פרטיזן קרובה להשאיל את מצ'באן, גם ז'לגיריס מעוניינת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ז'לגיריס פנתה למכבי תל אביב: רוצה את מילאן מצ'באן

הודעהעל ידי Dookie » 14 אוקטובר 2011, 11:40

Holiday_Armadillo כתב:
שחף כתב:הבחור הסרבי מיורובאסקט טוען שכן אז הייתי צריך לשאול. אולי מכבי באמת מחכים לצאת החג.

אינטרבאסקט לא יורובאסקט..והוא טען שהוא לא סיכם לא חתם..
אם וכאשר הוא יחתום זה יהיה רק אחרי צאת החג..למכבי יש איזשהו מנהג כזה להודיע על דברים אחרי מועדים מסויימים..נגיד כמו שלא היו מוכנים להודיע על מצ'באן עד ששלב הבתים לא נגמר..ואז הודיעו ישר אחרי זה..

עניין שלב הבתים מעט שגוי, כי מצ'באן שיחק במשחק האחרון של שלב הבתים, נגד פרוקום בחוץ (8 נק').
תמונה
Dookie

הודעהעל ידי שחף » 14 אוקטובר 2011, 12:26

בסרביה מדווחים שעסקת העברת מאצ'באן לפרטיזן סגורה, אולי זה מה שהיה חסר כדי לסגור סופית עם לאנגפורד....
שחף

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 אוקטובר 2011, 12:58

שחף כתב:בסרביה מדווחים שעסקת העברת מאצ'באן לפרטיזן סגורה, אולי זה מה שהיה חסר כדי לסגור סופית עם לאנגפורד....

אני מאמין שאם אכן עסקת העברת מצ'באן סגורה, אז יש למכבי גארד סגור. מקווה שזה יהיה לנגפורד ולא איזשהו שם מונפץ אחר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 14 אוקטובר 2011, 13:14

תמיד , תמיד תקחו בחשבון שמכבי גם יכולה להרוויח כאן את הכסף של מצ'אבן ובינתיים רק להכניס אותו לקופת המועדון ולא להשתמש בו עד הודעה חדשה. ( עד שימצאו מציאה יחסית זולה וטובה, נניח )
לא אומר שזה הכי סביר, אבל זו גם אפשרות, שאגב קרתה כבר בעבר לא מזמן ( פיני ולאמפה ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 14 אוקטובר 2011, 13:17

yarinsaky כתב:תמיד , תמיד תקחו בחשבון שמכבי גם יכולה להרוויח כאן את הכסף של מצ'אבן ובינתיים רק להכניס אותו לקופת המועדון ולא להשתמש בו עד הודעה חדשה. ( עד שימצאו מציאה יחסית זולה וטובה, נניח )
לא אומר שזה הכי סביר, אבל זו גם אפשרות, שאגב קרתה כבר בעבר לא מזמן ( פיני ולאמפה ).

מקווה שזה לא יקרה, אחרת באמת כמו שכרמל כתבה יהיה מצעד לבית של פדרמן... מקווה שהוא לא הפיל את דייויד בפח.
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אוקטובר 2011, 14:01

שחף כתב:בסרביה מדווחים שעסקת העברת מאצ'באן לפרטיזן סגורה, אולי זה מה שהיה חסר כדי לסגור סופית עם לאנגפורד....

מצד אחד אני שמח שהוא יעבור בסוף לפרטיזן שתחזיר לנו אותו יותר טוב(אולי אפילו סופר-סטאר)מצד שני אני מקווה שהכסף שיקבלו יספיק להם ושלא ישנו את התוכניות שלהם
אגב,אם הוא עוד יהיה פה ביום ראשון הייתי משתף אותו במשחק מול גליל כדי שירגיש טוב יותר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 אוקטובר 2011, 14:16

אני לא יודעת מה ייגמר בסוף..אבל סאביץ'(הסוכן של מצ'באן)אומר שזה שטויות..למרות שההערכות שלי היא שזה 99% סגור..זה רק עניין של זמן..סאביץ' לא ידוע באמת שלו..הוא תמיד מנסה לשמור על האינטרסים של הקליינטים שלו וזה הכי לגיטימי בעולם..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 14 אוקטובר 2011, 14:27

rc4991 כתב:

מצד אחד אני שמח שהוא יעבור בסוף לפרטיזן שתחזיר לנו אותו יותר טוב(אולי אפילו סופר-סטאר)מצד שני אני מקווה שהכסף שיקבלו יספיק להם ושלא ישנו את התוכניות שלהם
אגב,אם הוא עוד יהיה פה ביום ראשון הייתי משתף אותו במשחק מול גליל כדי שירגיש טוב יותר

לרשום אותו יהיה מהלך לא חכם במיוחד. מותר לרשום מקסימום 8 זרים בכל העונה בליגה, בשביל מה לבזבז משבצת של זר אחד על שחקן שממילא לא הולך לשחק העונה בליגה? בסוף עוד בטעות ניקלע לסיטואציה שבה יהיה לנו שחקן שלא נוכל לרשום כי בזבזנו את כל מכסת הזרים.
EulGam05

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אוקטובר 2011, 14:35

EulGam05 כתב:
rc4991 כתב:

לרשום אותו יהיה מהלך לא חכם במיוחד. מותר לרשום מקסימום 8 זרים בכל העונה בליגה, בשביל מה לבזבז משבצת של זר אחד על שחקן שממילא לא הולך לשחק העונה בליגה? בסוף עוד בטעות ניקלע לסיטואציה שבה יהיה לנו שחקן שלא נוכל לרשום כי בזבזנו את כל מכסת הזרים.

לא ידעתי על זה,אבל אם זה כך באמת שלא צריך לרשום אותו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 אוקטובר 2011, 17:49

אחלה כתבה של ורד כהן..הפתיע אותי..
לא התפתתה לכתוב ''מילאן מצ'באן עבר בהשאלה לפרטיזן'' אלא שהוא צפוי לעבור כי זה כמעט סגור..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

Re: פרטיזן קרובה להשאיל את מצ'באן לעונה

הודעהעל ידי misha » 14 אוקטובר 2011, 18:14

במכבי טוענים שבפגישה לא סוכם דבר ולא הושגה התקדמות.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 08468.html
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 אוקטובר 2011, 18:34

misha כתב:

זה שקר..חד וחלק אני אומרת לך שזה שקר..
נשארו עוד פרטים קטנים לסגור ובמחנה של מצ'באן לא מאמינים שיימנעו ממנו לשחק בפרטיזן כי הוא ממש רוצה לשחק שם ויותר מזה,ממש ממש לא רוצה לשחק בז'לגיריס..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 14 אוקטובר 2011, 18:39

Holiday_Armadillo כתב:
misha כתב:

נשארו עוד פרטים קטנים לסגור ובמחנה של מצ'באן לא מאמינים שיימנעו ממנו לשחק בפרטיזן כי הוא ממש רוצה לשחק שם ויותר מזה,ממש ממש לא רוצה לשחק בז'לגיריס..

כן, זה נשמע כמו הכחשה מתוך הרגל שמכבי עושה בדרך כלל. נקווה שיסגרו את זה מהר.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי קודי » 14 אוקטובר 2011, 19:12

misha כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
misha כתב:

מכבי ממש לא הכחישה, אלא להיפך - הודו שהיתה פגישה ובסה״כ טענו שזה עוד לא סגור, כלומר בעברית עוד לא חתום. ברור שמצ׳באן עוד יומיים-שלושה עולה על מטוס לסרביה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 אוקטובר 2011, 19:21

עאלק ONE כתבו ''ל-ONE נודע שמזרחי נפגש עם סאביץ' בברצלונה''..אני צנצנת אם ''נודע ל-ONE'' זה לא ''הלכנו וקראנו באתר סרבי''..אין להם מושג מהחיים שלהם..לקביליו בפרט..לא זוכרת משהו אחד שהיא דייקה בו הקיץ..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 14 אוקטובר 2011, 19:31

קודי כתב:
misha כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
misha כתב:

מכבי ממש לא הכחישה, אלא להיפך - הודו שהיתה פגישה ובסה״כ טענו שזה עוד לא סגור, כלומר בעברית עוד לא חתום. ברור שמצ׳באן עוד יומיים-שלושה עולה על מטוס לסרביה.

הכוונה לא להכחשה שמתקיימים מגעים אלא על כך שהושגה התקדמות, כמו שמדווחים באתרים סרביים.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי קובי » 15 אוקטובר 2011, 10:48

Holiday_Armadillo כתב:עאלק ONE כתבו ''ל-ONE נודע שמזרחי נפגש עם סאביץ' בברצלונה''..אני צנצנת אם ''נודע ל-ONE'' זה לא ''הלכנו וקראנו באתר סרבי''..אין להם מושג מהחיים שלהם..לקביליו בפרט..לא זוכרת משהו אחד שהיא דייקה בו הקיץ..

לא רק בקיץ הזה...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי שחף » 15 אוקטובר 2011, 10:49

אני מקווה רק שפדרמן לא עוקץ את דייויד ולוקח לו שחקן מהסגל בשביל להרוויח על המשכורת שלו כמו עם פיני.
שחף

הודעהעל ידי yiffy » 15 אוקטובר 2011, 10:57

שחף כתב:אני מקווה רק שפדרמן לא עוקץ את דייויד ולוקח לו שחקן מהסגל בשביל להרוויח על המשכורת שלו כמו עם פיני.

העקיצה בזמנו עם לאמפה הייתה אחד הדברים הכי מכוערים שדיוויד פדרמן אי פעם עשה. אני אישית בתור אוהד עם מנוי הרגשתי שנשדדתי, כי עשיתי מנוי עבור קבוצה עם סנטר ובאמצע העונה פדרמן הפך אותה לקבוצה עם קביים. גם אם הוא לא עשה את זה כדי "לקח לכיס" את המשכורת של לאמפה אלא משיקולי התנהלות כלכלית וחוב, זה ממש לא מקובל לדעתי לעשות מהלך כזה אחרי שכולם כבר שילמו ועשו את המנויים שלהם - אלא אם הוא מחזיר להם חמישית מהכסף על שלקח מהם חמישית מהעמדות על המגרש ומעולם לא דאג למחליף.

אני מאוד מקווה שהסיפור הזה לא יחזור על עצמו. מצד שני, השנה אין לי מנוי כך שהפצע מעט פחות יישרף.
נערך לאחרונה על ידי yiffy בתאריך 15 אוקטובר 2011, 11:07, נערך פעם אחת בסך הכל.
yiffy
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־28 אורחים