פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת העל מחזור 6: מכבי ת

20 נובמבר 2022, 22:58

RomanR כתב:
my man כתב:
Rampel כתב:כהן הזייה. היה לו כבר לפחות פעמיים שספרתי שהבן אדם הסתובב מבולבל בהגנה וניסה להבין מה קורה שם. מה שהאוזמן קורא לו "הריקוד על שם טרבולטה המבולבל".

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

אצלי זה הריקוד על שם ויקטור ראד
שכחתי ממנו, איזה שחקנים סטלנים היו פה

Sent from my RMX2111 using Tapatalk

זה לא מתיישן
תמונה

Re: ליגת העל מחזור 6: מכבי ת"א נגד הפועל ת"א (ראשון, 21:00)

20 נובמבר 2022, 22:58

מגרש לא מגרש ג’ק כהן כבר מזמן לא צריך להיות במכבי כמו שהיה אם אליהו הרכרוכי והמיותר אותו דבר איתו מיותר סתם.
רצו גינת רצו ליף אצו ציצאשוילי קיבלו כהן.
יש במכבי כל כך הרבה מיותרים,מרטין ,הולינס, אדאמס בהרכבה רגילה לא כהשלמה,ניבו.
לא הבינו למה רציתי את ולידוזה כי מכבי זקוקה לרכז נוסף קשות ,בולדווין לא רכז לא משנה כמה עשה את זה.
מכבי נואשות צריכה 4 אין לה.
פויתרס כל כך מאכזב הוא כל כך רך ועדין כזה ולא אמוציונאלי.
בקלות אפשר לשחרר את מרטין והולינס במידי אין להם עתיד פה וכולם יודעים את זה לטוב ולרע ואני מקווה שבמקום שניהם יביאו 4 .
בנוסף בקבוצה שמחזיקה מעצמה ורוצה לנצח מביאים גם רכז או קלעי נוסף ומשתדרגים ולא קופאים במקום אלה החתמות שיכולים לשנות מקצה לקצה.
ניבו חוץ מתקפות לגובה מה תורם לנו וגם זה מול רמה נמוכה מול העלית של הסנטרים הוא קטן וחסר יכולת

20 נובמבר 2022, 22:59

WendelA כתב:קבוצת הגנה מהגרועות שהיו פה. מדבר אחד שראה פה את הקבוצה של אנקראם ווינפרד קינג.

אין להם שום מושג...כל שחקן שטיפה מבין מה עומד מולו פשוט מגיע לסל או פשוט זורק פנוי..
ואני אפילו לא מדבר על ההגנה הקבוצתית שהיא בכלל לא קיימת

20 נובמבר 2022, 23:00

WendelA כתב:קבוצת הגנה מהגרועות שהיו פה. מדבר אחד שראה פה את הקבוצה של אנקראם ווינפרד קינג.
וזה על צוות האימון. על הנייר יש פה כלים לראות קבוצת הגנה טובה בהרבה ממה שאנחנו רואים.

20 נובמבר 2022, 23:01

הדברים הטובים היחידים כרגע בסגל זה בראון המותש והחסר אנרגיה שאמרתי כבר מזמן ,בולדווין וקולסון שאני רואה עתיד במכבי הרבה זמן בשבילו.
פויתרס עוד צריך זמן כדי לראות מה מו.
כל השאר הביתה כבר עכשיו בשיא הרציהות לא יצא כלום וכולם יודעים לא ישתנה לא ניבו לא מרטין לא הולינס.
היליארד כמה אני רוצה בנתים פרווה ומטה ,קליעה יש לו אבל ציפיתי כי זכרתי שהוא מייצר לעצמו מכדרר חודר אבל הוא נראה לא מאה אחוז פיזית וחלש וקצת כבד מקווה שזה ישתנה

Re: ליגת העל מחזור 6: מכבי ת

20 נובמבר 2022, 23:02

Rampel כתב:
my man כתב:ג'ייק לא אשם...קטש היה צריך להוריד אותו לפני איזה 3 דקות
זה נכון

אני לא אוהב את כהן, אבל זה לא נכון! אתם פשוט טועים. קטש אשם כי הקפיא את כהן על הספסל גם במשחקים הקלים יותר בליגה. אז אי אפשר לצפות משחקן שלא עולה לשחק במשך שבועות, שפתאום יעלה מהספסל בשיא הכושר.

20 נובמבר 2022, 23:03

לפעמים נראה כאילו רק בולדווין באמת רוצה ומבין מה עושים בהגנה , אשכרה הוא זז בהגנה יותר מכל השאר ביחד תשימו לב אני מדבר ברצינות

20 נובמבר 2022, 23:05

כמו ביום שישי. וייגמר כמו שישי כי ג׳ייקובן נח וגינת בא במוד של לחסל.
קטש מחק חצי סגל , זיו ופניני ניצבים , מנקו איבד כל ביטחון וכהן זה אוי ואבוי. פויטרס כבר על אדים ולורנזו רק רוצה לנוח, המאמן האדיוט שלו, מוחק אותו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

20 נובמבר 2022, 23:06

מקאדו 3 כתב:לפעמים נראה כאילו רק בולדווין באמת רוצה ומבין מה עושים בהגנה , אשכרה הוא זז בהגנה יותר מכל השאר ביחד תשימו לב אני מדבר ברצינות

מפתיע, אבל גם בראון נחשב לשחקן הגנה קשוח בעונה האחרונה באוניקס. נראה לי, שהמונדובאסקט עייף אותו.

20 נובמבר 2022, 23:06

felix_r כתב:
Rampel כתב:
my man כתב:ג'ייק לא אשם...קטש היה צריך להוריד אותו לפני איזה 3 דקות
זה נכון

אני לא אוהב את כהן, אבל זה לא נכון! אתם פשוט טועים. קטש אשם כי הקפיא את כהן על הספסל גם במשחקים הקלים יותר בליגה. אז אי אפשר לצפות משחקן שלא עולה לשחק במשך שבועות, שפתאום יעלה מהספסל בשיא הכושר.
אז שימשיך לא להעלות אותו. אם ג'ייק לא מסוגל לתת שום תרומה על הפרקט שלא יהיה עליו.

ככה או ככה, בין אם בהקפאה שלו על הספסל ובין אם בהשארות המוגזמת שלו על הפרקט ללא תועלת - כל זה על קטש.

20 נובמבר 2022, 23:11

עכשיו אין מה לבדוק...

20 נובמבר 2022, 23:12

נמכר

20 נובמבר 2022, 23:15

תנו לשחק ראבק! דרבי אחד שלא מוכרים! מה ביקשו????
14 נקודות רצופות של השופטים!
נערך לאחרונה על ידי Shay_uzan בתאריך 20 נובמבר 2022, 23:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

20 נובמבר 2022, 23:15

זה מדהים איך הגועל של המשחק של מכבי משתלב יופי עם הגועל שהשופטים מייצרים זה כאילו סינרגיה מושלמת- והכל על מנת להרוס את חווית הצפייה

20 נובמבר 2022, 23:17

my man כתב:זה מדהים איך הגועל של המשחק של מכבי משתלב יופי עם הגועל שהשופטים מייצרים זה כאילו סינרגיה מושלמת- והכל על מנת להרוס את חווית הצפייה
מהכוחות העולים באירופה אומרים לך

Sent from my RMX2111 using Tapatalk

20 נובמבר 2022, 23:18

אין הילוכים חוזרים על עבירות לחובת מכבי. רק לי זה נראה חשוד?

20 נובמבר 2022, 23:19

my man כתב:

אין להם שום מושג...כל שחקן שטיפה מבין מה עומד מולו פשוט מגיע לסל או פשוט זורק פנוי..
ואני אפילו לא מדבר על ההגנה הקבוצתית שהיא בכלל לא קיימת

זה

20 נובמבר 2022, 23:21

6/22 ל-3. אם אנחנו קבוצת קליעה גרועה, אז למה אנחנו זורקים כל כך הרבה? למה לא מנצלים את היתרון הפיזי לפני הכל?

20 נובמבר 2022, 23:28

דייי שמישהו יעצור את המכירה הזאת!

20 נובמבר 2022, 23:29

דיבה התעורר בזמן
פרסם תגובה