פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג, מחזור 19: מכבי - באסקוניה, שלישי 21:05

02 מרץ 2022, 00:11

לא ייאמן שמכבי כמעט הצליחה להפסיד לבסקוניה

02 מרץ 2022, 00:14

שמואל1 כתב:לא ייאמן שמכבי כמעט הצליחה להפסיד לבסקוניה

הייתי מתפלא אם היה הולך אחרת. הפסד לא היה מפתיע אותי. ככה זה כשהמאמן שלך הוא סקאוט (וגם בזה הוא לא טוב).

02 מרץ 2022, 00:22

עידן כתב:
felix_r כתב:
עידן כתב:
felix_r כתב:מאמן בינוני, מאמן כלשהו, אפילו רמי הדר במקום אבי אבן היום, זה 20 הפרש קל למכבי.

סביר להניח. אבל העונה גמורה בכל מקרה, אז אין באמת משמעות, בטח לא להפרשים.

ממש לא. אם עכשיו משעים את הרוסיות עד סוף העונה, אנחנו קל בפליי-אוף

מכבי עדיין תצטרך לשחק נגד ריאל, ברצלונה (בחוץ) ומילאנו. מה "קל" פה בדיוק? אם תפסיד את כל המשחקים האלו, אתה בחוץ כנראה גם אם הרוסיות עפות.

תבדוק באשכול "רעידת אדמה...". שמתי שם טבלה ללא הרוסיות. מכבי כבר במקום 7 (ללא המשחק של היום)

02 מרץ 2022, 00:23

עידן כתב:
שמואל1 כתב:לא ייאמן שמכבי כמעט הצליחה להפסיד לבסקוניה

הייתי מתפלא אם היה הולך אחרת. הפסד לא היה מפתיע אותי. ככה זה כשהמאמן שלך הוא סקאוט (וגם בזה הוא לא טוב).

אפילו לא סקאוט. זו זילות למקצוע כ"כ קריטי בעולם הספורט.
הוא עסקן שתקוע במערכת על סמך כלום ושום דבר כדורסל-ווייז.

02 מרץ 2022, 00:28

felix_r כתב:
עידן כתב:
felix_r כתב:
עידן כתב:
felix_r כתב:מאמן בינוני, מאמן כלשהו, אפילו רמי הדר במקום אבי אבן היום, זה 20 הפרש קל למכבי.

מכבי עדיין תצטרך לשחק נגד ריאל, ברצלונה (בחוץ) ומילאנו. מה "קל" פה בדיוק? אם תפסיד את כל המשחקים האלו, אתה בחוץ כנראה גם אם הרוסיות עפות.

תבדוק באשכול "רעידת אדמה...". שמתי שם טבלה ללא הרוסיות. מכבי כבר במקום 7 (ללא המשחק של היום)

ראיתי, בסדר. אבל אני שואל שוב - מה קל פה, ואיך מכבי אמורה לנצח את המשחקים האלו? על פי הטבלה הזו, אתה יכול לראות שגם לכוכב האדום יש סיכוי תיאורטי להעפיל. במקרה גם המשחק הקרוב של מכבי הוא נגדם בחוץ - לא רואה שום סיכוי שמכבי מנצחת בכושר הנוכחי שלה. אני בכלל לא רואה איך מכבי לוקחת משחק כלשהו עד סוף העונה, אולי נגד פנאתיניקוס המפורקת.

02 מרץ 2022, 01:01

אחדשיודע כתב:
A.Parker כתב:אתה עדיין אופטימי אחרי הערב?

אופטימי תמיד.
אבל אין ספק שהקהל בהיכל (או ספציפית הגייט) שובר שיאי טימטום כל פעם מחדש.

אתה מבין על מה דיברתי?
הקהל מריע ושואג במשחק כזה ועוד בסוף חוגג את הניצחון.

02 מרץ 2022, 01:01

A.Parker כתב:
אחדשיודע כתב:
A.Parker כתב:
אחדשיודע כתב:
A.Parker כתב:אמרתי לך שצריכים לקרות דברים קיצוניים מאוד בשביל שמשהו ישתנה.

ואני אמרתי שזה לא יקרה בן לילה. לאט לאט.
אגב. דברים מאוד קיצוניים = אבי אבן מאמן.

אני בספק אבל נראה. לדעתי עונת היורוקאפ היתה שפל גדול מאוד.

הירידה ליורוקאפ הייתה שפל גדול, אבל היא באה שנה וחצי אחרי הזכייה ביורוליג. עוד לא הצטבר מספיק כעס ומאז אנחנו צוברים שיאי שפל חדשים שנה אחרי שנה.

ושוב, אם האוהדים יהיו בגישה שלך, ימשיכו כרגיל מתוך מחשבה ששום דבר לא ישתנה - אז ברור שלא יקרה כלום. צריכים לדרוש לשינוי כל הזמן. כמו שנעשה בכדורגל נגד לוני. מחאות, מחאות, מחאות. בסוף זה קורה.

בינתיים אני שומע בעיקר עידוד מהקהל. נראה אם זה ישתנה מתישהו.
שמכבי הייתה במינוס היה בעיקר שריקות בוז

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

02 מרץ 2022, 01:03

Shay_uzan כתב:
A.Parker כתב:
אחדשיודע כתב:
A.Parker כתב:
אחדשיודע כתב:ואני אמרתי שזה לא יקרה בן לילה. לאט לאט.
אגב. דברים מאוד קיצוניים = אבי אבן מאמן.

אני בספק אבל נראה. לדעתי עונת היורוקאפ היתה שפל גדול מאוד.

הירידה ליורוקאפ הייתה שפל גדול, אבל היא באה שנה וחצי אחרי הזכייה ביורוליג. עוד לא הצטבר מספיק כעס ומאז אנחנו צוברים שיאי שפל חדשים שנה אחרי שנה.

ושוב, אם האוהדים יהיו בגישה שלך, ימשיכו כרגיל מתוך מחשבה ששום דבר לא ישתנה - אז ברור שלא יקרה כלום. צריכים לדרוש לשינוי כל הזמן. כמו שנעשה בכדורגל נגד לוני. מחאות, מחאות, מחאות. בסוף זה קורה.

בינתיים אני שומע בעיקר עידוד מהקהל. נראה אם זה ישתנה מתישהו.
שמכבי הייתה במינוס היה בעיקר שריקות בוז

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

מחלק ולשניות ספורות. זה קורה יקרה כבר המון פעמים בעבר, לא משהו משמעותי. רובם המוחלט שאג משמחה דקה אחרי לאחר פעולה סבירה של שחקן. אפילו במשחק הזיכרון שלהם קצר.

02 מרץ 2022, 01:33

A.Parker כתב:
אחדשיודע כתב:

אופטימי תמיד.

אתה מבין על מה דיברתי?

בוא, זה לא מפתיע שהם חגגו את הניצחון אחרי שכמעט כל המשחק עודדו (ולא מחאו נגד הבעלים). נראה לי שהסיפור עם הרוסיות השכיח קצת את המצב האמיתי. אבל כל עוד אבי אבן יהיה פה עד סוף העונה, אני לא דואג. לפחות לחלק, גם לשבויים שביניהם, ייפול האסימון. הייתי רוצה שתהיה מחאה נגד הבעלים מעכשיו ועד סוף העונה, אבל ברור שאנחנו עוד לא שם. הגייט מורכב ברובו מילדים טיפשים שלא מבינים את הסיטואציה (ומונהג ע״י כאלו שמקבלים מיקרופון וציוד עידוד מהבעלים).

02 מרץ 2022, 02:29

עידן כתב:
felix_r כתב:
עידן כתב:
felix_r כתב:
עידן כתב:

ראיתי, בסדר. אבל אני שואל שוב - מה קל פה, ואיך מכבי אמורה לנצח את המשחקים האלו? על פי הטבלה הזו, אתה יכול לראות שגם לכוכב האדום יש סיכוי תיאורטי להעפיל. במקרה גם המשחק הקרוב של מכבי הוא נגדם בחוץ - לא רואה שום סיכוי שמכבי מנצחת בכושר הנוכחי שלה. אני בכלל לא רואה איך מכבי לוקחת משחק כלשהו עד סוף העונה, אולי נגד פנאתיניקוס המפורקת.

אולי לא באמת קל, אבל ממש סביר בהחלט (אם יהיה מאמן אמיתי כמובן)

נכון לעכשיו:

6) באיירן 12-9
7) מכבי 11-10
8) מונאקו 10-12
9) פנרבחצ'ה 9-12
10) הכוכב האדום 8-12

בפועל מכבי, מונאקו ופנרבחצ'ה נאבקות על 2 מקומות בפליי-אוף. זה ממש לא בלתי אפשרי, בתנאי שמכבי תביא מאמן אמיתי, לא סקאוט.

02 מרץ 2022, 10:47

אחדשיודע כתב:
A.Parker כתב:
אחדשיודע כתב:

אופטימי תמיד.

אתה מבין על מה דיברתי?

בוא, זה לא מפתיע שהם חגגו את הניצחון אחרי שכמעט כל המשחק עודדו (ולא מחאו נגד הבעלים). נראה לי שהסיפור עם הרוסיות השכיח קצת את המצב האמיתי. אבל כל עוד אבי אבן יהיה פה עד סוף העונה, אני לא דואג. לפחות לחלק, גם לשבויים שביניהם, ייפול האסימון. הייתי רוצה שתהיה מחאה נגד הבעלים מעכשיו ועד סוף העונה, אבל ברור שאנחנו עוד לא שם. הגייט מורכב ברובו מילדים טיפשים שלא מבינים את הסיטואציה (ומונהג ע״י כאלו שמקבלים מיקרופון וציוד עידוד מהבעלים).

היו קריאות של פדרמן הביתה אבל של בודדים ואין סיכוי שזה יישמע מול קריאות הבוז או השירה של הגייט. העידוד ב-2 הדקות האחרונות, כאילו אנחנו לא כמעט הפסדנו בבית ללפני אחרונה במפעל ומהבודדות שמשחקות כדורסל יותר גרוע משלנו, היה מביך בטירוף. רשמת פה בת'רד זיכרון קצר. אין לך מושג עד כמה...

היה אירוע מעניין אתמול של ריב אוהדים בשער 6. מישהו צרח בטירוף לכיוון של שמעון (אפילו לא שמעתי בדיוק מה הוא צורח, אבל היה ברור שזה נגד ההנהלה) וחלק מהקהל שם ענה לו והתעמת איתו וחלק מחא כפיים...

לדעתי, הסיפור פה הוא שעד שהמיעוט שמבין את הבעיה ורוצה למחות נגד הבעלים, לא יתאחד, לא ישמעו אותו בכלל. וזה כולל אותי. אני יכול לצעוק פדרמן הביתה ובעלים הביתה כמה שבא לי עם עוד בודדים, אבל הפסיכופט שמקלל את ווילבקין בטירוף היה יותר משמעותי וסחף יותר.
רוב הקהל פשוט נגרר אחרי מה שהגייט עושה. לדעתי זה נטו אפקט הרוב. אם ישמעו קולות מחאה ברורים ומתואמים (גם אם של מיעוט) נגד הבעלים, אולי חלק מאותו קהל גם יצטרף כדי ליצור קול שלפחות נשמע בהיכל עצמו. אבל בשביל זה צריך שהקול הזה יהיה מאוחד. לא מפתיע אותי שזה התחיל משער 6, הכי רחוק מהקולות של הגייט. אבל כרגע זה לא מספיק.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

02 מרץ 2022, 15:09

felix_r כתב:
עידן כתב:
felix_r כתב:
עידן כתב:
felix_r כתב:

נכון לעכשיו:

6) באיירן 12-9
7) מכבי 11-10
8) מונאקו 10-12
9) פנרבחצ'ה 9-12
10) הכוכב האדום 8-12

בפועל מכבי, מונאקו ופנרבחצ'ה נאבקות על 2 מקומות בפליי-אוף. זה ממש לא בלתי אפשרי, בתנאי שמכבי תביא מאמן אמיתי, לא סקאוט.

עכשיו נשאר רק להפליל את איטליה, ספרד וטורקיה בקשרים נסתרים עם פוטין ומכבי בתמונת הגביע! (לא בטוח רק שיהיה מי שיניף את הגביע).

02 מרץ 2022, 15:16

מילוס כתב:
felix_r כתב:
עידן כתב:
felix_r כתב:
עידן כתב:

נכון לעכשיו:

6) באיירן 12-9
7) מכבי 11-10
8) מונאקו 10-12
9) פנרבחצ'ה 9-12
10) הכוכב האדום 8-12

עכשיו נשאר רק להפליל את איטליה, ספרד וטורקיה בקשרים נסתרים עם פוטין ומכבי בתמונת הגביע! (לא בטוח רק שיהיה מי שיניף את הגביע).

עם הטמטום שיש לחלק לא מבוטל משחקני מכבי, אנחנו יכולים להפסיד בגמר מסל עצמי :)

02 מרץ 2022, 15:18

לאחר שצפיתי שוב בדקות הסיום של המשחק, הגעתי למסקנה שהשופטים עזרו לנו לנצח.
פרסם תגובה