פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג, מחזור 32: מכבי תל אביב - ריאל מדריד 24.3 21:00

25 מרץ 2022, 15:36

Rampel כתב:
A.Parker כתב:
Rampel כתב:
A.Parker כתב:
אחדשיודע כתב:ואם הרוסיות לא היו מודחות מהיורוליג, הם היו מפסידים גם את שני האחרונים. ההדחה של הרוסיות החזירה את הקהל לעניינים, שראה את הפלייאוף שוב בתור אפשרות ריאלית.

אין תמונה שקרית גדולה יותר מהמצב שאנו נמצאים בו כעת. האוהדים מעודדים התנהלות כושלת בשביל "הצלחה" רגעית.

זוכר את הויכוח שלנו על הקהל?
מודה שזה התעלה אפילו על הציפיות שלי. אוהדים סתומים עם אפס זיכרון שמובלים ע"י חפרן אינטרסנט עם מערכת הגברה.
הם גם בלמו כל ניסיון מחאה נגד הבעלים ואפילו נגד וויצ'יץ' (לא שזה קשה. מבין האוהדים שמגיעים להיכל, בודדים משכילים להבין מה הבעיה האמיתית). אנחנו מיעוט שלא נשמע ואחרי השבוע הזה קשה לי להאמין שישמעו אותנו עד המשבר הבא.

הנצחונות האחרונים אכן רעים לעתיד. רשמתי את זה אחרי מילאנו ואני רושם את זה גם פה. ועדיין, אני כל כך שונא את ריאל, עם כמה שזה יוצר נזק לעתיד, קשה לי שלא לשמוח. גם אם זה רק להיום.. גג לסופ"ש :)

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

ברור שבלמו, חיברו את הטמבל עם המיקרופון לרמקול בצד השני כדי לתת כיסוי מלא לצעקות העידוד שלהם.
[b]יש עוד משהו שהם עשו כדי לבלום מחאות?[/b ]

האמת? כבר לא יודע כמה זה משנה אם מכבי תעפיל או לא. היו פה כשלונות צורמים יותר ועדיין הכל נשאר על כנו.

אני יודע שהיו אוהדים שמשתייכים לארגון האוהדים שרצו להיות חלק פעיל ומשמעותי ממחאת בעלים ולטענתם נבלמו על ידי מנהיגי הארגון. בין אם זה נכון ובין אם לא, הפחד מחבורת ערסים שנמצאת בכיס של הבעלים ונהינת מהטבות מצידם זאת הזיה מטורפת. אשכרה קהל שבוי שאכפת לו שמלטפים אותו ונותנים לו מיקרופון וכרטיסים מוזלים על חשבון דרישת ניהול תקין והצלחת המועדון.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

עצוב.

באופן כללי הקטע שנותנים לו מיקרופון לאורך כל המשחק זה דבר בלתי נסבל. למה צריך להתנהג כמו בהפעלת יומולדת של בן 8?
מה גם שזה לא חוקי ואני לא מבין איך עוד לא אסרו את זה עם קנס כבד.

25 מרץ 2022, 15:38

אחדשיודע כתב:היו הבטחות. אחת לדוגמה:
״זאת אומרת שאם נחשוב שצריך להגדיל את התקציב בעוד כך וכך מיליונים אנחנו נשים את היד בכיס ונשלם. במידה ומה שיש לא יספיק אז אולי נחשוב על דברים אחרים. כרגע זה לא על הפרק ואנחנו חושבים שאנחנו יכולים לממן את הצרכים שלנו ואני חושב שיחסית די בהצלחה”.

את רוב אוהדי ההיכל זה מספק. ״אם נצטרך, נפתח את הכיס, אבל כרגע לא צריך״.

נו ו...?
הוא אמר שהוא לא רואה צורך, מבחינתו התקציב הנוכחי מספיק.
הוא אמר את זה כמה וכמה פעמים במהלך השיחה.

25 מרץ 2022, 15:42

A.Parker כתב:
״זאת אומרת שאם נחשוב שצריך להגדיל את התקציב בעוד כך וכך מיליונים אנחנו נשים את היד בכיס ונשלם. במידה ומה שיש לא יספיק אז אולי נחשוב על דברים אחרים. כרגע זה לא על הפרק ואנחנו חושבים שאנחנו יכולים לממן את הצרכים שלנו ואני חושב שיחסית די בהצלחה”.

נו ו...?

מה נו ו? זאת הבטחה שהאוהדים התמימים קונים. זה בדיוק העניין.
בדיוק כמו ״12 שחקני יורוליג״ של פדרמן.

מסיבות עיתונאים שכל מטרתן להאכיל את האוהדים בלוקשים. וזה עובד.

25 מרץ 2022, 15:46

אחדשיודע כתב:
A.Parker כתב:

נו ו...?

מה נו ו? זאת הבטחה שהאוהדים התמימים קונים. זה בדיוק העניין.
בדיוק כמו ״12 שחקני יורוליג״ של פדרמן.

מסיבות עיתונאים שכל מטרתן להאכיל את האוהדים בלוקשים. וזה עובד.

ראית את המסעת או שרק קראת?
הוא שב והדגיש כמה פעמים שהתקציב הנוכחי מספיק. אז מתוך שש פעמים שהוא אמר את זה, הוא אמר שבמידה והם יחשבו שצריך להגדיל את התקציב - הם יעשו זאת.
זה לא משנה כי מבחנתו התקציב הנוכחי מספיק.

יש הבדל עצום בין זה לבין הבטחה של 12 שחקני יורוליג. גם ברמת ההצרה (אמירה סתמית לעומת הבטחה) וגם בתוכן.

25 מרץ 2022, 15:49

ראיתי וקראתי. אני יודע מה הוא אמר ומה הוא והפדרמנים מתכוונים לעשות. אני לא מהאוהדים התמימים אם לא הבנת. אני אומר שאותם אוהדים ייקחו את הדברים ויסיקו ש-״אם צריך״, הבעלים ישקיעו מיליונים. הרי ברור שצריך, וברור שמכבי בכל זאת תמשיך להיות קבוצה עם תקציב בינוני ולא הרבה מעבר.

כל התכלית של מסיבת עיתונאים הזאת (כמו מסיבת העיתונאים של פדרמן בזמנו) היא להשתיק כל אופציה למחאה. זאת הנקודה. האוהדים התמימים (לא נעים להגיד טיפשים) מקשיבים למסיבת העיתונאים זאת, ואומרים טוב - יש על מי לסמוך. נמשיך לקנות מנויים ולתמוך בהם.

עוד מאותן פנינים:
״שנה הבאה אנחנו לא נהיה מוגבלים בתקציב ואנחנו כבר מתחילים לבנות את הקבוצה של שנה הבאה עם התקציב שיידרש”.
אז מה עושים?
”התאמות, כבר אמרתי. אם צריך תקציב נוסף אנחנו נשים תקציב נוסף. השחקנים שאנחנו מביאים, כמו קיירי תומאס, זה תוספת מחוץ לתקציב והבאנו אותו. בעיני יש לנו שחקנים ישראלים בין הטובים שישנם. אני לא מדבר על דני אבדיה שאני נהנה כל יום לראות מה הוא עשה ב-NBA ואת עומרי כספי שהחזרנו אחרי שהוא סיים את התפקיד שלו ב-NBA ואנחנו מאושרים שהוא חזר. כמובן שיש את יובל זוסמן שלא נמצא אצלנו, הוא בגרמניה, אבל הוא בחור שפיתחנו מהתחלה גם כן וחבל לנו שהוא שם. אני מקווה שיום אחד הוא יחזור. ניתן לו קצת להשתפשף כמו שניקולה השתפשף”.
התקציב יגדל בעונה הבאה?
”יש התחלה של תוכניות. עוד לא ישבנו פיזית על התקציב. אני מניח שהוא יגדל, אם נצטרך הוא יגדל. צריך לעשות דברים הגיוניים. אנחנו מנסים לשפר את הניהול ביורוליג ולהסתכל יותר על הכנסות הקבוצות בעתיד”.

התקציב יגדל בוודאות בהשוואה לשנתיים האחרונות (קיצצו 20% כדי לקבל מענק מהמדינה), אבל זה לא אומר כמובן שהם הולכים להכניס את היד לכיס. ״רק אם צריך״. בשביל כל אלו שהשתגעו בהיכל אתמול, כאילו מכבי זכתה באליפות אירופה, זה מספיק טוב. ״אם צריך״.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 25 מרץ 2022, 16:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

25 מרץ 2022, 16:09

אחדשיודע כתב:ראיתי וקראתי. אני יודע מה הוא אמר ומה הוא והפדרמנים מתכוונים לעשות. אני לא מהאוהדים התמימים אם לא הבנת. אני אומר שאותם אוהדים ייקחו את הדברים ויסיקו ש-״אם צריך״, הבעלים ישקיעו מיליונים. הרי ברור שצריך, וברור שמכבי בכל זאת תמשיך להיות קבוצה עם תקציב בינוני ולא הרבה מעבר.

כל התכלית של מסיבת עיתונאים הזאת (כמו מסיבת העיתונאים של פדרמן בזמנו) היא להשתיק כל אופציה למחאה. זאת הנקודה. האוהדים התמימים (לא נעים להגיד טיפשים) מקשיבים למסיבת העיתונאים זאת, ואומרים טוב - יש על מי לסמוך. נמשיך לקנות מנויים ולתמוך בהם.

עוד מאותן פנינים:
״שנה הבאה אנחנו לא נהיה מוגבלים בתקציב ואנחנו כבר מתחילים לבנות את הקבוצה של שנה הבאה עם התקציב שיידרש”.
אז מה עושים?
”התאמות, כבר אמרתי. אם צריך תקציב נוסף אנחנו נשים תקציב נוסף. השחקנים שאנחנו מביאים, כמו קיירי תומאס, זה תוספת מחוץ לתקציב והבאנו אותו. בעיני יש לנו שחקנים ישראלים בין הטובים שישנם. אני לא מדבר על דני אבדיה שאני נהנה כל יום לראות מה הוא עשה ב-NBA ואת עומרי כספי שהחזרנו אחרי שהוא סיים את התפקיד שלו ב-NBA ואנחנו מאושרים שהוא חזר. כמובן שיש את יובל זוסמן שלא נמצא אצלנו, הוא בגרמניה, אבל הוא בחור שפיתחנו מהתחלה גם כן וחבל לנו שהוא שם. אני מקווה שיום אחד הוא יחזור. ניתן לו קצת להשתפשף כמו שניקולה השתפשף”.
התקציב יגדל בעונה הבאה?
”יש התחלה של תוכניות. עוד לא ישבנו פיזית על התקציב. אני מניח שהוא יגדל, אם נצטרך הוא יגדל. צריך לעשות דברים הגיוניים. אנחנו מנסים לשפר את הניהול ביורוליג ולהסתכל יותר על הכנסות הקבוצות בעתיד”.

מה שאני אומר זה שבניגוד לפדרמן שבכוונה פיזר הבטחות שקריות, רקאנטי היה יותר כן והתבסס בבינוניות. זה שאוהדים מספיק טיפשים כדי להסיק אחרת ממה שהוא אמר זה כבר עניין שלהם. לדעתי השיחה הזאת שונה באופן מהותי מזו של פדרמן. אגב, אתה יכול לשים לב שהתוספת מחוץ לתקציב הוא פאקינג תומאס. אז כן, אלה "החיזוקים" הצפויים בתקציב.

ברור לי שאתה מבין את זה. אני רק מניח שגם רוב האנשים מבינים את זה (ברמה כזאת או אחרת) כי לא ניתנה פה שום הבטחה משמעותית או הצהרה לשינוי. בעיקר שיקוף של המצב, עם הסתכלות קצת מעוותת על הדברים.

25 מרץ 2022, 16:09

אני כנראה לא אצליח לעולם להבין את הרצון של חלק מהאוהדים לראות את מכבי נכשלת .

מכבי נתנה אתמול משחק לא טוב מול קבוצה חזקה ומאומנת ( בניגוד למכבי ) ועדיין הצליחה לחלץ ניצחון בעיקר בזכות הקהל .

גם את הטענות לסקוטי אני כבר אף פעם לא אבין , אתמול הוא התחנן פעם אחר פעם לקבל חסימה או ששחקנים יעשו תנועה לקבל כדור ( לא יודע אם רואים את זה תמיד בשידור ) וכולם עומדים ולא זזים שזה אגב התסמין הבולט ביותר של קבוצה בלי מאמן .

25 מרץ 2022, 16:13

A.Parker כתב:
אחדשיודע כתב:ראיתי וקראתי. אני יודע מה הוא אמר ומה הוא והפדרמנים מתכוונים לעשות. אני לא מהאוהדים התמימים אם לא הבנת. אני אומר שאותם אוהדים ייקחו את הדברים ויסיקו ש-״אם צריך״, הבעלים ישקיעו מיליונים. הרי ברור שצריך, וברור שמכבי בכל זאת תמשיך להיות קבוצה עם תקציב בינוני ולא הרבה מעבר.

עוד מאותן פנינים:
אז מה עושים?
התקציב יגדל בעונה הבאה?

מה שאני אומר זה שבניגוד לפדרמן שבכוונה פיזר הבטחות שקריות, רקאנטי היה יותר כן והתבסס בבינוניות. זה שאוהדים מספיק טיפשים כדי להסיק אחרת ממה שהוא אמר זה כבר עניין שלהם. לדעתי השיחה הזאת שונה באופן מהותי מזו של פדרמן. אגב, אתה יכול לשים לב שהתוספת מחוץ לתקציב הוא פאקינג תומאס. אז כן, אלה "החיזוקים" הצפויים בתקציב.

ברור לי שאתה מבין את זה. אני רק מניח שגם רוב האנשים מבינים את זה (ברמה כזאת או אחרת) כי לא ניתנה פה שום הבטחה משמעותית או הצהרה לשינוי. בעיקר שיקוף של המצב, עם הסתכלות קצת מעוותת על הדברים.

אתה כנראה לא זוכר את מסיבת העיתונאים עם פדרמן. גם הוא התבוסס בבינוניות. גם הוא דיבר על תקציב של אמצע טבלה ולא מעבר לכך. והאימרה של ״12 שחקני יורוליג״ זה האמא של הבינוניות. מה זה 12 שחקני יורוליג? אוחיון היה באותה תקופה שחקן יורוליג. אז 12 אוחיונים הופך אותך לקבוצת יורוליג לגיטימית? כמובן שלא.

ולא, האוהדים תמימים קוראים וצופים במסיבת העיתנונאים וקונים את הלוקשים. ״אם צריך״ מבחינתם זה מספיק.

25 מרץ 2022, 16:15

יוסי22 כתב:אני כנראה לא אצליח לעולם להבין את הרצון של חלק מהאוהדים לראות את מכבי נכשלת .

מכבי נתנה אתמול משחק לא טוב מול קבוצה חזקה ומאומנת ( בניגוד למכבי ) ועדיין הצליחה לחלץ ניצחון בעיקר בזכות הקהל .

גם את הטענות לסקוטי אני כבר אף פעם לא אבין , אתמול הוא התחנן פעם אחר פעם לקבל חסימה או ששחקנים יעשו תנועה לקבל כדור ( לא יודע אם רואים את זה תמיד בשידור ) וכולם עומדים ולא זזים שזה אגב התסמין הבולט ביותר של קבוצה בלי מאמן .

מי רוצה פה שמכבי תכשל? אתה קורא מה שכותבים כאן?

רוצים שתקום מחאה נגד הבעלים. רוצים שהם יתחלפו. זהו.
מכבי ראויה ליותר משאיפות של פלייאוף פעם ב-7 שנים.

25 מרץ 2022, 17:42

כולנו היינו רוצים שהקבוצה תחזור להיות מה שהייתה בשנות ה-2000 , השאלה היא מה מכבי באמת שווה כשבוחנים אובייקטיבית את כלל המרכיבים תקציב / קהל / מסורת / הנהלה והאם יש באמת מקור להגדלה משמעותית של התקציב .

אם הייתי יודע שיש בעלים שמוכנים להיכנס ולשים הרבה כסף ורק הבעלים הנוכחיים מונעים את זה הייתי מבין את המחאה , כל עוד זה ספקולציות חסרות ביסוס אני מתקשה לקחת את זה ברצינות .

בכל מקרה תוך כדי משחק בהיכל אף אוהד לא נכנס לחישובים האלה , פשוט רוצים שבכל מהלך הקבוצה תעשה את המהלך הנכון והקבוצה היריבה תיכשל .

25 מרץ 2022, 18:14

@אחד שיודע

אני באמת באמת חושב, אחרי עשור של כישלונות כולל פיאסקויים מטורפים (2015, 2016, 2017) והשפלות בליגה , שלוש שנים בלי אליפות בישראל ועוד תבוסות מחפירות (מאתיים הפרש לגאלא ולכוכב) שלא הובילו לשום מחאה - שום סיכוי שעוד מקום 11 ביורוליג היה מוביל. זוכר במפורש אוהדים כמוך, ואני לגמרי גם שם שאחרי ההפסד לאילת בסידרה או ההתרסקות ביורוליג ב2015 או 16 ההדחה בשלב הבתים לא זוכר בדיוק ש"עכשיו לפחות תהיה מחאה אמיתית" , "עכשיו יעשו שינוי" . אחרי העונה המביכה של 3 תבוסות לירושלים ומקום 2 או העונה שסיימנו 4 (!!!) בליגה אחרי חולון, אילת וירושלים (הדחה לחיפה בחצי גמר ) אותם קולות ותראה מה זה - שום מחאה לא יצאה מזה.

והנה הכי גרוע שחוטא למטרה. אחרי שהיה שיפור מסויים (התחיל עם ספאחיה, לפחות אליפות... והמשיך עם יאניס) אז בכלל לא שמענו כלום. והשנה, שוב, עכשיו אולי תגיע המחאה אם רק הרוסיות היו ממשיכות והיינו עפים (!). אפשר לשאול למה? האם ההנהלה לא אותה הנהלה גרועה כמו 2019. מעבר לנאיביות שהפעם אם רק הרוסיות היו נשארות היינו רואים מחאה הפעם (שום סיכוי), אי אפשר להציף את המילה מחאה כל פעם שיש התרסקות. מחאה זה משהו שצריך לעשות כדי להשיג משהו ובהתמדה - אם המחאה מטרתה היא הדחת הבעלים הנוכחיים - היא צריכה להיות כל הזמן, בין אם מנצחים או מפסידים ובין אם זה עונה של מקום 4 או מקום 10. כל הקטע זה לא להסתנוור מהצלחה רגעית. אז מבלי לפגוע, אני רוצה לשמוע קולות מחאה בעונה כמו 2019, ולא רק ב2022. ברגע שהמחאה היא פועל יוצא של הפסדים לא רק שאנחנו נראים מגוחכים כאוהדים מפונקים, היא גם חוטא למטרה. המטרה היא לא לעיף את ההנהלה בהפסדים. היא להעיף נקודה.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

25 מרץ 2022, 18:27

יוסי22 כתב:כולנו היינו רוצים שהקבוצה תחזור להיות מה שהייתה בשנות ה-2000 , השאלה היא מה מכבי באמת שווה כשבוחנים אובייקטיבית את כלל המרכיבים תקציב / קהל / מסורת / הנהלה והאם יש באמת מקור להגדלה משמעותית של התקציב .

אם הייתי יודע שיש בעלים שמוכנים להיכנס ולשים הרבה כסף ורק הבעלים הנוכחיים מונעים את זה הייתי מבין את המחאה , כל עוד זה ספקולציות חסרות ביסוס אני מתקשה לקחת את זה ברצינות .

בכל מקרה תוך כדי משחק בהיכל אף אוהד לא נכנס לחישובים האלה , פשוט רוצים שבכל מהלך הקבוצה תעשה את המהלך הנכון והקבוצה היריבה תיכשל .

נו באמת. זו מחשבה תמימה מאוד (ואני עדין במילותיי).
רבים וטובים (ואמידים) מהפדרמנים והרקאנטים היו שמחים לקחת את ה-״עול״ שבאחזקת קבוצה כמו מכבי. ולכן גם הפדרמנים והרקאנטים מתקשים כל כך לשחרר אותה מידיהם. זה טוב לעסקים, זה טוב לזמן הפנוי, זה טוב בתור ירושה לילדים, זה טוב בתור תעסוקה לחברים. הם לא מפסידים. גם אם גרמו לך ולהרבה אוהדים תמימים אחרים לחשוב כך לאורך השנים.

וזה שתוך כדי משחק אף אוהד לא נכנס לחישובים האלו, זאת הסיבה שהמועדון הזה נמצא איפה שהוא נמצא בשנים האחרונות. לעומת זאת בימי לוני הרציקוביץ׳ בכדורגל, האוהדים הבינו שזה לא יכול להימשך כך, ומחו עד שעזב. ההבדל היחידי הוא שהפדרמנים והרקאנטים משווקים את הליגה הישראלית בתור תחרות אמיתית לקבוצה עם תקציב של 80-100 מיליון שקל.

25 מרץ 2022, 18:29

Mitelka כתב:@אחד שיודע

אני באמת באמת חושב, אחרי עשור של כישלונות כולל פיאסקויים מטורפים (2015, 2016, 2017) והשפלות בליגה , שלוש שנים בלי אליפות בישראל ועוד תבוסות מחפירות (מאתיים הפרש לגאלא ולכוכב) שלא הובילו לשום מחאה - שום סיכוי שעוד מקום 11 ביורוליג היה מוביל. זוכר במפורש אוהדים כמוך, ואני לגמרי גם שם שאחרי ההפסד לאילת בסידרה או ההתרסקות ביורוליג ב2015 או 16 ההדחה בשלב הבתים לא זוכר בדיוק ש"עכשיו לפחות תהיה מחאה אמיתית" , "עכשיו יעשו שינוי" . אחרי העונה המביכה של 3 תבוסות לירושלים ומקום 2 או העונה שסיימנו 4 (!!!) בליגה אחרי חולון, אילת וירושלים (הדחה לחיפה בחצי גמר ) אותם קולות ותראה מה זה - שום מחאה לא יצאה מזה.

והנה הכי גרוע שחוטא למטרה. אחרי שהיה שיפור מסויים (התחיל עם ספאחיה, לפחות אליפות... והמשיך עם יאניס) אז בכלל לא שמענו כלום. והשנה, שוב, עכשיו אולי תגיע המחאה אם רק הרוסיות היו ממשיכות והיינו עפים (!). אפשר לשאול למה? האם ההנהלה לא אותה הנהלה גרועה כמו 2019. מעבר לנאיביות שהפעם אם רק הרוסיות היו נשארות היינו רואים מחאה הפעם (שום סיכוי), אי אפשר להציף את המילה מחאה כל פעם שיש התרסקות. מחאה זה משהו שצריך לעשות כדי להשיג משהו ובהתמדה - אם המחאה מטרתה היא הדחת הבעלים הנוכחיים - היא צריכה להיות כל הזמן, בין אם מנצחים או מפסידים ובין אם זה עונה של מקום 4 או מקום 10. כל הקטע זה לא להסתנוור מהצלחה רגעית. אז מבלי לפגוע, אני רוצה לשמוע קולות מחאה בעונה כמו 2019, ולא רק ב2022. ברגע שהמחאה היא פועל יוצא של הפסדים לא רק שאנחנו נראים מגוחכים כאוהדים מפונקים, היא גם חוטא למטרה. המטרה היא לא לעיף את ההנהלה בהפסדים. היא להעיף נקודה.

לא הבנתי כלום ממה שכתבת פה.
מי אמר פה שאני רוצה שמכבי תסיים במקום ה-11 כדי שתתעורר מחאה? מאיפה המצאת את הבולשיט הזה?
ומי אמר שלא דיברתי כנגד ההנהלה ב-2019? או שלא רציתי במחאה גם אז? מאיפה אתה מסיק את הדברים הללו?
אהבתי גם את ה-״אוהדים כמוך״. אני אמרתי אחרי ההפסד בסדרה לאילת שתקום מחאה? מה? מה אתה רוצה?

הפוך. אני אומר שצריכה לקום מחאה בכל מצב.
הדבר היחידי שאמרתי שהוא בעקבות המצב הנוכחי, שבו הרוסיות הודחו ומכבי חזרה לתמונת הפלייאוף, אז לא תהיה מחאה. כי רוב האוהדים של מכבי הם תמימים/ילדים/טיפשים. רובם לא נכנסים לעובי הקורה כמו אלו שפה. יש סיכוי לפלייאוף אחרי בצורת של 7 שנים? שום מחאה לא תהיה.

אגב ״אוהדים כמוך״. אז מי שאשם במצב של מכבי הם ״אוהדים כמוך״. אלה שיעדיפו את ההצלחה הרגעית והמיידית על הצלחה ארוכת טווח.

25 מרץ 2022, 18:44

אחדשיודע כתב:

מי אמר פה שאני רוצה שמכבי תסיים במקום ה-11 כדי שתתעורר מחאה? מאיפה המצאת את הבולשיט הזה?
ומי אמר שלא דיברתי כנגד ההנהלה ב-2019? או שלא רציתי במחאה גם אז? מאיפה אתה מסיק את הדברים הללו?
אהבתי גם את ה-״אוהדים כמוך״. אני אמרתי אחרי ההפסד בסדרה לאילת שתקום מחאה? מה אתה רוצה?

הדבר היחידי שאמרתי שהוא בעקבות המצב הנוכחי, שבו הרוסיות הודחו ומכבי חזרה לתמונת הפלייאוף, אז לא תהיה מחאה. כי רוב האוהדים של מכבי הם תמימים/ילדים/טיפשים. רובם לא נכנסים לעובי הקורה כמו אלו שפה. יש סיכוי לפלייאוף אחרי בצורת של 7 שנים? שום מחאה לא תהיה.
אמרתי אוהדים כמוך וגם אני. גם אני כמוך הרבה האמנתי שבעקבות כישלון כזה או אחר אולי תקום מחאה. אני ממש זוכר את עצמי אומר שההפסד לאילת יתן ניעור ואולי יהיה לטובה בדיוק כמו שהגביע ב-2014 בהרבה סיבות היה "לרעה". אוהדים כמוך וכמוני, הכוונה לזה שאירועים שליילים יכולים להוביל לשינויים ואולי זה טוב. יש כאלה לא מעט, זה ממש לא בכוונה רעה. גם אני הייתי כזה אבל הפנמתי ששום כישלון פה לא ייצר גם מחאה.

אני כן לא אוהב את הכיוון של אוהדים מטומטמים, נאייבים וכו (חלק אתה רשמת חלק אחרים). בואו לא נחלק ציונים לאוהדים פה.

ואני ממשיך להגיד שזה נאיבי בטירוף לחשוב שאם הרוסיות היו ומכבי הייתה בחוץ היה סיכוי למחאה כלשהי וזה בדיוק רוב ההסבר בהודעה הקודמת שלי.

25 מרץ 2022, 18:52

אגב אם מישהו רוצה מחאה שתעזור היא לא המחאה שדנים עליה פה. אפשר לצחוק או לרדת או להלל את הגייט - מדובר באוהדים שנמצאים ביציעים המסובסדים.

מכבי נשענת כלכלית על המנויים הכי יקרים שיש, 90 אחוז מהם זה לא הגייט אלה המנויים היקרים, מאמצע האולם, הפרקט ותאי הצפייה.

אלה זן אחר של אוהדים שאין לי מושג בכלל מתי יפסיקו אם בכלל והאם עונה גרועה תעזור או לא, אבל אם הם ימשיכו את הכסף שלהם החוצה - אז להנהלה תהיה בעיה.

בדיוק דיברתי עם חבר בחברה הקודמת שלי שמחזיקה במנוי לתא צפייה. מהתעניינות שאלתי אם עדיין יש (לפעמים מצ'פרים עובדים מצטיינים וכו) והתשובה חיובית. וגם יהיה שנה הבאה.

מה צריך לעשות כדי שהם יפסיקו לקנות בעשרות אלפי שקלים תא צפייה למשחק? האמת, אני בעצמי לא יודע.
אבל המפתח נמצא הרבה יותר שם מאשר ב"שרופים" או וואטאבר.

25 מרץ 2022, 18:54

Mitelka כתב:
אחדשיודע כתב:

אהבתי גם את ה-״אוהדים כמוך״. אני אמרתי אחרי ההפסד בסדרה לאילת שתקום מחאה? מה אתה רוצה?

אמרתי אוהדים כמוך וגם אני. גם אני כמוך הרבה האמנתי שבעקבות כישלון כזה או אחר אולי תקום מחאה. אני ממש זוכר את עצמי אומר שההפסד לאילת יתן ניעור ואולי יהיה לטובה בדיוק כמו שהגביע ב-2014 בהרבה סיבות היה "לרעה". אוהדים כמוך וכמוני, הכוונה לזה שאירועים שליילים יכולים להוביל לשינויים ואולי זה טוב. יש כאלה לא מעט, זה ממש לא בכוונה רעה. גם אני הייתי כזה אבל הפנמתי ששום כישלון פה לא ייצר גם מחאה.

אני כן לא אוהב את הכיוון של אוהדים מטומטמים, נאייבים וכו (חלק אתה רשמת חלק אחרים). בואו לא נחלק ציונים לאוהדים פה.

ואני ממשיך להגיד שזה נאיבי בטירוף לחשוב שאם הרוסיות היו ומכבי הייתה בחוץ היה סיכוי למחאה כלשהי וזה בדיוק רוב ההסבר בהודעה הקודמת שלי.

טוב זה מצחיק. אתה מכניס אותי לתוך משבצת שאף פעם לא הייתי בה, ובסוף אתה אומר ״בוא לא נחלק ציונים לאוהדים פה״. קודם כל אל תכתוב דברים לא נכונים לגביי.

לא טענתי ב-2016 שתקום מחאה בעקבות הכישלון באותה עונה, וגם אף פעם לא איחלתי למכבי להיכשל. אתה מכניס אותי לתוך קטגוריית אוהדים אחרת שאכן הייתה פה בצורה כזאת אחרת, אבל אני לא איחלתי למכבי להפסיד וכדומה. איחלתי, כמו כולם, שההתרסקות תביא לצמיחה (בסופו של תהליך). אבל לא חשבתי שזה יקרה אז. ממש לא. בטח שלא החלפת בעלים. איחלתי, לא מעבר לכך.

היום, 8 שנים אחרי הזכייה המקרית ההיא, אני אומר שאין שום פתרון למעודון הזה, מלבד החלפת בעלים (גם שינוי התנהלות דרסטי של אותם בעלים לא יספיק). לא מאחל שזה יבוא מכישלון, אבל אם זה יקרה - זה יקרה כתוצאה מכישלון. מן הסתם. הם לא ישחררו את המועדון מידיהם כי הם הצליחו יתר על המידה.

וסלח לי, אתה לא חייב לחלק ציונים. אני אכנה איך שאני רוצה את האוהדים הטיפשים שמעדיפים את ה-״הצלחה הרגעית״ (העפלה לפלייאוף מהמקום ה-9/10/11) על האופציה של מחאה כנגד הבעלים.

25 מרץ 2022, 18:59

אגב, מענין, מגיע או לא, זה המצב ואני שואל את עצמי, האם עדיף למכבי להתקדם במיקום כאשר אם נסיים במקום שביעי נקבל את ריאל (שב2 המשחקים העונה הינו שקולים לה), מקום שישי נשחק מול מילאנו (שהבסנו והובסנו במפגשים מולה) או במקום החמישי נקבל את אולימפיקוס (שהובסנו פעמיים מולה) ומקום שמיני יוביל לברצלונה (שהיה משחק אחד והוא היה אחד הטובים של מכבי העונה).

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

25 מרץ 2022, 19:03

Mitelka כתב:אגב אם מישהו רוצה מחאה שתעזור היא לא המחאה שדנים עליה פה. אפשר לצחוק או לרדת או להלל את הגייט - מדובר באוהדים שנמצאים ביציעים המסובסדים.

מכבי נשענת כלכלית על המנויים הכי יקרים שיש, 90 אחוז מהם זה לא הגייט אלה המנויים היקרים, מאמצע האולם, הפרקט ותאי הצפייה.

אלה זן אחר של אוהדים שאין לי מושג בכלל מתי יפסיקו אם בכלל והאם עונה גרועה תעזור או לא, אבל אם הם ימשיכו את הכסף שלהם החוצה - אז להנהלה תהיה בעיה.

בדיוק דיברתי עם חבר בחברה הקודמת שלי שמחזיקה במנוי לתא צפייה. מהתעניינות שאלתי אם עדיין יש (לפעמים מצ'פרים עובדים מצטיינים וכו) והתשובה חיובית. וגם יהיה שנה הבאה.

מה צריך לעשות כדי שהם יפסיקו לקנות בעשרות אלפי שקלים תא צפייה למשחק? האמת, אני בעצמי לא יודע.
אבל המפתח נמצא הרבה יותר שם מאשר ב"שרופים" או וואטאבר.

אז דע לך, שהאוהדים ״ביציעים המסובסדים״, בהתנהלות הנוכחית שלהם, הרבה יותר גרועים מכל יושב אחר בהיכל. וכי למה? כי הם הקול הרועש בהיכל. הם אלה שיכולים וצריכים להוביל מחאה. והם עושים הכל חוץ ממחמאה נגד הבעלים. ישרקו בוז לשחקנים/מאמנים/GM. אבל לבעלים לא. לכאורה - הם מקבלים ציוד עידוד, במה עם מגפון, כרטיסים בחינם, דיונים עם הבעלים על עתיד הקבוצה. לכאורה, הם שבויים של הבעלים.

25 מרץ 2022, 19:12

Mitelka כתב:

נאיבי בטירוף? מי שמדבר. עובדתית כבר היו ניצני מחאה ביציעים (לא מהגייט האומללים, אבל היו). אוהדים ניסו לפרוץ לתוך חדר ההלבשה, היו קריאות/בוז לכל עבר. אפילו יאניס, אהוב הקהל עד לא מזמן, חטף מהאוהדים. העונה הייתה גמורה. כל משחק עד סוף העונה, כאשר הפלייאוף מחוץ לתמונת הסיכויים, היה מגביר את עוצמת הכעס/אכזבה/תסכול של האוהדים שכן היו מגיעים למשחקים. בטח עם אבי אבן כמאמן. 7 שנים רצופות בלי פלייאוף. 3 הפסדים להפועל תוך חודש (כולל בגביע). אבל כאמור, אנחנו כבר לא שם. ומ-7 שנים ללא פלייאוף, מכבי עברה לסיכוי טוב לפלייאוף אחרי 7 שנים. ולכן, המחאה, שהיה סיכוי טוב שתתעורר בצורה כזאת או אחרת עד סוף העונה, לא תקום כבר.

25 מרץ 2022, 19:15

אחדשיודע כתב:
Mitelka כתב:

נאיבי בטירוף? מי שמדבר. עובדתית כבר היו ניצני מחאה ביציעים (לא מהגייט האומללים, אבל היו). אוהדים ניסו לפרוץ לתוך חדר ההלבשה, היו קריאות/בוז לכל עבר. אפילו יאניס, אהוב הקהל עד לא מזמן, חטף מהאוהדים. העונה הייתה גמורה. כל משחק עד סוף העונה, כאשר הפלייאוף מחוץ לתמונת הסיכויים, היה מגביר את עוצמת הכעס/אכזבה/תסכול של האוהדים שכן היו מגיעים למשחקים. בטח עם אבי אבן כמאמן. 7 שנים רצופות בלי פלייאוף. 3 הפסדים להפועל תוך חודש (כולל בגביע). אבל כאמור, אנחנו כבר לא שם. ומ-7 שנים ללא פלייאוף, מכבי עברה לסיכוי טוב לפלייאוף אחרי 7 שנים. ולכן, המחאה, שהיה סיכוי טוב שתתעורר בצורה כזאת או אחרת עד סוף העונה, לא תקום כבר.

לא מהגייט? האוהדים שפרצו להיכל, זה הגייט. הגייט מחא, אולי לא הייתם בהיכל להשים לב לזה אבל היו מלא מחאות של הגייט נגד ההנהלה והקבוצה, אתמןל פעם ראשונה מזה הרבה זמן שהם חזרו לעודד את הקבוצה כמו פעם

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Shay_uzan בתאריך 25 מרץ 2022, 19:16, נערך פעם אחת בסך הכל.
פרסם תגובה