סוף סוף שם מעניין
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:סוף סוף שם מעניין
הנה הולכים על פליט NBA מעניין לעמדות 4/5. הבעיה היחידה שלי עם קמינסקי זה שאני לא בטוח כמה הוא יכול לשמור טוב על הטבעות באירופה. אבל הכיוון חיובי.
לא חושב, אבל שם טוב.מרסר כתב:שמואל1 כתב:סוף סוף שם מעניין
הוא יהודי ?
לא. הוא חצי פולני מצד האב.מרסר כתב:שמואל1 כתב:סוף סוף שם מעניין
הוא יהודי ?
ומידת ההתאמה שלו לקטש גם מוטלת בספק.Rampel כתב:הנה הולכים על פליט NBA מעניין לעמדות 4/5. הבעיה היחידה שלי עם קמינסקי זה שאני לא בטוח כמה הוא יכול לשמור טוב על הטבעות באירופה. אבל הכיוון חיובי.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
דוח סקאוטינג מלפני שנתיים. יש כאן התייחסות להגנה.A.Parker כתב:סוף סוף עוברים לשוק שצריכים להתמקד בו.
איך הוא בהגנה?
שומר סביר. לא מצטיין בהגנת אחד על אחד או מגן גדול על הטבעת. מצד שני, זז טוב לגובה שלו ומסוגל להגביל שחקנים ולשנות זריקות.A.Parker כתב:סוף סוף עוברים לשוק שצריכים להתמקד בו.
איך הוא בהגנה?
שמואל1 כתב:ומידת ההתאמה שלו לקטש גם מוטלת בספק.Rampel כתב:הנה הולכים על פליט NBA מעניין לעמדות 4/5. הבעיה היחידה שלי עם קמינסקי זה שאני לא בטוח כמה הוא יכול לשמור טוב על הטבעות באירופה. אבל הכיוון חיובי.
אבל טוב לראות שמכבי פוזלת לשוק הזה.
שמואל1 כתב:דוח סקאוטינג מלפני שנתיים. יש כאן התייחסות להגנה.A.Parker כתב:סוף סוף עוברים לשוק שצריכים להתמקד בו.
איך הוא בהגנה?
https://www.brightsideofthesun.com/2021 ... oenix-suns
Rampel כתב:שמואל1 כתב:ומידת ההתאמה שלו לקטש גם מוטלת בספק.Rampel כתב:הנה הולכים על פליט NBA מעניין לעמדות 4/5. הבעיה היחידה שלי עם קמינסקי זה שאני לא בטוח כמה הוא יכול לשמור טוב על הטבעות באירופה. אבל הכיוון חיובי.
אבל טוב לראות שמכבי פוזלת לשוק הזה.
קטש צריך גם לעשות צעד קדימה כמאמן. קבוצה מנצחת צריכה גם שחקן בסייז כזה שמשנה זריקות, אבל לא יכול לשמור על גארדים. הרוב המוחלט של הגבוהים בגובה הזה לא מסוגל לזה. צריך לדעת להגביל את זה ולשחק הרבה בשיטת Help & Recover. קאמינסקי למשל מספיק נייד בשביל שזה יעבוד במידת הצורך.
Adam כתב:אור שקדי מפרסם שבנוסף לקמינסקי, מכבי בודקים גם עם אנתוני גיל:
https://sports.walla.co.il/item/3594268
רק אם פרטיזן יתעקשו על ניבו ברמה של באיי אאוט יפהגל גל כתב:אראלה מפרסם שסמית בדרך לבולוניה ולא למכבי
מעניין מה מכבי יעשו
אם גיל או קמינסקי ינחתו פה אני אהיה מבסוט.
אבל הלוואי ושניהם היו באים ולא אחד מהם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־21 אורחים