המאמן הבא של מכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: המאמן הבא של מכבי

הודעהעל ידי ankram » 20 פברואר 2022, 10:16

משעשע אותי שחשבו פה שיביאו מחליף ליאניס.
ההנהלה בעיקר עסוקה עכשיו בארגון 30 אוהדים לפוצץ משחק אימון , לא במציאת מאמן.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי omerk » 20 פברואר 2022, 23:01

אני לא כל כך מבין מה קורה. עבר כמעט שבוע מאז שיאניס עזב ולא נראה שיש אפילו דיבורים על מאמן חדש.
זו לא בדיחה הם באמת לא מתכוונים להביא מאמן?
omerk

הודעהעל ידי RomanR » 20 פברואר 2022, 23:13

לא הייתי בונה על זה שיביאו מאמן. הם מבחינתם הורידו את גובה הלהבות, פיטרו את יאניס, פלירטטו עם קטש ושיחררו את הספין של טרינקיירי

Sent from my RMX2111 using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי omerk » 20 פברואר 2022, 23:21

RomanR כתב:לא הייתי בונה על זה שיביאו מאמן. הם מבחינתם הורידו את גובה הלהבות, פיטרו את יאניס, פלירטטו עם קטש ושיחררו את הספין של טרינקיירי

ומי בדיוק הולך לעשות סקאוטינג בחצי עונה שנשארה? שואל באמת לא בציניות.
כולם מדברים על מאמן שאין אבל עכשיו גם מחלקת סקאוטינג אין. ברור לי שאבי אבן רחוק מאד מלהיות מוצלח בתפקיד שלו, אבל לפחות היה משהו.חשוב לשמור ולתחזק רשימה של שחקנים פוטנציאליים וחשוב לעקוב אחרי שחקנים במהלך העונה בכל קבוצה, על אחת כמה וכמה בקבוצה כמו מכבי. אם לא מביאים מחליף ליאניס, לפחות שיביאו מחליף לאבי אבן. התנהלות כל כך בעייתית וחובבנית.
omerk

הודעהעל ידי שמואל1 » 20 פברואר 2022, 23:49

omerk כתב:
RomanR כתב:לא הייתי בונה על זה שיביאו מאמן. הם מבחינתם הורידו את גובה הלהבות, פיטרו את יאניס, פלירטטו עם קטש ושיחררו את הספין של טרינקיירי

כולם מדברים על מאמן שאין אבל עכשיו גם מחלקת סקאוטינג אין. ברור לי שאבי אבן רחוק מאד מלהיות מוצלח בתפקיד שלו, אבל לפחות היה משהו.חשוב לשמור ולתחזק רשימה של שחקנים פוטנציאליים וחשוב לעקוב אחרי שחקנים במהלך העונה בכל קבוצה, על אחת כמה וכמה בקבוצה כמו מכבי. אם לא מביאים מחליף ליאניס, לפחות שיביאו מחליף לאבי אבן. התנהלות כל כך בעייתית וחובבנית.
עדיף כלום מאשר ה"סקאוטינג" של אבי אבן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Runner30 » 21 פברואר 2022, 00:06

https://memes.yarn.co/yarn-clip/bb15c71 ... 97cb8cf8d4

אבי אבן ומחלקת סקאוטינג
Runner30

הודעהעל ידי A.Parker » 21 פברואר 2022, 00:40

יש מצב שהייתי הולך בקיץ על ראדוניץ' (במידה והוא פנוי). אמנם קבוצה סרבית והכל (עם כל המשמעויות הנלוות לכך), אבל מדהים לראות איך הקבוצה שלו שומרת. פה באמת מדובר על מאמן הגנה. ביחס לכמות הכישרון שלהם, אפשר להגיד גם שהם מניעים נהדר את הכדור ומשחקים די שוטף.

לא סגור על מידת ההתאמה למכבי ולסגנון האמריקאי פה, אבל הוא בהחלט אופציה ראויה לאור השוק הגליל והמוניטין של המועדון.
A.Parker

הודעהעל ידי RomanR » 21 פברואר 2022, 00:45

A.Parker כתב:יש מצב שהייתי הולך בקיץ על ראדוניץ' (במידה והוא פנוי). אמנם קבוצה סרבית והכל (עם כל המשמעויות הנלוות לכך), אבל מדהים לראות איך הקבוצה שלו שומרת. פה באמת מדובר על מאמן הגנה. ביחס לכמות הכישרון שלהם, אפשר להגיד גם שהם מניעים נהדר את הכדור ומשחקים די שוטף.

לא סגור על מידת ההתאמה למכבי ולסגנון האמריקאי פה, אבל הוא בהחלט אופציה ראויה לאור השוק הגליל והמוניטין של המועדון.
רדוניץ' הוא מסוג המאמנים שמתאימים לקבוצות כמו הכוכב האדום. הוא נכשל ופוטר מבאיירן, ומכבי הרבה יותר אמריקאית מהם. לא חושב שהסגנון שלו מתאים פה

סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי A.Parker » 21 פברואר 2022, 01:06

RomanR כתב:
A.Parker כתב:יש מצב שהייתי הולך בקיץ על ראדוניץ' (במידה והוא פנוי). אמנם קבוצה סרבית והכל (עם כל המשמעויות הנלוות לכך), אבל מדהים לראות איך הקבוצה שלו שומרת. פה באמת מדובר על מאמן הגנה. ביחס לכמות הכישרון שלהם, אפשר להגיד גם שהם מניעים נהדר את הכדור ומשחקים די שוטף.

רדוניץ' הוא מסוג המאמנים שמתאימים לקבוצות כמו הכוכב האדום. הוא נכשל ופוטר מבאיירן, ומכבי הרבה יותר אמריקאית מהם. לא חושב שהסגנון שלו מתאים פה

בהחלט יכול להיות שהוא לא מתאים, אם כי אני לא חושב שהוא "כדורסל סרבי" הארדקור. התקפית הם דווקא משחקים בשטף ולאו דווקא כדורסל איטי ומבוקר. אולי גם יוכלו לתרגם את ההגנה שלו למתפרצות והתקפות מעבר.
A.Parker

הודעהעל ידי גל גל » 21 פברואר 2022, 01:21

הוא סחב את הכוכב לפיינל פור לא ?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי felix_r » 21 פברואר 2022, 01:45

גל גל כתב:הוא סחב את הכוכב לפיינל פור לא ?

הכוכב האדום לא הייתה בפיינל פור, רק פרטיזן (כאשר ניצחה את מכבי בסדרה), והמאמן אז היה וויושביץ'
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 21 פברואר 2022, 01:56

felix_r כתב:

הכוכב האדום לא הייתה בפיינל פור, רק פרטיזן (כאשר ניצחה את מכבי בסדרה), והמאמן אז היה וויושביץ'

בטוח ?
בעונה של צירבס וקווינסי מילר הם לא הגיעו ?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Rampel » 21 פברואר 2022, 02:25

גל גל כתב:
felix_r כתב:

בטוח ?
בעונה של צירבס וקווינסי מילר הם לא הגיעו ?
הגיעו להצלבה מול צסקא שהדיחה אותם בסוויפ בדרך לגביע.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי מילוס » 21 פברואר 2022, 10:11

omerk כתב:

רוצה לגעת רק במונח "מחלקת סקאוטינג" שאנחנו מדרים עליו כ"כ הרבה.
"מחלקת הסקאוטינג" של מכבי היא אדם וחצי, כן? והאדם השלם הוא כנראה אחד הכושלים בתולדות הספורט, ובזכות הטייטל הזה קודם למאמן. במובן הזה יש אפס נזק.

רק אגיד שלצורך העניין, ברוב קבוצות ליגת העל בכדורגל, השישית בטיבה באירופה וסמל הקלאס והמקצוענות, יש מחלקות סקאוטינג של 5-8 איש, כשכל אחד וההתמחויות שלו (הגנה\התקפה\וידאו\איתור ומעקב שחקנים ואנשי מקצוע\אנליזות שונות\הכנה למשחקים וכו'). למה? כי זה אחד התחומים הכי הכי הכי חשובים בספורט של היום.
בקבוצות התחתית (נוף הגליל סטייל)- יש איש-שניים, כלמני סוגים של מקורבים - שעושים הכל מהכל מהכל, בלי קשר נסיון קודם\הישגים\ידע מוכח כמו בכל תפקיד בעולם. שכונה.

אז, לאיזו חבורה להערכתכם האימפריה המכביסטית שייכת, בהשוואה לליגת הפח הזאת?

בקיצור, יש פה משהו שעובד כמו שצריך? מעבר לכסף שנכנס לכל המעורבים בדבר.
מילוס

הודעהעל ידי ankram » 21 פברואר 2022, 11:27

למי שחלם על טרינקיירי , למי שחשב שלהנהלת מכבי בכלל מעניינת העונה הזאת , למי שחלם על השתפרות הקבוצה.
יש לי פנטהאוז למכור לכם מהצד של הים.

בר בבוקר שבו הוחלט על סיום דרכו של ספרופולוס היה ברור לרוב אנשי מכבי תל אביב כי אבי אבן יעמוד על הקווים עד לסיום העונה, אלא אם יקרה משהו לא צפוי. ובכל זאת, הצהובים בחנו אפשרויות נוספות, ומתחילים לקבל את הביטחון כי ניתן לסיים את העונה עם אבן ואולי אפילו להגיע להישג. "אבי מכיר את הקבוצה מצוין, הוא איש מקצוע מהשורה הראשונה", סיפרו במכבי אמש, "אנחנו מאמינים שהוא יעשה עבודה טובה מאוד".

https://sports.walla.co.il/item/3490154
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי מילוס » 21 פברואר 2022, 11:52

הבעות האמון של מכבי מטריפות אותי. מעניין אותי, אחת ולתמיד, לשמוע על סמך מה "סומכים עליו" ועל סמך מה חושבים שהוא "איש מקצוע מהשורה הראשונה". זה מטמטם מה שקורה פה. שמו את דוד ביטן בראשות הממשלה - ואין פה עיתונאי אחד מתוך כל הקשקשנים בשכר שירים אייטם בעניין וישאל את כל השאלות שצריכות להישאל? זה נראה כאילו שמכבי היא איזו מאפיה אכזרית שאף אחד לא מעיז להכניס את האף.

אה, ואם זכייה בליגת החובבנים היא "הישג", אולי צריך פשוט לתת לאבן חוזה לעוד עונה.
מילוס

הודעהעל ידי ankram » 21 פברואר 2022, 12:03

מילוס כתב:הבעות האמון של מכבי מטריפות אותי. מעניין אותי, אחת ולתמיד, לשמוע על סמך מה "סומכים עליו" ועל סמך מה חושבים שהוא "איש מקצוע מהשורה הראשונה". זה מטמטם מה שקורה פה. שמו את דוד ביטן בראשות הממשלה - ואין פה עיתונאי אחד מתוך כל הקשקשנים בשכר שירים אייטם בעניין וישאל את כל השאלות שצריכות להישאל? זה נראה כאילו שמכבי היא איזו מאפיה אכזרית שאף אחד לא מעיז להכניס את האף.

אה, ואם זכייה בליגת החובבנים היא "הישג", אולי צריך פשוט לתת לאבן חוזה לעוד עונה.

על סמך מה סומכים על ניקולה? על שבח? זה לא שמדובר באנשי מקצע במעלה הראשונה, אותו הסיפור עם אבי אבן ויאניס , כל עוד יאניס לא גרם למכבי להיות מושפלת , ללא שום קשר ליכולת המקצועית שלו כמאמן ,
הוא נשאר , למה? כי היו לו קשרים טובים מול הנהלת מכבי והוא היה מוכן לכל חרא שיביאו לו, זה לכשעצמו , מקנה לך במועדון העלוב הזה , תפקיד.
אבי אבן הוא איש של הנהלה , הוא עושה מה שאומרים לו , קובלסקי לא היה מוכן להיות יס מן של הנהלה והביע את דעתו , אז הוא לא במערכת יותר , לא משנה שהוא איש המקצוע הכי טוב , רגב לא עושה בעיות ומסכים להכל , אז הוא בתפקיד. כי ככה זה עובד , אתה זורם עם מה שההנהלה מחליטה , אתה בתפקיד.
ברגע שמכבי הפסידו 3 דרבים רצופים ועפו מהגביע , פה זה כבר השפלה , ואם לא היה רעש ברשתות , אולי אפילו יאניס היה נשאר , אבל היה רעש ברשתות , אז יאניס הוקרב לעולה.
כן , מכבי זאת מאפיה אכזרית , מאפיה קרואטית \ פדרמנית , שבה למקצועיות אין ערך , רק לנאמנות יש ערך .
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אחדשיודע » 21 פברואר 2022, 13:16

מילוס כתב:
omerk כתב:

רוצה לגעת רק במונח "מחלקת סקאוטינג" שאנחנו מדרים עליו כ"כ הרבה.
"מחלקת הסקאוטינג" של מכבי היא אדם וחצי, כן? והאדם השלם הוא כנראה אחד הכושלים בתולדות הספורט, ובזכות הטייטל הזה קודם למאמן. במובן הזה יש אפס נזק.

רק אגיד שלצורך העניין, ברוב קבוצות ליגת העל בכדורגל, השישית בטיבה באירופה וסמל הקלאס והמקצוענות, יש מחלקות סקאוטינג של 5-8 איש, כשכל אחד וההתמחויות שלו (הגנה\התקפה\וידאו\איתור ומעקב שחקנים ואנשי מקצוע\אנליזות שונות\הכנה למשחקים וכו'). למה? כי זה אחד התחומים הכי הכי הכי חשובים בספורט של היום.
בקבוצות התחתית (נוף הגליל סטייל)- יש איש-שניים, כלמני סוגים של מקורבים - שעושים הכל מהכל מהכל, בלי קשר נסיון קודם\הישגים\ידע מוכח כמו בכל תפקיד בעולם. שכונה.

אז, לאיזו חבורה להערכתכם האימפריה המכביסטית שייכת, בהשוואה לליגת הפח הזאת?

בקיצור, יש פה משהו שעובד כמו שצריך? מעבר לכסף שנכנס לכל המעורבים בדבר.

כן, אתה צודק לגמרי. כסף עוזר לשפר הכל, אבל זה משהו שחייבים לדבר עליו.

אגב, אני זוכר שפעם קראתי שפורטו מהכדורגל מעסיקה 250 סקאוטים, רובם בדרום אמריקה. וככה הם מחפים/חיפו בין היתר על הבדלי התקציב מקבוצות הבכירות ביבשת לאורך הרבה שנים. אז אין ספק שאם לא מעמידים תקציב גבוה, צריך להשקיע בחיפוש של שחקנים כישרוניים בזול. מכבי לא עושה אף אחד מאלה. קרובים יותר לחובבנות מאשר למקצוענות בתחום הזה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי מילוס » 21 פברואר 2022, 16:10

מדוייק לגמרי, ככה מחפים על הבדלי רמות - גם כשהפערים הרבה יותר גדולים מאלו שבין מכבי לאנדולו. ופורטו היא דוגמא מעולה, כמו גם בנפיקה, ובכלל בפורטוגל יש שלל אקדמיות-על לנוער (שזו עוד סוגיה שלא מספיק מדוברת פה). ומעל כולן יש את אייאקס כמובן.
זה ברכש, זה בזיהוי והשבחת כשרונות גולמיים, בבניית קבוצה, בהכנה למשחקים, בהכל.

במכבי מתרצים כשלונות בהבדלים של כמה מיליונים מול קבוצות הטופ (ובינתיים מפסידים תארים בארץ לקבוצות עם עשירית תקציב), כשבעולם הספורט קבוצות מצליחות להתמודד עם הבדלים של מאות מיליונים - ומול השחקנים הבאמת הכי טובים בעולם (לא הכי טובים שמחוץ ל-500 שחקני ה-NBA).

ועוד לא הזכרתי את אקדמיית הנוער המהוללת, שבמקום לחלוש (ללא תחרות) על מדינה בגודל של בוטן ולהצליח לקבץ את מיטב כוכבי הילדים והנוער כדי להזריק להם יסודות ולהשביח - הקבוצה הבוגרת רודפת מדי קיץ אחרי כל מני דפ"רים נטולי יכולת עם ת.ז כחולה שהדהימו וקלעו 8 נק' שלמות בעונה שלפני.
הכל מתחיל בסקאוטינג. הכל.
מילוס

הודעהעל ידי my man » 22 פברואר 2022, 17:22

חחח אבן יאמן באולסטאר הישראלי
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים