המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Euro_Basket כתב:יש התקדמות עם ריצ'ארד גרזנר?
קודי כתב:אגב, למי שעוד חלם - לנגפורד לא יגיע למכבי.
קודי כתב:אגב, למי שעוד חלם - לנגפורד לא יגיע למכבי.
קובי כתב:קודי כתב:אגב, למי שעוד חלם - לנגפורד לא יגיע למכבי.
למה ? איפה הוא חתם ?
er79 כתב:לא אבידה גדולה כל כך בעיניי, וגם די תיארתי לעצמי. בכל מקרה, לנגפורד צייץ שביום רביעי הוא יודיע איפה חתם. הימור שלי- אחת האיטלקיות או אחת הספרדיות.
קודי כתב:קובי כתב:קודי כתב:אגב, למי שעוד חלם - לנגפורד לא יגיע למכבי.
למה ? איפה הוא חתם ?
עומד לחתום בקבוצה אחרת שהיא לא מכבי. אין לי מושג איפה, אני רק יודע שזה לא במכבי.
קודי כתב:אגב, למי ששמע היום את תוכניות הספורט ברדיו - פיני גרשון, צביקה שרף, אלי סהר, רון קופמן ואבי סגל - כולם, ללא יוצא מן הכלל, מדברים על בעיה קריטית למכבי בעמדת הגארד ועל צורך דחוף בגארד. אבל העיקר שמאשימים אותי כאן בבכיינות.
EulGam05 כתב:קודי כתב:אגב, למי ששמע היום את תוכניות הספורט ברדיו - פיני גרשון, צביקה שרף, אלי סהר, רון קופמן ואבי סגל - כולם, ללא יוצא מן הכלל, מדברים על בעיה קריטית למכבי בעמדת הגארד ועל צורך דחוף בגארד. אבל העיקר שמאשימים אותי כאן בבכיינות.
זה פשוט אומר שאתה לא בוכה לבד
קודי כתב:אגב, למי ששמע היום את תוכניות הספורט ברדיו - פיני גרשון, צביקה שרף, אלי סהר, רון קופמן ואבי סגל - כולם, ללא יוצא מן הכלל, מדברים על בעיה קריטית למכבי בעמדת הגארד ועל צורך דחוף בגארד. אבל העיקר שמאשימים אותי כאן בבכיינות.
משתמש באינטרבאסקט כתב את זה, לא בדיוק מידע ממקור מוסמך.
Holiday_Armadillo כתב:גם בלאט אמר..
הוא לא אמר איפה הוא יחתום הוא רק אמר שזה לא יהיה במכבי
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:גם בלאט אמר..
מתי/איפה הוא אמר את זה? כנראה שפספסתי.
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:גם בלאט אמר..
מתי/איפה הוא אמר את זה? כנראה שפספסתי.
קודי כתב:כרמל, כששחקן כמו לנגפורד (או ראקוצ'ביץ) מסתובב חופשי בשוק אין כזה דבר "לא מוצאים". את השחקן המושלם שהם מחפשים ב-300 אלף דולר הם כבר לא ימצאו באוקטובר אבל הכל עניין של כסף. הם החליטו לחכות עד עכשיו (סיפור פארגו הוא מסוף יולי ומי כמוך יודע את זה) אז הם צריכים לשלם את המחיר.
yarinsaky כתב:אינטראסקט משלמת משכורת ? כי אם כן גם אני רוצה לעבוד שם.
קודי כתב:כרמל, נו באמת - השיטה עד כדי כך קדושה שאין לה מקום לשחקנים קצת שונים? עובדה שהיא התאימה מצויין לסופו שנחשב עד לקיץ שעבר לשחקן עם אופי בעייתי, נטיה לפציעות ולהשמנה ועוד עשרות בעיות. וכן - אני מעדיף את לנגפורד כמעט על כל גארד ביבשת ואת ראקוצ'ביץ אני מעדיף, מה לעשות, על פני בורשטיין ושאייר. אבל מה אני כבר מבין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: liran ו־20 אורחים