פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
23 ספטמבר 2022, 19:02
עידן כתב:er79 כתב:החלטה מדהימה הייתה להשאיר את זיו, דיבא וכהן במכבי. שאפו לצוות המקצועי
אבל אין את מי להביא. היורובסקט האחרון הוכיח שהישראלים הם באזור מקום 20 באירופה, עם כל הצער שבדבר.
יש שני ישראלים טובים והם לא יכולים להיות פה. השאר פחות או יותר באותה הרמה (נמוכה מאוד).
יכלו להחזיר את מקס היידגר כישראלי במקום ג'ון די, את ג'ייק כהן היה אפשר לשחרר ולהביא את גבי צאצשווילי שחקן שנמצא בעליה ומקצועית טוב מכהן ב 5 דרגות גם לזיו היה אפשר למצוא גם פיתרון .
23 ספטמבר 2022, 19:07
מרסר כתב:עידן כתב:er79 כתב:החלטה מדהימה הייתה להשאיר את זיו, דיבא וכהן במכבי. שאפו לצוות המקצועי
אבל אין את מי להביא. היורובסקט האחרון הוכיח שהישראלים הם באזור מקום 20 באירופה, עם כל הצער שבדבר.
יש שני ישראלים טובים והם לא יכולים להיות פה. השאר פחות או יותר באותה הרמה (נמוכה מאוד).
יכלו להחזיר את מקס היידגר כישראלי במקום ג'ון די, את ג'ייק כהן היה אפשר לשחרר ולהביא את גבי צאצשווילי שחקן שנמצא בעליה ומקצועית טוב מכהן ב 5 דרגות גם לזיו היה אפשר למצוא גם פיתרון .
היידיגר? לנדסברג? לנסות להביא את בלאט עם בייאאוט? לה רק דוגמאות. אופציות תמיד יש. הייתי מביא אפילו שחקן מהליגה ולא אחד משלושת הטמבלים האלה
23 ספטמבר 2022, 19:08
לוקח את דשון תומאס על מרטין בלי למצמץ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
23 ספטמבר 2022, 19:13
השחקנים שכחו לקלוע
23 ספטמבר 2022, 19:13
מי אמר שאם ניפטר מסקוטי לא נהיה קבוצה של איש אחד...
וזה אני אומר לפני שראיתי את האיש האחד הזה משחק בקבוצה
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
23 ספטמבר 2022, 19:14
לדעתי בולדווין לא קלע שלשה אחת כל ההכנה והחטיא איזה מאה. למה הוא מתעקש להמשיך לזרוק משם? האחוזים שלו יותר גרועים משך זיו כרגע
23 ספטמבר 2022, 19:15
מצטער חברים זה נראה רע מאוד.
מתסכל שאשכרה אין קבוצה בלי בראון
23 ספטמבר 2022, 19:16
לא ברור למה קטש משחק כל הזמן עם שני הגבוהים ביחד הוא לא רואה שהרכב הזה לא עובד מהמשחק הכנה הראשון?!
23 ספטמבר 2022, 19:17
TAYO כתב:לוקח את דשון תומאס על מרטין בלי למצמץ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
דשון אחלה של שחקן אהבתי אותו במכבי
23 ספטמבר 2022, 19:18
לבולדווין אסור לנהל משחק
23 ספטמבר 2022, 19:19
ושפת גוף של בולדווין היא של ילד חרא
23 ספטמבר 2022, 19:21
הכדורסל של קטש כל כך רע.
23 ספטמבר 2022, 19:21
הרבה עבודה צריך כאן
23 ספטמבר 2022, 19:23
תרגיל יפה של מסינה
23 ספטמבר 2022, 19:23
אנעל אבוק
23 ספטמבר 2022, 19:24
מהרבע הראשון אין התקפה.
23 ספטמבר 2022, 19:25
ברור לי שאפשר להגיד שצריך זמן וכו׳ אבל הבעיות המבניות האלו במכבי היו ברורות מלכתחילה.
העובדה שאין 4 נורמלי זועקת לשמיים,ֹ וששני ה5 שלנו זהים ומוגבלים.
אם קטש לא מאמין במרטין אז חייבים להחליף אותו עכשיו. אני כן רואה בו שחקן עם פוטנציאל אבל אם קטש לא רואה את זה ולא רוצה אותו אז חייבים להחליף עכשיו שיהיה סגל יותר מאוזן.
כי לחזור לגייק כהן רק הוא יכול לפעמים לקלוע שלשה זה מביך.
ובינינו לא היה קורה כלום אם סורקין היה מקבל את הדקות של אחד משחקני החמש שלנו ואז גם היה תקציב ל4 נורמלי במקום מרטין
23 ספטמבר 2022, 19:26
er79 כתב:מרסר כתב:עידן כתב:er79 כתב:החלטה מדהימה הייתה להשאיר את זיו, דיבא וכהן במכבי. שאפו לצוות המקצועי
היידיגר? לנדסברג? לנסות להביא את בלאט עם בייאאוט? לה רק דוגמאות. אופציות תמיד יש. הייתי מביא אפילו שחקן מהליגה ולא אחד משלושת הטמבלים האלה
שלושת הדוגמאות שנתת יותר טובות מאלו שנמצאים כאן, כן. להגיד לך שמשמעותית יותר? לדעתי לא. ואם אני לא טועה, גם ככה יכולת להביא רק מתאזרח אחד מבין לנדסברג או היידיגר לפי חוקי הליגה ההזויים.
לגבי ישראלים מהליגה - מכבי כבר ניסתה את זה הרבה בשנים האחרונות. זה כשל פעם אחר פעם, גם אם הישראלים האלו נבחרו לשחקנים מצטיינים בעונה שקדמה לה, ראה ערך כרם משעור. או יפתח זיו.
23 ספטמבר 2022, 19:26
מביך
23 ספטמבר 2022, 19:27
מישהו יכול להסביר לי למה יפתח זיו פה וים מדר לא? גם בלאט טוב ממנו.
או למה מחדשים כל פעם מחדש או מביאים בחזרה את כהן? ואיך לעזאזל, אפילו אם נגד נערות ב׳ במכבי, כהן ברוטציה לפני סורקין?