המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:עברנו לקוות שלביא יחתום פה
A.Parker כתב:אין בעיה להביא את לביא, אבל אין מה לצפות ממנו להרבה, וכך גם צריך להיראות החוזה שלו. מכבי הוכיחה כבר שהיא לא מתנהלת ככה.
מרסר כתב:A.Parker כתב:אין בעיה להביא את לביא, אבל אין מה לצפות ממנו להרבה, וכך גם צריך להיראות החוזה שלו. מכבי הוכיחה כבר שהיא לא מתנהלת ככה.
לדעתי יש למה לצפות ממנו הוא שחקן טוב שמביא חבילה יותר גדולה במשחק שלו מאשר מנקו שמשחק על אותה עמדה, הוא מביא מעבר לקליעה גם הגנה וריבאונד, בסך הכל אם הוא יחתום במכבי זה יהיה מהלך טוב.
מרסר כתב:A.Parker כתב:אין בעיה להביא את לביא, אבל אין מה לצפות ממנו להרבה, וכך גם צריך להיראות החוזה שלו. מכבי הוכיחה כבר שהיא לא מתנהלת ככה.
לדעתי יש למה לצפות ממנו הוא שחקן טוב שמביא חבילה יותר גדולה במשחק שלו מאשר מנקו שמשחק על אותה עמדה, הוא מביא מעבר לקליעה גם הגנה וריבאונד, בסך הכל אם הוא יחתום במכבי זה יהיה מהלך טוב.
שועל כתב:הנדס בינוני ביותר
er79 כתב:שועל כתב:הנדס בינוני ביותר
ותמיד שאתה חושב שירדנו לאשפתות מגיע שיא חדש. מקוי מבאר שבע. עוד מעט גם יחפשו לי מציאות מאליצור גבעת שמואל. יהיה פה כיף.
מרסר כתב:er79 כתב:שועל כתב:הנדס בינוני ביותר
ותמיד שאתה חושב שירדנו לאשפתות מגיע שיא חדש. מקוי מבאר שבע. עוד מעט גם יחפשו לי מציאות מאליצור גבעת שמואל. יהיה פה כיף.
השאלה היא אם הוא יגיע כשחקן משלים או כשחקן של 30 דקות ביורוליג במקום הורד, אם יגיע כמשלים אז זה סבבה .
השאלה היא אם הוא יגיע כשחקן משלים או כשחקן של 30 דקות ביורוליג במקום הורד, אם יגיע כמשלים אז זה סבבה .
my man כתב:מרסר כתב:er79 כתב:שועל כתב:הנדס בינוני ביותר
לא זה לא סבבה
מעבר לביזיון של לחפש מציאות בשקל תשעים ולשקר האוהדים שזה רק ברקע לחיפוש אחרי שחקנים מובילים...
אי אפשר לבנות ככה קבוצה..
קודם תביא את השחקנים שיובילו אותך ואז תבנה סביבם את המשלימים..
אנחנו כבר שנים זועקים את זה וההנהלה ממשיכה עם הביזיונות האלה שוב שוב.
אבל מה באמת האירוע פה? שככל הנראה מדובר שהשחקנים האלה שההנהלה מביאה הם אלה שאמורים להוביל. הם אף פעם לא באמת מגיעים כמשלימים ..
my man כתב:מרסר כתב:er79 כתב:שועל כתב:הנדס בינוני ביותר
לא זה לא סבבה
מעבר לביזיון של לחפש מציאות בשקל תשעים ולשקר האוהדים שזה רק ברקע לחיפוש אחרי שחקנים מובילים...
אי אפשר לבנות ככה קבוצה..
קודם תביא את השחקנים שיובילו אותך ואז תבנה סביבם את המשלימים..
אנחנו כבר שנים זועקים את זה וההנהלה ממשיכה עם הביזיונות האלה שוב שוב.
אבל מה באמת האירוע פה? שככל הנראה מדובר שהשחקנים האלה שההנהלה מביאה הם אלה שאמורים להוביל. הם אף פעם לא באמת מגיעים כמשלימים ..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־14 אורחים