ת'רד מלפפונים 2025

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים 2025

הודעהעל ידי cifkcv » 14 מאי 2025, 10:49

הנדס ל-2
היווארה ל-3
בעיניי זה אחלה של שמות. הם שחקנים שיכולים להתפוצץ ברמת היורוליג (היווארה עם ממוצעים אדירים אגב בליגה הטורקית, ביורוליג פחות התחבר לו).
לא חושב שנראה יותר טוב מהם, אבל בלי קשר אני חושב שאלה שמות טובים שיכולים לשדרג.
cifkcv

הודעהעל ידי עידן » 15 מאי 2025, 17:25

במכבי תל אביב אופטימיים כי יצליחו לצרף את גור לביא

https://sports.walla.co.il/item/3750047
עידן

הודעהעל ידי מרסר » 15 מאי 2025, 17:31

עידן כתב:במכבי תל אביב אופטימיים כי יצליחו לצרף את גור לביא

https://sports.walla.co.il/item/3750047

האמת רק במכבי הא יקבל דקות משחק, בהפועל ת"א יש את בלייזר שחקן זר וגם גינת על העמדה שלו, בירושלים יש את נמרוד לוי אור קורנליוס ושחקן זר, במכבי אין ישראלי על העמדה שלו וזה במידה שמנקו יעזוב בסוף העונה.
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 15 מאי 2025, 19:18

עברנו לקוות שלביא יחתום פה
A.Parker

הודעהעל ידי felix_r » 15 מאי 2025, 20:16

A.Parker כתב:עברנו לקוות שלביא יחתום פה

לא יודע אם לביא כן יצליח לתת תוצרת ביורוליג, או לא יצליח. העניין הוא קצת אחר.

הפועל ת"א וירושלים התחילו להילחם על כול ישראלי בולט בליגה, ומכבי עלולה להישאר ללא ישראלים טובים בשנים הבאות. צריך לקחת בחשבון שג'ונדי וכהן הם כבר זקנים, ויפרשו בקרוב. מי יהיו הישראלים של מכבי? סורקין? בלאט? מנקו? ריימן?

טוב, אז סורקין הוא כן שחקן שנותן תרומה משמעותית גם בליגה וגם ביורוליג (למרות שיש לו עוד הרבה לאן להשתפר במשחק ההגנה שלו). הוא בינתיים הישראלי היחיד שאף אחד מאוהדי מכבי לא היה רוצה לוותר עליו.

בלאט? אז נכון, בלאט הוא לא כזה רע, כפי שהיה בשליש האחרון של העונה. הוא פשוט לא רגיל לעומסים האלה, וגם הפציעה המתמשכת פגעה בו. עדיין הוא שחקן מוגבל מאוד עם חסרונות בולטים בגלל הסייז, האיטיות ברגלים וחוסר אתלטיות. מה שהופך אותו לחור הגנתי, ושחקן צפוי בהתקפה, סוג של "one trick pony". לא רואה לאן הוא יכול לצמוח יותר. כמו שאומרים, אי אפשר ללמד גובה. אולי עוד קצת להשתפר בקליעה, ובקבלת ההחלטות. אין הרבה. אני בטוח, שרוב אוהדי מכבי יסכימו, שבלאט הוא לא שחקן שאפשר לבנות עליו את עתיד הקבוצה. אף אחד לא מגרש אותו, אבל גם אי אפשר לבנות עליו.

מנקו שחקן נחמד, עובד קשה, משקיע בשני צדי המגרש, אבל פשוט אין לו את הרמה הדרושה. כולנו מצפים ליותר כישרון אצל ישראלי במכבי. אולי הוא יצליח להפגין את הכישרון הזה בקבוצה פחות לחוצה ממכבי. שיהיה לו הרבה בהצלחה בקבוצה אחרת, כי באמת אין מילה רעה להגיד עליו. (אני מעריך שילך לירושלים, מועדון בו גדל).

ריימן. מאז מוטי ארואסטי לא היה לנו ג'ינג'י עצבני כזה חסר פחד לחלוטין שאוכל פרקט לארוחת בוקר. נכון, כרגע נראה כאילו אין לו מספיק כישרון לרמה הזאת, אבל יש לו כול כך הרבה רצון. וכפי שנהוג לומר, אין דבר העומד בפני הרצון. אני הייתי נותן לו עוד עונה או אפילו שתיים להראות שהוא כן יכול להתאים את עצמו לרמה הזאת. תמיד טוב שיש קמיקזה כזה בקבוצה שלך.

אז אין הרבה מדי אפשרויות, לכן חשוב להביא את גור לביא, גם אם אין ביטחון שיצליח.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי A.Parker » 15 מאי 2025, 23:10

אין בעיה להביא את לביא, אבל אין מה לצפות ממנו להרבה, וכך גם צריך להיראות החוזה שלו. מכבי הוכיחה כבר שהיא לא מתנהלת ככה.
A.Parker

הודעהעל ידי מרסר » 15 מאי 2025, 23:28

A.Parker כתב:אין בעיה להביא את לביא, אבל אין מה לצפות ממנו להרבה, וכך גם צריך להיראות החוזה שלו. מכבי הוכיחה כבר שהיא לא מתנהלת ככה.

לדעתי יש למה לצפות ממנו הוא שחקן טוב שמביא חבילה יותר גדולה במשחק שלו מאשר מנקו שמשחק על אותה עמדה, הוא מביא מעבר לקליעה גם הגנה וריבאונד, בסך הכל אם הוא יחתום במכבי זה יהיה מהלך טוב.
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 15 מאי 2025, 23:51

מרסר כתב:
A.Parker כתב:אין בעיה להביא את לביא, אבל אין מה לצפות ממנו להרבה, וכך גם צריך להיראות החוזה שלו. מכבי הוכיחה כבר שהיא לא מתנהלת ככה.

לדעתי יש למה לצפות ממנו הוא שחקן טוב שמביא חבילה יותר גדולה במשחק שלו מאשר מנקו שמשחק על אותה עמדה, הוא מביא מעבר לקליעה גם הגנה וריבאונד, בסך הכל אם הוא יחתום במכבי זה יהיה מהלך טוב.

למרות ששניהם בערך באותו הגובה, מנקו 3 ואילו לביא משחק לרוב בעמדה 4 . מה שכן, הוא יצטרך לזוז לעמדה 3 אם יגיע למכבי, כי אין לו סייז לפאוור פורווארד ביורוליג, ומצד שני יש לו הובלת כדור מספיק טובה לשחקן בעמדה-3.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי A.Parker » 16 מאי 2025, 01:02

מרסר כתב:

מנקו לא שווה כלום ביורוליג, אז לצפות ממנו ליותר ממנקו זה לא הרבה.
וכן, יש מצב שהוא יתברר כשחקן טוב בעתיד, אבל זה לא מצדיק את החוזים המנופחים שמכבי אוהבת לתת לישראלים.
A.Parker

הודעהעל ידי my man » 16 מאי 2025, 15:39

גור לביא זה אחלה
אבל אי אפשר להמשיך להביא מועמדים מוארזה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שועל » 17 מאי 2025, 08:28

הנדס בינוני ביותר
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי er79 » 22 מאי 2025, 12:00

שועל כתב:הנדס בינוני ביותר

ותמיד שאתה חושב שירדנו לאשפתות מגיע שיא חדש. מקוי מבאר שבע. עוד מעט גם יחפשו לי מציאות מאליצור גבעת שמואל. יהיה פה כיף.
er79

הודעהעל ידי מרסר » 22 מאי 2025, 12:29

er79 כתב:

ותמיד שאתה חושב שירדנו לאשפתות מגיע שיא חדש. מקוי מבאר שבע. עוד מעט גם יחפשו לי מציאות מאליצור גבעת שמואל. יהיה פה כיף.

השאלה היא אם הוא יגיע כשחקן משלים או כשחקן של 30 דקות ביורוליג במקום הורד, אם יגיע כמשלים אז זה סבבה .
מרסר

הודעהעל ידי עידן » 22 מאי 2025, 12:42

מרסר כתב:
er79 כתב:

השאלה היא אם הוא יגיע כשחקן משלים או כשחקן של 30 דקות ביורוליג במקום הורד, אם יגיע כמשלים אז זה סבבה .

אתה חושב שיגיע יותר משחקן בכיר אחד (אם בכלל) בעונה הקרובה?

כל הזרים הולכים להיות שחקנים של 30 דקות ביורוליג סביר להניח.
עידן

הודעהעל ידי my man » 22 מאי 2025, 13:29

מרסר כתב:
er79 כתב:

לא זה לא סבבה

מעבר לביזיון של לחפש מציאות בשקל תשעים ולשקר האוהדים שזה רק ברקע לחיפוש אחרי שחקנים מובילים...
אי אפשר לבנות ככה קבוצה..
קודם תביא את השחקנים שיובילו אותך ואז תבנה סביבם את המשלימים..

אנחנו כבר שנים זועקים את זה וההנהלה ממשיכה עם הביזיונות האלה שוב שוב.

אבל מה באמת האירוע פה? שככל הנראה מדובר שהשחקנים האלה שההנהלה מביאה הם אלה שאמורים להוביל. הם אף פעם לא באמת מגיעים כמשלימים ..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי עידן » 22 מאי 2025, 13:38

my man כתב:
מרסר כתב:
er79 כתב:

לא זה לא סבבה

מעבר לביזיון של לחפש מציאות בשקל תשעים ולשקר האוהדים שזה רק ברקע לחיפוש אחרי שחקנים מובילים...

אבל מה באמת האירוע פה? שככל הנראה מדובר שהשחקנים האלה שההנהלה מביאה הם אלה שאמורים להוביל. הם אף פעם לא באמת מגיעים כמשלימים ..

יגיע שחקן בכיר אחד שישווק כ"החתמה הגדולה", אולי ווילבקין יגיע ואז אפשר יהיה לשווק את זה בתור "חוזר הביתה".

שאר השחקנים שיוחתמו יהיו מציאות זולות מהליגה שלנו/סין וכדומה. נסיים באזור מקומות 14-16 ביורוליג את העונה הבאה. זהו.
עידן

הודעהעל ידי my man » 22 מאי 2025, 13:49

נכון. ואולי אולי האוהדים המטומטים יפסיקו עם המנויים לאחר מכן אולי אולי..
חלומות מפונטזים
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי omerk » 22 מאי 2025, 13:55

מכבי חוזרת לשיטת הבנייה שכל כך הצליחה להם לפני שעודד הגיע: להתחיל קודם עם שחקנים משלימים ועם הדלתא שתשאר להביא "כוכב". בהצלחה לנו מקווה שGM החדש מבין לאן הוא נכנס.
omerk

הודעהעל ידי Neo » 22 מאי 2025, 13:59

מרסר כתב:
er79 כתב:

ג'יילן הנדס שחקן תותח
סידר לגמרי את הקופסא שלו, משחק כדורסל מעולה השנה באיטליה
שכתבתי לפני שלוש שנים על הנדס בסקאוטינג , רשמתי שהוא ח י י ב לסדר את הקופסא שלו כדי להיות שחקן יורוליג . והוא כן עשה את זה

מקוי זו בדיחה רע !!!!!!
איך מועדון ע נ ק כמו מכבי בכלל מרשים שתצא כתבה שמקוי מועמד להיות עוזר שרת , שומר בכניסה , שחקן אימונים או או מקעקע ??????!!!!???
באמת אין סוף לבושה
Neo

הודעהעל ידי A.Parker » 22 מאי 2025, 14:21

my man כתב:
מרסר כתב:
er79 כתב:

לא זה לא סבבה

מדויק
ואל תהיה נאיבי, האוהדים ימשיכו לקבל את זה בהבנה
A.Parker

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־14 אורחים