה זה היה הדבר הזה שהשעון התאפס בחזרה ל-24?
my man כתב:עידן כתב:ShiriV כתב:דני לא נוגע בכדור. פשוט מדהים
הוא אופציה רביעית או חמישית בהתקפה בחמישייה הזו. אבל כאמור, הוא כן נגע שלוש פעמים, נפטר ממנו תוך שנייה.
ומה זה היה הדבר הזה שהשעון התאפס בחזרה ל-24?
ואיפה המאמן לצעוק את זה?
ShiriV כתב:דני לא נוגע בכדור. פשוט מדהים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים