פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
13 יוני 2023, 10:04
לגבי ההפרש, ברבע האחרון קטש כבר ויתר. בולדווין ירד. גם קולסון. פח זיו עלה למגרש והקבוצה קרסה טוטאלית.
13 יוני 2023, 10:19
TAYO כתב:שמואל1 כתב:אפשר להפסיק עם הגישה התבוסתנית והכניעה לפרובוקציות של הפועל?
היום צריך לפרק (כמו משחק 4 נגד מונאקו) ולפצות על ההפסד במשחק 2.
מה יפצה על 38 הפרש?
והגישה התבוסתנית? של מכבי אתה מתכוון?
Sent from my iPhone using Tapatalk
40 הפרש.
ואני מדבר על ההודעות בפורום. מקווה שגם מכבי לא תעלה בגישה כזאת כי אבוי לנו. אני אפילו לא מסוגל לדמיין סרט שבו הפועל מניפה בהיכל.
13 יוני 2023, 11:41
תדמיין שמואל , הקבוצה הזו לא מספיק טובה בשביל שאפשר יהיה להגיד שהיא עם סכוי יותר טוב בהרבה להניף היום , עם קו קדמי של קבוצת מרכז טבלה בליגה הזו אני לא הכי אופטימי .
13 יוני 2023, 11:51
שמואל1 כתב:TAYO כתב:שמואל1 כתב:אפשר להפסיק עם הגישה התבוסתנית והכניעה לפרובוקציות של הפועל?
היום צריך לפרק (כמו משחק 4 נגד מונאקו) ולפצות על ההפסד במשחק 2.
מה יפצה על 38 הפרש?
והגישה התבוסתנית? של מכבי אתה מתכוון?
40 הפרש.
ואני מדבר על ההודעות בפורום. מקווה שגם מכבי לא תעלה בגישה כזאת כי אבוי לנו. אני אפילו לא מסוגל לדמיין סרט שבו הפועל מניפה בהיכל.
ככה המכביזם מת. תגיד, אם אנס אותך כלב רחוב, איך אתה מפצה על זה? תזיין גם עוד מיליון כלבים משוטטים, לא יעזור לך.
13 יוני 2023, 12:49
זה היה מאוד לא נעים, אבל יוצאים פה מפרופורציות. צריך לקחת אליפות וזהו, זו השורה התחתונה.
גם בליגות אחרות באירופה ובנבא יש במהלך סדרה הפסדים ב-30 ו-40 הפרש. מה שחשוב זו התוצאה הסופית של הסדרה, לא משחק ספציפי במהלכה, כמו ש-40 הפרש על מונאקו לא שינה כלום.
13 יוני 2023, 13:53
מתי בפעם האחרונה ריאל הובסה 40 הפרש? מכבי הפכה להיות סתם עוד קבוצה בלי אופי. הקהל עוד איכשהו מחזיק אותה אבל גם זה ייגמר לאט לאט כי מה לעשות, כשהכלכלה מג׳עג׳עת והמוצר בינוני - הלקוחות נוטשים.
13 יוני 2023, 14:38
TAYO כתב:מתי בפעם האחרונה ריאל הובסה 40 הפרש? מכבי הפכה להיות סתם עוד קבוצה בלי אופי. הקהל עוד איכשהו מחזיק אותה אבל גם זה ייגמר לאט לאט כי מה לעשות, כשהכלכלה מג׳עג׳עת והמוצר בינוני - הלקוחות נוטשים.
פנר ניצחו את אפס ביותר מ-40 הפרש בסדרה שהסתיימה ממש עכשיו
13 יוני 2023, 15:02
כבר אי אפשר לקרוא תקשרות ספורט בארץ
ספורט 5 עושים כתבה על הדרבי האחרון ומנסים לייצר איזה סימטריה בין ההתנהגות של אוהדי הפועל תל אביב לאוהדי מכבי
1. מזכירים לנו כל הזמן שגם אוהדי מכבי הדליקו בגמר גביע ווינר השנה אז הלכתי לבדוק על מה מדובר וגיליתי שמדובר שם על שתי אבוקות שהדליקו בדיוק שתי אוהדים לעומת מה שהפועל עשו שהדליקו איזה 100 אבוקות
2. מנסים להשוות בין הקללות של אוהדי מכבי לקללות של אוהדי הפועל אז גם שם אין שום סימטריה כי אוהדי מכבי מקללים קללות ולא עושים חבלי תליה ולא מתעללים בבן שאיבד את אבא שלו בהתאבדות ולא שרים שרי שואה
3. מנסים לייצר סימטריה בין העיכוב של שמעון מזרחי לעיכוב של תומר גינת גם פה מדובר בהטעייה של הקוראים כי את תומר גינת עיכבו כי המגנומטר ציפצף וכמו שהוכח גם שחקני מכבי עברו בדיקה ואת שמעון מזרחי עיכבו רק לשם ההשפלה שלו אפילו שלפי התקנון יו"ר קבוצה לא צריך תג מינהלת ולא לדבר על ההבדל בין אדם בין 83 לשחקן בן 28
לסיום אני אומר שאני לא מזדהה עם שום פעולה מכוערת שעושים אוהדי מכבי וטוב היה אם הם לא היו נעשות אבל מכאן ועד לעשות השוואה כאילו יש פה שני מועדונים שמתנהגים באותו אופן זאת פשוט הונאה של צרכני התקשורת
אני מצרף פה השוואה בין שתי האירועים של האבוקות

- אבוקות בדרבי בגמר הליגה
- אבוקות פלייאוף.jpg (99.12 KiB) נצפה 531 פעמים

- אבוקות בדרבי בגמר גביע ווינר
- אבוקות גביע ווינר.jpg (73.94 KiB) נצפה 531 פעמים
13 יוני 2023, 16:22
בתור אוהד "לא שרוף", שלא כל כך אכפת לו מדרבי או מיריבות עירונית או מההיסטוריה בין הקבוצות - אני מאד רוצה שהפועל תיעלם מהנוף הספורטיבי לא בגלל היריבות מול מכבי, אלא בגלל כל הגועל נפש, החוסר ספורטיביות, האלימות, הגיבוי בשתיקה או בקריצה ולפעמים יותר מזה מצד ההנהלה המגעילה שם, בגלל הצביעות וגלגול העיניים, בגלל התקשורת שתטיף נגד אלימות מצד אחד אבל תחבק את אוהדי הפועל "כי זה רק מראה תשוקה", ותעלים עין מתופעות כל כך מכוערות שהרשו להן בכל זאת להפוך לנורמה, ואין מי שיצעק מה קורה פה לעזאזל.
איכס. אסור שהפועל תזכה באליפות. אסור שהאלימות תנצח.
13 יוני 2023, 17:00
עידן כתב:TAYO כתב:מתי בפעם האחרונה ריאל הובסה 40 הפרש? מכבי הפכה להיות סתם עוד קבוצה בלי אופי. הקהל עוד איכשהו מחזיק אותה אבל גם זה ייגמר לאט לאט כי מה לעשות, כשהכלכלה מג׳עג׳עת והמוצר בינוני - הלקוחות נוטשים.
בוא… אנדולו… כמה אליפויות טורקיה יש לה?
13 יוני 2023, 17:04
TAYO כתב:עידן כתב:TAYO כתב:מתי בפעם האחרונה ריאל הובסה 40 הפרש? מכבי הפכה להיות סתם עוד קבוצה בלי אופי. הקהל עוד איכשהו מחזיק אותה אבל גם זה ייגמר לאט לאט כי מה לעשות, כשהכלכלה מג׳עג׳עת והמוצר בינוני - הלקוחות נוטשים.
יש לה איזה 20 אליפויות, זו הקבוצה הכי מעוטרת בטורקיה. לא הבנתי, אם זו קבוצה שיש לה "רק" 20 אליפויות ולא 50 אז ההשוואה לא נכונה?
13 יוני 2023, 17:11
עידן כתב:TAYO כתב:עידן כתב:TAYO כתב:מתי בפעם האחרונה ריאל הובסה 40 הפרש? מכבי הפכה להיות סתם עוד קבוצה בלי אופי. הקהל עוד איכשהו מחזיק אותה אבל גם זה ייגמר לאט לאט כי מה לעשות, כשהכלכלה מג׳עג׳עת והמוצר בינוני - הלקוחות נוטשים.
יש לה איזה 20 אליפויות, זו הקבוצה הכי מעוטרת בטורקיה. לא הבנתי, אם זו קבוצה שיש לה "רק" 20 אליפויות ולא 50 אז ההשוואה לא נכונה?
המותג מכבי לא דומה לאנדולו. בכל מקרה, ההפסד בראשון לא מנותק מעוד עשרות כשלונות קודמים בתקופת פדרמן. משיא שלילי אחד לשני.
13 יוני 2023, 17:19
וואו איזה לחץ מטורף
לא זוכר מתי הרגשתי ככה לפני משחק
13 יוני 2023, 17:44
מתקרבים לשעת המשחק הלחץ מתחיל לעלות נקווה שהשחקנים יתנו היום את הכול בשביל למנוע אסון שבו הפועל מניפה צלחת בהיכל, ובכלל לא מגיע להם אחרי ההתפרעויות של הקהל שלהם לקבל איזשהו הישג.
13 יוני 2023, 18:18
אני חושב שהפועל תל אביב תנצח היום.
13 יוני 2023, 18:37
לא נראה לי שיש פייבוריטית היום, אפילו שזה משחק בית למכבי
13 יוני 2023, 18:47
מכבי לא תפסיד היום , הרגשה מוזרה אבל יש לי הרגשה שהיא לא תפסיד בגלל וויד בולדווין , אם נשאר משהו מהמכביזים זה בעיקר השחקן הזה ומה שהוא מסמל בעיני , סתם הרגשה ילדותית אהל ככה אני מרגיש ואני בד'כ פסימי .
13 יוני 2023, 18:59
anthony כתב:וואו איזה לחץ מטורף
לא זוכר מתי הרגשתי ככה לפני משחק
וואי גם אני. מהבוקר אני על קוצים.
אני רוצה יותר לא להפסיד מאשר לנצח. באמת שאני לא יודע איך אתמודד אם הפועל תיקח עלינו אליפות.
13 יוני 2023, 19:20
מקאדו 3 כתב:מכבי לא תפסיד היום , הרגשה מוזרה אבל יש לי הרגשה שהיא לא תפסיד בגלל וויד בולדווין , אם נשאר משהו מהמכביזים זה בעיקר השחקן הזה ומה שהוא מסמל בעיני , סתם הרגשה ילדותית אהל ככה אני מרגיש ואני בד'כ פסימי .
שכחת את הווינר והמכביסט הכי גדול בקבוצה בונזי קולסון אני חושב שהוא ובולדווין יתנו משחק גדול
אני מאמין שגם לורנזו אחרי מה שהוא עבר בראשון יבוא לטרוף היום ועם כל הכבוד להפועל אין איזה שומר גדול בקו האחורי שיעשה לו מדי הרבה צרות
13 יוני 2023, 19:35
Avi1508 כתב:אני מאמין שגם לורנזו אחרי מה שהוא עבר בראשון יבוא לטרוף היום ועם כל הכבוד להפועל אין איזה שומר גדול בקו האחורי שיעשה לו מדי הרבה צרות
שומרים מספיק טובים להחזיק אותו על 4 נקודות משחק קודם...